Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah 5* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een 5* hotel, ideaal gelegen op het eiland Palm Jumeirah
  • Upgrade naar een luxueze kamer voor een verblijf in luxe en comfort
  • Geniet van gastronomische verwennerijen in het restaurant
  • Kom volledig tot rust aan het zwembad of privéstrand van het hotel

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • VIP-ontvangst

Welkom in het Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah, een prachtig 5-sterrenhotel gelegen aan de westelijke rand van het eiland Palm Jumeirah in Dubai aan de Arabische Golf. Trakteer uzelf op een verblijf in een van de meest populaire wijken van de stad en laat u onderdompelen in de luxe en glamour die eigen zijn aan Dubai. Net buiten de drukke straten van de stad vindt u deze ontspannende plek die ideaal is om tot rust te komen voordat u de mooiste plekjes van Dubai gaat verkennen. Met enkele restaurants en bars, een buitenzwembad, een privéstrand en uitgestrekte tuinen van maar liefst 2 hectare groot, wordt het een verblijf om nooit te vergeten!


 
Gerust op vakantie in Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Palm 2-slaapkamer Suite

Palm 2-slaapkamer Suite

Zet uw koffers neer in een prachtige Palm 2-slaapkamer Suite, een elegant en modern toevluchtsoord waar uw vakantie helemaal kan beginnen. De suite is volledig uitgerust om aan al uw wensen te voldoen.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
  • 20% korting op eten en drinken buiten de halfpensionformule (uitgezonderd op speciale promoties)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Geniet van gastronomische momenten in een van de 3 restaurants en bars van het hotel. Ga naar restaurant Brunello, dat heerlijke Italiaanse gerechten serveert. De K-West Bar is met zijn informele setting de ideale plek voor een cocktail voor of na het diner. Liever genieten van de zon, ga dan naar de Swim-Up Pool Bar . Neem een verkwikkende duik in het zwembad en bestel een drankje om koel te blijven.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad, het strand, kids club en shuttle bus naar geselecteerde winkelcentra

Tijdens uw verblijf kunt u ontspannen en tot rust komen in het grote buitenzwembad, omringd door palmbomen en de weelderige groene tuin. Blijf in vorm door gebruik te maken van de fitnessruimte van eht hotel, Fitness Studio, uitgerust met moderne apparatuur.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Kies voor een extra optie

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Kies voor een extra optie

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring.

U wordt opgehaald in een 4x4-voertuig met airconditioning en begint aan een spannende tocht door de duinen van de Arabische woestijn, onder leiding van een deskundige chauffeur. Race ongeveer 30 minuten lang de reusachtige zandduinen op; gelach en opwinding gegarandeerd!

Ga naar de top van de grootste zandduin en kijk naar de zonsondergang in de woestijn. Daarna keert u terug naar een exclusieve traditionele bedoeïenencamping, genesteld in het hart van de woestijn.

Hier zult u een warm traditioneel Arabisch welkom ervaren met dadels en koffie. U kunt op een kameel rijden of een poging wagen tot sandboarden, terwijl een heerlijk barbecuediner wordt bereid boven open vuur.

Als u wilt, kunt u een henna tatoeage op uw handen of voeten laten zetten. Het diner wordt onder de sterrenhemel geserveerd en bestaat uit broodjes shoarma en falafel als voorgerecht en een barbecuebuffet met bijgerechten, evenals frisdranken, mineraalwater, koffie en thee.

U krijgt de kans om de Tanoura dans en de buikdans te bewonderen die deze avond tot een magische ervaring onder de sterren maken...

 

Belangrijke informatie :

I. Als een tour niet kan beginnen door slechte weersomstandigheden of mechanische pech, zal een alternatieve boekingsdatum worden aangeboden.

II. Gelieve ervoor te zorgen dat geen reserveringen worden gemaakt voor zwangere vrouwen of cliënten met een voorgeschiedenis van wervelkolomproblemen. Indien nodig, gelieve ons op voorhand te verwittigen en wij zullen trachten een rechtstreekse drop off aan het kamp te regelen.

III. Boekingen tijdens het feestseizoen (bijv. Kerstmis, Oud en Nieuw en Valentijnsdag) worden niet aanbevolen. Afhankelijk van beschikbaarheid. Een toeslag kan van toepassing zijn.

