BLUE Palm Beach Palace 5* - Adults Only - Tunesië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Moorse charme en luxe aan een idyllisch wit zandstrand
  • Profiteer van een verblijf in alle rust in een Adults Only hotel
  • Wissel af tussen relaxen bij het zwembad, op het strand of in de hamam
  • Verken de wondermooie noordkust van het eiland met weelderige landschappen

De beoordeling van onze klanten

BLUE Palm Beach Palace 5* - Adults Only

Ben je op zoek naar complete ontspanning? Dan hebben wij het perfecte adresje voor jou gevonden om heerlijk te relaxen met je voeten in het water. Het BLUE Palm Beach Palace 5* - Adults Only is voorbehouden aan personen ouder dan 16 jaar en garandeert een onvergetelijk verblijf aan een van de mooiste witte zandstranden van het eiland Djerba.

 

Profiteer van adembenemende uitzichten over de azuurblauwe zee en verken de authentieke charme van Djerba op de talrijke marktjes. Terug in het hotel ga je zonnebaden bij het zwembad, kom je tot rust in de hamam of waag je je aan een sportieve escapade. Twijfel niet langer en kom zelf de Moorse charme van dit recent gerenoveerde adresje ervaren!

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer, Superior Kamer, Standaard Kamer met zeezicht, Swim Up Kamer of Junior Suite
  • Fruitmand op de kamer bij aankomst

Standaard Kamer (35 m²)

De Standaard Kamer nodigt je uit tot ontspanning met een inrichting die een combinatie is van Arabo-Andalusische stijl en modern design. Stap binnen in een ruime woonkamer en geniet van de elegant inrichting met warme houtsoorten.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Superior Kamer (38 m²)

De Superior Kamer zal je verleiden met z'n lichte kleuren, stijlvolle inrichting, strakke lijnen en schitterende voorzieningen. Hier is alles aanwezig om in alle rust bij te komen van een dag zonnebaden of ontdekkingen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Standaard Kamer met zeezicht (35 m²)

Wat is er mooier dan vanuit je kamer het uitzicht op zee te bewonderen? Pak je koffers uit in deze romantische Standaard Kamer met zeezicht en geniet intens van elk moment.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Swim Up Kamer (35 m²)

Profiteer van je Swim Up Kamer om direct in het zwembad te duiken!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Junior Suite (85 m²)

Of kies voor een ruime Junior Suite, aangepast aan jouw behoeften en ideaal voor een zorgeloos verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

In het BLUE Palm Beach Palace 5* zijn er verschillende restaurants te vinden waar je op elk moment de maaltijd kunt vinden waar je zin in hebt. Wat denk je van een internationale keuken in buffetvorm? Een à-la-cartemaaltijd bestaande uit Noord-Afrikaanse en mediterrane smaken? Thema-avonden met een lekkere barbecue? Of een diner in het Steak House? Je kiest het zelf!

 

Voor een verfrissend drankje kun je terecht in een van de vijf bars of op het terras met zicht op het zwembad. Kies voor een fris biertje, een cocktail of een muntthee tussen het zonnebaden door of om de avond af te sluiten!

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x toegang tot de hamam (per persoon, per verblijf)
  • 1x massage van 20 minuten (per persoon, per verblijf)

Kom je naar Djerba om heerlijk te relaxen in de zon, ga je liever op ontdekking of blijf je graag sportief in beweging? Hier kan het allemaal!

 

Kom helemaal tot rust bij het prachtige buitenzwembad met ligbedden, parasols en een bar. Op het strand kun je aan je kleurtje werken met een prachtig zicht op zee. Huur je eigen kleine "cabana" om in alle privacy te profiteren van de zon, een cocktail en de rust. En ook als je je 's avonds aan enkele danspasjes wilt wagen op de tonen van live dj-muziek, zit je hier helemaal goed!

 

De volgende ochtend heb je afspraak bij het "ontspanningszwembad" omringd door idyllische palmbomen. Daarnaast stelt het hotel ook een animatieprogramma voor met wedstrijden biljart, darts, bowling, tafeltennis, volleybal en theater.

