Rondreis door Vietnam en optionele verlenging naar Phu Quoc - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een unieke rondreis door Vietnam en kies voor de optionele strandverlenging
  • Beleef een onvergetelijke vakantie inclusief lekkere gerechten, een intrigerende geschiedenis en een weelderige natuur
  • Reis in stijl en pak uw koffers uit in mooie en comfortabele hotels

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Vietnam

Er is nog nooit een beter moment geweest om naar Vietnam te reizen dan nu! Dit land met een fascinerend verleden is maar al te blij met zijn nieuwe status als felbegeerde internationale vakantiebestemming. 

Van de rust van de Mekong Delta, de charmes van Hanoi, de natuurlijke schoonheid van Ha Long Bay en het hectische stadsleven in Ho-Chi-Minh City (Saigon)... Bij een bezoek aan Vietnam ontdekt u een land dat iets te bieden heeft voor elk type vakantieganger. 
Klaar voor een ongeëvenaarde reiservaring?

Reisbeschrijving

Om u de kans te geven alle niet te missen plekjes in Vietnam te leren kennen, stellen we een uitzonderlijke rondreis van 10 nachten en 11 dagen aan u voor. U ontdekt zowel de prachtige steden als het unieke platteland. 

En als u kiest voor de verlenging van 3 nachten naar het eiland Phu Quoc, eindigt uw verblijf in schoonheid op paradijselijke stranden aan de kristalheldere zee.

U kunt kiezen tussen volgende aanbiedingen:
- Rondreis in 10 nachten in Superior 4* hotels
- Rondreis in 10 nachten in Deluxe 4*+/5* hotels
- Rondreis in 10 nachten + 3 nachten strandverlenging naar Phu Quoc in 4* hotels
- Rondreis in 10 nachten + 3 nachten strandverlenging naar Phu Quoc in 4*+/5* hotels

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - het binnenland van Hanoi
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long - Hanoi - Hue
Dag 5: Hue
Dag 6: Hue - Bach Ma-klooster - Hai Van Pass - Hoi An
Dag 7: Lokale vismarkt en bezoek aan Hoi An
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh
Dag 9: Mekong Delta
Dag 10: Can Tho - Cai Rang drijvende markt 
Dag 11: Vertrek uit Ho Chi Minh

Indien u kiest voor de strandverlenging:
Dag 11: Ho Chi Minh - Phu Quoc
Dag 12 & 13: Phu Quoc
Dag 14: Phu Quoc - Ho Chi Minh - Vertrek uit Ho Chi Minh

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door uw lokale gids en naar uw hotel gebracht. U bezoekt de Ngoc Son-tempel, het Hoan Kiem-meer en de oude stad (als het weer het toelaat). De rest van de avond brengt u door op uw eigen tempo.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi (ontbijt)
Vandaag bezoekt u al de niet te missen plekjes in de stad, te beginnen met het Ho Chi Minh Mausoleum Complex waar het graf van de stichter van de Democratische Republiek Vietnam te vinden is en zijn huis op palen. U brengt een bezoek aan de One Pillar Pagode, het Presidentiële paleis, de Tran Quoc Pagode, de Tempel van de Literatuur en de universiteit (de eerste Vietnamese universiteit, gebouwd in de elfde eeuw). De volgende halte is het Hoan Kiem meer en de Ngoc Son Tempel waar u meer te weten komt over de legendes van het meer.

Na de middag gaat het richting het Museum of Ethnology, het grootste museum in de stad waar u bijzonderheden te zien krijgt van meer dan 54 minderheden in het land. Daarna maakt u een wandeling door de oude stad waar de straten de naam dragen van de goederen die er ooit verkocht werden. We stoppen met het proeven van eierkoffie, warme koffie met gecondenseerde melk, belegd met eier-mousse en kaneelpoeder. Eikoffie is een specialiteit van Hanoi die nergens anders in het land te vinden is.
Overnachting in Hanoi.
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay (ontbijt, lunch en diner)
Vertrek rond 8.00u richting de iconische Ha Long Bay. Bij aankomst gaat u aan boord van een traditionele jonk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing.

