Ramada Plaza Menam Riverside 5* & The Fair House Beach Resort & Hotel 4* - Koh Samui - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een verblijf in de bruisende Thaise hoofdstad Bangkok, alvorens door te reizen naar de paradijselijke stranden van Koh Samui
  • Pak uw koffers een eerste keer uit in het Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside, ideaal gelegen op de oostelijke oever van de Chao Phraya
  • Breng het tweede deel van uw vakantie door in The Fair House Beach Resort & Hotel en profiteer van de uitstekende ligging en faciliteiten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Thailand!

Bangkok

De fantastische hoofdstad Bangkok is een plek waar het rijke verleden hand in hand gaat met moderniteit. Verken fascinerende tempels zoals Wat Phra Kaew, Wat Pho of Wat Arun, bezoek de kleurrijke markten, ga winkelen in de indrukwekkende winkelcentra of duik het bruisende nachtleven in.

Drijvende markten, traditionele massages, restaurantjes gerund door de hele familie, trendy rooftop bars... Bangkok zal u op meer dan een manier verbazen!

Koh Samui

Koh Samui is een eiland in de Golf van Thailand, ongeveer 560 km ten zuiden van Bangkok. Het is het derde grootste eiland van Thailand, na Phuket en Ko Chang, en maakt deel uit van een archipel van tientallen eilanden waarvan het merendeel onbewoond is.

Het eiland biedt paradijselijke stranden en wuivende palmbomen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Na Muang-waterval en aan de Wat Khunaram-tempel, waar een gemummificeerde monnik te zien is!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Van Bangkok naar Koh Samui
- 7 nachten: 3 nachten in Bangkok + 4 nachten op Koh Samui
- 9 nachten: 3 nachten in Bangkok + 6 nachten op Koh Samui
- 12 nachten: 3 nachten in Bangkok + 9 nachten op Koh Samui
- 14 nachten: 4 nachten in Bangkok + 10 nachten op Koh Samui

Aanbieding 2: Van Koh Samui naar Bangkok
- 7 nachten: 4 nachten op Koh Samui + 3 nachten in Bangkok
- 9 nachten: 6 nachten op Koh Samui + 3 nachten in Bangkok

Klaar voor vertrek?

Ramada Plaza Menam Riverside 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje
  • Dagelijks 2 flessen mineraalwater
Het luxueuze Ramada Plaza Menam Riverside 5* ligt aan de oostelijke oever van de Chao Phraya-rivier in de buurt van de zakenwijk, zodat u makkelijk alle belangrijke toeristische plekken, winkels en restaurants bereikt. Op slechts 5 minuten van het hotel vindt u de legendarische Chatuchakmarkt, een van de grootste weekendmarkten ter wereld!

Het hotel biedt een 
panoramisch uitzicht op de rivier en op de indrukwekkende skyline van de stad. Het moderne design en de hedendaagse faciliteiten garanderen een uiterst comfortabel verblijf!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met rivierzicht
Elke kamer is stijlvol ingericht met hedendaagse faciliteiten zodat u zich onmiddellijk thuis voelt. Bovendien profiteert u vanuit deze kamer van een adembenemend uitzicht op de iconische rivier.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 welkomstdiner in Terrace@72 voor 2 personen, per verblijf
Neem een optimale start van de dag dankzij het inbegrepen ontbijt. Zo beschikt u over voldoende energie om de stad te verkennen.

Indien u op Loi Krathong (13 november), kerstavond/kerstdag (24/25 december) of oudejaarsavond (31 december) in het hotel verblijft, wordt er een extra toeslag voor verplichte galadiners bij uw reservering verrekend.

In de maar liefst 8 restaurants, bars en lounges van het Ramada Plaza Menam Riverside in Bangkok, vindt u op elk moment de perfecte maaltijd in het hotel. Ontdek Terrace@72, het gastronomische Eurasian Grill, Coconut Terrace, The Waves Restaurant en nog veel meer.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad, de fitness en het yogacentrum
  • Toegang tot de kinderclub
  • Pendeldienst naar het Saphan Taksin Skytrain-station
  • Dinercruise
Neem een verfrissende duik in het zwembad of een zonnebad op het ruime terras. In de Massira Wellness & Spa geniet u van een traditionele Thaise massage of behandeling om lichaam en geest weer in balans te brengen. Daarna maakt u een wandeling door de tuin en ondertussen worden de kids opgevangen in de kinderclub. Voor de sportievelingen is er bovendien een volledig uitgeruste fitness.

The Fair House Beach Resort & Hotel 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje en verfrissend handdoekje bij aankomst
  • Dagelijkse fles mineraalwater
  • Lokale assistentie en 24 uur per dag klantenservice
Beleef een heerlijke vakantie aan het strand, ver weg van de drukste gebieden van Koh Samui. Het Fair House Beach Resort & Hotel 4* is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar eenvoud in een moderne Thaise stijl, prachtig gelegen in een tropische omgeving aan zee.

