De charmes van Vietnam en Lang Co Beach - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u verbazen door de uitzonderlijke schoonheid van Vietnam, tussen groene landschappen en idyllische stranden
  • Ontdek bruisende steden zoals Hanoi, Hué en Ho Chi Minh Stad en verken de wereldberoemde Ha Long Bay
  • Kies zelf het comfort van uw reis in 4* of 5* hotels met elegante en moderne kamers
  • En ook... Proef van de aromatisch een overheerlijke Vietnamese keuken

Welkom in... Vietnam

Droomt u ervan om een unieke cultuur, prachtige landschappen en idyllische stranden te ontdekken?
Wij hebben de perfecte reis voor u, we nemen u mee naar Zuidoost-Azië! Een bezoek aan Vietnam is gevarieerd, verrassend, opwindend, rustgevend en onvergetelijk... U ontdekt de mooiste natuur van het land, sites die getuigen van de tumultueuze geschiedenis, de unieke spiritualiteit en de warme, gastvrije bevolking.

Het rijke erfgoed van het land wordt gekleurd door de architecturale schatten, maar ook door de eeuwenoude tradities en de overheerlijke keuken. Tussen ontspanning, ontdekkingen en fascinerende bezoeken, geeft Vietnam alle geheimen prijs... Kom snel met ons mee!

Reisbeschrijving

Om u het beste van Vietnam te laten ontdekken, stellen we een rondreis van 11 dagen en 10 nachten aan u voor. Van bruisende steden tot paradijselijke stranden... Van de fantastische hoofdstad Hanoi tot Ho Chi Minh Stad, langs de magische Ha Long Bay en Lang Co Beach... Al uw zintuigen worden verwend!

Op elke etappe neemt een plaatselijke Engelstalige gids (behalve in Lang Co) u mee op ontdekkingstocht in een privévoertuig met airconditioning. U hoeft aan niets te denken...

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi - Hoa Lu
Dag 4: Hoa Lu - Ha Long
Dag 5: Ha Long - Hanoi - Hué - Lang Co of Hue beach
Dag 6 : Lang Co of Hue beach
Dag 7: Lang Co of Hue beach
Dag 8: Lang Co of Hue beach - Ho Chi Minh Stad
Dag 9: Ho Chi Minh Stad - Cu Chi
Dag 10: Ho Chi Minh Stad - Vung Liem - Trung Nghia
Dag 11: Trung Nghia - Vung Liem - Ho Chi Minh Stad

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Aankomst op de luchthaven van Hanoi waar u wordt opgewacht door uw chauffeur die u nar het hotel brengt. De rest van de dag bent u vrij om de ontspannen na de lange vlucht of al een eerste keer op verkenning te gaan in de stad.

Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Hanoi
Na het ontbijt in het hotel gaat u op verkenning in de hoofdstad van Vietnam. Hanoi is een unieke stad met brede boulevards met grote bomen, Frans koloniale architectuur en Oosterse tempels. U bezoekt het mausoleum van Ho Chi Minh (gesloten op maandag en vrijdag en van 20 september tot 10 december voor het jaarlijkse onderhoud), het huis van Ho Chi Minh, de One Pillar Pagode, de Tran Quoc pagode en de Tempel van de Literatuur.

Na de lunch gaat het naar het Museum of Ethnology en het Hoan Kiem meer om de dag af te sluiten met een ritje met een fietstaxi (maximaal 45 minuten) door het oude centrum van Hanoi.

Overnachting in Hanoi, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Hanoi - Hoa Lu
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u 2 uur naar het noorden door het platteland tot aan Hoa Lu, de eerste hoofdstad van Vietnam. U bezoekt de tempels ter ere van Dinh Tien Hoang, de keizer van de Dinh dynastie (968 - 980) en keizer Dai Hanh (Le dynastie, 980-1009).


De oude citadel Hoa Lu (waarvan het grootste deel vernield werd) besloeg ooit een oppervlakte van 3 km². Als het weer het toelaat, maakt u daarna een wandeling van een half uur tot aan de kalkstenen heuvels vanwaar u een prachtig uitzicht op de omgeving krijgt.

Na deze fascinerende ochtend neemt u een typische Vietnamese lunch in het dorpje Tam Coc en onderweg houdt u halte om de plaatselijke dorpjes en mooie panorama's te bewonderen. Na de lunch is het tijd voor een boottocht over de rivier langs enorme kalkstenen rotsformaties tussen de groene rijstvelden - een landschap dat deze streek de naam van "Ha Long van het Vasteland" heeft opgeleverd.

Avontuurlijke reizigers kunnen de klim wagen naar de Bich Dong pagode boven op de Ngu Nhac berg, uit 1428 en bestaande uit 3 stucturen: Ha, Trung en Thuong Pagodes. U maakt een cruise terug met een sampan (traditionele boot) naar Tam Coc.

Overnachting in Ninh Binh, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 4: Hoa Lu - Ha Long
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Ha Long, waar u aan het einde van de ochtend aankomst. U stapt aan boord van een traditionele houten jonk voor een tocht door de bekende Ha Long Bay. De lunch wordt onderweg geserveerd en u komt tal van eilandjes en bijzondere rotsformaties tegen met namen zoals Sail, Dog en Dinh Huong (wierookpot). Aan het einde van de tocht wordt het anker uitgegooid om de nacht op het water door te brengen.