Drankjes zijn beschikbaar aan boord en na de lunch heeft u tijd om de verschillende grotten in de buurt te verkennen. Daarna brengt de kapitein u naar een rustige plek op het water waar u kunt zwemmen in het kristalheldere water en profiteren van de zon. 's Avonds maakt de chef aan boord een heerlijk diner klaar en kunt u ervoor kiezen om te nachtvissen.
Overnachting aan boord.
Het programma van de cruise is onder voorbehoud (afhankelijk van weersomstandigheden)

Dag 4: Ha Long Bay – Hanoi – Hué (ontbijt, brunch)
In de ochtend wordt de brunch geserveerd, terwijl de cruise verder gaat om de schoonheden van de baai te ontdekken. U gaat van boord tussen 11 en 12 uur en wordt overgebracht naar de luchthaven voor uw vlucht naar Hué. Aankomst in Hué en transfer naar het hotel.
Overnachting in Hué.
Dag 5: Hue, de oude hoofdstad (ontbijt)
Vandaag verkent u Hue op een authentieke manier. Tijdens een rit van 45-60 minuten maakt u kennis met een ​​heel oude vorm van transport in Vietnam: "Xich lo" of riksja. U begint uw bezoek door de parfumrivier over de Trang Tien-brug over te steken. Vervolgens rijdt u langs de beroemde Dong Ba-markt.

Vanaf daar ontdekt u een gebied vol met lokale winkels waar u veel commerciële activiteiten kunt zien. Sla linksaf naar het gebied rond de Citadel, waar de lokale bevolking al generaties lang leeft, sommigen in oude huizen, en hun activiteiten en hun leven verderzet zoals ze al honderden jaren hebben gedaan.

U stopt om de Imperial Citadel te bezoeken waar de laatste feodale dynastie in Vietnam koningen regeerde 1802-1945. Ontdek de Flag Tower, Nine Holy Cannons, Ngo Mon Poort en het Thai Hoa Paleis. 's Middags bezoekt u het graf van Tu Duc. Het graf van Tu Duc, de "keizer dichter", bevindt zich in een elegante tuin met een prachtig complex van meren en paviljoens. Vevolgens gaat u verder naar de indrukwekkende Thien Mu Pagoda, een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Hue. Vervolgens wordt u overgebracht naar de pier voor een boottocht op de Parfumrivier alvorens terug te keren naar het centrum van de stad. De chauffeur haalt u op en brengt u terug naar het hotel.
Overnacht in Hué.

Dag 6: Bach Ma-klooster - Hai Van Pass - Hoi An (ontbijt)
Na een stevig ontbijt gaat u naar het charmante stadje Hoi An via de prachtige Hai Van Pass. Maar voor de pas, geniet u van een twee uur durende excursie naar het zelden bezochte Bach Ma Zen-klooster. Het Truc Lam Bach Ma Zen-klooster is gebouwd in 2006 en ligt aan de rivier de Truoi. Vervolgens gaat verder naar Hoi An via de Hai Van Pass, een van de meest schilderachtige kustwegen ter wereld. Stop onderweg om foto's te maken. Wanneer u aankomt in Hoi An, checkt u in bij uw hotel en heeft u tijd om te ontspannen.
Overnachting in Hoi An.
Dag 7: Vismarkt & bezoek aan Hoi An (ontbijt)
De dorpen in centraal Vietnam zijn het best 's morgens vroeg te ontdekken, dus vertrekt u om 7 uur  richting de kleine dorpjes in het prachtige omliggende landschap. U steekt de nieuwe brug van Cua Dai over naar het vissersgehucht Duy Hai om de ochtendvismarkt te bezoeken. Er zijn ongeveer 2000 inwoners in Duy Hai. Het grootste deel van het levensonderhoud van de dorpsbewoners is gebaseerd op het vangen en verwerken van vis of garnalen. Tijdens uw bezoek kunt u zien hoe dorpsbewoners hun zeevruchten verkopen aan klanten. Terug in de stad maakt u een 2 uur durende wandeltocht door het oude centrum van Hoi An. Bezoek de Japanse overdekte brug, de Chinese vergaderzaal, het typisch Vietnamese koopmanshuis, een van de meest interessante musea en de lokale markt. Er zijn veel kunstgalerijen, souvenirs en kleermakerswinkels waar u op maat gemaakte kleding kunt laten maken. 's Middags keert u terug naar uw hotel en heeft u tijd om de stad te verkennen of op de fiets enkele dorpjes in de buurt van de stad Hoi An te bezoeken.
Overnachting in Hoi An.

