Rondreis in Vietnam met optionele verlenging naar Mui Né - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de grote Vietnamese steden Hanoi, Hué en Hoi An en bezoek tal van intrigerende Unesco-werelderfgoedsites
 • Maak een droom waar tijdens een cruise in Ha Long Bay
 • Kies tussen 4* en 4/5* hotels voor uw overnachtingen in alle comfort
 • Eindig uw vakantie op het strand tijdens een optionele verlenging van 4 of 6 nachten in Mui Né

Welkom in ... Vietnam!

Droomt u al lang van een Vietnamees avontuur?
We nemen u mee naar een exotische en magische bestemming tussen de sprankelende zee, groene rijstvelden, vriendelijke bevolking en iconische bezienswaardigheden. Vietnam wordt ook wel het "land van de draak" genoemd en heeft een unieke sfeer, een bruisende persoonlijkheid en een intense charme die u nergens anders in Azië kunt vinden.

Ontdek de wereldbekende kalkstenen pieken van Ha Long Bay, kuier door de straatjes van Hanoi waar de energie u zal verbazen, bezoek het charmante Hoi An, ontdek het historische Hué, bewonder de koloniale architectuur in Ho Chi Minhstad en verken de groene Mekongdelta en eindig op de mooiste stranden van het land.
Boek vandaag nog uw droomvakantie!

Reisbeschrijving

Deze rondreis neemt u mee van de populaire bestemmingen naar authentieke locaties ver weg van de begane paden waar u de plaatselijke cultuur leert kennen en de locals kunt ontmoeten. U neemt de lunch bij de bewoners thuis, maakt wandelingen door het platteland en bezoekt een vissersdorpje ... Een onvergetelijke ervaring en een unieke manier om een bijzonder stukje van de wereld te zien!

U reist van Hanoi naar Ho Chi Minhstad langs de indrukwekkende Ha Long Bay en door de groene Mekongdelta ... Tenslotte kunt u kiezen voor een optionele strandverlenging in Mui Né.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Rondreis van 10 nachten in 4* of 4/5* hotels met of zonder vlucht
Aanbieding 2: Rondreis met strandverlenging
- Rondreis van 10 nachten in 4* of 4/5* hotels met verlenging naar Mui Ne van 4 nachten in een 4 of 5* hotel met of zonder vlucht
- Rondreis van 10 nachten in 4* of 4/5* hotels met verlenging naar Mui Ne van 6 nachten in een 4 of 5* hotel met of zonder vlucht

Uw programma voor de rondreis ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - Platteland rond Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Van Long natuurreservaat
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An
Dag 6: Hoi An
Dag 7: Hoi An - Hué
Dag 8: Hué
Dag 9: Hué - Ho Chi Minhstad
Dag 10: Ho Chi Minhstad - Ben Tre
Dag 11: Ho Chi Minhstad - Vertrek

Strandverlening van 4 of 6 nachten in Mui Né:
Dag 11: Ho Chi Minhstad - Mui Né
Dag 12 tot 14 of Dag 12 tot 16: Mui Né
Dag 15 of 17: Mui Né - Ho Chi Minhstad - Vertrek

Uw programma voor de rondreis van 10 nachten

Just for you
Speciaal voor u:
 • Cruise met 1 overnachting in Ha Long Bay
 • Engelstalige privégids op elke etappe behalve tijdens de cruise in Ha Long Bay (Engelstalige gids aan boord voor de hele groep)
Dag 1: Aankomst in Hanoi 
Onthaal op de internationale luchthaven Noi Bai van Hanoi door uw gids die u vergezelt tijdens uw transfer naar het hotel in het centrum.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi - platteland rond Hanoi (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting het Duong Lam dorp om 8.00 uur. Dit dorp ligt vlak bij Hanoi maar is een totaal andere wereld met boerenfamilies die de vruchtbare delta van de Rode rivier bewerken. U maakt een wandeling door het dorp om de locals bezig te zien met hun dagelijks activiteiten en bewondert de traditionele huizen. De authentieke architectuur is adembenemend, het grootste huis is zo'n 200 jaar oud en het oudste huis dat hier te vinden is, werd meer dan 400 jaar geleden gebouwd.

