Rondreis van 10 nachten door Vietnam met optionele extensie - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga mee op deze ontdekkingsreis in Vietnam
  • Logeer in comfortabele 4* of 5* hotels, speciaal uitgekozen
  • Proef van de verschillende smaken en laat u verleiden door de lokale gastronomie
  • KIes voor nog meer avontuur met de optionele extensie

Uw reisprogramma

Deze rondreis van 10 nachten en 11 dagen laat u de mooiste plekken van Vietnam ontdekken. Krijgt u maar geen genoeg van dit prachtige land? Dan kunt u optioneel voor de extensie kiezen en zo uw reis verlengen tot maar liefst 14 dagen.

 

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Saigon
Dag 2: Saigon
Dag 3: Saigon - Cai Thia - Tien Giang - Can Tho
Dag 4: Can Tho - Cai Rang - Da Nang - Hoi An
Dag 5: Hoi An
Dag 6: Hoi An - Hue 
Dag 7: Hue - Hanoi
Dag 8: Hanoi
Dag 9: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi
Dag 11: Vertrek uit Hanoi

Extensie in Mai Chau en Ninh Binh

Dag 11: Hanoi - Pa Co Village - Mai Chau vallei
Dag 12: Mai Chau vallei - Ninh Binh
Dag 13: Ninh Binh  - Hanoi
Dag 14: Vertrek uit Hanoi

Uw reisbeschrijving

Dag 1 tot 3

Dag 1: Aankomst in Saigon
Bij aankomst ontmoet u uw chauffeur en wordt u naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht (Opmerking: Check-in tijd is 14:00).

Vrije tijd en overnachting in Saigon.

 

Dag 2: Bezoek aan Saigon
Cho Lon ligt niet al te ver van het centrum van Ho Chi Minh en is een historisch en cultureel Chinatown. De hoogtepunten van deze tour omvatten een wandeling door de levendig gekleurde Soi Kinh Lam textielmarkt, bezoek aan een katholieke kerk waar de president Ngo Dinh Diem bad op de laatste ochtend, voordat hij zich overgaf aan de staatsgreep troepen. Verken rustige steegjes om meer te leren over het echte dagelijkse leven van de Chinese gemeenschap van Ho Chi Minh City. De laatste stop is een beroemde Chinese Lady tempel (Thien Hau tempel) waar u de tijd kunt nemen om een wens te doen, schrijf het op een klein kaartje en bevestig het aan een van de wierook spoelen volgens de lokale gebruiken. Lunch in een restaurant

Rijd terug naar district 1, verken Ho Chi Minh City's meest historische bezienswaardigheden, de Notre Dame kathedraal, een rood bakstenen bouwwerk met twee torenspitsen, gebaseerd op de oorspronkelijke constructie uit Parijs. Steek dan het plein over naar het Centraal Postkantoor, ontworpen door de Franse architect Gustav Eiffel, voordat hij beroemd werd met de Eiffeltoren.
Baan u een weg door een vochtige straatmarkt om te zien hoe de mensen afdingen op verse groenten, zeevruchten en andere plaatselijke levensmiddelen. Maak van de gelegenheid gebruik om de kleurrijke bloesems te bekijken en met de verkopers te communiceren. Stop bij enkele verkopers om enkele favoriete Saigonese snacks en desserts te proberen, zoals biscuitgebak en zoete soepen. Ga dan naar een historische koffieshop die vroeger een verborgen plek was voor de Viet Cong om geld, goud en zelfs wapens op te slaan tijdens de Vietnamoorlog. Rondleiding door het huis en een informatief gesprek met de vertegenwoordiger om inzicht te krijgen in een moeilijke maar opmerkelijke van het land.  

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

Dag 3: Saigon - Cai Thia - Tien Giang - Can Tho
Na het ontbijt vertrekt u naar Cai Thia, gelegen in de provincie Tien Giang en een van de grootste fruitteeltgebieden van de Mekong Delta.


U brengt een bezoek aan de Cai Thia lokale markt en wandelt langs Cai Thia kanaal om de Cai Thia kerk, My Luong tempel en steenfabriek te bezoeken. Ga verder met een ontspannende fietstocht van 1 uur om het beroemde dorp Hoa Loc mango te verkennen over de kleine mooie wegen. Het is zo interessant om de traditionele huizen gemaakt van hout of palmbladeren in de Mekong Delta te zien.
Kom naar een lokaal en vredig huis, we kunnen wat lokale cakes maken en proeven met warme thee. Daarna gaat u terug naar Cai Thia dorp. Ga aan boord van de boot, geniet van de beste lunch op de boot op weg naar An Binh eiland. Vervolgens brengt de roeiboot u dieper het platteland in over kleinere kanalen en om te genieten van de rustige tijd heeft u de gelegenheid om contact te maken met de lokale bevolking en te zien hoe ze vis vangen op voorouderlijke manieren...
Ontschepen van de boot en verder rijden naar Can Tho City, centrum van de Mekong delta.

