Hyatt Andaz Capital Gate Abu Dhabi 5* - Abu Dhabi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in één van de meest iconische gebouwen van Abu Dhabi
  • Profiteer van de fantastische uitzichten op de stad en de zee
  • Laat je verwennen in de spa of geniet van een heerlijke maaltijd
  • Verken alle culturele en architecturale pareltjes van deze uitzonderlijke stad

De beoordeling van onze klanten

Hyatt Andaz Capital Gate Abu Dhabi 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf en ontbijt voor kinderen onder de 12 jaar die een kamer delen met twee volwassenen

Het luxueuze Hyatt Andaz Capital Gate Abu Dhabi 5* bevindt zich in het iconische Capital Gate-gebouw, ook wel bekend als de 'scheve toren van Abu Dhabi'. Het gebouw bestaat uit 35 verdiepingen en is meer dan 160 meter hoog. Het indrukwekkende is dat het helt in een hoek van 18 graden, waardoor dit een van de opvallendste hotels van de Verenigde Arabische Emiraten is!

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer
  • Fles wijn op de kamer bij aankomst

Deluxe Kamer (45 m²)

Kom helemaal tot rust in de ruime Deluxe Kamer die baadt in het licht dankzij de plafondhoge ramen die een adembenemend uitzicht op de stad bieden. De luxueuze inrichting met houten meubilair en comfortabele voorzieningen, zorgt ervoor dat je hier niets tekort komt tijdens je verblijf in Abu Dhabi!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 20% korting op het à-la-cartemenu in de Cyan Brasserie
  • Arabische koffie en infused water in de Andaz Lounge

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

In het hotelrestaurant 18 Degrees kun je terecht voor mediterrane maaltijden in een gezellige omgeving. De glazen muren en de drie open keukens voegen een extra vleugje entertainment toe aan deze toch al uitzonderlijke locatie. De Andaz Lounge is de uitgelezen plek voor een stijlvolle koffie- of theepauze met gebakjes en andere snacks, 80 meter hoog boven de levendige straten van de stad!

 

De Cyan Brasserie brengt een fusion keuken met zowel Franse als Arabische invloeden. Het fantastische uitzicht op Abu Dhabi en de Perzische Golf maakt je maaltijd nog extra bijzonder. De zonsondergangen zijn hier onvergetelijk!

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Pendeldienst naar bezienswaardigheden in de stad
  • Toegangsticket tot het Louvre Abu Dhabi

Relax aan het zwembad op het dakterras en geniet van een spectaculair panorama op de stad. Sportievelingen kunnen terecht in de volledig uitgeruste fitnessruimte, eveneens met uitzicht op de stad en de zee. In de Rayana Spa laat je je lichaam en geest verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling. Gegarandeerd ontspannen!

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Inbegrepen excursies

Toegangsticket Louvre Abu Dhabi

Inbegrepen excursies

Bezoek het Louvre Abu Dhabi, het eerste universele museum in de Arabische wereld, waarvan het succes is gebaseerd op drie pijlers: de spectaculaire architectuur, de rijkdom van de permanente collectie, dankzij de inzet van het Louvre en de Franse musea, en de wens om culturen samen te brengen door middel van een rijke collectie werken uit de hele wereld.

Optionele excursies

Helikoptervlucht in Abu Dhabi (17 minuten)

Optionele excursies

Bekijk de beroemdste monumenten van Abu Dhabi vanuit de lucht terwijl je over de indrukwekkende monumenten van de stad vliegt! De Sheikh Zayed Grand Mosque, de Corniche,  Marina Mall,  Presidential Palace en vele andere bezienswaardigheden zullen vanuit een nieuwe hoek worden onthuld om je een onvergetelijk spektakel te bieden...

Helikoptervlucht in Abu Dhabi (30 minuten)

Optionele excursies

Bekijk de beroemdste monumenten van Abu Dhabi vanuit de lucht terwijl je over de indrukwekkende monumenten van de stad vliegt! De Sheikh Zayed Grand Mosque, de Corniche,  Marina Mall,  Presidential Palace en vele andere bezienswaardigheden zullen vanuit een nieuwe hoek worden onthuld om je een onvergetelijk spektakel te bieden...

Toegangsticket Yas Waterworld Abu Dhabi

Optionele excursies

Duik in de wereld van Yas Waterworld, het grootste waterpark ter wereld! Dit mega-waterpark is 14 hectare groot en biedt het ultieme wateravontuur met meer dan 40 attracties, glijbanen en geweldige ervaringen voor het hele gezin.

