5* Combinatie Crowne Plaza Festival City en InterContinental Mauritius - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Dubai: de waanzinnige stad die alle records verbreekt! Een luxueus hotel op een geweldige locatie
  • Na Dubai gaat uw reis door naar Mauritius, een paradijselijk eiland
  • Geniet van de ideale locatie in het noordwesten van Mauritius, waar u de vele stranden en bezienswaardigheden van Mauritius kunt ontdekken
  • En ook... Ultieme romantiek tijdens een diner op het strand van Mauritius!

Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in...Dubai en Mauritius

Dubai biedt een fantastische ervaring voor iedereen die houdt van shoppen, het nachtleven en gourmetrestaurants. Avontuurlijke types kunnen hun hart ophalen in Ski Dubai, de eerste indoor skipiste van het Midden-Oosten. Dubai heeft ook een culturele kant, u kunt het Erfgoeddorp bezoeken, waar de plaatselijke inwoners lokale gebruiken en tradities tonen. Wandel langs de Bastakia of het multiculturele Karama of Satwa, er zal een wereld voor u open gaan!
Mauritius ligt in de Indische Oceaan en heeft een weelderige natuur en schitterende stranden die zich vermengen met een turquoise zee. De heldere kleuren, verschillende culturen, pittige kruiden en sterke smaken maken dit eiland een boeiende en kleurrijke omgeving om te ontdekken. De unieke en onvergetelijke landschappen laten een onuitwisbare indruk achter.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 9 nachten: 3 nachten in het Crowne Plaza Festival City + 6 nachten in het InterContinental Mauritius

- 10 nachten: 3 nachten het Crowne Plaza Festival City + 7 nachten in het InterContinental Mauritius

- 11 nuits : 3 nachten in het Crowne Plaza Festival City + 8 nachten in het InterContinental Mauritius

- 12 nuits : 4 nachten in het Crowne Plaza Festival City + 8 nachten in het InterContinental Mauritius

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Crowne Plaza Festival City 5*

Het Crowne Plaza Dubai Festival City hotel biedt een fantastisch uitzicht over het water. Of u nu onder de palmbomen naast het 25 meter lange zwembad zit of ontspant in uw chique kamer, u kunt altijd heerlijk over het glinsterende water turen terwijl de abrataxi's voorbij varen. Het interieur van glas en hout creëren een luchtige, moderne sfeer.

Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en een prachtige spa. Dit maakt het hotel de ideale plek om in luxe te overnachten en de sfeer van Dubai te proeven. In de buurt van het hotel vindt u iconische attracties, zoals de Burj Khalifa op een afstand van slechts 15 minuten rijden.

Speciaal onderhandeld voor u:
- 20% korting in de spa
- 20% korting op eten en drinken (in de restaurants Sirocco, Zest, Anise Restaurant, Zaytoun Restaurant, Vista Bar, Choix Patisserie and The Fish House)
- Vroege check-in vanaf 8 uur

Tijdens uw verblijf in Dubai overnacht u in een comfortabele Superior Kamer. Uw grote ramen bieden een spectaculair uitzicht over de stad en vullen uw 37 m² grote kamer met licht. Het is heerlijk vertoeven met de zachte aroma's van lavendel terwijl u een bad neemt in het glazen bad.

Intercontinental Mauritius Resort 5*

Het InterContinental Mauritius Resort & Spa 5* is een resort waar rust en ontspanning centraal staan, maar indien u zin heeft in een sportieve vakantie, bent u hier ook op de juiste plek. Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten maar houdt de lokale traditie in eer. Het verfijnde interieur met zachte kleuren en houtsoorten zorgt voor een boeiende en charmante sfeer. 

Het hotel is gelegen vlakbij Grand Baie, één van de bekendste gebieden van het eiland, met vele restaurants, bars en winkels. Neem een duik in het verfrissende water van de oceaan of maak een romantische wandeling bij zonsondergang. Welkom in het paradijs!

Speciaal onderhandeld voor u:
- Fles wijn en fruitmand bij aankomst
- 30% korting in de spa
- 1 romantisch diner op het strand voor 2 personen
Uw nachten op Mauritius brengt u door in een Deluxe Kamer (ongeveer 56 m²).

Installeer u in het hart van de weelderige tuinen en geniet van deze luxe kamers waarbij moderne elementen samenkomen. U zult de zorg die in elk detail wordt besteed op prijs stellen. En de troef van de kamer? Het zicht op de eindeloze oceaan!