Overnachting in Can Tho.


... verder lezen

Dag 4 tot 11

Dag 4: Can Tho – Cai Rang - Da Nang – Hoi An 

Ontbijt in het hotel. Vertrek om 7 uur 's ochtends naar de drijvende markt van Cai Rang. Vaar per motorboot langs de kleine pittoreske zijriviertjes, langs de drijvende markt van Cai Rang. Dit is een van de meest levendige drijvende markten in de Mekong Delta. U zult prachtige landschappen zien, de dagelijkse bezigheden van de plaatselijke bevolking en veel kleurrijk fruit!

Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Da Nang. Bij aankomst haalt uw chauffeur u op en brengt u naar uw hotel.

Vrije tijd en overnachting in Hoi An.

 

Dag 5: Bezoek Hoi An

Na het ontbijt in het hotel haalt uw motorrijder u rond 8.30 uur op bij het hotel en rijdt u over de brug naar Cam Kim Island, een landelijke wijk van Hoi An. Eerst bezoekt u het 100 jaar oude voorouderlijk huis van Mr. Huynh Ri en een traditionele botenbouwwerf. Zig-zag wandeling door vredige dorpjes, rijstvelden, landerijen en mooie dorpjes. U stopt bij lokale families, praat met hen over hun dagelijks leven zoals landbouw, tapijtweven en rijstkoekjes maken.

Tenslotte stopt u bij de Cua Dai Brug die een spectaculair panoramisch uitzicht over Hoi An biedt. U vervolgt de rit naar Cam Thanh dorp omzoomd met water kokosnoot bomen. Geniet van een boottochtje in een bamboe mandje op de rivier van waterkokosnotenbomen.

Lunch: Schuif aan in een plaatselijk restaurant om de specialiteit van Hoi An te proeven: Cao Lau noedels, witte rozen ravioli en Banh Xeo - Vietnamese krokante pannenkoek.



De middag is gewijd aan de ontdekking van Hoi An, een stad die in de 17e en 18e eeuw de belangrijkste handelshaven van Annam was en die nu op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Op het programma, een wandeling rond de stad en zijn prachtige haven. U volgt de smalle straatjes met huizen met Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U bezoekt de vele toeristische trekpleisters: de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuc Kien Meeting Hall, de plaatselijke vismarkt... Rond de stad kunt u de kunstgalerijen en de vele kleermakerijen bekijken, waarom niet de tijd nemen om wat kleren op maat te maken!

Overnachting in Hoi An.

 

Dag 6: Hoi An - Hue

Na het ontbijt wordt u naar Hue gereden. Op weg naar Hue steekt u de Hai Van pas over, die vanaf de top een prachtig panorama over de kustlijn biedt. Stop bij het vissersdorp om getuige te zijn van het leven van de vissers, de Lang Co lagune en tenslotte de "spookstad" waar honderden imposante gekleurde mausoleums in allerlei vormen in een eenvoudig en vredig plattelandsdorpje staan.

Lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u de Keizerlijke Citadel (Werelderfgoed) evenals de Vlaggentoren, Ngo Mon Poort, Thai Hoa Paleis en tenslotte de Thien Mu Pagode.


Overnachting in Hue

 

Dag 7: Hue - Hoi An

Na het ontbijt, geniet u van vrije tijd. Transfer door uw chauffeur naar de luchthaven van Hue voor de vlucht naar Hanoi. Bij aankomst wordt u opgehaald door uw gids en chauffeur, die u naar het hotel brengt.

Vrije tijd en overnachting in Hanoi.

 

Dag 8: Hanoi

Na het ontbijt in het hotel, haalt uw gids en chauffeur u op bij uw hotel.
U begint uw verkenningstocht door de beroemdste straten in het hart van de oude wijk te volgen, ontdek de donkere en kleine steegjes waarvan de breedte perfect is aangepast aan een gemiddelde Vietnamees. U stopt bij een lokaal huis in de oude wijk die hier al meer dan 50 jaar wonen en praat met hen over hun dagelijks leven. U leert meer over de lokale tradities, cultuur en manier van leven.

