De juwelen van het Oosten: Jordanië met optioneel verblijf in Istanbul - Petra & Dode Zee - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de essentie van Jordanië tijdens een spectaculaire rondreis
  • Beleef een zorgeloze vakantie dankzij een inbegrepen gids, transfers en talrijke extraatjes
  • Pak uw koffers uit in 4* hotels met inbegrepen ontbijt
  • Kies voor een optionele verlenging naar de historische Turkse stad Istanbul

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Jordanië!

Jordanië is een land van uitzonderlijke schoonheid en contrasten, met tal van historische sites, een uniek landschap en culturele belevenissen. Van de vruchtbare Jordaanvallei tot aan de dorre woestijn... Het landschap is enorm veelzijdig! U kunt Romeinse ruïnes bezoeken, de magie voelen in Wadi Rum of in het mineraalrijke water van de Dode Zee baden.

De hoofdstad, Amman, is een fascinerende stad waar moderne commerciële centra zij aan zij staan met traditionele cafés en ambachtelijke werkplaatsen. De oude stad Jerash wordt zelfs erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden ter wereld, en de kastelen in de woestijn zijn prachtige voorbeelden van de vroege islamitische kunst en architectuur.

Petra, de rotsstad, is een unieke bezienswaardigheid waar woningen door de Nabateeërs uit de rotsen zijn uitgehouwen. Dit is zonder twijfel de meest bekende toeristische attractie van het land! Op minder dan een uur rijden vindt u Wadi Rum, het meest uitgestrekte en mooiste woestijnlandschap van het land, met monolithische bergen (jabal) en een charmant Bedoeïenendorp.

Reisbeschrijving

Ontdek de geheimen van Wadi Rum, bewonder unieke kastelen in de woestijn, laat u verbazen door het magische Petra en laat u drijven op de Dode Zee... Dat alles is mogelijk in Jordanië, een echte smeltkroes van kleuren en culturen.

Optioneel kunt u ook kiezen voor een verlenging in Istanbul, een van de meest bezochte steden ter wereld. Met bijna 15 miljoen inwoners is Istanbul met zijn chaotische en serene karakter de grootste stad van Turkije. Geen enkele bezoeker zal onverschillig staan tegenover de contrasten van een stad die te Oost-Europees en te westers is om Aziatisch te zijn.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Jordanië
- Vertrek op zaterdag: 4 nachten in Amman + 2 nachten in Petra + 1 nacht in Amman
- Vertrek op zondag: 3 nachten in Amman + 2 nachten in Petra + 2 nachten in Amman

Met een overnachting in Wadi Rum:
- Vertrek op zaterdag: 4 nachten in Amman + 1 nacht in Petra + 1 nacht in Wadi Rum + 1 nacht in Amman
- Vertrek op zondag: 3 nachten in Amman + 1 nacht in Petra + 1 nacht in Wadi Rum + 2 nachten in Amman 

Aanbieding 2: Istanbul + Jordanië 
- 9 nachten: 2 nachten in Istanbul en 7 nachten in Jordanië
- 10 nachten: 3 nachten in Istanbul en 7 nachten in Jordanië
- 11 nachten: 4 nachten in Istanbul en 7 nachten in Jordanië

Met een overnachting in Wadi Rum:
- 9 nachten: 2 nachten in Istanbul en 7 nachten in Jordanië (waarvan 1 nacht in Wadi Rum)
- 10 nachten: 3 nachten in Istanbul en 7 nachten in Jordanië (waarvan 1 nacht in Wadi Rum)
- 11 nachten: 4 nachten in Istanbul en 7 nachten in Jordanië (waarvan 1 nacht in Wadi Rum)

Ter informatie: Elk van de geplande dagen van deze rondreizen is hetzelfde, maar de reisroute verandert naar gelang de datum van aankomst.
Meer informatie over elk van de geplande dagen van deze tours vindt u hieronder. De hierboven beschreven reisroutes geven meer informatie over uw rondreis.

Uw reisprogramma

Aankomst in Amman
Bij aankomst in de Jordaanse hoofdstad Amman, wordt u naar uw hotel gebracht. 
Overnachting in uw hotel in Amman.

