Vietnam Foodie, spa en strand 4/5* - Ho Chi Minh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een fantastische 14-daagse reis door Vietnam, bezoek de tempels van Hanoi en ga op een riviercruise over de Ha Long Bay
  • Deze reis is een waar genot voor al uw zintuigen: u bezoekt lokale markten vol etenswaren, u krijgt speciale kooklessen én u kunt genieten van wellness behandelingen
  • En ook... U verblijft gedurende de hele reis in prachtige 4* en 5* hotels

Welkom in... Vietnam

Deze fantastische tour door Vietnam brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden en laat u het echte Vietnam proeven, voelen, ruiken en zien. U ontdekt de echte cultuur en leert de gebruiken van de vriendelijke bevolking kennen. 

Verwen uw smaakpapillen op de plaatselijke markten en neem de kennis van de lokale bevolking mee naar huis na enkele fascinerende kooklessen. Bewonder de meest adembenemende landschappen, zoals de unieke rotsformaties van Ha Long Bay, verken bruisende steden, bezoek eeuwenoude tempels en kom tot rust op de witte zandstranden van Danang.

Deze reis staat ook in tegen van complete ontspanning en verwennerij met een waaier aan schitterende spabehandelingen en massages.
Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Dag 2: Ho Chi Minhstad - Kooklessen en rondleiding
Dag 3: Ho Chi Minhstad - Massage en vlucht naar Hoi An
Dag 4: Hoi An - Vrije dag
Dag 5: Hoi An - Kooklessen en rondleiding
Dag 6: Hoi An - Strand van Cua Dai
Dag 7 tot 9: Strandverblijf
Dag 10: Hoi An - Vlucht naar Hanoi
Dag 11: Hanoi - Rondleiding en streetfood
Dag 12: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 13: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 14: Hanoi - Vertrek

Reisbeschrijving

Verwen al uw zintuigen tijdens deze onvergetelijke reis door het fascinerende Vietnam. Uw programma ziet er als volgt uit.

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Bij aankomst in de Tan Son Nhat International Airport in Ho Chi Minhstad, ontmoet u uw chauffeur die u naar het hotel in de stad brengt. Tijd om te relaxen na een lange vlucht

Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt inbegrepen.


Dag 2: Kookles met zuidelijke gerechten en City Tour in Ho Chi Minhstad
Aan de oevers van de rivier de Saigon vindt u één van de meest bruisende steden van het land. De kookles die vandaag op het programma staat begint met een bezoekje aan de markt met de kok, die u meer uitleg geeft over de ingrediënten die u later zult gebruiken. De kookles vindt plaats in groepsverband en duurt ongeveer 2 uur. Elk gerecht wordt eerst gedemonstreerd door de kok en daarna kunt u zelf een poging wagen. Na de les krijgt u uiteraard de kans om te proeven wat u heeft klaargemaakt.

In de namiddag volgt u de gids langs de winkelstraten Nguyen Hue en Dong Khoi en brengt u een bezoek aan enkele hoogtepunten van de stad, zoals het Herenigingspaleis, het War Remnants Museum, het oude postkantoor en de Notre Dame kathedraal. 

Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt inbegrepen.

Dag 3: Body massage in Ho Chi Minhstad - Hoi An
Na het ontbijt is het tijd om u eens goed in de watten te laten leggen met een volledige body massage in een plaatselijke spa, gevolgd door een massage met gemberextract om de laatste restjes stress weg te kneden. Daarna is het tijd om terug te keren naar het hotel om uit te checken. Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Danang, waar u wordt opgewacht door uw chauffeur voor uw transfer naar Hoi An.

Overnachting in Hoi An, ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Hoi An
Ga op verkenning in de majestueuze oude stad van Hoi An en laat u daarna verwennen met een heerlijke massage in het hotel. Als u nog meer wilt genieten, kunt u kiezen voor extra behandelingen ter plaatse, het Almanity Hoi An Hotel biedt een waaier aan massages, meditatie en Tai Chi. De My Chi Spa is één van de grootste in Azië met 40 behandelingskamers en een zwembad in een 'Silent Sanctuary'.

Gedurende uw verblijf geniet u van de volgende aanbiedingen:
- 1 body massage van één uur per persoon per verblijf
- Een dagelijkse yogales van 1,5 uur, elke ochtend vanaf 7u
- Gebruik van het stoombad en sauna in de spa
- Gebruik van de shuttlebus naar An Bang Beach
- Gebruik van fietsen om Hoi An te verkennen
- Gratis wifi in het hele hotel
- Welkomstdrankje en verfrissende handdoek bij aankomst

Overnachting in het Almanity Hoi An Hotel, ontbijt inbegrepen. 

Dag 5: Kookles met gerechten uit Centraal Vietnam, City Tour in Hoi An
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar het Hai Scout Café in de oude stad waar de kok u kennis laat maken met de overheerlijke aroma's van de Centraal Vietnamese keuken. Bezoek de plaatselijke markt om de nodige ingrediënten te kopen en maak een boottocht over de Thu Bon Rivier naar de Red Bridge school waar de kookles zal plaatsvinden. De school beschikt over een eigen kruiden- en groententuin die gebruikt worden in de bekende gerechten van de streek.