Ga verder naar de Dong Xuan Markt, de grootste winkelmarkt in de oude wijk, waar u alle ongelooflijke en goedkope inkopen kunt vinden, variërend van exotische kruiden tot verse groenten en fruit, geurige bloemen tot ambachtelijke en de houten decoratie. Onderweg zult u 2 mogelijkheden hebben om de drank en typische lokale gerechten te proeven.
De wandeling eindigt bij O Quan Chuong poort, de enige poort met 5 deuren rond de citadel Thang Long, overgebleven als een echte "vierkante deur".
Lunch in een lokaal restaurant.
In de namiddag, bezoek aan Tempel van de Literatuur (bekend als de eerste universiteit van Vietnam), Thang Long citadel.

Overnachting in Hanoi.

 

Dag 9: Hanoi - Ha Long Bay

Na het ontbijt vertrekt u vanuit Hanoi naar Ha Long Bay, een Werelderfgoedgebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Bij aankomst, transfer naar een boot voor een cruise rond Ha Long Bay met een heerlijke lokale zeevruchten lunch geserveerd aan boord. Passeren van vele rotsen en eilandjes in de vorm van Hond, Wierook, Vechthaan, Vinger, Hoa Cuong etc en kajak (kajak kosten zijn niet inbegrepen in dit pakket), indien het weer het toelaat. Avondeten aan boord. In de avond, genieten van de nacht inktvis vissen vanaf de boot

Overnachting aan boord.

 

Opmerking:
- Het reisschema is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving in geval van ongunstige weersalarmen of een noodsituatie.
- Transfer Ha Noi - Ha Long - Ha Noi per shuttlebus van het bootbedrijf
- Gebruik van in-house Engels sprekende gids op de boot, geen prive gids op de bus
  

Dag 10: Ha Long Bay - Hanoi

In de ochtend wordt er een brunch geserveerd terwijl u in de baai vaart, ze leidt u langs vele eilandjes genoemd naar hun vormen zoals Hond, Wierook Urn, Vechthaan, Vinger en ga zo maar door. Volg uw boot personeel om een van de meest prachtige grotten te verkennen, keer dan terug naar uw boot om richting werf te varen. Ga van boord om ongeveer 11 uur en rijd terug naar Hanoi. Vrije tijd ter vrije besteding

Overnachting in Hanoi.

Dag 11: Vertrek uit Hanoi

Ontbijt in uw hotel. Vrije tijd tot transfer naar het hotel voor de vlucht van uw vertrek
Na de check-out om 12u00, is het mogelijk om uw bagage bij de hotelreceptie achter te laten.

... verder lezen

Optionele extensie

Dag 11: Hanoi - Pa Co dorp - Mai Chau vallei

Vertrek in de ochtend vanuit het centrum van Ha Noi voor een schilderachtige 4 uur durende rit in zuidwestelijke richting naar Mai Chau. Gelegen in de provincie Hoa Binh, is Mai Chau beroemd om zijn prachtige landschap van bergen en valleien omgeven door een weelderig landschap.

Bij aankomst, geniet u van een heerlijke lunch in een minderheidshuis in het rustige Pa Co dorp van de Blauwe H'mong bevolking. Maak gebruik van deze lunch, ervaring door te praten met uw vriendelijke, gastvrije gastheren over het lokale leven en tradities.

Deze namiddag maakt u een ontspannende wandeling door het dorp en bezoekt u een lokaal familiebedrijf dat handwerk maakt van textiel om een beter inzicht te krijgen in de traditionele methode van de H'mong etnische groep die al generaties lang wordt doorgegeven. Omdat de H'mong geen geschreven taal hebben, is dit hun unieke manier van communiceren door speciale symbolen te gebruiken om hun leven te beschrijven en die vervolgens te weven op een textiel dat is gemaakt van natuurlijke materialen. Neem deel aan een hands-on ervaring om een diepgaand stap-voor-stap proces te begrijpen van het weven, het tekenen via batik tot het verven van een textielproduct met de begeleiding van een lokale ambachtsman.

Korte rit naar Mai Chau voor overnachting.

 

Dag 12: Mai Chau vallei - Ninh Binh/Ha Long Bay

Deze ochtend, na gewekt te zijn door het geluid van de natuur. Transfer naar Mai Hich dorp, bewoond door de Witte Thaise bevolking, waar de traditionele levensstijl en gewoonten bewaard zijn gebleven ondanks de snelle ontwikkeling van buiten de moderne samenleving.

Geniet van de koele bergwind tijdens een ontspannende wandeling langs weelderige maïs en rijstvelden met mogelijkheden om te stoppen en de dagelijkse activiteiten van de lokale boeren te observeren. Bekijk het steeds veranderende landschap terwijl u naar een heleboel mooie plekjes wandelt.
Lunch in een lokaal huis.

In de namiddag, 4 uur rijden naar Ninh Binh City. Check-in hotel bij aankomst

Overnachting in Ninh Binh.

