Anantara Eastern Mangroves 5* met optionele stopover in Dubai - Abu Dhabi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een luxehotel in het prachtige Mangrove Nationaal Park in Abu Dhabi
  • Profiteer van halfpension om de lekkerste nationale en internationale smaken te ontdekken
  • Breng uw dagen door bij het fantastische zwembad met uitzicht op de mangroves
  • Kies voor een optionele tussenstop in het duizelingwekkende Dubai

Een voorproefje...

Welkom in ... Abu Dhabi!

Een unieke combinatie van hypermoderne architectuur en een luxueuze wereld met de typische Arabische tradities en gastvrijheid... U bent in Abu Dhabi, een bijzondere vakantiebestemming waar u bruisend entertainment vindt, designerwinkels, toprestaurants en idyllische stranden waar u het hele jaar lang van de stralende zon kunt genieten. Bewonder zeker de fantastische architectuur van de Sjeik Zayed-moskee, bezoek een tentoonstelling in het ADNEC of kies voor een uitstapje naar het Yas Island waar de themaparken Ferrari World, Yas Waterworld en Yas Marina Circuit te vinden zijn voor een opwindende ervaring.

Van het grootste handgeweven tapijt ter wereld, tot de snelste rollercoaster en de meest scheve toren, is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten op weg om alle records te breken!

U logeert op een unieke locatie met uitzicht op het Mangrove Nationaal Park waardoor u kunt genieten van de rust, de zon en de uitzichten, met makkelijke toegang naar de bruisende stad.
Pak snel uw koffers in!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf in hotel Anantara Eastern Mangroves 5*: 3, 4, 5 of 7 nachten in Abu Dhabi

Aanbieding 2: Verblijf in hotel Anantara Eastern Mangroves 5* in Abu Dhabi + tussenstop Dubai:
- 6 nachten waarvan 3 nachten in Abu Dhabi en 3 nachten in Dubai
- 7 nachten waarvan 4 nachten in Abu Dhabi en 3 nachten in Dubai
- 8 nachten waarvan 5 nachten in Abu Dhabi en 3 nachten in Dubai
- 9 nachten waarvan 6 nachten in Abu Dhabi en 3 nachten in Dubai
- 10 nachten waarvan 7 nachten in Abu Dhabi en 3 nachten in Dubai
- 11 nachten waarvan 8 nachten in Abu Dhabi en 3 nachten in Dubai

Anantara Eastern Mangroves 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor 1 kind jonger dan 12 jaar dat een kamer deelt met 2 volwassenen
Hotel Anantara Eastern Mangroves 5* profiteert van een unieke ligging in Abu Dhabi tussen het extravagante centrum met zijn indrukwekkende wolkenkrabbers en het serene Mangrove Nationaal Park. Dit is de perfecte plek om deze opwindende stad te ontdekken, maar toch te genieten van de rust, de natuur en de zon!

Als u niet op verkenning bent in de talrijke wijken van Abu Dhabi, kunt u een verfrissende duik nemen in het grote buitenzwembad van uw hotel om u daarna te laten verwennen in de luxueuze spa. Het hotel beschikt ook over tal van restaurants en bars om uw smaakpapillen in de watten te leggen. Hier zult u zich geen moment vervelen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Deluxe Mangroves Kamer met balkon (57 m²)
Uw luxueuze kamer is voorzien van moderne faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En met een fantastisch uitzicht over het Mangrove Nationaal Park, voelt u zich vast helemaal tot rust komen als u door de grote ramen kijkt. De ruimte zelf is groot, licht en modern, perfect om de drukte van de stad even te ontvluchten en te genieten van de luxe. In de badkamer vindt niet alleen een ligbad, maar ook een regendouche om uzelf helemaal te verwennen voor u plaatsneemt op uw comfortabele bed om wat TV te kijken met een koffie die u zelf heeft gemaakt met uw Nespressomachine.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (inclusief 1 glas wijn of bier per persoon per dag)
  • 25% korting op eten en drinken
Dankzij deze aanbieding geniet u van het halfpension (ontbijt en lunch OF diner, 1 glas wijn of bier per persoon per dag inbegrepen) tijdens uw verblijf.
Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor de all-inclusiveformule (ontbijt, lunch en diner met een selectie aan snacks en drankjes). 
En als u in het hotel verblijft op nieuwjaarsavond (31 december), geniet u van een heerlijk galadiner (verplicht, met toeslag die verrekend wordt in de totaalprijs van uw verblijf).