Terwijl de zon ondergaat, wordt het diner aan boord geserveerd met verse zeevruchten, salades en fruit.

Overnachting aan boord, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Dag 5: Ha Long - Hanoi - Hué - Lang Co
Voor u terugkeert naar Ha Long, profiteert u nog van een heerlijk ontbijt (of brunch) aan boord van de jonk terwijl de boot koers zet richting de haven. Daar wacht uw chauffeur u op voor uw transfer naar Noi Bai voor uw binnenlandse vlucht naar Hué. Bij aankomst in Hué brengt uw chauffeur u naar het hotel in Lang Co waar u tijd heeft om te relaxen aan de rand van het zwembad of een strandwandeling te maken.

Lang Co is een nog ongerepte parel aan de Vietnamese kust tussen de bergen en de weelderige natuur. Hotel Angsana Lang Co is de ideale uitvalsbasis in dit stukje paradijs.

Overnachting in Lang Co, ontbijt of brunch inbegrepen.
Dag 6 en 7: Lang Co Beach
Profiteer van uw ontbijt om de dag op de beste manier te starten. Daarna heeft u vrije dagen om te doen wat u wil: een duik nemen in zee, gevolgd door een zonnebad op het strand, relaxen aan de rand van het zwembad met een cocktail in de hand met een zacht zeebriesje... U geniet ook van een barbecuediner dat u zelf kunt klaarmaken in de daarvoor voorziene ruimte van het hotel.

Wilt u liever op ontdekking gaan? De prachtige historische stad Hué is zeker een bezoekje waard met zijn kleurrijke koloniale huizen, kleine marktjes en musea (tour in Hué optioneel bij te boeken, zie extra opties). 

Overnachtingen in Lang Co, ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 8: Lang Co Beach - Ho Chi Minh Stad
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven van Da Nang waar u aan boord stapt van uw vlucht naar Ho Chi Minh Stad. Aankomst in Ho Chi Minh Stad (voormalig Saigon) waar u de rest van de dag vrij bent om zelf op verkenning te gaan in het bruisende centrum.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad, ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Ho Chi Minh Stad - Cu Chi
Vertrek in het hotel na het ontbijt om de Cu Chi Tunnels te bezoeken op 75 km van Ho Chi Minh Stad, een plek die tijdens de Vietnamoorlog een gruwelijk slagveld was en de meest gebombardeerde regio. Dit netwerk van tunnels was een echt "ondergronds dorp" met slaapruimtes, keukens, opslagruimtes, winkels, ziekenhuizen en commandocentra. In totaal beslaan de tunnels meer dan 200 km waarvan u een deel kunt bezoeken.

U krijgt de kans om een AK-47 af te vuren (optioneel) en keert dan terug naar Ho Chi Minh Stad. Bij aankomst is de eerste halte het War Remnants Museum en het presidentiële paleis. Van aan het paleis wandelt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh Stad (op elk moment is een auto beschikbaar), met onder andere de Notre Dame kathedraal in rode baksteen.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad, ontbijt inbegrepen.
Dag 10: Ho Chi Minh Stad - Vung Liem - Trung Nghia
Ontbijt in het hotel. De Mekongdelta is bekend om zijn eindeloze rijstvelden, prachtige waterwegen en sublieme landschappen. U start uw bezoek in het hartje van deze regio met een transfer naar Trung Nghia, Vung Liem (ongeveer 170 km). Bij aankomst stapt u op de fiets om door het rustige dorpje te rijden tussen de tuinen, palmbomen en rijstvelden tot aan de Phu Nhuan tempel. U houdt halte in een plaatselijk huis voor de lunch.

Na de lunch gaat het te voet of met de fiets verder tot aan de Chua Xu tempel. Bij de Coco Riverside Lodge helpt een ervaren personeelslid u met het vissen met netten en vallen en kunt u er met een waterfiets op uit trekken over de rivier. 's Avonds neemt u deel aan een kookles waarbij u leert over de plaatselijke keuken en ingrediënten, en de manier waarop ze gekweekt worden. Daarna is het tijd om al dat lekkers op te eten tijdens een muzikaal optreden in een gezellige sfeer.

Overnachting in de Coco Riverside Lodge, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Dag 11: Trung Nghia - Vung Liem - Ho Chi Minh Stad
Vandaag ontwaakt u in de weelderige Mekongdelta en controleert u de vallen die u gisteren opzette op vis en andere lekkernijen. Het ontbijt neemt u in de lodge, gevolgd door een wandeling door het dorpje waar plaatselijke ambachtslieden bezig zijn met het maken van manden. U bezoekt een fruitboomgaard en ontmoet Mr. Dung, die u zal tonen hoe kokosolie gemaakt wordt en hoe stoffen geweven worden van kokosvezel. 

