Sun Street Hotel 5* - Londen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit in een gloednieuw luxe hotel
  • Kom na een dag boordevol leuke ontdekkingen opnieuw tot rust in een ruime en uiterst comfortabele kamer
  • Nip van uw favoriete drankje in de gezellige bar
  • Profiteer van de ideale ligging van uw hotel en ontdek de talrijke culturele pareltjes die Londen voor u in petto heeft

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting van 5% vanaf 3 nachten bij aankomst op vrijdag (reeds verrekend in de prijs)

Welkom in het Sun Street Hotel 5*, waar de City of London Shoreditch ontmoet. In Sun Street komen verleden en toekomst samen: de formele symmetrie van de Georgische architectuur van de gevel van het Sun Street Hotel en de imposante prismatische torens van One Crown Place vormen een combinatie van gloednieuwe en luxueuze kamers.

 

Laat u betoveren door de extravagante en prachtig gedecoreerde materialen. Kalksteen en natuurlijk marmer contrasteren met strakke hedendaagse verlichting en geglazuurd porselein. Kleurrijke details en kunstwerken sieren de muren van het 5* Sun Street Hotel, dat gegarandeerd zal verrassen!

 

Gerust op vakantie in het Sun Street Hotel 5*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • King Kamer

King Kamer (18 m²)

Pak uw koffers uit in een comfortabele King Kamer. Deze mooie ruimte is de ideale uitvalsbasis voor een zorgeloos verblijf in het hart van de Britse hoofdstad.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 cocktail in de bar (per persoon, per verblijf)

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Van de lounges tot de bar, het restaurant en de Orangerie ... Het Sun Street Hotel 5* biedt talrijke intieme en gezellige ruimtes. U hoeft alleen maar het perfecte plekje te vinden, want overal wordt eten en drinken geserveerd.

 

De keuken is de hele dag open en serveert ontbijt, lunch, middaghapjes en diner. Het aanbod van het Sun Street Hotel, samengesteld door chef-kok Stuart Kivi-Cauldwell, omvat een modern Brits menu in het restaurant, lekkere hapjes in de lounge en de bibliotheek, proeverijen van roomservice en een speciale afternoon tea die wordt geserveerd in de Orangerie.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Het Sun Street Hotel 5* is ideaal gelegen voor een bezoek aan het commerciële hart van Londen, bezienswaardigheden zoals St Paul's Cathedral, het nachtleven van Shoreditch, de galeries van Whitechapel, de East End-markten en de restaurants en bars van de City.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Extra opties

London Pass® - 2 dagen: 80 monumenten en attracties inbegrepen

Extra opties

Met uw London Pass®, is het beste van Londen van u!

Kies een 2-daagse London Pass en ontdek de monumenten en bezienswaardigheden van de stad! Paleizen, musea, dierentuinen, stadions, galerijen... u kunt meer dan 80 plaatsen en monumenten van de Engelse hoofdstad bezoeken!

 

Stap een dag lang op en af in een dubbeldekkerbus met meerdere haltes, om Londen in je eigen tempo te ontdekken! Met de London Pass®, die gemakkelijk te gebruiken is en gepaard gaat met een gids om de weg te vinden in Londen, kunt u wachtrijen en loketten vermijden en optimaal genieten van alles wat de Britse hoofdstad te bieden heeft!

... verder lezen

London Cruise Pass: 2 dagen

Extra opties

Ontdek de grootse geschiedenis van Londen tijdens een cruise op de Theems.

Uw reis door de hoofdstad en haar rijke verleden begint bij Westminster Pier, dicht bij de gelijknamige abdij en de Big Ben. Terwijl uw boot de rivier afvaart, passeert u de Houses of Parliament, County Hall, de London Eye, Royal Festival Hall, St Paul's Cathedral, Shakespeare's Globe, Canary Wharf, en het Old Royal Naval College, terwijl u comfortabel zit in een boot die geschikt is voor alle seizoenen. Onderweg kunt u genieten van vooraf opgenomen commentaar (beschikbaar in verschillende talen) met tal van anekdotes over de stad, vroeger en nu.

In de bar aan boord zijn snacks en verfrissingen verkrijgbaar.

Deze excursie kan ook dienen als een originele en praktische manier om door Londen te reizen, dankzij de 4 stops op praktische locaties: Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier, en Greenwich Pier. Kies de duur van uw pas en verken Londen in alle vrijheid!

... verder lezen

Toegangsticket Windsor Castle

Extra opties

Verken Windsor Castle en bezoek de State Apartments met uw ticket voor Windsor, de officiële residentie van de koninklijke familie!