Aan eetgelegenheden geen gebrek in dit fantastische hotel! Kies voor gerechten uit de internationale keuken in het Ingredients Restaurant dat de hele dag open is en een spectaculair uitzicht biedt op de mangroves vanaf het terras. In het Pachaylen Restaurant proeft u van het lekkerste wat de Thaise keuken te bieden heeft!

Als u zin heeft in een aperitiefje 's avonds of een cocktail overdag, zijn er tal van bars om uw dorst te lessen. De Impressions Bar op de hoogste verdieping van het hotel is de beste keuze voor een drankje bij zonsondergang met een fenomenaal uitzicht op de skyline van Abu Dhabi. The Pool Deck is dan weer de place-to-be om te genieten van een shisha waterpijp om uw verfrissend drankje te vergezellen.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 25% korting in de spa
Hotel Anantara Eastern Mangroves biedt ook tal van opties om te ontspannen, of dat nu relaxen is voor u, of actief bezig blijven. Kies voor yoga of pilates, of een workout in de moderne fitness van het hotel als u in het zweet werken de ideale manier is om uw hoofd leeg te maken. Er is zelfs een ladies-only fitness voor een training onder vriendinnen! Daarna moet u zeker eens langs de spa lopen waar een hamam en sauna te vinden is, u zich eens goed kunt laten verwennen met een haar- of nagelverzorging en koppels kunnen genieten van een intieme privémassage.

En dan is het nog het zwembad, een heus infinity pool met uitzicht op de mangroves, waar u een verfrissende duik kunt nemen om daarna op te drogen in de stralende zon. Wat kunt u nog meer wensen?

Uw optionele stopover in Dubai

Modern, opwindend en barstensvol faciliteiten van wereldklasse... Dubai is een luxueuze oase aan het blauwe water van de Perzische Golf. De transformatie die de stad heeft meegemaakt van klein vissersdorpje tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is, blijft tot de verbeelding spreken.

Dit is de thuishaven van het hoogste gebouw ter wereld en het tweede grootste winkelcentrum, een recordbrekende stad! Maar dat is niet alles, in Dubai vindt u ook paradijselijke stranden en een culturele kant met het Heritage Village waar de plaatselijke Emiraten hun gewoontes en tradities tonen. Kijk hoe de dhow en abra boten over het water varen van Dubai Creek en kuier door de Bastakia wijk of de multiculturele buurten Karama of Satwa... Er gaat een heel nieuwe wereld voor u open! 

Crowne Plaza Dubai Festival City 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in vanaf 8.00 uur
Hotel Crowne Plaza Dubai Festival City biedt een fantastisch uitzicht over het water. Of u nu onder de palmbomen naast het 25 meter lange zwembad zit of ontspant in uw chique kamer, u kunt altijd heerlijk over het glinsterende water turen terwijl de abrataxi's voorbij varen. Het interieur van glas en hout creërt een luchtige, moderne sfeer.

Het hotel beschikt over een fitness en een prachtige spa. Dit maakt het hotel de ideale plek om in luxe te overnachten en de sfeer van Dubai te proeven. In de buurt van het hotel vindt u iconische attracties, zoals de Burj Khalifa op slechts 15 minuten rijden.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
In Dubai is er overal een overdaad aan luxe te vinden, en dat is niet anders in uw kamer! Veel ruimte, een overvloed aan natuurlijk licht, weelderige stoffen en een fantastisch bed... U zult hier heerlijk wegdromen! En als het op voorzieningen in uw kamer aankomt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken, het hotel heeft aan alles gedacht!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 20% korting in een selectie van restaurants (Sirocco, Zest, Anise Restaurant, Zaytoun Restaurant, Vista Bar, Choix Patisserie and The Fish House, niet geldig als u kiest voor halfpension of volpension)
Uw dagen in Dubai starten met een heerlijk ontbijt in het hotel. Optioneel en met toeslag kiest u voor halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes) of volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes).