U brengt ook een bezoek aan de Ngo Quyen tempel, de Phung Hung tempel en de Mia pagode, één van de mooiste pagodes van het land, gebouwd in de vijftiende eeuw. U bewondert ook nog de 287 standbeelden van goden zoals Boeddha en Vajra.

Terugkeer naar Hanoi voor de lunch bij een bewoner thuis. Na de middag bezoekt u dan het centrum van Hanoi zelf met onder andere de tempel van de literatuur, het Hoan Kiem meer en de oude stad waar u zowel locals als andere reizigers tegenkomt. Tenslotte geniet u van een ritje van een uur met een fietstaxi door de oude wijken.
Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi - Ninh Binh (Ha Long van het vasteland) - Van Long natuurreservaat (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Ninh Binh, een plek midden in het groen die ook wel het "Ha Long van het vasteland" wordt genoemd, waar u toekomt na ongeveer 2 uur rijden. Bij aankomst bezoekt u eerst de Bich Dong pagode om daarna de lunch te nemen in een plaatselijk restaurant.

Na de middag kunt u genieten van een fietstocht door het platteland om vervolgens aan boord van een boot te stappen op verkenning door het Van Long natuurreservaat (een belangrijk overstroomd biologisch concerveringsgebied). Tijdens uw boottocht van ongeveer 2 uur (heen en terug) bewondert u de prachtige kalkstenen rotsen, de dieren en vogels die hier leven en geniet u van de rust midden in de natuur. Na dit magische bezoek heeft u vrije tijd om van de faciliteiten in uw resort te genieten.
Overnachting in Ninh Binh.
Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u rond 7.30 uur richting Ha Long Bay, waar u na ongeveer 4,5 uur rijden aankomt. Dit wondermooie stukje natuurlijk erfgoed is een absolute must tijdens een bezoek aan Vietnam. Bij aankomst stapt u aan boord van een traditionele jonk waar u van de lunch kunt genieten terwijl uw cruise door de baai begint. U vaart voorbij verschillende eilandjes, het ene groter dan het andere, met weelderige begroeiing en de typische kalkstenen pieken die uit het water steken. Het diner neemt u aan boord en 's avonds kunt u, indien u dat wenst, deelnemen aan het nachtvissen.
Overnachting aan boord.

Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An (ontbijt/brunch)
Deze ochtend vaart u nogmaals uit richting de Bai Tu Long Bay terwijl het ontbijt geserveerd wordt. Tijdens uw maaltijd bewondert u de rotsen en eilanden, de Bo Nau grot en de vissersdorpjes langs de oevers. U gaat van boord rond 11.00 - 12.00 uur voor uw transfer naar de Noi Bai luchthaven in Hanoi, waar u de vlucht naar Da Nang neemt. Bij aankomst geniet u van een transfer naar het hotel in Hoi An en heeft u vrije tijd om te relaxen.
Overnachting in Hoi An.

Opmerkingen:
- Het programma van de cruise kan aangepast worden naar gelang de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot
- Engelstalige gids aan boord voor de hele groep (geen privégids)
Dag 6: Hoi An - My Son tempelcomplex (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt haalt de gids u op om het My Son tempelcomplex te bezoeken, een overblijfsel van de Champa dynastie. U bezoekt de ruïnes van een hindoetempel en ontdekt de My Son vallei die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de middag ontdekt u de verborgen hoekjes van Hoi An door de smalle straatjes omzoomd door eeuwenoude huizen beïnvloed door Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. Mis ook de 400 jaar oude overdekte Japanse brug niet, de Phuc Kien Assembly Hall met het Fujian heiligdom, de koloniale huizen van Tan Ky, de Truc Thanh pagode en de Chua Ong pagode. Na een bezoek aan een plaatselijke vismarkt komt u aan bij het huis van een plaatselijke kunstenaar die traditionele lantaarns maakt, waar u meer uitleg krijgt over de geschiedenis, de oorsprong, de betekenis, de kleuren en het productieproces.
Overnachting in Hoi An.
Dag 7: Hoi An - Hué (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u de ochtend vrij om te genieten van de vele faciliteiten in uw hotel of op verkenning te gaan in de stad. Na de middag vertrekt u richting Hué via de spectaculaire Hai Van pas waar u een prachtig uitzicht krijgt over de kustlijn en het witte zandstrand van Lang Co - een van de mooiste stranden van het land. U bezoekt ook nog een vissersdorpje voor u aankomt in Hué. Vrije tijd om zelf al een eerste keer op ontdekking te gaan in de stad.
Overnachting in Hué.

