Hyatt Regency Dubai 5* & Radisson Blu Yas Island 5* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Haal het beste uit deze reis met een combinatie van 2 belangrijke steden in de Verenigde Arabische Emiraten
  • Verblijf in schitterende hotels ideaal gelegen in het centrum van Dubai en aan een prachtig privéstrand
  • Trakteer uzelf op een van de aangeboden excursies om nieuwe ervaringen op te doen

Welkom in ... de Verenigde Arabische Emiraten!

Dubai

Op naar Dubai! Deze stad op het kruispunt van continenten en midden in de woestijn, verbijstert werkelijk iedereen! Deze stad is bruisend, modern en de thuisbasis van het hoogste gebouw van de wereld en 's werelds grootste winkelcentrum. Deze stad heeft alles, van stranden tot evenementen: Dubai breekt alle records.

Dubai is de meest bekende stad van de Verenigde Arabische Emiraten en is beroemd over de hele wereld. Het is een ware Arabische droom: permanente innovatie, waanzinnige architectuur... Dubai kent geen grenzen! Tussen de drang naar moderniteit en traditionele rituelen, tussen cultuur en een kosmopolitische levensstijl... Dubai is een stad als geen ander. 

Abu Dhabi

Als hoofdstad van het emiraat Abu Dhabi en van de Verenigde Arabische Emiraten heeft Abu Dhabi minstens evenveel te bieden als zijn broertje Dubai. Deze impressionante stad aan de Perzische Golf biedt een unieke combinatie van modern design en eeuwenoude Bedoeïne tradities. In de omgeving vindt u niet alleen bergen en woestijn, er zijn ook talrijke idyllische stranden te ontdekken.

Uw hotel is ideaal gelegen tegenover Abu Dhabi Mall en vlakbij de bekende straat Corniche. Op enkele minuten wandelen kunnen shopliefhebbers zich helemaal laten gaan, terwijl liefhebbers van cultuur en historische buurten zeker niet teleurgesteld zullen worden. Vlakbij het hotel vindt u ook de fantastische Tourist Club Area en Le Méridien Village, waar u tal van restaurants, bars en een bruisend nachtleven treft.

Het adembenemende privé strand maakt uw vakantie nog beter, met zijn witte zand en kristalhelder water droomt u helemaal weg op deze paradijselijke bestemming. Wilt u liever niet zonnebaden? Dan kunt u zich helemaal uitleven op het water dankzij het grote aanbod aan watersport. Of trek richting de bergen voor wat koelere lucht en Bedoeïene tradities. Misschien zegt het u wat om met een jeep of kameel de woestijn in te trekken? Alles is mogelijk op deze fantastische bestemming!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

- 6 nachten waarvan 3 nachten in Dubai en 3 nachten in Abu Dhabi
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Dubai en 4 nachten in Abu Dhabi
- 8 nachten waarvan 3 nachten in Dubai en 5 nachten in Abu Dhabi of 4 nachten in Dubai en 4 nachten in Abu Dhabi
- 9 nachten waarvan 3 nachten in Dubai en 6 nachten in Abu Dhabi of 4 nachten in Dubai en 5 nachten in Abu Dhabi

Hyatt Regency Dubai 5*

Met drie bekroonde restaurants, 5* faciliteiten en een prachtige ligging aan de Perzische Golf is het Hyatt Regency een oase van luxe in een stad die gekend is omwille van zijn extravagantie.

Kom tot rust in de 
spa waar alle aangeboden behandelingen gebruik maken van 100% natuurlijke producten of relax aan de rand van het 16 m² grote buitenzwembad. Wie wat meer actie zoekt, kan een spelletje tennis spelen of richting de golfbaan trekken. Hoe dan ook, dit elegante en moderne hotel zal u verbazen met zijn inrichting, faciliteiten en gastvrijheid.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Club Kamer met zeezicht
  • Club Kamer voordelen

Club Kamer met zeezicht

Uw kamer is ruim, licht en modern ingericht met een houten vloer, marmer en het gebruik van rustgevende aardetinten. Geniet van een zalige nachtrust in uw king size bed, kom tot rust in uw marmeren badkamer of blijf in contact met het thuisfront dankzij de gratis wifi.