Geniet van een grote keuze aan eten en drinken, de hele dag lang. Of u nu zin heeft in een lichte lunch of een uitgebreid diner in het restaurant, afgesloten met een drankje in de lounge, hier kan het! En als u geen zin heeft om uw comfortabele kamer te verlaten, belt u toch gewoon de roomservice.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting in de Spa InterContinental
Werk aan uw conditie wanneer u dat wilt in de fitness die 24 uur per dag open is. In de spa kunt u dan weer helemaal ontspannen en uw hoofd leegmaken... Kies voor een Aziatische, Arabische of holistische behandelingen of een exclusieve massage. In het zwembad van het hotel zwemt u enkele baantjes of geniet u van de zon op een comfortabel ligbed. Heeft u zin in een avondje uit? Ga dan richting het Belgian Beer Café voor livemuziek, thema-avonden en entertainment.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

In Abu Dhabi

Tickets voor het Louvre Abu Dhabi

Extra opties
Bezoek het eerste universele museum in de Arabische wereld, geopend in het najaar van 2017. De collectie van het museum groeit gestaag en brengt al meer dan 620 meesterwerken en artefacten samen, variërend van archeologische stukken tot decoratieve kunstobjecten, neoklassieke sculpturen en schilderijen van moderne en hedendaagse meesters.

Het majestueuze gebouw is het werk van de Franse architect Jean Nouvel. Dit museum volgt de evolutie van de mensheid door de kunst, met thema's zoals geboorte en dood, macht en het menselijk lichaam. Een onvergetelijke ervaring!

Yas Waterworld Abu Dhabi

Extra opties
Spring in het water in Yas Waterworld Abu Dhabi met uw entreeticket voor 1 volledige dag! Ontdek de opwindende attracties en unieke sensaties die dit fantastische waterpark te bieden heeft.

Toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen kleiner dan 1,10 m moeten vergezeld zijn van een volwassene. Elke dag open van 10.00u tot zonsondergang. Transfers niet inbegrepen.

Toegang tot Ferrari World

Extra opties
Geniet van een bezoek aan Ferrari World, het eerste Ferrari themapark in de wereld. Dit park staat voor dezelfde uitmuntendheid, prestatie en technische innovatie van het merk zelf. Ontdek meer dan 20 opwindende attracties voor jong en oud... Mis deze ervaring niet!

Woestijnsafari - 10 uur, met diner (exclusief drankjes)

Extra opties
De woestijnsafari, een avontuur als geen ander, brengt u met één van onze deskundigen buiten de begane paden voor een spannende en stimulerende ervaring. Ontdek de ruige Arabische woestijn, één van de laatste op aarde en laat u fascineren door de enorme duinen. Bewonder de prachtige zonsondergangen in de Arabische woestijn en ontspan daarna in een traditioneel kamp waar verschillende activiteiten voor u klaarstaan. Rook bijvoorbeeld een shisha waterpijp, surf op het zand, neem foto's van de traditionele kledij of laat u tatoeëren met henna. Het is allemaal onderdeel van de ervaring! Voor de grote finale dompelt u zich onder in een luxueus Arabisch feest met barbecue, buikdanseressen en de typische Arabische gastvrijheid.

Abu Dhabi City Tour - 4 uur, zonder lunch

Extra opties
Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en de grootste van de zeven emiraten, is één van de modernste steden ter wereld. Het biedt kilometerslange stranden en glinsterende gouden eilanden vlak bij de kust. Van de indrukwekkende Sheikh Zayed-moskeeën tot de spectaculaire Corniche-kustlijn en de vissershaven... Ontdek de geschiedenis en de rijkdom van Abu Dhabi.