Dag 8: Hué (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad Hué met de overdekt Thanh Toan brug, omringd door het groene platteland. Daarna bezoekt u de Imperial City (de keizerlijke citadel, uitgeroepen tot Werelderfgoed), de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort en het Thai Hoa Paleis. Na de lunch in een plaatselijk restaurant maakt u een cruise over de Parfumrivier om de Thien Mu pagode en de graftombe van koning Minh Mang in oosterse stijl te bewonderen.
Overnachting in Hué.
Dag 9: Hué - Ho Chi Minhstad (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Hué voor de vlucht naar Ho Chi Minhstad, ook bekend als Saigon. Bi aankomst staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel waar u uw bagage kunt achterlaten (kamers beschikbaar vanaf 14.00 uur). Zo kunt u vrij op verkenning gaan naar het het Herenigingspaleis, de Notre Dame Kathedraal, de koloniale wijken en de Ben Thanh markt.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 10: Ho Chi Minhstad - Mekongdelta/Ben Tre (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar Ben Tre in de Mekongdelta, waar u aankomt na ongeveer 2,5 uur rijden. U stapt aan boord van een boot die open is aan de zijkanten en u de kans geeft om de natuurpracht volop te bewonderen. Vanop de Mekongrivier kunt u de plaatselijke bewoners in de dorpjes aan de oevers aan het werk zien en de weelderig groene landschappen bewonderen terwijl u geniet van een verfrissend drankje en seizoensfruit aan boord.

Uw eerste halte is een fabriek de actieve kool maakt uit kokosschelpen op een klein eilandje waar men de kokosnoten bewerkt met eenvoudige gereedschappen. Daarna vaart u verder om van boord te stappen en een ritje te maken in een tuktuk richting een plaatselijke familie die bezems maakt van kokosbladeren om daarna verder te gaan met de fiets of tuktuk door het platteland voorbij typische dorpjes waar de sympathieke bewoners u met een glimlach begroeten. Hier leert u meer over het dagelijkse leven op het Vietnamese platteland.

Daarna gaat u verder met een roeiboot door de smalle kanalen waar het dagelijkse leven zich afspeelt aan de oevers in de weelderig groene Mekongdelta. Wandel door een dorpje richting de familie van Meneer Ba die u hartelijk ontvangen met taartjes en u tonen hoe ze leven. De familieleden zullen enthousiast zijn om u te ontmoeten en leren u hoe hun gebakjes gemaakt worden. Probeer het zeker zelf! U kunt ook proeven van thee met honing en gedroogde kokosnoot terwijl u een praatje maakt met de familie en meer te weten komt over hun cultuur. Wedden dat ze u graag enkele woordjes Vietnamees leren!

De lunch wordt geserveerd op basis van plaatselijke specialiteiten in een restaurant aan de rivier. Daarna heeft u vrije tijd om te relaxen en te genieten van de gezellige sfeer voor u terugkeert naar de pier waar uw chauffeur u staat op te wachten om u terug naar Ho Chi Minhstad te brengen.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 11: Ho Chi Minhstad - Vertrek (ontbijt)
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd om nog wat te relaxen of op zoek te gaan naar een leuk souvenir voor u naar de luchthaven gebracht wordt. Daar maakt u zich klaar voor uw vlucht huiswaarts met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Uitchecken om 12.00 uur, mogelijk om een late check-out aan te vragen tot 18.00 uur (met toeslag en volgens beschikbaarheid). Vooraf te reserveren, informeer de vertegenwoordiger bij aankomst in Hanoi als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Uw optionele strandverlenging van 4 nachten

Dag 11: Ho Chi Minhstad - Mui Né (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd tot aan uw transfer naar Mui Né waar uw strandverlenging kan beginnen. Wissel af tussen relaxen bij het zwembad, zonnebaden op het strand en genieten van de heerlijke gastronomie.
Overnachting in Mui Né.