Dag 8: Hoi An - Danang - Ho Chi Minh (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Danang gebracht, op 40 km van Hoi An. U neemt de ​​vlucht naar Ho Chi Minh-stad (Saigon). Bij aankomst wordt u begroet door de gids die u naar uw hotel zal brengen om uw bagage achter te laten. U begint met een bezoek an de stad. Na een korte glimp van het Herenigingspaleis en het Centrale Postkantoor, nemen we u mee naar een fascinerende kant van Ho Chi Minh-stad, weg van de drukte van de beroemde toeristische attracties. U bezoekt de voormalige geheime wapenshal die Viet Cong tijdens de Vietnamoorlog gebruikte. Baan u een weg door de smalle straatjes en ontmoet de vriendelijke inwoners die al generaties lang deze kleine huisjes bewonen. Stop bij een druk kruispunt om een ​​straatkunstenaar te ontmoeten en bewonder de sculpturen die hij maakt. Terugkeer naar uw hotel om in te checken en ontspannen.
Overnachting in Ho Chi Minh-stad
Dag 9: Mekong Delta Experience met roeiboot, fiets of tuk tuk (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een rit van 2 uur en 30 minuten naar Ben Tre. Daar gaat u aan boord van de Apricot Cruise, een nieuwe boot met open zijkanten zodat u profiteert van een verfrissende bries. Tijdens uw cruise over de Mekong bent u getuige van het lokale leven en bewondert u adembenemende landschappen. Bovendien krijgt u van het vriendelijke personeel aan boord een verfrissend drankje en seizoensfruit aangeboden. 

U bezoekt eerst een fabriek op een klein eiland die actieve kool produceert uit kokosnootschelpen. U volgt de volledige procedure en ontdekt dat alle onderdelen van de kokosnoot gebruikt worden. Nadien keert u terug naar de Apricot Cruise en bezoekt u andere bezienswaardigheden. U gaat van boord en ziet hoe de lokale bevolking kokosnoten ontleden met eenvoudig gereedschap. Vervolgens maakt u een tochtje per tuk tuk naar een lokaal gezin dat bezems met kokosnootbladeren maakt. U wordt hartelijk verwelkomd door de gastheer en ontdekt de traditionele lokale methode om een bezem te maken. Een unieke ervaring!

Vervolgens gaat u verder per fiets of tuk tuk langs een weelderige route. Tijdens deze rit doorkruist u vredige dorpjes en maakt u kennis met de vriendelijke lokale bevolking. Aansluitend maakt u een tochtje met een roeiboot langs verschillende kanalen, waarbij u getuige bent van het rustige levenstempo in de Mekong Delta en kennis maakt met de familie van Mr. Ba. Dankzij het warme welkom met heerlijke lokale taarten voelt u zich onmiddellijk welkom. Zijn familieleden zullen met veel plezier de bereidingswijze van dit soort lokale cake met u delen; u mag zelfs zelf een poging doen! Geniet van een thee met honing en gedroogde kokos terwijl u met hen praat over hun dagelijks leven en de lokale cultuur en gebruiken. En waarom ook niet... Laat uw toekomst voorspellen door een lokale waarzegger! Uw lunch bestaat uit lokale specialiteiten in het restaurant Apricot Riverside. Ontspan en geniet van de aangename sfeer alvorens terug te keren naar de pier, waar u chauffeur u ophaalt en naar Can Tho brengt, de hoofdstad van de Mekong Delta.
Overnachting in Can Tho.

Dag 10: Can Tho - Cai Rang drijvende markt - ambachtelijke familie (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vertrek op een cruise over de charmante zijrivieren voor een bezoek aan de Cai Rang drijvende markt. U maakt een wandeling door het dorp en bezoekt een molen waar rijst verwerkt wordt en gaat daarna op verkenning naar de markt waar allerlei waren in bootjes op het water aangeboden worden. 