 

Praktische informatie :

 

- Beschikbaarheid: dagelijks

 

De prijs is inclusief:

- Pick up en drop off door professionele safari chauffeurs (4x4 met airconditioning)

- Dune bashing ervaring

- Zonsondergang fotosessie

- Korte kameelritten (voor het kamp)

- Frisdranken en mineraalwater

- Ontvangst met koffie, thee en Arabische dadels

- Henna tatoeages

- BBQ diner (vegetarische en niet-vegetarische opties beschikbaar)

- Live-entertainment: buikdansshow, vuurshow en tanoora-dans

 

Prijs is exclusief:

- Alcoholische dranken Duinbuggy

- Quad rijden

- Valkerij

- Souvenirs

- Shisha op tafel

... verder lezen

Dubai City Tour

Kies voor een extra optie

Ontdek de stad Dubai, een stad van tegenstellingen en wonderen. Tijdens deze fascinerende rondleiding door de stad ziet u het oude en het nieuwe, het ouderwetse en het moderne, het exotische en het majestueuze.

De rondleiding begint met enkele van de grootste gebouwen in het Midden-Oosten. Geniet van een panoramisch fotomoment van de iconische Burj Al Arab, 's werelds hoogste hotel gelegen op een eigen eiland. Laat u imponeren door de schoonheid van de Jumeirah Moskee en de indrukwekkende Emirates Tower.

Na een korte pauze bij de Dubai Creek komt u aan in het oudste deel van de stad, Bastakia, waar u nog steeds de oude huizen van de rijke kooplieden kunt zien.

Bezoek het fascinerende Dubai Museum in het Al Fahidi Fort, dat er al bijna twee eeuwen staat ter verdediging van de eerste kolonisten en een goed beeld geeft van het pre-olietijdperk.

Verken de textielmarkt en bekijk de windmolens van dichtbij terwijl u terugkeert naar de kreek waar u aan boord gaat van een 'Abra', een traditionele houten watertaxi die u over de kreek naar het gebied van de kruiden- en goudsoek brengt.

Voor het laatste deel van de Dubai stadstour wandelt u door de drukke steegjes van deze souks, waarbij u verrast wordt door de bedwelmende aroma's van vele kruiden en de adembenemende hoeveelheid oogverblindende juwelen, variërend van traditionele tot de nieuwste ontwerpen tegen verrassend betaalbare prijzen.

 

Praktische informatie:

 

- Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

- Vertrek vanuit uw hotel tussen 8.00 en 8.30 uur

- Tijdschema van de activiteit: van 9.00 tot 13.00 uur

- Tour beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees of Italiaans

 

De prijs is inclusief :

- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel

- Rondleiding door oud en nieuw Dubai

- Stop bij de Burj Al Arab, de Jumeirah Moskee en de Goud- en Kruidensoek (van buitenaf, geen rondleiding)

- Ticket voor het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort

- Ticket om de Dubai Creek over te steken in een lokale watertaxi "Abra".

... verder lezen

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Kies voor een extra optie

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Vanuit de receptie komt u uit bij een 65 meter lange muur die de geschiedenis van Dubai laat zien en u naar de hogesnelheidslift leidt die met een snelheid van 10 meter per seconde beweegt. Wandel op uw gemak rond en neem een kijkje door de speciale telescopen (optioneel, tegen betaling) die virtuele tijdreisbeelden bieden van de indrukwekkende 360 graden panorama's die zich uitstrekken van de stad tot de Arabische Golf en de woestijn.

 

Praktische informatie:

  • Verdieping 124:

 

- Laat u verbazen door 's werelds snelste dubbeldekkerliften, met een snelheid van 10 m/s.

- Bekijk de wereld om u heen van dichtbij met ultramoderne, krachtige telescopen.

- Stap uit op het openlucht-observatiedek met uitzicht op de steeds groter wordende skyline.

 

  • Verdieping 125:

 

- Op 456 meter hoogte biedt verdieping 125 een ruim terras dat smaakvol is ingericht met Arabische mashrabiya voor een prachtig 360 graden uitzicht.

- Leg uw momenten in de Burj Khalifa voor altijd vast en combineer werkelijkheid en speciale effecten met green screen fotografie.