Neem een kijkje in het oudste bewoonde kasteel van Europa! Windsor Castle is 900 jaar geleden gebouwd en is een middeleeuws fort, dat eeuwenlang de thuisbasis is geweest van koningen en koninginnen van Engeland.

U kunt in uw eigen tempo ronddwalen door het imposante gebouw, van de ronde toren naar Saint George's Chapel, via de kloostergang, het noordelijke terras en de Edward III toren.

U krijgt ook de kans om de staatsappartementen te bezoeken en u te verwonderen over de opeenvolgende meesterwerken en schatten uit de koninklijke collectie. Betreed de vertrekken waar de officiële ontvangsten van de koninklijke familie plaatsvinden.

Wanneer de koningin thuis is, wappert de vlag boven Windsor en vindt elke dag de wisseling van de wacht plaats.

... verder lezen

Excursie naar Stonehenge, Windsor en Bath (kaartjes voor de Romeinse baden) - vertrek vanuit Londen

Extra opties

Verblijft u in Londen? Met deze dagtocht krijgt u de kans om drie van de meest legendarische toeristische trekpleisters te bezoeken!

Windsor Castle

U begint deze dagtocht met een bezoek aan het beroemde Windsor Castle en dompelt u onder in de geschiedenis van het Britse koningshuis! Bekend als een van de grootste en oudste kastelen ter wereld, zal de residentie van Elizabeth II u betoveren met haar spectaculaire kamers en luxueuze inrichting. Bezoek ook St George's Chapel waar de graftombes van vele koningen waaronder Henry VIII zich bevinden, en bewonder Queen Mary's beroemde poppenhuis.

 

Stonehenge

Ontdek de mysterieuze bezienswaardigheid Stonehenge, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit monument, dat bijna 5000 jaar geleden werd gebouwd, heeft de mensheid door de eeuwen heen in zijn ban gehouden en is het voorwerp geweest van vele theorieën die nog steeds fascineren en intrigeren. Was het een religieuze tempel? Een astronomische klok? Of een begraafplaats uit de Bronstijd? Beslis zelf maar!

 

Bath

Tenslotte gaat u naar een ander Unesco-werelderfgoed: de stad Bath. U ontdekt de prachtige 15e-eeuwse Bath abdij en zult gecharmeerd zijn van de typische Georgiaanse architectuur van de oude stad. Treed binnen en bewonder de Romeinse baden, wereldberoemd om hun architecturale pracht. Voel de magie van deze plaats die tot haar ontdekking in de jaren 1870 op wonderbaarlijke wijze bewaard is gebleven.

 

U zult om 20:30 uur terug zijn in Londen.

... verder lezen

Skip-the-line entreeticket voor Saint Paul's Cathedral

Extra opties

Bewonder St. Paul's Cathedral in het hart van Londen en vermijd de wachtrijen!

 

Inclusief:

- Toegang tot St Paul's Cathedral

- Multimedia-audiogids beschikbaar in 9 talen

Skip-the-line entreeticket voor The London Eye

Extra opties

Stap in de London Eye en bekijk Londen vanuit een ander perspectief! Tijdens deze 30 minuten durende tour ziet u de verschillende bezienswaardigheden van Londen, zoals de Big Ben, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey, enz. Op een heldere dag kunt u tot 40 km ver kijken.

Tour door Londen in dubbeldekkerbus en cruise - 48u

Extra opties

Maak een bustour met meerdere stops door de mooiste gebieden van Londen. Bezoek de stad in uw eigen tempo terwijl u in en uit de bus stapt! De dubbeldekkerbus brengt u naar enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad: Buckingham Palace, Westminster Abbey, St Paul's Cathedral, de Tower of London en vele andere must-see plaatsen. Leer meer over de ongelooflijke geschiedenis van de stad met audio-commentaar.

De tour omvat ook een 30 minuten durende cruise op de rivier de Thames. Dit is een geweldige kans om de attracties van Londen vanuit een ander perspectief te bekijken. Deze complete tour is dus een kans om heel Londen op uw gemak te zien!

 

Praktische informatie

Prijs is inclusief

- Onbeperkt busvervoer voor 48 uur

- Audiogids in 5 talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans)

- Boottocht op de Thames (Engels)

... verder lezen

Toegangsticket en rondleiding door British Museum in Londen

Extra opties

Ontdek twee miljoen jaar geschiedenis en beschaving tijdens een rondleiding in een kleine groep in het grootste museum van het Verenigd Koninkrijk - het British Museum in Londen!

Dinercruise en jazzconcert op de Thames

Extra opties

Breng een avond door op de Londense rivier de Thames tijdens een dinercruise met jazzmuziek. U gaat aan boord van een cruise op de Thames, begroet met een welkomstdrankje.