 

Dag 13: Ninh Binh  - Hanoi
Ontbijt in hotel. Maak een fietstocht over een prachtige landweg te midden van rijstvelden en rotsachtige bergtoppen naar een kleine pier Thung Nham die nog een beetje onbekend is voor toeristen, maak een traditionele boottocht in de poëtische landschappen van Thung Nham tussen kalkstenen bergtoppen, bezoek de indrukwekkende grot onderweg. Lunch in een lokaal restaurant.
Daarna bezoekt u Mua Cave, de mooiste plek om te zien in Ninh Binh, waar je de stad kunt zien vanaf het plein aan de voorkant van Tam Coc aan de achterkant en de kalkstenen berg die langs het zuiden van Vietnam loopt. Transfer terug naar Hanoi.

Overnachting in Hanoi.

 

Dag 14: Vertrek vanuit Hanoi

Ontbijt in hotel
Vrije tijd tot transfer per chauffeur naar de luchthaven voor de terugvlucht (check-out tijd is 12:00).

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in 4* of 5* hotels
  • Pension volgens het programma
  • 2 flessen water per persoon per dag tijdens bezoeken en transfers
  • Excursies en bezoeken volgens het programma inclusief entreegelden
  • Engelstalige gids voor de vermelde excursies
  • Engelstalige gids tijdens de cruise in Ha Long Bay
  • Transfers in een privévoertuig (uitgezonderd van Hanoi naar Ha Long, bus)
  • Gedeelde boot in Ha Long Bay
  • Overheidstaxen inbegrepen
  • Binnenlandse vlucht Can Tho - Da Nang (economy class) met 1 stuk ruimbagage van 20 kg en 1 stuk handbagage van 7 kg

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw rondreis heeft u de keuze om te verblijven in 4* of 5* hotels, in een Standaard Kamer. Elk hotel is met de nodige zorg uitgekozen om u een fantastisch verblijf in Vietnam te bezorgen.
 
4* hotels

  • Saigon: Eden Star Hotel (of gelijkwaardig)
  • Can Tho: TTC Premium Can Tho Hotel (of gelijkwaardig)
  • Hoi An: Hoi An Silk marina Resort (of gelijkwaardig)
  • Hue: Eldora Hotel (of gelijkwaardig)
  • Hanoi: Tirant Hotel (of gelijkwaardig)
  • Ha Long: Peony Cruise (of gelijkwaardig)

Extensie

  • Mai Chau: Mai Chau Hideaway Lake Resort (of gelijkwaardig)
  • Ninh Binh: Hidden Charm Hotel (of gelijkwaardig)

 

 

5* hotels

  • Saigon: Nikko Hotel (of gelijkwaardig)
  • Can Tho: Victoria Can Tho Resort (of gelijkwaardig)
  • Hoi An: Little Riverside Hoi An (of gelijkwaardig)
  • Hue: Pilgrimage Village Resort (of gelijkwaardig)
  • Hanoi: Hotel De L'Opera (of gelijkwaardig)
  • Ha Long: Indochine Cruise (of gelijkwaardig)

Extensie

  • Mai Chau: Mai Chau Ecolodge (of gelijkwaardig)
  • Ninh Binh: Emeralde Ninh Bin Resort (of gelijkwaardig)

 

Gerust op reis

 

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.
 
 

Uw pension

U geniet iedere dag van een smakelijk ontbijt.

Op dag 2, 3, 5, 6, 8en 9 geniet u van lunch (exclusief drankjes).

Op dag 9 geniet u van een diner (exclusief drankjes).

 

Tijdens de extensie in Mai Chau en Ninh Binh geniet u elke dag van ontbijt en van dag 11 tot 13 van lunch (exclusief drankjes).

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers met binnenlandse vlucht zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

 

Uw bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reist u mee naar het ‘Land van de rijzende draak’?

 

 

Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zich tijdens uw reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder u zullen behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs

- Standaard Kamer in 4* of 5* hotels
- Pension volgens het programma
- 2 flessen water per persoon per dag tijdens bezoeken en transfers
- Excursies en bezoeken volgens het programma inclusief entreegelden
- Engelstalige gids voor de vermelde excursies
- Engelstalige gids tijdens de cruise in Ha Long Bay
- Transfers in een privévoertuig (uitgezonderd van Hanoi naar Ha Long, bus)
- Gedeelde boot in Ha Long Bay
- Overheidstaxen inbegrepen
- Binnenlandse vlucht Can Tho - Da Nang (economy class) met 1 stuk ruimbagage van 20 kg en 1 stuk handbagage van 7 kg

 

Niet inbegrepen in de prijs


- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 10 nachten door Vietnam met optionele extensie