- Ga voor een virtual reality ervaring op de 125ste verdieping van de Burj Khalifa.

- Geniet van een nieuwe meeslepende ervaring: loop over een glazen vloer met een twist. Voel het glas kraken onder uw voeten terwijl u de 456 meter hoogte in de lucht verkent.

 

- Duur:

Een typische rondleiding door de Burj Khalifa duurt ongeveer 90 minuten.

... verder lezen

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Kies voor een extra optie

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Vanuit de receptie komt u uit bij een 65 meter lange muur die de geschiedenis van Dubai laat zien en u naar de hogesnelheidslift leidt die met een snelheid van 10 meter per seconde beweegt. Wandel op uw gemak rond en neem een kijkje door de speciale telescopen (optioneel, tegen betaling) die virtuele tijdreisbeelden bieden van de indrukwekkende 360 graden panorama's die zich uitstrekken van de stad tot de Arabische Golf en de woestijn.

 

Praktische informatie:

  • Verdieping 124:

 

- Laat u verbazen door 's werelds snelste dubbeldekkerliften, met een snelheid van 10 m/s.

- Bekijk de wereld om u heen van dichtbij met ultramoderne, krachtige telescopen.

- Stap uit op het openlucht-observatiedek met uitzicht op de steeds groter wordende skyline.

 

  • Verdieping 125:

 

- Op 456 meter hoogte biedt verdieping 125 een ruim terras dat smaakvol is ingericht met Arabische mashrabiya voor een prachtig 360 graden uitzicht.

- Leg uw momenten in de Burj Khalifa voor altijd vast en combineer werkelijkheid en speciale effecten met green screen fotografie.

- Ga voor een virtual reality ervaring op de 125ste verdieping van de Burj Khalifa.

- Geniet van een nieuwe meeslepende ervaring: loop over een glazen vloer met een twist. Voel het glas kraken onder uw voeten terwijl u de 456 meter hoogte in de lucht verkent.

 

- Tijden en duur:

- Dagelijks: 16.00 tot 18.30 uur

- Een typische rondleiding door de Burj Khalifa duurt ongeveer 90 minuten.

... verder lezen

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Kies voor een extra optie

Bereid u voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa. Het Sky Observation Deck van de Burj Khalifa, een iconische bestemming, ligt verspreid over verdiepingen 125 en 148, op een hoogte van 555 meter. Vanuit de SKY Lounge geeft een speciale lift met speciaal ontworpen projecties u het gevoel over de highlights van de wereld te vliegen. Verdieping 125 beschikt over een ruim dek met 360 graden uitzicht en de "Dubai - A Falcon's Eye View" ervaring.

Het hoogtepunt van uw tocht wacht op verdieping 148, waar u in luxe lounges met interactieve schermen kunt genieten van een adembenemend uitzicht.

 

Praktische informatie:

De prijs is inclusief:

- Geniet van een persoonlijke rondleiding, begeleid door een gastenambassadeur.

- Stap uit op het hoogste observatiedek ter wereld met een buitenterras op 555 meter hoogte.

- In de SKY Lounge kunt u zich tegoed doen aan merkdrankjes (thee, koffie of mineraalwater).

- Zet uw reis voort op verdieping 125 en 124.

- Enkel een toegangsticket.

 

 

- Duur:

Een typische rondleiding door de Burj Khalifa duurt ongeveer 90 minuten.

... verder lezen

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Kies voor een extra optie

Maak u klaar voor een helikoptervlucht van twaalf minuten met vertrek bij de Police Dubai Academy. U vliegt over de Wind Towers, de Burj Al Arab, de beroemde eilanden en de kust van Jumeirah en de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld. Tijdens deze vlucht ontdekt u een buitengewone stad waar woestijnlandschap en wolkenkrabbers te vinden zijn. U geniet van een ongelooflijk uitzicht over Dubai en deelt samen met uw vrienden, familie of partner een onvergetelijke ervaring.

 

Praktische informatie:

- Duur: 12 minuten

- Het dragen van een masker is verplicht in de helikopter.

- U moet een half uur voor de vlucht aanwezig zijn voor de opstapformaliteiten.

- U moet een identiteitsbewijs laten zien bij aankomst.