De kookles duurt zo'n 2 uur, elk gerecht dat u klaarmaakt wordt eerst gedemonstreerd door de kok. Na de les is het tijd om te smullen van uw eigen creaties, nadien brengt een boot u terug naar het centrum van Hoi An.

In de namiddag is het tijd voor een tour met gids door de Oude stad, met een bezoek aan de Japanse brug, de Chinese Assembly Hall en een plaatselijke markt. Er zijn ook tal van kunstgalerijen, souvenirwinkels en kleermakers te vinden, waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken.

Overnachting in het Almanity Hoi An Hotel, ontbijt inbegrepen.  
Dag 6: Hoi An – Strand van Cua Dai
Na het ontbijt checkt u uit het hotel en wordt u naar Cua Dai overgebracht. Hier zult u enkele dagen van pure ontspanning aan het strand kunnen beleven.

Overnachting in Cua Dai, ontbijt inbegrepen.

Dag 7 - 9: Strandverblijf
U heeft een paar dagen vrij om van uw kort verblijf aan het strand te genieten!

Overnachtingen in Cua Dai, ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Hoi An - Hanoi
Na het ontbijt geniet u van uw laatste ochtend voor u terugkeert naar de luchthaven voor uw vlucht richting Hanoi. Bij aankomst in de hoofdstad wordt u overgebracht naar het hotel in het centrum.

Overnachting Hanoi, ontbijt inbegrepen.
Dag 11: Hanoi Sightseeing Tour & Street Food Tour
Na het ontbijt trekt u de stad in om de meest iconische bezienswaardigheden te bewonderen, zoals het mausoleum van Ho Chi Minh, de One Pillar Pagoda en de Tempel van de Literatuur. In de namiddag bezoekt u het Vietnam Museum of Ethnology, het grootste en meest interessante museum van de stad waar u meer te weten komt over de 54 minderheden van het land.

Vervolgens bezoekt u de Hang Be markt en de Thanh Ha markt. U gids geeft meer uitleg over de bijzondere groenten en fruit die u ziet liggen, de typische specialiteiten en de Vietnamese eetcultuur in het algemeen. De levendige markten zijn als het ware de hart en ziel van het dagdagelijkse leven in de stad. 

Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.
Dag 12: Hanoi - Ha Long Bay
Na het ontbijt vertrekt u richting de iconische Ha Long Bay, een Werelderfgoed site met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. 

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele junk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. Indien de omstandigheden het toelaten, stopt de cruise aan een bijzondere en verrassende grot met de naam Surprising Cave. Daarna meert de boot aan voor het diner en de overnachting aan boord.

Overnachting aan boord met ontbijt, lunch en diner inbegrepen. 

Dag 13: Ha Long Bay – Hanoi
Na het ontwaken in deze prachtige natuurlijke omgeving kunt u genieten van een uitgebreide brunch terwijl u nogmaals uitvaart door de baai. De junk zal tenslotte aanmeren in de haven van Ha Long waar uw chauffeur u staat op te wachten voor uw transfer naar Hanoi. 

Overnachting in het Nikko Hotel, ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Terugvlucht
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit prachtige land. U wordt overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Voor uw comfort tijdens de rondreis, hebben we op elke locatie schitterende, comfortabele en moderne hotels uitgekozen. U kunt zelf kiezen of u liever in 4* of in 5* hotels verblijft. Alleen in Hoi An zult u in hetzelfde hotel verblijven.

Uw hotels:
Ho Chi Minhstad:
- Central Palace Hotel of gelijkwaardig- 4*
- Nikko Saigon Hotel of gelijkwaardig- 5*   

Hoi An:
- In het centrum: Almanity Hoi An Hotel 4* - inclusief vele extraatjes zoals 1 body massage van één uur per persoon per verblijf, dagelijkse yogales van 1u30, gebruik van het stoombad en sauna in de spa, gebruik van de shuttlebus naar An Bang Beach, gratis fietsen om Hoi An te verkennen, gratis wifi, welkomstdrankje en verfrissende handdoek bij aankomst.
- Aan het strand: Palm Garden Hoi An resort 5* of gelijkwaardig

Hanoi:
- The Ann Hotel 4* of gelijkwaardig
- Melia Hanoi 5* of gelijkwaardig

Ha Long Bay:
- Huong Hai Sealife Cruise of gelijkwaardig – 4*   
- Athena Cruise of gelijkwaardig – 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Uw maaltijden staan in het uitgebreide reisprogramma beschreven (exclusief drankjes).

In deze reis staan welzijn en goed eten centraal en u leert tijdens de kooklessen hoe u alle overheerlijke gerechten zelf klaar kunt maken!

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de beschreven hotels
- Maaltijden volgens het programma
- Massage met gemberextract in de Miu Miu Spa in Ho Chi Minhstad
- City Tour in Ho Chi Minhstad van een volledige dag met kookles
- City Tour in Hoi An van een volledige dag met kookles
- Sightseeing Tour en Street Food Tour in Hanoi
- Binnenlandse vlucht van Ho Chi Minhstad naar Danang, en van Danang naar Hanoi 
- Transfers tijdens de rondreis
- Engelstalige gids aan boord van uw schip in Ha Long Bay

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden
- Niet vermelde excursies en behandelingen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Visumkosten (let op: u moet zelf uw visum aanvragen!)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Vietnam Foodie, spa en strand 4/5*