Voor nog meer ruimte en luxe kunt u in de tweede stap van de boeking upgraden naar een Prestige Kamer of Jacuzzi Kamer!
 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Crowne Plaza Dubai Festival City 5*

In Dubai profiteert u van een dagelijks ontbijtbuffet in het restaurant Zaytown.

 Speciaal voor u: 20% korting op eten en drinken (alleen geldig voor de restaurants Sirocco, Zest, Anise Restaurant, Zaytoun Restaurant, Vista Bar, Choix Patisserie and The Fish House).
   
Er is een Belgisch Café, waar u naast heerlijke biertjes ook kunt genieten van live entertainment en thema-avonden.


Intercontinental Mauritius Resort 5*
Op Mauritius verblijft u all inclusive.
Bovendien krijgt u een romantisch diner op het strand aangeboden.

Noble House
Dit fusionrestaurant serveert Aziatische gerechten en Teppanyaki, allemaal in een elegante en verfijnde sfeer. De chef-kok biedt creatieve presentaties gemaakt met authentieke Aziatische ingrediënten en kruiden. Probeer de Chinese noedels, geroosterde eend of gegrilde prime steak.

Segala
Segala biedt mediterrane gerechten en de meest verse zeevruchten uit de regio vanuit de stijlvolle baars vlakbij het strand. Achtergrondmuziek vormt een aanvulling op een lunch van kreeften of koningsgarnalen. De bar biedt een breed scala aan wijnen, non-alcoholische cocktails en klassieke cocktails.

Veda
Dit moderne Indiase restaurant serveert traditionele Indiase ingrediënten in moderne gerechten. De fusion-gerechten zullen u zeker bevallen, net als het uitzicht op de tuin. Maak uw maaltijd compleet met een selectie speciale Indiase of traditionele cocktails.

Senso
Dit restaurant is een genot voor alle zintuigen. Met een grote verscheidenheid aan specialiteiten uit de hele wereld is dit echt een uniek internationaal buffet. Het ontbijtbuffet bestaat uit westerse en Europese gerechten, met een aantal oosterse specialiteiten in een kleurrijke omgeving.

Sugarcane Bar
De plek voor een grote selectie van salades, sandwiches en lichtere opties voor mensen die op hun gezondheid letten. Gelegen bij het grote zwembad, kunt u genieten van een Panini burger of een versgeperst sap of een cocktail zonder ver weg te lopen van uw luie stoel.

NB. Indien u op 24 en/of 31 december in het hotel verblijft, is er een verplichte teslag voor het galadiner.
 

Activiteiten

Crowne Plaza Dubai Festival City 5*
Het entertainmentaanbod van Festival City is enorm. De golfbaan en het tennisveld vindt u binnen 3 km afstand van het hotel. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en een heerlijke spa waar u terecht voor een schoonheidsbehandeling of een bezoekje aan de sauna.
Intercontinental Mauritius 5*
De prachtige zwembaden bevinden zich in het midden van een natuurlijk oase. U kunt kiezen tussen een duik in het zwembad of enkele sportieve activiteiten zoals kajakken, windsurfen, snorkelen of waterfietsen. Het resort organiseert ook regelmatig avondshows en live entertainment.

Kunt u wel een ontspannende dag gebruiken? Het InterContinental heeft een prachtige spa mét wellnesscenter. De lichaamsbehandelingen die worden aangeboden in de Angsana Spa zijn 100% natuurlijk en de producten die worden gebruikt worden gemaakt van plantaardige extracten. Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte met uitzicht op de oceaan. Een stoombad, whirlpool, koud dompelbad en een sauna staan elke dag voor u beschikbaar.

Uw inbegrepen excursie

Inbegrepen: eenmalig toegang voor Casela Park

Uw inbegrepen excursie
We geven u de kans om Mauritius van een andere kant te leren kennen. In het westen van het eiland vindt u het Casela Natuurpark, waar u op meer dan 14 hectare tal van vogelsoorten, giraffes, neushoorns, leeuwen, reuzenschildpadden en nog veel meer dieren kunt bewonderen. U maakt een safari door het park en komt meer te weten over de prachtige omgeving.Op zoek naar nog meer avontuur? Laat de adrenaline stromen op de Nepalese hangbrug of de Canyon Swing, een 400 meter lange zipline voor een ongekende sensatie!