U profiteert van de volgende Club voordelen en extraatjes:
- Gepersonaliseerde check-in
- Ontbijt in de Regency Club Lounge & Terrace van 6.30 tot 11.00 uur
- Warm en koud dinerbuffet inclusief drankjes, geserveerd in de Regency Club Lounge & Terrace van 18.00 tot 20.00 uur
- Happy hours en afternoon snacks in de Regency Club Lounge & Terrace

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 25% korting op eten en drinken (niet van toepassing tijdens Eid Al-Fitr)
Optioneel en tegen bijbetaling kunt u ook kiezen voor halfpension. Voor al uw maaltijden kunt u terecht in één van de drie bekroonde gastronomische restaurants van het hotel. De avond sluit u af in schoonheid in de gezellige bar met uw lievelingsdrankje.

Activiteiten

In Dubai geniet u met volle teugen in de luxueuze spa van het hotel waar u kunt kiezen uit een ruim aanbod aan behandelingen en massages, die gebruik maken van 100% natuurlijke producten. Buiten vindt u een zwembad van maar liefst 16 m² om een frisse duik te nemen.

Radisson Blu Yas Island 5*

Op slechts enkele minuten van uw prachtige viersterrenhotel Radisson Yas Island Abu Dhabi, met zijn eigentijdse stijl en design, kunt u alle magie van het eiland opsnuiven en profiteren van de ongelooflijke activiteiten die de stad te bieden heeft. Geniet van de turquoise wateren aan de stranden van de Arabische Golf, een fantastische golfbaan en spanning en sensatie in Yas Waterworld. In het hotel heerst een rustige sfeer, waardoor u gemakkelijk vergeet dat u zo dicht bij het hart van Abu Dhabi bent! 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Superior kamer met balkon en zeezicht

Superior kamer met balkon en zeezicht

De ruime en perfect uitgeruste kamer biedt naast een warme sfeer en rustgevende kleuren uitstekende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Geniet vanaf uw eigen balkon van het heerlijke klimaat van het land, met een lekker kopje koffie. De dag kan beginnen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
  • 20% korting op eten en drinken 
Het Assymetri restaurant is de plek waar u elke ochtend naartoe gaat om te genieten van een heerlijk ontbijt, waar drankjes en warme en koude gerechten worden geserveerd in buffetvorm. In het restaurant kunt u ook terecht voor lunch en diner waar gerechten zijn geïnspireerd op traditionele recepten uit de hele wereld.

Liefhebbers van pizza, verse pasta en andere typisch Italiaanse specialiteiten kunnen hun hartje ophalen in het informele en verfijnde decor van restaurant Filini voor het diner. In het Belgian Beer Café staan Belgisch bier en Belgische gerechten in de schijnwerpers! Mosselen met frietjes maar ook kippenboutjes met Luikse stroop... Als u even af wilt koelen aan het zwembad kunt u ondertussen terecht in Shams Pool Bar. Bij Fast Track zorgt de warme en vriendelijke sfeer voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting in de spa
  • Toegang tot Yas Beach
  • Ticket voor het Louvre Museum
Of u uw dagen nu wilt doorbrengen vol activiteiten of op vakantie gaat voor sport en ontspanning, dit hotel heeft werkelijk aan alles gedacht. Naast de strategische locatie in het hart van het eiland en dicht bij de stranden, biedt het hotel een buitenzwembad en een spa om te ontspannen na uw excursies, maar ook een volledig uitgeruste fitness. Zelfs tennissen is hier mogelijk! Eén ding staat vast: u zult zich hier niet snel vervelen!

Inbegrepen excursie: Louvre Abu Dhabi

Radisson Blu Yas Island 5*
Omdat u niets minder dan het beste verdient, bieden wij u 2 toegangskaarten per verblijf voor het Louvre Abu Dhabi, het eerste universele museum in de Arabische wereld, geopend in het najaar van 2017.

De collectie van het museum groeit gestaag en brengt al meer dan 620 meesterwerken, artefacten, archeologische stukken, decoratieve kunstobjecten, neoklassieke sculpturen, schilderijen van moderne en hedendaagse meesters samen. Het majestueuze gebouw is het werk van de Franse architect Jean Nouvel. Het is een uitzonderlijke reis die u te wachten staat!