- Voor uw veiligheid kan de helikoptervlucht uitgesteld worden omwille van weersomstandigheden.

- Kinderen onder 16 jaar moeten verplicht vergezeld worden door een volwassene.

- Maximaal gewicht: 120 kg per volwassene

- Alle operators beschikken over een goedkeuringsnummer.

 

Niet inbegrepen:

- Registratiekosten (€ 24,50 per persoon) te betalen bij de reservering: Na ontvangst van uw documenten, meld u zich aan op de site van Helipass (https://www.helipass.com/). Met behulp van uw reserveringsnummer van Voyage Privé kunt u de dag en het tijdstip van uw helikoptervlucht kiezen. Nadat u de reservering voltooid heeft, ontvangt u een e-mail met het exacte adres.

... verder lezen

Heteluchtballonvaart, 4x4-safari in een vintage Land Rover en ontbijt

Kies voor een extra optie

Deze heteluchtballonvaart belichaamt de unieke combinatie van de ongerepte woestijn, de indrukwekkende weelde en de reputatie van Dubai; en zal uw verwachtingen overtreffen.

Stel u voor dat u over de woestijn van Dubai vliegt in uw eigen privé heteluchtballon, met een uitzicht van 360 graden over het prachtige woestijnlandschap, helemaal voor uzelf! Deze exclusieve ballonvaartervaring is de meest prestigieuze in zijn soort. Het omvat een luxueuze rit door de wildernis in Range Rovers, een privé heteluchtballon en een intiem ontbijt geserveerd in een exclusieve woestijnomgeving.

De opwinding begint wanneer u wordt opgehaald in een luxe Range Rover en de woestijn in wordt gereden. Uw persoonlijke chauffeur verwelkomt u op de lanceerplaats waar hij u zal inlichten over de veiligheidsprocedures alvorens de ballon op te blazen. U en uw partner worden meegevoerd door de wind terwijl u zachtjes boven de woestijn van Dubai zweeft op ongeveer 371 meter boven de grond.

Geniet van de schoonheid van de gouden zandduinen terwijl de zon opkomt tegen de achtergrond van het Hajar-gebergte. Leg deze unieke herinnering vast met spectaculaire foto's en laat u meeslepen door de romantiek van deze inspirerende ervaring. Na de landing brengt uw privé Range Rover u naar het volgende deel van de ervaring.

U komt terecht in een exclusieve woestijnomgeving, speciaal voor u klaargemaakt! Geniet van een gastronomisch ontbijt met Eggs Benedict, shakshuka, gerookte zalm, kaviaar, fruitgerechten en nog veel meer. Maak een luxe tocht met een Range Rover door het Dubai Desert Conservation Reserve en bekijk inheemse dieren zoals de majestueuze Arabische Oryx.

 

Praktische informatie:

 

De prijs is inclusief:

- Pick up en drop off bij het hotel in een air-conditioned voertuig (gedeeld).

- Aankomst op de opstijgplaats en observatie van het opblazen van de ballon

- 15 minuten veiligheidsbriefing door de piloot

- Stap aan boord van de ballon en stijg op met de zonsopgang; een vlucht van een uur (afhankelijk van het weer).

- Na de landing, transfer naar een authentiek heritage camp in een koninklijk woestijnverblijf voor een gastronomisch ontbijt

- Rit door de duinen in vintage Land Rovers (45 minuten).

- Valken vertoning beschikbaar op het kamp

 

Let op:

- De ophaling gebeurt vroeg in de ochtend, afhankelijk van het seizoen en het hotel waar de gasten verblijven. Dit zal door onze partner een dag voor de excursie worden bevestigd.

- De excursie vindt dagelijks plaats van 10 september tot 31 mei 2021.

- Een korte kameelrit voor het kamp is mogelijk

 

Duur van de excursie:

Ongeveer 7 uur.

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al uw verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar u kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke (traditionele) sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan u om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Ligging

The Crescent West, P.O. Box 213208 Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

De afstand tussen de luchthaven van Dubai en uw hotel bedraagt ongeveer 40 km.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (12$ per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Wisselkantoor

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Koffiemachine
  • Tv
  • Kluisje
  • Keuken
  • Bad
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Brunello
  • K-West Bar
  • Swim-Up Pool Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Privéstrand
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah 5*