Dag 12, 13 en 14: Mui Né (ontbijt)
Elke ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt in het hotel en de rest van de dag bent u vrij om zelf in te vullen met zwemmen, zonnen of op ontdekking gaan.
Overnachtingen in Mui Né.

Dag 15: Mui Né - Ho Chi Minhstad - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd tot aan uw transfer naar de Tan Son Nhat luchthaven in Ho Chi Minhstad voor uw vlucht huiswaarts (de rit naar de luchthaven duurt ongeveer 5 uur, uw vlucht mag dus niet vertrekken voor 15.30 uur).

Uw optionele strandverlenging van 6 nachten

Dag 11: Ho Chi Minhstad - Mui Né (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd tot aan uw transfer naar Mui Né waar uw strandverlenging kan beginnen. Wissel af tussen relaxen bij het zwembad, zonnebaden op het strand en genieten van de heerlijke gastronomie.
Overnachting in Mui Né.

Dag 12-16: Mui Né (ontbijt)
Elke ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt in het hotel en de rest van de dag bent u vrij om zelf in te vullen met zwemmen, zonnen of op ontdekking gaan.
Overnachtingen in Mui Né.

Dag 17: Mui Ne - Ho Chi Minhstad - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd tot aan uw transfer naar de Tan Son Nhat luchthaven in Ho Chi Minhstad voor uw vlucht huiswaarts (de rit naar de luchthaven duurt ongeveer 5 uur, uw vlucht mag dus niet vertrekken voor 15.30 uur).

Uw hotels

Na een dag vol ontdekkingen kunt u helemaal tot rust komen in een Standaard Kamer in een hotel dat met veel zorg door ons werd uitgekozen. We bieden u de optie om te kiezen voor comfort in gezelligheid in 4* hotels of voor nog meer luxe in 4/5* hotels. Wat ook uw keuze is, er kondigt zich een onvergetelijke vakantie aan!

Uw 4* hotels (of gelijkwaardig):
- Hanoi: La Belle Vie Hotel
- Ninh Binh: Hidden Charm
- Ha Long: Seaflife Cruise
- Hué: Moonlight Hotel 
- Hoi An: Rosemary Hoi An Hotel 
- Ho Chi Minhstad: Central Palace Hotel 

Uw 4*/5* hotels (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Melia Hotel
- Ninh Binh: Emeralda Resort
- Ha Long: Paradise Luxury Cruise
- Hué: Pilgrimage Village Resort
- Hoi An: Koi Hoi An resort
- Ho Chi Minhstad: Le Méridien Saigon Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze rondreis kunt u de plaatselijke smaken ontdekken dankzij de inbegrepen maaltijden. Op dag 7, 9 en 11 geniet u van een lekker ontbijt in het hotel. Op dag 2, 3, 4, 6, 8 en 10 profiteert u van het halfpension (exclusief drankjes). Op dag 5, aan boord van het cruiseschip in Ha Long Bay, wordt een uitgebreide brunch geserveerd.

Elke ochtend doet u dus voldoende energie op om aan een dag vol ontdekkingen te starten met een heerlijk ontbijt in het hotel en op de dagen dat de lunch is inbegrepen, neemt u die onderweg in een plaatselijk restaurant of bij de locals thuis voor een complete onderdompeling in de plaatselijke cultuur.

Uw optionele strandverlenging in Mui Ne

Aan het einde van uw rondreis kunt u ervoor kiezen om heerlijk te relaxen op de stranden van Mui Ne in het zuidoosten van Vietnam. Dit is ook de perfecte plek om te kitesurfen of te surfen op de zandduinen. We bieden u de keuze tussen 2 fantastische hotels: het Cliff Resort Mui Ne of Victoria Phan Tiet.

Cliff Resort Mui Ne 4*

Het schitterende Cliff Resort Mui Ne 4* ligt op een spectaculaire locatie boven op de rotsen waardoor u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op zee. U wordt omringd door palmbomen en het strand om het vakantiegevoel compleet te maken. Het resort zelf is gebouwd in een mediterrane stijl en beschikt over een privéstrand, een zwembad en tal van andere faciliteiten voor jong en oud.

Uw kamer
U pakt uw koffers uit in een ruime Standaard Kamer met een elegante inrichting en alle voorzieningen die u nodig heeft. Dankzij de zachte kleuren en uw comfortabel bed kunt u genieten van een welverdiende nachtrust.