Na het uitchecken uit de lodge, bezoekt u nog de Cao Dai tempel om vervolgens met een roeiboot door de weelderige natuur en de "apenbruggen" te varen tot aan het huis van de Duc familie. Deze plaatselijke landbouwers gebruiken een biogasinstallatie om groene energie te genereren uit afval. 

Daarna keert u terug naar Ho Chi Minh Stad voor uw vlucht huiswaarts.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw reis door Vietnam, logeert u in charmante, comfortabele en goed gelegen hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen 4* en 5* hotels voor een verblijf dat helemaal bij u past.



Tijdens uw verblijf in het hotel Angsana Lang Co, profiteert u van een toegang tot de spa van 60 minuten voor 2 personen en een barbecuediner (exclusief dranken).

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Flower Garden Hotel - Executive Kamer
- Ninh Binh: The Reed Hotel - Grand Suite
- Ha Long: Aclass Stellar, Aclass Carina Cruise - Premium Privécabine
- Lang Co Beach: Angsana Lang Co - Grand Garden Balcony Kamer
- Ho Chi Minh Stad: Millenium Boutique Hotel - Premium Deluxe Kamer
- Mekongdelta: Coco Riverside Lodge, Mango Home Stay - Privékamer

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Pullman Hanoi Hotel - Superior Kamer
- Ninh Binh: Emeralda Resort - Superior Deluxe Kamer
- Ha Long: Victory Star Cruise, Athena Elegance Cruise - Premium Privécabine
- Lang Co Beach: Angsana Lang Co - Grand Garden Balcony Kamer 
- Ho Chi Minh Stad: New World Hotel - Superior Kamer
- Mekongdelta: Coco Riverside Lodge, Mango Home Stay - Privékamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens deze rondreis komt u niets tekort, ook niet op culinair gebied. U geniet van 10 keer ontbijt, 4 keer lunch en 3 diners (exclusief dranken). Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor halfpension (exclusief dranken) tijdens uw verblijf in hotel Angsana Lang Co.
Als u de cruise in Ha Long Bay maakt op de nacht van 24/12 of 31/12, of in hotel Angsana Lang Co verblijft op deze datums, geniet u van een kerst- en/of nieuwjaarsdiner.

Een ontdekking van de Vietnamese cultuur gaat hand in hand met de gastronomie. Ontdek nieuwe smaken, proef van de verse kruiden en specerijen die de hoofdrol spelen in tal van gerechten, laat u verleiden door de verse ingrediënten en delicate smaken... En vooral: geniet!

Extra opties

Bezoek aan Hué met Engelstalige gids en lunch

Extra opties
Uw gids komt u ophalen aan het hotel voor een bezoek aan Hué, een stad die veroverd werd in de veertiende eeuw en in 1687 de hoofdstad werd. ook onder de Nguyen dynastie bleef het de hoofdstad en werd de stad geregeerd door 13 keizers, tot in 1945. Vandaag is Hué de culturele hoofdstad van Vietnam met 12 universiteiten en het unieke erfgoed van de Nguyen dynastie. De keizerlijke citadel, de paleizen, de graven en tempels en het mooie platteland aan de oevers van de Parfumrivier... Deze stad heeft heel wat te bieden!

U maakt een romantische boottocht op de Parfumrivier tussen de weelderige tuinen en meren tot aan een van de belangrijkste religieuze plekken van de stad, de Thien Mu pagode. De volgende halte is het mausoleum van keizer Tu Doc en de keizerlijke citadel. Om de dag af te sluiten brengt u nog een bezoek aan de Dong Ba markt.
Lunch in een plaatselijk restaurant.
Transfer terug naar het hotel.

Street Food Tour in Ho Chi Minh Stad met scooter en Engelstalige gids

Extra opties
Ho Chi Minh Stad is de perfecte plek voor een culinair avontuur! Deze avond rijdt u door de talrijke kleine straatjes in district 1, 3, 4 en 7 op zoek naar verschillende gerechten en het typische 'street food'. Uw gids haalt u op aan het hotel en neemt u mee naar de beste adresjes in de stad. U krijgt 2 verschillende keuzes om te eten en 3 drankjes. De avond sluit u af in een café met livemuziek. Een niet te missen ervaring!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in een tweepersoonskamer in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Alle maaltijden volgens het programma: 10 keer ontbijt, 4 keer lunch en 3 diners
- Bezoeken volgens het programma met een plaatselijke Engelstalige gids (behalve in Lang Co Beach)
- Cruise met een traditionele jong in Ha Long Bay
- Transfers met een voertuig met airconditioning
- Binnenlandse vlucht van Hanoi naar Hué en van Hué naar Ho Chi Minh Stad in economy klasse met 20 kg bagage
- Toegang van 60 minuten tot de spa voor 2 personen en een barbecuediner in Lang Co 
- Kerst- en/of nieuwjaarsdiner tijdens de cruise in Ha Long Bay of in het hotel in Lan Co

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde bezoeken
- Entreeprijzen en gidsen tijdens de vrije tijd
- Foto- en videotoestemming bij bezienswaardigheden
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Alles wat niet vermeld wordt bij 'inbegrepen in de prijs'

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De charmes van Vietnam en Lang Co Beach