Deze excursie is een onvergetelijke ervaring op een plek waar de toekomst en het verleden samenvloeien. U passeert ook langs het Emirates Palace Hotel, een betoverende site en één van de duurste hotels ter wereld!

Transport met de auto of bus.
Duur: ongeveer 4 à 5 uur.
Lunch niet inbegrepen.

In Dubai

Dubai Parks and Resorts: 1-dagkaartje voor 2 parken naar keuze

Extra opties
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Burj Khalifa ticket

Extra opties
Bezoek de hoogste toren ter wereld die met zijn 828 meter zeker een indruk nalaat. Vanaf de 124e verdieping bewondert u het 360° panorama over de stad, de woestijn en de zee. Ga tot de 148e verdieping om het hoogste observatieplatform ter wereld te ontdekken.


Transfers niet inbegrepen.
Te kiezen bij de reservering: toegang tussen 9.00 en 15.00u en tussen 19.00 en 23.00u of toegang tussen 15.30 en 18.30u of gewoon ticket tot de 148e verdieping tijdens de reguliere openingstijden.
Duur: halve dag
U dient 30 minuten voor het bezoek aanwezig te zijn, het exacte uur wordt u 48u na de reservering meegedeeld.

Het weer

Jan
min : 14°C max : 24°C
Feb
min : 15°C max : 25°C
Mrt
min : 17°C max : 28°C
Apr
min : 21°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 38°C
Jun
min : 27°C max : 39°C
Jul
min : 29°C max : 40°C
Aug
min : 29°C max : 40°C
Sep
min : 27°C max : 39°C
Okt
min : 23°C max : 35°C
Nov
min : 19°C max : 30°C
Dec
min : 16°C max : 26°C

Ligging

Anantara Eastern Mangroves: شارع السلام - Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Crowne Plaza Dubai Festival City: 
Umm Ramool Rd | Dubai Festival CityDubai, Verenigde Arabische Emiraten

De afstand tussen de luchthaven van Abu Dhabi en hotel Anantara Eastern Mangroves bedraagt 25,5 km.
De afstand tussen de luchthaven van Dubai en hotel Crowne Plaza Dubai Festival City bedraagt 5 km.
Beide hotels bevinden zich op 140 km van elkaar.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel Anantara Eastern Mangroves:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 222
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Check-in of check-out niet mogelijk op 31/12/2019 en 01/01/2020
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het inbegrepen halfpension bestaat uit:
- Ontbijt en lunch OF diner met een glas wijn of bier per persoon per dag, in het Ingredients Restaurant (buffet of vast menu) of Pachaylen Restaurant (vast menu)

De optionele all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt, lunch en diner in het Ingredients Restaurant of Pachaylen Restaurant (enkel diner)
- Onbeperkte frisdranken en selectie aan andere, alcoholvrije dranken (mineraalwater en mocktails) en alcoholische dranken (huiswijn rood/wit/rosé/mousserende wijn, bier, whisky, gin, rum, tequila en vodka)

Halfpension bestaat uit ontbijt en lunch op 31/12/2019
All inclusive is niet beschikbaar op 31/12/2019
Alcoholische dranken worden enkel geserveerd aan personen van 21 jaar of ouder

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërge
  • Was- en strijkservice
  • Droogkuis
  • Zakencentrum

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV
  • Wifi
  • Bose Bluetooth iPod docking station
  • Nespressomachine
  • Hoofdkussenmenu
  • Bureau
  • Airconditioning
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Yoga
  • Pilates
  • Fitness
  • Spa
  • Haar- en nagelsalon
  • Arabische en Thaise kooklessen
  • Excursies

Alle praktische informatie over het hotel Crowne Plaza Dubai Festival City:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 316
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (20 AED per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Meertalig personeel
  • Parkeerplaats
  • Airconditioning
  • Geldautomaat
  • Portier
  • Turn-down service
  • Wekdienst
  • Wasservice
  • Kinderopvang

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wekkerradio
  • Telefoon
  • Flatscreen TV
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Terras
  • Badkamer met douche en bad
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Fitness
  • Buitenzwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Anantara Eastern Mangroves 5* met optionele stopover in Dubai