Le Meridien Abu Dhabi 4* - Abu Dhabi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een luxueus resort met privé strand en eigen Spa
  • Ideaal gelegen op wandelafstand van winkelcentra, historische wijken en tal restaurants en bars
  • U verblijft in een Royal Club Kamer en geniet van extra voordelen in de Club Lounge
  • En ook... Geniet van het aangename klimaat en warme zon tijdens de winter

Welkom in... Abu Dhabi

Als hoofdstad van het emiraat Abu Dhabi en van de Verenigde Arabische Emiraten heeft Abu Dhabi minstens evenveel te bieden als zijn broertje Dubai. Deze impressionante stad aan de Perzische Golf biedt een unieke combinatie van modern design en eeuwenoude Bedoeïne tradities. In de omgeving vindt u niet alleen bergen en woestijn, er zijn ook talrijke idyllische stranden te ontdekken.

Uw hotel is ideaal gelegen tegenover Abu Dhabi Mall en vlakbij de bekende straat Corniche. Op enkele minuten wandelen kunnen shopliefhebbers zich helemaal laten gaan, terwijl liefhebbers van cultuur en historische buurten zeker niet teleurgesteld zullen worden. Vlakbij het hotel vindt u ook de fantastische Tourist Club Area en Le Méridien Village, waar u tal van restaurants, bars en een bruisend nachtleven treft.

Het adembenemende privé strand maakt uw vakantie nog beter, met zijn witte zand en kristalhelder water droomt u helemaal weg op deze paradijselijke bestemming. Wilt u liever niet zonnebaden? Dan kunt u zich helemaal uitleven op het water dankzij het grote aanbod aan watersport. Of trek richting de bergen voor wat koelere lucht en Bedoeïene tradities. Misschien zegt het u wat om met een jeep of kameel de woestijn in te trekken? Alles is mogelijk op deze fantastische bestemming!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Le Meridien Abu Dhabi 4* biedt een luxueus kader voor uw vakantie, omringt door weelderige tuinen, een privé strand en een ongeëvenaard Spa.

Dit grote hotel is modern ingericht met eigentijdse kleuren en kunstwerken van plaatselijke artiesten die de lokale cultuur tonen. Overal in het hotel kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Perzische Golf.

Midden in de weelderige exotische tuinen vindt u het beroemde Le Méridien Village, waar u kunt proeven van gerechten van over de hele wereld, zoals Thai, Grieks en Italiaans.

 


Uw kamer

Dankzij deze aanbieding verblijft u in de Royal Club Kamer met uitzicht over de stad.

Deze nieuwe en moderne kamers zijn luxueus en eigentijds ingericht, ze bieden een adembenemend uitzicht over de Perzische Golf. Tevens geniet u van extra voordelen zoals toegang tot de Club Lounge met happy hour en gratis toegang tot de Spa.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is gebaseerd op de all-inclusive formule. Speciaal voor u: 20% korting op het eten en drinken in het hotel.

In Le Méridien Abu Dhabi vindt u restaurants met keukens van over de hele wereld.

Al Finjan
Deze tearoom specialiseert zich in gourmet thee en koffie geserveerd met huisgemaakte gebakjes, absoluut niet te missen!

Latest Recipe
Dit gemoedelijke restaurant biedt een buffet met een grote selectie aan internationale gerechten. Geniet van een 'seafood night' of de speciale 'Friday Family Day' met een uitgebreid ontbijt en barbecue avond.

Beach Bar
In de Beach Bar kunt u genieten van snacks en een ruim assortiment aan exotische cocktails op het strand of aan het zwembad.
        
Captain's Arms
In deze traditionele Engelse pub drinkt u een glas ale of een ander biertje om een typische Engelse pubmaaltijd door te spoelen. 
    
NRG Sports Café
Live sportwedstrijden kunt u volgen op grote schermen, de levendige sfeer krijgt u er gratis bij.

Acropolis
Restaurant Acropolis  biedt authentieke Griekse gerechten gemaakt met verse seizoensingrediënten.

Pappagallo
Geniet van de eerlijke en traditionele Italiaanse keuken in restaurant Pappagallo. Romantische zielen kunnen hun maaltijd nemen op het terras onder de stralende sterrenhemel.

Talay Restaurant
Talay is een bekroond Thais restaurant waar u kunt proeven van zeevruchten, curry's en noodles. Elke vrijdag kunt u hier terecht voor een heerlijke Thaise brunch.

Wakataua Terrace
Vanop dit terras kunt u genieten van een adembenemend zicht op zee, ideaal voor een glaasje bij zonsondergang.

All-Inclusive Details: 
• Lunch en diner in Latest Recipe 
• Open bar in Oasis Beach Bar 11:00h tot 19:00h 
• Open bar in Latest Recipe Bar 19:00h tot 23:00h

All-Inclusive supplement is inclusief lunch en dinner in restaurant ‘Latest Recipe’ 

Inclusief frisdranken en selectie van andere dranken (per glas) als volgt: 
• Amerikaanse koffie, gewone thee 
• Mineraalwater, frisdrank 
• Huis bier en huiswijn 
• Selectie van sterke dranken ( Rum, Gin, Wodka, Whisky, Brandy) 
• Long drinks en huis cocktails

De drankjes worden geserveerd per glas van 11:00h tot 19:00 h in Oasis Beach Bar en van 19:00h tot 23:00h in Latest Recipe Bar 


Gedurende de lunch en diner in ‘Latest Recipe’ restaurant worden dranken geserveerd (12:30h – 15:30h; 19:00h - 23:00h).
Room service and mini bar are excluded.

De All-Inclusive formule gaat van start bij de lunch na de check-in en eindigt bij het ontbijt voor de check-out. 

Activiteiten

Speciaal voor u: 50% korting op spa behandelingen.

Bij het hotel vindt u weelderige tuinen en een privé strand. Daarnaast zijn er twee prachtige zwembaden, een kinderbad en kunt u actie opzoeken met het ruime aanbod aan watersport
Wie graag aan sport doet, kan terecht op de squash of tennisvelden.

De Eden Spa biedt complete ontspanning met een ruim assortiment aan behandelingen, van Ayurveda tot Shiatsu massage, om u lekker te laten verwennen. Na uw behandeling kunt u nog nagenieten in de jacuzzi of het zwembad.

Het weer

Jan
min : 14°C max : 24°C
Feb
min : 15°C max : 25°C
Mrt
min : 17°C max : 28°C
Apr
min : 21°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 38°C
Jun
min : 27°C max : 39°C
Jul
min : 29°C max : 40°C
Aug
min : 29°C max : 40°C
Sep
min : 27°C max : 39°C
Okt
min : 23°C max : 35°C
Nov
min : 19°C max : 30°C
Dec
min : 16°C max : 26°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 234
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

  • 234 kamers
  • 9 bars en restaurants
  • Gratis wifi

De kamers zijn uitgerust met:

  • Toegang tot de Royal Club Lounge
  • Late check-out tot 14:00h (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Kranten
  • Internet
  • Fruit op de kamer

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa & Health Club
  • Buitenzwembad
  • Privé strand

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) of Brussel-Charleroi (Code: CRL). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief indien u de aanbieding met vlucht boekt.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse zaken.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Le Meridien Abu Dhabi 4*