Kinderen kunnen terecht in de kinderboerderij waar ze de koeien, konijntjes en herten kunnen ontmoeten. Verken het park te voet, met de quad of segway en eindig de dag met een film in de 4D cinema.

Entree is exclusief kosten voor bijkomende activiteiten.

Uw optionele excursies

Dubai

City Tour met transfers

Uw optionele excursies
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Vertrek tussen 9.00 en 9.30u
Duur: halve dag
Transfers in een voertuig met airconditioning
Engelstalige, Duitstalige of Franstalige gids (andere talen op aanvraag)

Safari in de woestijn met transfers en diner

Uw optionele excursies
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij of een henna tatoeage laten zetten... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

Vertrek tussen 15.00u en 15.30u
Excursie van een halve dag
Inbegrepen: Engelstalige chauffeur, diner in buffetvorm met plaatselijke dranken

Burj Khalifa ticket

Uw optionele excursies
Bezoek de hoogste toren ter wereld die met zijn 828 meter zeker een indruk nalaat. Vanaf de 124e verdieping bewondert u het 360° panorama over de stad, de woestijn en de zee. Ga tot de 148e verdieping om het hoogste observatieplatform ter wereld te ontdekken.



Transfers niet inbegrepen.
Te kiezen bij de reservering: toegang tussen 9.00 en 15.00u en tussen 19.00 en 23.00u of toegang tussen 15.30 en 18.30u of gewoon ticket tot de 148e verdieping tijdens de reguliere openingstijden.
Duur: halve dag
U dient 30 minuten voor het bezoek aanwezig te zijn, het exacte uur wordt u 48u na de reservering meegedeeld.

Dubai Parks and Resorts: 1-dagkaartje voor 2 parken naar keuze

Uw optionele excursies
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Mauritius

Zwemmen met dolfijnen

Uw optionele excursies
Een droom die uitkomt... zwemmen met dolfijnen! Wij bieden de mogelijkheid om met deze geweldige dieren te zwemmen bij de "Spinner Dolphins" van Tamarin Bay. Natuurlijk is fysiek contact met de dieren verboden, maar met respect voor de dieren kunt van deze prachtige dieren genieten.


Inbegrepen in de prijs: Transport en frisdranken.
Enkel voor kinderen vanaf 5 jaar.

Catamarantocht naar het eiland Ile aux Bénitiers

Uw optionele excursies
Deze excursie begint bij de Zwarte rivier aan de westkust van het eiland richting de Tamarin baai waar regelmatig dolfijnen gespot worden. Daarna gaat de cruise verder naar de prachtige turquoise lagune van Morne. Vervolgens kunt u de magische onderwaterwereld ontdekking in de lagune aan het Bénitiers eiland, gelegen aan de voet van de Morne Brabant berg. Na het duiken of snorkelen kunt u genieten van een heerlijke barbecue (vis en vlees), vergezeld van salades. Na de maaltijd is er tijd om te relaxen.

Inbegrepen in de prijs: transport naar de pier, volledige dag aan boord van de catamaran, lunch en drankjes aan boord.

Ontdekkingstocht door Mauritius

Uw optionele excursies
U begint uw dag met winkelen in het hart van de dorpen Curepipe en Floreal, waar u u misschien laat verleiden tot een juweel bij de diamantslijperij Adamas. Na een stop bij de krater van Trou aux Cerfs, waar u een panoramisch uitzicht heeft over heel Mauritius, komt u aan bij het mystieke meer Grand Bassin, het belangrijkste bedevaartsoord van de hindoeïstische Mauritianen. Vervolgens zult u de unieke site van de kloven van de Black River kunnen bewonderen met tal van prachtige bloemen, apen en zeldzame vogelsoorten. U neemt de lunch in restaurant Varangue sur Morne met een adembenemend uitzicht op de lagune. Daarna ontdekt u de "Terre de 7 couleurs" met de watervallen van Chamarel en eindigen doet u in een van de mooiste endemische bossen van het eiland.

Inbegrepen in de prijs: transfers, entreeprijzen voor Chamarel en het Ebony Forest, de lunch met een halve fles water, 1 sapje of 1 frisdrank of 1 glas wijn of 1 bier.