Amman - woestijnkastelen - stadstour Amman
Na het ontbijt begint u uw dagtour met een bezoek aan een aantal spectaculaire vroege islamitische kunstcomplexen: de woestijnkastelen. Deze zijn prachtige voorbeelden van zowel vroege islamitische kunst als architectuur. Ze zijn het bewijs van een fascinerend tijdperk in de rijke geschiedenis van het land. Hun fijne mozaïeken, fresco's, steen- en stucwerk, houtsnijwerk en illustraties vertellen talloze verhalen over het leven zoals het was in de 8e eeuw. Deze woestijncomplexen, zo genoemd omwille van hun indrukwekkende grootte, hadden verschillende doelen zoals caravanstations, landbouw- en handelscentra, toevluchtspaviljoens en buitenposten die verre heersers hielpen om banden te smeden met lokale bedoeïenen. 

Vervolgens krijgt u een rondleiding door de moderne hoofdstad van Jordanië, Amman. Amman, ook wel de 'witte stad' genoemd vanwege de witte kalkstenen gebouwen en huizen, biedt een verscheidenheid aan historische bezienswaardigheden. Er vinden een aantal renovaties en opgravingen plaats die overblijfselen hebben onthuld uit de Neolithische periode, maar ook uit de Hellenistische en laat-Romeinse tot Arabische Islamitische Middeleeuwen. Bezoek de Citadel met vele gebouwen zoals de Tempel van Hercules, het Omajjadenpaleis en een Byzantijnse kerk. Aan de voet van de Citadel ligt het Romeinse theater met 6000 zitplaatsen. Dit is een diepe kom die in de heuvel is gehouwen en nog steeds wordt gebruikt voor culturele evenementen. Een ander pas gerestaureerd theater is het Odeon met 500 zitplaatsen die wordt gebruikt voor concerten. U brengt ook een bezoek aan het Jordan Archaeological Museum en het Folklore Museum, gevestigd binnen de bovengenoemde twee locaties, om een ​​verdere glimp van de lokale geschiedenis en cultuur te krijgen.
Amman - Pella - Um Qais - Amman
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Pella, een van de oudste steden ter wereld en een favoriet van archeologen. Pella is uitzonderlijk rijk aan oudheden, waarvan sommige buitengewoon oud zijn. Naast de opgegraven ruïnes uit de Grieks-Romeinse periode, biedt Pella bezoekers de mogelijkheid om de overblijfselen van de Chalcolithische nederzetting te zien vanaf het 4e millennium voor Christus. Getuigen hiervan zijn ommuurde steden uit de Bronstijd en de IJzertijd, Byzantijnse kerken, vroege islamitische woonwijken en een kleine middeleeuwse moskee. Naast Jerash en Amman waren Gadara (nu Um Qais) en Pella (Tabaqit Fahl) ooit steden in Decapolis, en elk beschikt over een unieke aantrekkingskracht. Um Qais is een van de meest briljante oude Grieks-Romeinse steden van de Dekapolis en ligt op een prachtige heuvel met uitzicht op de Jordaanvallei en de Zee van Galilea. Het heeft indrukwekkende oude overblijfselen, zoals het prachtige zwarte basalttheater, de basiliek en de aangrenzende binnenplaats bezaaid met mooi gesneden zwarte sarcofagen, de hoofdstraat en een zijstraat vol met winkels, een ondergronds mausoleum, twee baden, een nymphaeum, een stadspoort en de vage contouren van wat een enorme hippodroom was. 

Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan Jerash, 'het juweel van het noorden'. Het is een van de grootste en best bewaarde sites van de Romeinse architectuur buiten Italië. De oude stad Jerash heeft een ononderbroken keten van menselijke bewoning die meer dan 6.500 jaar oud is. De gouden eeuw van de stad kwam onder Romeinse overheersing en de plaats wordt nu algemeen erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden ter wereld. Jerash was gedurende eeuwen verscholen in zand voordat de stad de afgelopen 70 jaar werd opgegraven en gerestaureerd. Het is een mooi voorbeeld van de grootse, formele provinciale Romeinse stedebouw kenmerkend voor het hele Midden-Oosten, bestaande uit geplaveide en met zuilen omzoomde straten, torenhoge tempels op de heuvel, knappe theaters, ruime openbare pleinen en pleinen, baden, fonteinen en stadsmuren met torens en poorten. 