Transfers niet inbegrepen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Dubai

Safari in de woestijn

Extra opties in Dubai
De woestijnsafari, een avontuur als geen ander, neemt u mee met één van onze ervaren chauffeurs, buiten de gebaande paden voor een spannende en uitdagende ervaring.

Aan boord van een luxe 4x4, ontdekt u de wilde majesteit van de Arabische woestijn, een van de laatste echte schatten op aarde en zult u worden gefascineerd door de grote zandduinen. Bewonder de schoonheid van zonsondergangen in de woestijn en ontspan in een traditioneel kamp waar andere activiteiten op u wachten. Rijden op een kameel, roken van Shisha, surfen op het zand, foto's maken van traditionele kostuums of een henna-tatoeage krijgen ... het maakt allemaal deel uit van de ervaring! Voor de grote finale laat u zich meeslepen naar een weelderig feest, met een buikdanseres en Arabische volksmuziek onder de volle maan.

Opmerking: Barbecue is inbegrepen en de excursie wordt dagelijks aangeboden van 15.00 tot 20.30 uur. 

Dubai City Tour

Extra opties in Dubai
Geniet van een idyllische halve dag om Dubai te verkennen, waar u een bezoek kunt brengen aan de Jumeirah-moskee, het Dubai Museum, de historische en artistieke wijk van Bastakia of de goud- en specerijensouk. U kunt ook de kreek oversteken aan boord van een traditionele boot, genaamd "Abrah". 

Burj Khalifa Tickets

Extra opties in Dubai
De toren, die 160 verdiepingen hoog is op 828 meter, bevat verschillende records, waaronder die van het hoogste gebouw ter wereld of van het grootste observatieplatform in de open lucht. Het biedt een panoramisch uitzicht op Dubai met glazen wanden en telescopen.

Naar keuze bij boeking: 
-Toegang tot de Burj Khalifa tussen 09.00 - 15.00 uur en 19.00 uur - 23.00 uur 
-Toegang tot de Burj Khalifa tussen 15.30 - 18.30 uur 
-Tickets naar de 148e en laatste verdieping van de Burj Khalifa tussen 09.00 - 15.00 uur en 19.00 uur - 23.00 uur 

Opmerking: 
-Duur: Halve dag 
-Komt u 30 minuten voor het bezoek binnen (het exacte schema wordt binnen 48 uur na reservering bevestigd). 

... verder lezen

Dubai Parks & Resort

Extra opties in Dubai
Dankzij deze optionele optie kunt u ongelooflijke momenten beleven in 2 van de 4 parken van Dubai Parks & Resorts: Motiongate, Legoland, Legoland Water Park of Bollywood Parks hebben geen geheimen voor u! Met 3 themaparken en een waterpark is Dubai Parks & Resorts het grootste pretpark van Dubai. U wordt ondergedompeld in de wereld van entertainment en cinema in Motiongate Studios, Bollywood Parks of in de leuke wereld van Legoland! 

HELIKOPTERVLUCHT OVER DUBAI

Extra opties in Dubai
Beleef een unieke ervaring waarmee u over deze stad van luxe en extravagantie kunt vliegen. Stap in uw helikopter en geniet van een panoramisch uitzicht over Dubai tijdens deze 12 minuten durende vlucht. U vertrekt vanaf de Police Dubai Academy en ontdekt de traditionele windtorens en de mysterieuze Burj Khalifa. U kijkt zelfs uit over de indrukwekkende archipel van Jumeirah.

Van het verleden tot het heden en met een blik in de toekomst; deze panoramische vlucht biedt u de kans om vanuit elk perspectief het prachtige Dubai te ontdekken.

We raden u aan om aan het begin van uw verblijf over Dubai te vliegen. Bij slecht weer kan de vlucht in dat geval opnieuw worden gepland, zodat u deze unieke ervaring niet hoeft te missen.   