 

Hou je meer van avontuur op het water? Ga dan zeker richting het watersportcentrum met kanovaren, kajak, waterski, zeilen en meer. Na een bewogen avontuur op het water, kun je opnieuw tot rust komen in de luxueuze spa waar een sauna en hamam wacht. Je kunt je ook laten verwennen met een gezichts- of lichaamsbehandeling of ontspannende massage. Je merkt het al, er is keuze genoeg voor iedereen!

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Optionele excursies

Luchtballonvaart over Djerba (45 min.)

Optionele excursies

Geniet van een onvergetelijke ervaring terwijl je in een heteluchtballon over Djerba vliegt en het landschap op een unieke manier ontdekt.

Luchtballonvaart (15 min.)

Optionele excursies

Geniet van een onvergetelijke ervaring terwijl je in een heteluchtballon Djerba en omgeving vanuit de lucht ziet.

Bezoek aan het eiland Djerba

Optionele excursies

Ontdek het Tunesische eiland Djerba, Houmt Souk, een plaats vol kunst en cultuur. Onder begeleiding van een gids bezoek je de must-sees van deze stad, die je zal betoveren met zijn authenticiteit, zijn smalle straatjes, zijn markt, zijn fondouks en Djerbahood.

Paardrijden in Djerba

Optionele excursies

Vertrek voor een prachtige 2 uur durende paardrijtocht over paden met cactusvijgen om typische Djerbische dorpjes te ontdekken.

Kameeltocht in Djerba

Optionele excursies

Geniet van een unieke ervaring tijdens een 2 uur durende kamelentocht om de prachtige Djerbische landschappen te ontdekken.

Jetskiën - 1u30

Optionele excursies

Ervaar de sensatie van het besturen van een jetski gedurende 1u30 voor de kust van Djerba.

Tocht met de quad - prijs voor 1 persoon per quad

Optionele excursies

Ontdek de prachtige zee-oase en lagune van Djerba tijdens een 1u30 durende excursie per quad.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

 

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

 

Welkom op... Djerba!

Witte zandstranden, helderblauw water en ritselende palmbomen.

 

Flaubert had gelijk. Djerba, dat hij "het eiland van de dromen" noemde, is de ideale bestemming voor een betoverend verblijf onder de zon. Hier kun je in alle rust ontspannen op weelderige zandstranden of een wandeling maken door de bruisende steegjes van Houmt-Souk.

 

De Tunesische tradities zijn hier nog goed bewaard gebleven en de stad presenteert prachtige landschappen en een uniek erfgoed. Je kunt verschillende uitstapjes maken, zoals een bezoek aan het pottenbakkersdorp of de synagoge El-Ghriba, die als oudste ter wereld wordt beschouwd.

 

Ook mag een kennismaking met de mysterieuze Sahara niet op je programma ontbreken: ontdek de authentieke woestijnsfeer met golvende duinen, prachtige oases, berberdorpjes met typische witte huisjes en nog veel meer.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 255

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 1,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Kapper
  • Wisselkantoor

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Minibar
  • Tv
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant (buffet)
  • Maghrebi Restaurant
  • Restaurant L'Olivier
  • Blue Flamingo (barbecue en snackbar)
  • Steak House
  • Pool Bar
  • Hoofdbar

De all-inclusiveformule omvat:

- Ontbijtbuffet van 7.00 tot 10.00 uur

- Laat ontbijt van 10.00 tot 11.00 uur

- Lunchbuffet van 12.30 tot 14.30 uur

- Snack van 12.30 tot 16.00 uur

- Tea Time van 16.00 tot 17.00 uur

- Dinerbuffet van 19.00 tot 21.30 uur

- 1x per verblijf à-la-cartemaaltijd (mediterraans, op voorhand reserveren)

- Plaatselijke drankjes (frisdrank en alcoholisch drankjes) in de hoofdbar van 8.00 uur tot middernacht, in de loungebar van 18.00 tot 01.00 uur en in het hoofdrestaurant tijdens de maaltijden

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Nachtclub
  • Fitness

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. BLUE Palm Beach Palace 5* - Adults Only