Vervolgens reist u door naar de Dode Zee, een van de meest spectaculaire natuurlijke en spirituele landschappen ter wereld en het laagste punt op aarde. De Jordaanse riftvallei is een dramatisch en mooi landschap, dat naast de Dode Zee meer dan 400 meter onder de zeespiegel ligt. Dit uitgestrekte water wordt gevoed door enkele inkomende rivieren, waaronder de Jordaan. Zodra de rivieren de Dode Zee bereiken, zijn ze afgesloten en kunnen ze nergens heen. Ze verdampen en laten een dichte, rijke cocktail van zouten en mineralen achter die de industrie, landbouw en medicijnen van enkele van zijn beste producten voorziet. De Dode Zee wordt geflankeerd door bergen in het oosten en de glooiende heuvels van Jeruzalem in het westen, waardoor het een bijna buitenaardse schoonheid heeft. Hoewel het nu dunbevolkt en rustig is, wordt aangenomen dat het gebied de thuisbasis is van vijf Bijbelse steden: Sodom, Gomorrah, Adman, Zebouin en Zoar (Bela). 
Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Na het ontbijt rijdt u langs de 2000 jaar oude Kings Highway; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk en bijbelse steden verbindt. U maakt een tussenstop bij Madaba, 'The City of Mosaics', 30 km ten zuiden van Amman. Hier bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van St. George, waar de beroemde 6e-eeuwse Byzantijnse mozaïekkaart van het Heilige Land en andere bijbelse vindplaatsen te bewonderen zijn. 

Uw volgende stop is Mt. Nebo, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. De berg, 840 meter hoog, biedt een spectaculair uitzicht op het Heilige Land. Vervolgens rijdt u verder via de Kings Highway, die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk met elkaar verbindt, en bijbelse steden, om uiteindelijk bij Kerak te komen, het prachtige kruisvaarderskasteel uit de 12e eeuw na Christus, gelegen op een heuveltop op ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel en aan drie zijden omgeven door een dal. Kerak is al zeker sinds de ijzertijd bewoond en was een belangrijke stad voor de Moabieten. 

Bezoek aan Petra
Na het ontbijt kunt u een dag lang een bezoek brengen aan de "Rozenrode stad" van Petra, een indrukwekkende schat van de antieke wereld. In 2012 werd het 200e jaar van zijn herontdekking gevierd en onlangs werd deze stad uitgeroepen als een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest gekende en bezochte bestemming in Jordanië. In 1985 werd Petra erkend als UNESCO werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte paardrit van de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad via de "Siq", een 1210 meter lange smalle kloof. Als u het einde van de Siq bereikt, komt het eerste en grootste monument van Petra langzaam in zicht; dit is het beroemde monument van de Schatkist "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabatean werd gebouwd. De Nabatean hebben hun monumentale graftomben, paleizen, tempels en schatten uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen uit de woestijn uitgehouwen. Petra was een belangrijk knooppunt voor de zijde-, kruiden- en andere handelsroutes die de Oosterse wereld met die van het Westen verbonden. Trakteer uzelf en laat onze professionele gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden, waarin elk detail wordt uitgelegd. 
Overnachting in uw hotel in Petra.
Petra - Little Petra - 'Al-Beidha' - Wadi Rum - Amman
Na het ontbijt rijdt u in slechts 10 minuten naar Little Petra, 'Al-Beidha', een belangrijke buitenwijk van de stad Petra. U betreedt de site via een smalle kloof genaamd Siq al-Barid, de "koude Siq". De naam verwijst naar de hoge muren die voorkomen dat zonlicht de kloof binnendringt en opwarmt. De Siq is 350 meter lang met binnenin drie bredere gebieden. Men gelooft dat Little Petra een belangrijke voorstad van Petra was, als het begin- en eindpunt voor de handelsroutes naar het noorden en noordwesten. Hier kwamen de karavanen uit de Negev, Gaza, Jeruzalem, Egypte en de Middellandse Zeekust aan om te rusten en handel te drijven. Net als in Petra waren gebouwen uitgehouwen in de zandsteen, gebruikt als woningen, opslagplaatsen en graven, met waterkanalen en stortbakken. In een van de gebouwen vindt u de overblijfselen van geschilderde fresco's met vogels, druiven en bloemen, die dateren uit de 1e eeuw na Christus. 

