- Verenigde Arabische Emiraten - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Fairmont Fujairah Beach Resort 5*

Het Fairmont Fujairah Beach Resort 5* is een op kunst geïnspireerd resort waar moderne bohémien-stijl en art deco elkaar ontmoeten. Laat je betoveren door de majestueuze Al Hajar-bergen en ontdek de prachtige kuststreek van Dibba.

 

Bewonder de haven of de zee vanuit je comfortabele kamer en breng je dagen rustig door bij het zwembad.  Er zijn heel wat faciliteiten in het hotel die je een fantastisch verblijf zullen bezorgen!

 

 

Uw kamer

SIGNATURE TERRACE ROOM (40 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Het resort beschikt over verschillende restaurants en een bar om je culinair in de watten te leggen. Het Canvas restaurant biedt buffetten voor zowel het ontbijt als het diner, met lekkere Arabische en bohemien smaken. Daarnaast is er het 'mediterrasian' restaurant van de Lava Beach Club, Lava Dining en visgerechten en zeevruchten eet u bij The Copper Lobster. Tot slot is er ook een sportbar waar je wat kunt eten.

 

Activiteiten

Wil je heerlijk relaxen en genieten? Dan moet je bij de Willow Stream Spa zijn! Hier kies je uit een waaier aan behandelingen en massages en vind je ook een vipsuite met jacuzzi, een traditionele hammam, sauna, stoombad en een fitnessruimte.

 

Na een dag onder de zon op het strand, neem je een verfrissende duik in het prachtige zwembad van het hotel. Wie het liever wat avontuurlijker aanpakt, kan kiezen uit niet-gemotoriseerde watersporten, een duikcentrum en tal van wandelpaden en archeologische sites in de omgeving. Er is ook een kinderclub voor de kleintjes.

 

Maak je klaar om rond te spetteren aan het strand met het eerste drijvende waterpark van Fujairah! Aqua Bounce biedt eindeloos plezier voor iedereen. Deze opblaasbare hindernisbaan is voorzien van glijbanen, torens, bruggen, kliffen, klimrekken en zelfs een zwevende trampoline. Ga met de kinderen naar dit park voor een fantastische dag plezier vlak bij je hotel. 

 

Excursie naar de oostkust

Uw kamer

Ontdek de oostkust en al haar wonderen, van historische monumenten tot witte zandstranden en het dagelijkse leven van de Emirati bevolking van Fujairah!

Woestijnsafari

Uw kamer

Daal de zandduinen af in een 4x4 voor gegarandeerde sensatie! 's Avonds kunt u de zonsondergang bewonderen, comfortabel geïnstalleerd in een authentiek kamp en genieten van een Arabische barbecue.

Cruise naar Musandham Dibba

Uw kamer

Geniet van een cruise om de schoonheid van oude Arabische vissersdorpjes langs de schilderachtige kustlijn te zien.

Begeleide tour van Dubai

Uw kamer

Ontdek tussen een rondleiding en een cruise de beste bezienswaardigheden van Dubai, het meest adembenemende emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten! Beschikbaarheid: dinsdag, donderdag en zondag

Grand Hyatt Dubai 5*

Het Grand Hyatt Dubai 5* ligt in de buurt van de levendige Sheikh Zayed Road en valt op door de mooi aangelegde tuinen en binnen- en buitenzwembaden. Het hotel heeft maar liefst 13 restaurants en uitgaansgelegenheden én een bekroonde spa.

 

Dit is de perfecte uitvalsbasis voor al je ontdekkingen in de stad en een oase van rust en luxe waar je niets te kort zult komen. Ontdek een wereld van pracht en grandeur!

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:

     - Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024

     - Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024

     - Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024

     - Arafa: 15-16 juni 2024

     - Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Uw kamer

Resort Familiekamer (44 m²)

Vanuit je comfortabele, serene en moderne Resort Familiekamer geniet je van zalige nachten. Bovendien beschikt deze kamer over alles om je een aangenaam verblijf te garanderen met moderne voorzieningen en een luxueuze inrichting.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Ontdek de uitstekende kwaliteit van de gastronomie in een van de 13 restaurants en bars, waaronder The Collective, Manhattan Grill, Awtar, Peppercrab en iZ. Je kunt kiezen tussen authentieke gerechten, internationale smaken en kunt hierbij genieten van live entertainment met onder meer soul muziek. In de Cooz Bar geniet je van een kleurrijke cocktail onder het genot van jazzmuziek.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

De spa van het hotel, de Ahasees Spa, heeft in 2015 de 'Best Middle East Luxury Hotel Spa' Award gewonnen. Ben je benieuwd waarom? Probeer het zelf uit en trakteer jezelf op een massage of schoonheidsbehandeling.

 

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de kinderclub. Er worden allerlei leuke, stimulerende activiteiten georganiseerd omtrent sport, koken en muziek. Tijdens de activiteit 'Mermaid session' kunnen ze zich als een echte Ariel of Neptunus verkleden!

 

Verder zijn er vier zwembaden waar je een verfrissende duik kunt nemen, zowel binnen als buiten, en een fitnessruimte om aan je conditie te werken.

 

Om de dag af te sluiten, dans je de hele nacht op oosterse ritmes in de CHIC Club Dubai, gelegen in je hotel!

 

In overeenstemming met de lokale veiligheidsmaatregelen in hotels en zwembaden dienen kinderen steeds onder toezicht van een volwassene te zijn bij het betreden van het zwemgedeelte en zijn kinderen onder de 5 jaar niet toegelaten om te zwemmen in zwembaden voor volwassenen.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Dubai City Tour 

Uw kamer

Mis niets in Dubai en neem deel aan deze rondleiding om de schatten van de stad te ontdekken!

Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

 

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Uw kamer

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring. Geniet van de plaatselijke cultuur tijdens een traditioneel diner en oosterse dansen!

Dagelijks beschikbaar.

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Uw kamer

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Uw kamer

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Speciale toegang bij zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Uw kamer

Bereid je voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa. 

 

Toegang LEGOLAND® Water Park (1 dag)

Uw kamer

Ontdek de fascinerende waterwereld van LEGOLAND® Water Park Dubai! Duik in het avontuur met 20 unieke LEGO® glijbanen, interactieve waterspellen en een golfslagbad!

Toegang LEGOLAND® (1 dag)

Uw kamer

Beleef onvergetelijke avonturen met 40 spannende attracties, interactieve shows en adembenemende LEGO® bouwwerken. Neem deel aan activiteiten voor alle leeftijden en geniet van een dag vol familiepret!

Toegang MOTIONGATE™ (1 dag)

Uw kamer

Ga helemaal op in de actie met attracties die geïnspireerd zijn op hitfilms van gerenommeerde studio's zoals DreamWorks, Sony Pictures en Lionsgate. Ontmoet je favoriete personages, beleef adembenemende avonturen en dompel jezelf onder in fantastische werelden.

Dubai Parks and Resorts (1 dag toegang tot 2 parken)

Uw kamer

Kies uit MOTIONGATE™, LEGOLAND® Dubai en LEGOLAND® Water Park de twee parken die je de perfecte mix van actie en plezier voor het hele gezin bieden! In één dag heb je de tijd om de verschillende werelden en attracties van de 2 parken te ontdekken en terug te komen met prachtige herinneringen!

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Uw kamer

Maak je klaar voor een helikoptervlucht van twaalf minuten met vertrek bij de Police Dubai Academy. Je vliegt over de Wind Towers, de Burj Al Arab, de beroemde eilanden en de kust van Jumeirah en de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld. Tijdens deze vlucht ontdek je een buitengewone stad waar woestijnlandschap en wolkenkrabbers te vinden zijn. Je geniet van een ongelooflijk uitzicht over Dubai en deelt samen met je vrienden, familie of partner een onvergetelijke ervaring.

 

Heritage Collection - Woestijntocht in een vintage Land Rover

Uw kamer

Ga terug in de tijd naar het Dubai van de jaren 1950 met deze woestijntour. In een vintage Land Rover leer je meer over het bijzondere ecosysteem van de woestijn en de bedoeïenencultuur, met als afsluiting een 4-gangendiner (exclusief drankjes) onder de sterrenhemel.

Toegang tot het Louvre Abu Dhabi vanaf Dubai

Uw kamer

Als je in Dubai bent, haal dan alles uit je verblijf en reis naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, om een van de meest fascinerende bezienswaardigheden te bezoeken, het Louvre Abu Dhabi.

Welkom in ... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al je verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar je kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke, traditionele sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan jou om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Welkom in ... Fujairah!

Droomt u van een vakantie in het teken van luxe en oosterse invloeden?

 

Ga dan naar het minst bekende emiraat van het Arabische schiereiland ... Fujairah wordt door de versnipperde bergtoppen van de Al Hajar gescheiden van de andere Emiraten. Vlak bij de Golf van Oman straalt deze stad een warme, losse atmosfeer uit. Met een rijke geschiedenis die tot wel duizenden jaren teruggaat, vele archeologische sites en gebouwen en een goed bewaarde kustlijn zal deze bestemming zonder twijfel indruk op u maken!

 

Aan de voet van de bergen, rotsachtige woesten en groene bossen biedt Fujairah u een ongelooflijke setting.

Meer details ...

Fairmont Fujairah Beach Resort

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 180

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Parking (buiten)
  • Wifi
  • Wasservice
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bad
  • Balkon of terras
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Canvas
  • The Copper Lobster
  • Lava Dining
  • Arena Sports Bar & Kitchen

 

Inbegrepen bij de optionele all-inclusiveformule:

- Ontbijtbuffet, lunch en diner in een speciaal restaurant (vast menu of buffet).

- Onbeperkt geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes tijdens de maaltijden in geselecteerde bars en restaurants van het hotel van 11.00 tot 22.00 uur.

- Geselecteerde drankjes in aangewezen bars en restaurants.

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Kinderclub

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Grand Hyatt Dubai 5*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 682

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 6 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op! Het is niet toegestaan om af te reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten zonder ouders, indien je jonger dan 21 jaar bent.

Faciliteiten in het hotel:

  • Gratis parking
  • Wasservice
  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kinderopvang

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Haardroger
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Koffiemachine
  • Douche
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • Andiamo!
  • Awtar
  • Al Nakheel Lounge
  • Panini
  • Wox
  • Poolside Restaurant
  • Peppercrab
  • Sushi
  • iZ
  • Cooz
  • The Collective by Market Café
  • Vinoteca
  • Manhattan Grill

Lunch:
- The Collective by Market Café - 12.30 uur tot 15.30 uur
- Andiamo! - 12.30 uur tot 15.30 uur

 

Diner:
- Andiamo! - 19.00 uur tot 23.30 uur
- iZ - 19.00 uur tot 23.30 uur


Gedurende de dag:

- Wox - 12.00 uur tot 23.30 uur
- Panini – 12.00 uur tot 23.30 uur

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Kinderclub
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Winkel

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Verenigde Arabische Emiraten - Tot -70% | Voyage Privé