Subscooter

Uw optionele excursies
Bestuur zelf uw onderwaterscooter 3 meter onder het wateroppervlak en beleef een unieke ervaring! U hoeft geen ervaring te hebben met duiken of zwemmen, u neemt comfortabel plaats op de scooter en ademt gewoon in de grote koepel terwijl het leven onder water zich voor uw ogen afspeelt. Voor uw veiligheid, wordt u vergezeld van een ervaren duiker tijdens een onderwatercruise van 30 minuten.

Vanaf 8 jaar

Inbegrepen in de prijs: Transport naar het noorden, boottocht naar de onderwaterscooter (halve dag)

Tussen land en zee

Uw optionele excursies
Volle dag in een voertuig met airconditioning met Engelssprekende chauffeur-gids + toegang tot de Ferney-vallei + snorkelen in het marine park + lunch (exclusief drankjes).

Bezoek het zuidoosten van het eiland voor een excursie die wandelen en watersporten combineert. Begin met een bezoek aan het mariene park van Blue Bay. In deze enorme lagune kunt u duiken of snorkelen in een natuurlijk aquarium waar u kleurrijke vissen zoals de Moray, Parrot" en Zebra vis kunt ontdekken. U zult verrast worden door de overvloed aan flora. 

Vervolgens gaat u naar de "Vallée de Ferney", een weelderige vegetatie van 200 hectare, waar natuurliefhebbers kunnen genieten van de geur vaninheemse bomen en melodieus getjirp van verschillende vogels, waaronder de Mauritiaanse "Merle", le "Paille-en-queue" "een de "Crècerelle".

Tot slot gaat u naar het typische dorpje Mahébourg waar u het "Nationaal Museum van de Geschiedenis" bezoekt. Dit gebouw dateert uit 1760 en herbergt de geschiedenis van de kolonisatie van Mauritius en ook de overblijfselen van de Frans-Britse zeeslag die plaatsvond in de Oude Haven in 1810.

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het hotel Crowne Plaza Dubai Festival City:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 316
Check-in:   15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het hotel InterContinental Mauritius:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 210
Check-in:  15u
Check-out: 12u

Huisdieren zijn niet toegestaan


NB. Indien u op 24 en/of 31 december in het hotel verblijft, is er een verplichte teslag voor het galadiner.
 

 


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding (20 AED voor het hotel in Dubai) Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel Crowne Plaza Dubai Festival City beschikt over:

  • Terras
  • Restaurant
  • Bar/lounge
  • Ontbijt op de kamer
  • Wasservice
  • 24-uursreceptie
  • Valutawissel
  • Excursiebalie
  • Geldautomaat
  • Luchthavenshuttle
  • Roomservice

Het hotel InterContinental Mauritius 5* beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Was- en strijkdienst
  • Roomservice
  • Toegang tot internet
  • Direct toegang tot het strand, handdoeken te leen
  • Winkels
  • Oppasdienst
  • Parking

De kamers van hotel Crowne Plaza Dubai Festival City zijn uitgerust met:

  • Minibar
  • Badkamer met douche of bad, haardroger, toiletartikelen
  • Kluisje
  • Flatscreen-tv met sattellietkanalen en DVD-speler
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Badjas
  • Radio
  • Bureau
  • Strijkvoorzieningen
  • Zithoek
  • CD-speler
  • Verwarming
  • Slippers
  • Communicerende kamer(s) beschikbaar
  • iPod-dock

De kamers van hotel InterContinental Mauritius 5* zijn uitgerust met:

  • Kluis
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Zithoek
  • Douche
  • Haardroger
  • Badjas
  • Toiletartikelen
  • Telefoon
  • Satellietkanalen
  • Minibar

Activiteiten bij hotel Crowne Plaza Dubai Festival City:

  • Zwembad
  • Wellnesscentrum
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Kinderopvang

Activiteiten bij hotel InterContinental Mauritius 5*:

  • Tennisbaan
  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Viscentrum
  • Wellnesscentrum
  • Massage
  • Speeltuin
  • Tafeltennis
  • Windsurfen
  • Bubbelbad
  • Fietsverhuurdienst
  • Kanoën
  • Paardrijden
  • Snorkelen
  • Entertainment Team
  • Nachtclub / DJ
  • Watersportfaciliteiten (ter plaatse)
  • Kids Club
  • Aan het strand
  • Avondentertainment

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.


Transfers: Inclusief. Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

 

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 5* Combinatie Crowne Plaza Festival City en InterContinental Mauritius