Toegangsticket Warner Bros World Abu Dhabi

Optionele excursies

Zin in actie en avontuur of een vleugje grillig plezier? Ontdek 29 hypermoderne attracties, interactieve familieattracties en unieke shows voor alle leeftijden in Warner Bros World™ Abu Dhabi, 's werelds grootste overdekte themapark!

Toegangsticket Ferrari World Abu Dhabi

Optionele excursies

Hou je van snelheid? Bereid je dan voor op een dag vol sensatie met je entree tot Ferrari World Abu Dhabi. Met meer dan 40 recordbrekende attracties is het de ultieme bestemming voor non-stop plezier en een adrenalinepompend dagje uit!

Boottocht en diner op een traditionele Dhow

Optionele excursies

Bewonder de adembenemende skyline van Yas Island tijdens een boottocht met diner! Ga op ontdekkingsreis aan boord van een Dhow, een traditionele zeilboot uit de regio, en bewonder het majestueuze uitzicht op de iconische monumenten van de Emirati hoofdstad.

Rondleiding met gids door Abu Dhabi

Optionele excursies

Ontdek de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten tijdens een rondleiding langs de bezienswaardigheden! Begeleid door een gids leer je tijdens deze tour van een halve dag meer over de cultuur en het erfgoed van de stad, die traditie en moderniteit combineert.

Onvergetelijk Dubai

Optionele excursies

Profiteer van je verblijf in Abu Dhabi om een dagje naar Dubai te gaan! Met zijn ontelbare wolkenkrabbers en futuristische monumenten dompel je jezelf meteen onder in de unieke sfeer van deze supermetropool!

Woestijnsafari met barbecuediner

Optionele excursies

Beleef een onvergetelijke avond weg van de drukte van de stad tijdens een 4x4 safari in de duinen van de Arabische Woestijn, gevolgd door een barbecuediner en een sfeervolle avond!

Vervoer & transport

Je vluchten

Indien je een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heb je de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). Je kan de gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens de reservering. Let op wanneer je de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.


De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 


De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat je kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit je eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van de reservering en de check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op de laatste. Heb je vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kan je deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.


De gegevens van de vluchten kan je terugvinden op je e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kun je (of ben je in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dien je het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.


Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan je vlucht, ben je verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien je dit niet doet, wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zal je verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog je vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

 

Belangrijke informatie voor vluchten naar Dubai
Je uitgaande vlucht vindt veelal 's nachts plaats waardoor je pas vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst kunt inchecken. De duur van je verblijf begint op deze dag. 
Bij het kiezen van je terugvlucht: 
- Indien je vlucht vóór 03.00 uur is gepland, kan je je kamer niet behouden tot je het hotel verlaat. Indien mogelijk kunt je je bagage tijdelijk bij de receptie achterlaten. 
- Indien je vlucht na 03.00 uur is gepland, kan je je kamer behouden totdat je het hotel verlaat.

... verder lezen

Je bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij je vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klik je op 'details' bij het kiezen van de vluchten op het moment van de reservering. Indien je geen bagage heeft toegevoegd aan de reservering, kan je vóór vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van je bookingsreferentie met toeslag een extra stuk ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Je transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Abu Dhabi!

Droom je ervan om de sfeer van een duizend-en-een-nacht-sprookje in het echt te ervaren? Ontdek de perfecte combinatie van moderniteit en authenticiteit tijdens een verblijf in het verrassende Abu Dhabi. De legendarische Arabische gastvrijheid dompelt je onder in een unieke sfeer waar een nieuw facet van de Emiraten te zien is.

 

De populaire Corniche, de themaparken zoals Ferrari World en Warner Bros World, de tientallen eilanden, de beroemde wolkenkrabbers en de mythische winkelcentra zijn slechts een greep uit wat deze stad te bieden heeft.

 

Wat je zeker niet mag missen tijdens je verblijf? Maak een rondleiding door de beroemde Sheikh Zayed Moskee, de grootste in de Verenigde Arabische Emiraten en bewonder de exclusieve architectuur en de ongeëvenaarde luxe.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 189

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op! Het is niet toegestaan om af te reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten zonder ouders, indien je jonger dan 21 jaar bent.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Gratis parking
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • 18 Degrees
  • Andaz Lounge
  • Pool Bar
  • Cyan Brasserie
  • Rayan Latin Tapas Bar
  • Pinnacle privéclub

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hyatt Andaz Capital Gate Abu Dhabi 5*