Aansluitend gaat u naar Wadi Rum, Jordanië's uitgestrekte en weergalmende woestijn, voor een jeeprit. Adembenemend in zijn natuurlijke schoonheid belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn maanlandschap van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende Bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied leven. Klimmers voelen zich vooral aangetrokken tot Wadi Rum vanwege de enorme granieten en zandstenen kliffen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier verbleef tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-18. Een groot stuk van David Lean's Lawrence of Arabia werd gefilmd in Wadi Rum. 

Amman - Vertrek
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Voor uw comfort tijdens de hele reis, hebben we op elke locatie een moderne Standaard Kamer in een 4* hotel gereserveerd. Bovendien geniet u in elk hotel van een inbegrepen ontbijt.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
Amman: MenaTayche of Sadeen Hotel
Petra: Petra Panorama Hotel of Petra palace Hotel u Old Village Resort
Wadi Rum: Campo Beduino

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw optionele verlenging naar Istanbul

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
  • Ontbijt
  • Gratis verblijf voor 1 kind (0-6 jaar) dat een kamer deelt met 2 volwassenen
  • Fruitmand bij aankomst
  • 15% korting in het Divan Lokanta Restaurant
Istanbul is een levendige moderne stad met een betoverend verleden. Deze stad vol contrasten ligt op een prachtige locatie, omringd door water, de smalle zeestraat van de Bosporus en de serene Zee van Marmara, die Europa van Azië scheidt. De Bosporus verdeelt de stad in twee kanten, een Aziatische en een Europese, die met elkaar verbonden zijn door twee prachtige bruggen. De Europese kant zelf wordt verdeeld door de Gouden Hoorn, die de historische oude binnenstad van Istanbul scheidt van de moderne stad.

UW HOTEL

Betreed een elegante en verfijnde sfeer in het Divan Istanbul 5*, een modern hotel en het vlaggenschip van de collectie fijne Turkse hotels van Divan Group. Met een locatie in het hart van deze bloeiende stad, is dit de perfecte plek om te verblijven om de Europese en Aziatische invloeden van Istanbul te verkennen. Uw hotel beschikt over tal van luxefaciliteiten, met onder andere drie gastronomische restaurants, waaronder een authentiek Japans restaurant, een bar en een patisserie, evenals 191 stijlvolle en ruime slaapkamers. Word verfrist wakker en breng een bezoek aan de Divan Spa in uw hotel, waar u een duik kunt nemen in het binnenzwembad en u kunt laten masseren - zo bent u helemaal klaar om op verkenning te gaan in de stad!

UW KAMER

Neem uw intrek in een Deluxe Kamer in het Divan Istanbul 5*, een ruime en stijlvolle kamer die u al het mogelijke comfort biedt. Profiteer 's ochtends van thee en koffie, en indien u moet werken, kunt u alles uitvoeren aan uw lederen bureau. Deze kamers zijn ook voorzien van airconditioning en verwarming, een TV, telefoon, haardroger en een minibar.

UW PENSION

Met de drie gastronomische restaurants zult u altijd genoeg heerlijke opties hebben tijdens uw verblijf in het Divan Istanbul 5*! De ontspannen Divan Pub is de ideale plaats om te genieten van zowel traditionele Turkse gerechten zoals lahmacun, als populaire favorieten zoals verse pizza uit de oven. Om nog meer van Turkije te proeven kunt u het Lokanta Restaurant proberen, een elegant restaurant waar u kunt genieten van de Turkse en mediterrane keuken, net als verse cocktails en vintage wijnen. Om Aziatisch te eten gaat u naar Maromi, waar u verse sushi en traditionele tempura udon-soep kunt eten!

's Avonds is de Divan Bar ideaal om te genieten van een drankje, of neem een pauze na het bezichtigen met een afternoon tea in de Lobby Lounge! Er is zelfs een patisserie waar u kunt genieten van cakes, koekjes en heerlijke thee en koffie.