Daarna gaat u met de boot verder naar het Truc Lam klooster waar 'Uncle' Ut Dzach en zijn familie 'Banh Hoi' maken - gestoomde rolletjes gemaakt van rijstbloem. De eigenaar toont u elke stap van het delicate proces gevolgd door een proeverij van de lekkernij vergezeld van geroosterd varkensvlees. Tijdens de maaltijd kunt u een praatje maken met de familie voor u een korte wandeling maakt naar de haven waar u de plaatselijke ferry neemt om de rivier over te steken. Daar wacht uw chauffeur u op die u naar Ho Chi Minh brengt.  Aankomst in uw hotel aan het einde van de middag.
Overnachting in Ho Chi Minh.

Dag 11: Vertrek uit Ho Chi Minh (ontbijt)
Na het hotel geniet u nog even van wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht huiswaarts.

Uw optionele verlenging naar Phu Quoc

Dag 11: Ho Chi Minh City - Phu Quoc (ontbijt)
Na het ontbijt geniet u van wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht naar Phu Quoc. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht met een shuttlebus. De rest van de dag brengt u door op uw eigen tempo.
Overnachting op Phu Quoc.

Dag 12 en 13: Phu Quoc (ontbijt)
Relax aan het zwembad of op het strand... U brengt uw dagen op dit prachtige eiland door zoals u zelf wilt!
Overnachtingen op Phu Quoc. 

Dag 14: Phu Quoc - Ho Chi Minh - Vertrek uit Ho Chi Minh (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts (via Ho Chi Minh).

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in zorgvuldig geselecteerde Superior 4* of Deluxe 4*+/5* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering.

Uw Superior 4* hotels (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Hotel La Belle Vie
- Halong: Huong Hai Sealife 
- Hue: Moonlight Hotel 
- Hoi An: Hoi An Silk Marina Hotel 
- Ho Chi Minh: Central Palace 
- Can Tho: TTC Premium Can Tho Hotel

Uw Deluxe 4*+/5* hotels (of gelijkwaardig):
- Hanoi : Apricot Hotel
- Halong : Paradise Luxury Cruise 
- Hue : Pilgrimage Village
- Hoi An : Koi Hoi An Resort 
- Ho Chi Minh Ville : Nikko Saigon Hotel
- Can Tho : Vinpearl Can Tho 

Indien u kiest voor de optionele strandverlenging: 
Superior: Mercury Phu Quoc 
Deluxe: Dusit Princess Moonrise Beach Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze rondreis geniet u van een pension formule afhankelijk van het programma met dagelijks ontbijt, 2 dagen halfpension (exclusief drankjes) en 1 dag volpension (exclusief drankjes).

Vietnam is een gevarieerd land en verschilt van streek tot streek, iedere omgeving is anders en dat zult u ook merken op uw bord. Ontdek de nieuwe smaken, verras uw smaakpapillen en probeer de lokale specialiteten. 
De Vietnamese keuken is gebaseerd op kruiden en specerijen die nergens anders te vinden zijn. De fantastische lokale gerechten verleiden iedereen met heerlijke smaken en subtiele aroma's. Een ding is zeker, u zult direct verkocht zijn!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4 of 4*+/5* hotels naar gelang uw keuze bij reservering
- Maaltijden volgens het reisprogramma
- Toegangs- en bootkosten volgens het programma
- Riksja rit in de stad Hue, tuk tuk-rit in de Mekong Delta
- Privéboottochten naar Hue en Sampan in de Mekong Delta
- Engelstalige gids zoals vermeld in het reisprogramma
- Gemeenschappelijke Engelstalige gids op de boot in Halong Bay
- Binnenlandse vluchten in economy class 
- Privétransfers in een geklimatiseerd voertuig

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toeslag voor speciale dieetvereisten
- Toegangskosten, vergunningen en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, fooien en persoonlijke uitgaven
- Toeslag voor nationale feestdagen (indien van toepassing)
- Vietnamees visum
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Vietnam en optionele verlenging naar Phu Quoc