Uw pension
Uw dagen aan het strand beginnen op de best mogelijke manier met een lekker ontbijt in het hotel. Voor uw andere maaltijden kunt u terecht in verschillende restaurants waar zowel de typische en kruidige plaatselijke keuken aangeboden wordt, als internationale lekkernijen.

Activiteiten
Laat u charmeren door de gezellige en ontspannen sfeer van deze plek, ga zonnebaden op het strand, spring in het zwembad of laat u verwennen in de spa.

VICTORIA PHAN THIET 4*

Just for you
Speciaal voor u:
 • 1 cocktail per persoon per dag tijdens het happy hour (17.00 - 19.00 uur) 
 • 1 massage van 60 minuten in Victoria Phan Thiet 
 • 10% korting in het restaurant in Victoria Phan Thiet 
 • 10% korting op was-en strijkservice in Victoria Phan Thiet 
Victoria Phan Thiet 4* werd gebouwd in een traditionele stijl die doet denken aan de plaatselijke huisjes en perfect past in de natuurlijke omgeving vlak aan zee. De bungalows zijn geïnspireerd op degene die u ziet in het Vietnamese platteland en barsten dus van de plaatselijke charme, zonder in te boeten aan modern comfort. Uw hotel beschikt over een schitterend zwembad met een fantastisch uitzicht, een weelderige tuin en ligt vlak aan het strand. Perfect om helemaal tot rust te komen!

Uw kamer
In deze oase van rust hebben we een Standaard Kamer voor u gereserveerd met een zonnige, kleurrijke en warme inrichting met de kleuren van koraal en honing. Zo kunt u van bij het binnenstappen wegdromen in alle comfort.

Uw pension
Tijdens uw verblijf in het Victoria Phan Thiet, geniet u van een dagelijks ontbijt. Ook voor uw andere maaltijden zet uw culinaire ontdekkingsreis zich verder met de plaatselijke en internationale keuken.

Activiteiten
Eindig uw vakantie in schoonheid en geniet van de stralende zon op het strand of bij het zwembad om daarna te profiteren van een relaxmoment in de spa. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Rondreis:
- Standaard Kamer in 4* of 4/5* hotels
- Pension volgens het programma 
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Engelstalige gids volgens het programma
- 1 overnachting op een schip in Ha Long Bay
- Transfers tijdens de rondreis met een auto met airconditioning
- Binnenlandse vluchten van Hanoi naar Da Nang en van Hué naar Saigon in economy class

Strandverlenging:
- Standaard Kamer in 4* of 4*/5* hotels
- Ontbijt
- 1 cocktail per persoon per dag tijdens het happy hour (17.00 - 19.00 uur) bij verblijven in 4*/5* hotels
- 1 massage van 60 minuten in Victoria Phan Thiet bij verblijven in 4*/5* hotels
- 10% korting in het restaurant in Victoria Phan Thiet bij verblijven in 4*/5* hotels
- 10% korting op was-en strijkservice in Victoria Phan Thiet bij verblijven in 4*/5* hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Details over uw optionele strandverlenging

Als u gekozen heeft voor een rondreis in 4* hotels met strandverlenging:

Alle praktische informatie over het Cliff Resort Mui Ne:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 123
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • 24-uursreceptie
 • Conciërgeservice
 • Bagageopslag
 • Excursiebureau
 • Wifi
 • Parkeerplaats
 • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • Wifi
 • Flatscreen TV
 • Kluis
 • Minibar
 • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

 • Buitenzwembad
 • Zonneterras
 • Aan het strand
 • Spa
 • Sauna
 • Fitness

Als u gekozen heeft voor een rondreis in 4*/5* hotels met strandverlenging:

Alle praktische informatie over het hotel Victoria Phan Thiet:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 57
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • 24-uursreceptie
 • Conciërge
 • Bagageopslag
 • Excursiebureau
 • Parkeerplaats
 • Wifi
 • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • TV
 • Wifi
 • Telefoon
 • Kluis
 • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

 • Privéstrand
 • Buitenzwembad
 • Spa
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis in Vietnam met optionele verlenging naar Mui Né