Praktische informatie:
 - Excursie dagelijks beschikbaar om 14.00 of 16.00 uur 
- Een identiteitsbewijs kan gevraagd worden 
- U dient 30 minuten vóór de vlucht aanwezig te zijn voor instapformaliteiten 
- Kinderen onder de 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene 
- Ticket is niet restitueerbaar (behalve in geval van grote problemen) 
- Ticket is niet wijzigbaar binnen 21 dagen voor de gekozen vluchtdatum 

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Registratiekosten die moeten worden betaald via de website van onze excursiepartner tijdens het boeken van de vlucht 

... verder lezen

Extra opties in Abu Dhabi

Abu Dhabi City Tour

Extra opties in Abu Dhabi
Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en de grootste van de zeven emiraten, is één van de modernste steden ter wereld. Hier vindt u kilometerslange stranden en glinsterende gouden eilanden vlak bij de kust. Van de indrukwekkende Sheikh Zayed-moskeeën tot de spectaculaire Corniche-kustlijn en de vissershaven... Ontdek de geschiedenis en de rijkdom van Abu Dhabi.

Deze excursie is een onvergetelijke ervaring op een plek waar de toekomst en het verleden samenvloeien. U passeert ook langs het Emirates Palace Hotel, een betoverende site en één van de duurste hotels ter wereld!

Halfdaagse safari in de woestijn Abu Dhabi

Extra opties in Abu Dhabi
De woestijnsafari, een avontuur als geen ander, brengt u met één van onze deskundigen, buiten de gebaande paden voor een spannende en stimulerende ervaring. Ontdek de wilde majesteit van de Arabische woestijn, een van de laatste op aarde en laat u fascineren door de grote duinen. Bewonder de prachtige zonsondergangen in de Arabische woestijn en ontspan daarna in een traditioneel kamp waar andere activiteiten voor u klaarstaan. Rijd een kameel, rook Shisha, surf op het zand, neem foto's van de traditionele kostuums of laat u tatoeëren met henna. Het is allemaal onderdeel van de ervaring! Voor de grote finale dompelt u zich onder in een luxe Arabisch feest met een buikdanseres en beweeg op de Arabische volksmuziek onder de volle maan. 

Yas Water World

Extra opties in Abu Dhabi
Met 43 glijbanen en attracties, waarvan u er gegarandeerd 5 nog nooit eerder gezien heeft, beleeft u nieuwe aquatische avonturen met uw familie en vrienden met uw dagpas.

Ferrari World

Extra opties in Abu Dhabi
Geniet van een bezoek aan het park Ferrari World, het eerste Ferrari themapark in de wereld. Dit park staat voor uitmuntendheid, prestatie en technische innovatie van het merk. Mis deze ervaring niet!

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Ligging

Hyatt Regency Dubai: Hyatt Regency Dubai, Deira, P.O. Box 5588, Dubai
Radisson Blu Yas Island: The Yas Plaza, Île de Yas, Abu Dhabi

De afstand tussen de luchthaven van Dubai en uw hotel bedraagt 12 km.
De afstand tussen de luchthaven van Abu Dhabi en uw hotel bedraagt 7 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hyat Regency Dubai:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 421
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (20 AED per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Meertalig personeel
  • Geldautomaat
  • Wisselkantoor
  • Excursiebalie
  • Lift
  • Airconditioning
  • Wasserij en stomerij
  • Kinderopvang
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Terras
  • Wifi
  • Kingsize bed
  • Kleerkast
  • Kluis
  • Minibar
  • Marmeren badkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • LCD televisie
  • Ruime badkamer met ligbad

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Massages
  • Fitness
  • Kids ClubBuitenzwembad
  • Spa
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Massages
  • Fitnessruimte
  • Animatie
  • Tennis
  • Tafeltennis
  • Golfbaan
  • Gratis fietsverhuur

Alle praktische informatie over Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel : 397 
Check-in:  15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lokale belastingen, servicekosten en BTW zijn inbegrepen in de prijs.


Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parking
  • Roomservice
  • Conciergerie
  • Excursiebalie
  • Bagageruimte
  • Tijdschriften
  • Lift
  • Wasserij (toeslag)
  • Strijkservice (toeslag)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Minibar
  • Wifi
  • Balkon
  • Tijdschriften
  • IPod-station met radio
  • Badjassen en slippers
  • Nespresso-apparaat

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Fitness
  • Tennisbanen
  • Zwembad
  • Speeltuin en kinderbad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hyatt Regency Dubai 5* & Radisson Blu Yas Island 5*