ACTIVITEITEN

Na een lange dag Istanbul te verkennen, is de Divan Spa de perfecte plaats om helemaal te ontspannen en tot rust te komen! Geniet van een luxueuze authentieke hamam en neem simpelweg een duik in het grote binnenzwembad. Uw hotel heeft ook een fitness waar u lekker kunt zweten tijdens een workout voordat u uzelf laat verwennen met een een gezichts- of lichaamsbehandeling om u helemaal goed te voelen op vakantie.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief in Jordanië en exclusief in Istanbul. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Istanbul

Stadstour (4 uur)

Extra opties in Istanbul
Ontdek het hart van de oude stad tijdens deze ochtendtour. Bezoek enkele van de meest iconische locaties van Istanbul, waaronder de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee, het Hippodrome en de Grand Bazaar. Deze tour is inclusief vervoer met airconditioning, museumkaartjes en parkeergelden, evenals een Engelstalige gids.

Dinercruise

Extra opties in Istanbul
Geniet van een heerlijk 2-gangendiner met drie verschillende opties, zoals bijvoorbeeld gegrilde zeebaars, gehaktballen of gegrilde kip. Wanneer het diner voorbij is, kunnen gasten genieten van een fantastische show met dansers en muziek. Deze excursie omvat vervoer, diner, entertainment en een onbeperkt aantal lokale drankjes.

Byzantijnse en Ottomaanse overblijfselen (volledige dag)

Extra opties in Istanbul
Tijdens deze 8-uur durende dagtour kunt u enkele van de meest magische historische plekken van de stad ontdekken. Bezoek St. Sophia, een wonder uit de antieke wereld, gebouwd door keizer Justinianus in de zesde eeuw. Ontdek vervolgens de Blauwe Moskee, met zijn traditionele blauwe tegels en zijn zes unieke minaretten. Bezoek het Hippodrome, een van de beroemdste toeristische attracties in Istanbul, evenals de Grand Bazaar, de thuisbasis van bijna 4000 kraampjes. Leer hoe een Turks kleed wordt gemaakt voordat u gaat lunchen. Bezoek aansluitend het Topkapi-paleis en de Tombes van de Sultans in Santa Sofia.

Excursie naar de Prince's Islands (volledige dag)

Extra opties in Istanbul
Deze volledige dagtour naar de Prince's Islands duurt ongeveer 8 uur en omvat vervoer met airconditioning, een rondleiding door de stad, lunch en transfers. Ga eerst naar een specerijenmarkt voor een unieke winkelervaring. Maak vervolgens een boottocht door de Zee van Marmara om het eiland Buyukada te bezoeken. Hier krijgt u een rondleiding over het eiland en eindigt u met een lunch in een lokaal visrestaurant. Geniet 's middags van het prachtige landschap van het Topkapi-paleis en de Leander-toren, met een prachtig uitzicht op Uskudar!

Alle praktische informatie over het hotel in Istanbul:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Check-in:  14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis: 
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Huisdieren zijn niet toegestaan 
- Check-in: 15.00 uur 
- Check-out: 12.00 uur 

Inbegrepen in de prijs: 
- Accommodatie in 4* hotels volgens het reisprogramma 
- Ontbijt 
- Verwelkoming en assistentie bij aankomst en vertrek, inclusief een gratis collectief visum vóór de paspoort-/immigratiezone 
- Portages op luchthavens bij aankomst voor 10 gasten of meer 
- Engelstalige gids tijdens de tour 
- Toegang tot bezienswaardigheden volgens het reisprogramma 
- Jeeprit van 90 minuten tot 2 uur in Wadi Rum (4X4 bedoeïnen pick-up/vrachtwagens /jeep) 
- Luchthaventransfers 
- Collectief inreisvisum voor alle gasten van niet-beperkte nationaliteiten bij het verstrekken van alle paspoortgegevens (3 dagen vóór aankomst en een verblijf van minimaal 2 opeenvolgende nachten in Jordanië) 

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden 
- Toeslag voor speciale dieetvereisten 
- Toegangskosten, vergunningen en gids tijdens vrije tijd 
- Verzekeringen, fooien en persoonlijke uitgaven 
- Toeslag voor feestdagen 
- Visumkosten 
- Vertrekbelasting (inbegrepen in de vliegtuigtickets) 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering binnen de 15 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor eerdere annuleringen zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Helipad
  • Vergaderzalen en evenementenlocaties
  • Conciërge
  • Parkeerplaats
  • Zakencentrum

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Verwarming
  • Kluis
  • TV
  • Telefoon
  • Haardroger
  • Minibar
  • Toiletartikelen
  • Kussens
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Sauna

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De juwelen van het Oosten: Jordanië met optioneel verblijf in Istanbul