U zult Londen vanuit een ander perspectief zien en bezienswaardigheden als de Tower Bridge, de London Eye, Shakespeare's Theatre en de verlichte Big Ben kunnen bewonderen.

 

Geniet ook van een 3-gangen diner, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, begeleid door de Jazz band. De dinercruise met jazzsfeer is de gelegenheid voor een originele avond in Londen op de Thames!

... verder lezen

Bezoek aan Buckingham Palace en Windsor Castle - Skip-the-line ticket

Extra opties

Beleef de Britse monarchie op een koninklijke dag met een bezoek aan het beroemde Windsor Castle, gevolgd door het prachtige Buckingham Palace.

Windsor Castle is een favoriete weekendbestemming van de koningin en andere Britse royalty's. Het kasteel, dat een aantal koningen en koninginnen heeft gezien, van Willem de Veroveraar tot Edward VII en Elizabeth II, vertegenwoordigt een groot deel van de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Na dit bezoek, zult u lunchen voordat u vertrekt naar Buckingham Palace. Buckingham Palace, de officiële residentie van de koningin, is een must-see in Londen. U zult er vele slaapkamers kunnen bewonderen, evenals de weelderige zalen waar recepties worden gehouden. Deze activiteit eindigt in het paleis, zodat u op uw gemak van de plaats kunt genieten.

... verder lezen

Skip-the-line entreeticket voor Saint Paul's Cathedral

Extra opties

Bewonder St. Paul's Cathedral in het hart van Londen en vermijd de wachtrijen!

 

Inclusief:

- Toegang tot St Paul's Cathedral

- Multimedia-audiogids beschikbaar in 9 talen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw treinreis

Indien u een aanbieding met transport kiest met vertrek vanuit Brussel, Amsterdam of Rotterdam, heeft u in de tweede stap van het boekingsproces de mogelijkheid om met de Eurostar trein te reizen. De transfers tussen het station en het hotel zijn niet inbegrepen in de aanbieding. 


Praktische informatie:
- U reist in klasse standaard 
- Vertrekstation: Brussel-Zuid (Bruxelles Midi), Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal
- Aankomststation: Londen Saint Pancras International
- U kunt uw vertrektijden kiezen tijdens de tweede stap van uw boekingsproces 
- Standaard inbegrepen voor volwassenen: 2 stuks bagage (tot max. 85 cm lang) en 1 kleine handbagage. Buggy's en kinderwagens mogen gratis mee naast uw individuele toegelaten bagage. U moet deze wel opvouwen en opbergen in het bagagerek boven uw zitplaats. 
- Let op: de tickets voor de Eurostar zijn niet te wijzigen en kunnen na aankoop ook niet terugbetaald worden. 

Indien u kiest voor de treinreis, zult u ongeveer 5 dagen na de reservering een bevestigingsmail ontvangen met uw boekingsreferentie om uw reservering voor de Eurostar te kunnen beheren. U kunt vervolgens een mobiel ticket downloaden, uw ticket zelf printen of uw tickets bij het station afhalen (mogelijk zijn hier kosten aan verbonden).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Eurostar.

... verder lezen

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Londen!

Kent u alle geheimen van Londen? Kosmopolitisch, charmant, bruisend, innovatief en toch authentiek … De Britse hoofdstad blijft verbazen! Ga naar Buckingham Palace om de wisseling van de wacht bij te wonen of om de Queen’s Gallery te bezoeken waar u enkele kunsthistorische schatten kunt ontdekken. Westminster Abbey is een bijzondere kerk barstensvol geschiedenis, zelfs die van de koninklijke familie, en zet uw bezoek voort in Whitehall waar u het gelijknamige paleis kunt bewonderen.

 

De National Gallery en de Big Ben zijn natuurlijk must-sees en als u de Tower Bridge oversteekt richting de noordelijke oever, kunt u niet naast de Tower of London kijken, een onmisbaar middeleeuws monument. Zoekt u naar een onvergetelijke ervaring? Stap dan in het London Eye om een panoramisch uitzicht op de stad te krijgen en stop vervolgens in een van de Londense parken, waaronder Hyde Park. Na een lekkere fish and chips bent u klaar om het bruisende nachtleven in te duiken, bijvoorbeeld in de wijk SoHo of aan de South Bank. London is calling!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 41

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Koffiemachine
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • The Restaurant at Sun Street
  • The Orangery
  • The Bar
  • The Sun Terrace

Activiteiten bij het hotel:

  • Bibliotheek

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sun Street Hotel 5*