Geniet van de romantische sfeer, spannende activiteiten, een uitstekende gastronomie en een authentieke eilandervaring. Het strandresort beschikt over 172 kamers met airconditioning op een uitgestrekt terrein, waar het nooit druk is. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals een magnifiek zwembad, een restaurant aan het strand met lounge en bar, een uniek biologisch spa-concept en een fitness met zeezicht.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Premier Kamer
Deze kamers in Thaise stijl bevinden zich op het exotische groene terrein, zodat u kunt genieten van privacy, rust en harmonie in een prachtige natuurlijke omgeving.
*
Dankzij het warme hout en helder wit linnengoed, voelt de kamer rustig en gastvrij aan. De betegelde badkamer is zeer ruim en beschikt over een volledig ligbad en een aparte inloopdouche. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning met een minibar, benodigdheden voor thee en koffie, een LCD TV en gratis wifi. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 cocktail voor elk verblijf van minimaal 6 nachten
  • 1 Thais diner voor elk verblijf van minimaal 9 nachten
  • 10% korting op eten en drinken
Op Koh Samui start u de dag met een heerlijk inbegrepen ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (ontbijt en lunch, exclusief drankjes of ontbijt en diner, exclusief drankjes)

Indien u op oudejaarsavond (31 december) in het hotel verblijft, wordt er een extra toeslag voor een verplicht galadiner bij uw reservering verrekend.

Het restaurant aan het strand van het hotel is een ideale ontspannen openluchtlocatie waar authentieke Thaise en internationale gerechten en de meest verse zeevruchten uit de Golf van Siam geserveerd worden. Van eenvoudige snacks tot uitgebreide diners... Er is voor ieder wat wils! In de rustieke strandbar kunt u genieten van verfrissende cocktails met zicht op de zacht brekende golven.

Activiteiten

Maak het uzelf comfortabel in de Pandanus Spa, een intieme spa met een grote verscheidenheid aan behandelingen, waaronder lichaamsmassages, acupressuur-voetmassages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. De spa is volledig uitgerust met douches, stoombaden en afgelegen behandelkamers voor de privacy van de gasten. Grijp ook de kans om van de zon te genieten aan het rustige zwembad, slechts af en toe onderbroken door een verfrissende zwembeurt. Dit is op en top vakantie!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie in Bangkok

Dinercruise

Uw inbegrepen excursie in Bangkok
Maak een romantische boottocht op de Chao Phraya-rivier aan boord van een fantastische boot, met warme Thaise gastvrijheid en discreet attente service. Vaar de rivier af en geniet 's nachts van het uitzicht op Bangkok terwijl spectaculaire Thaise culinaire lekkernijen geserveerd worden. Deze tour duurt ongeveer 3 uur en begint rond 19.00 uur. Inclusief groepstransfers, exclusief drankjes.

Extra opties in Bangkok

Bezoek aan het Koninklijk Paleis met Engelstalige gids - Halve dag

Extra opties in Bangkok
Het Koninklijk Paleis kan alleen maar worden omschreven als een oosters meesterwerk. In de koninklijke kapel bevindt zich de Emerald Buddha, die is gebeeldhouwd uit een solide stuk jade. Het paleis is een echt architecturaal meesterwerk, samengesteld uit verschillende gebouwen met een magisch interieur. Het werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw en is zonder enige twijfel een nationale referentie en het meest bezochte koninklijke monument in Thailand. Om deze excursie af te sluiten, nemen we u mee naar een lokale edelsteenfabriek en showroom waar u juwelen, ambachten en zijde kunt kopen. 
Opmerking: Delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen gesloten zijn tijdens speciale koninklijke of boeddhistische ceremonies en tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: 07.15 uur en 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken of korte rokken dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen slippers - open schoenen zijn toegestaan.

Excursie naar de kanalen van Bangkok

Extra opties in Bangkok
Geniet van een fascinerende reis langs de bruisende rivier en rustige klongs (kanalen) in een boot met lange staart, terwijl u geniet van prachtige scenes die zich afspelen aan de rand van het water. Deze boottocht neemt u mee naar een traditionele levensstijl, weg van alle moderne gebouwen in het centrum van Bangkok en door de woonwijken van Thonburi. Er zal een stop worden gemaakt in de tempel van de Khmer-ochtendgloren "Wat Arun".

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: rond 12:15 uur
Transfers: inbegrepen
Lunch: niet inbegrepen
Aanbevolen: lichtgewicht kleding

Bezoek aan de drijvende markt

Extra opties in Bangkok
Vaar over de kanalen met een zogenaamde Longtail boot naar de indrukwekkende drijvende markt van Damnoen Saduak waar verse groenten, fruit en souvenirs worden aangeboden op het water. U neemt de lunch in het Sampran Riverside restaurant of Rose Garden en in de middag bezoekt u een typisch Thais dorpje waar u meer te weten komt over de plaatselijke gebruiken en gewoonten zoals het zaaien en verwerken van rijst en het bewerken van de akkers. U krijgt ook te zien hoe de plaatselijke kruiden worden verwerkt in medicinale en cosmetische producten en ziet de ambachtslieden aan het werk die Thais zijde verwerken en keramiek maken. Tenslotte woont u een culturele show bij traditionele dans, zwaardvechten, kickboksen en muziek. 
Beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Bezoek aan Ancient Ayutthaya per bus en cruise

Extra opties in Bangkok
Ayutthaya ligt op ongeveer een uur met de bus van het noorden van de stad en was de trotse en krachtige voormalige hoofdstad van Siam totdat het ongeveer 230 jaar geleden werd verwoest. Veel van de fantastische stad was toen verloren, maar wat overblijft zal u nog steeds een geweldig idee geven van het leven in de 4 eeuwen waarin de Ayutthaya-koningen regeerden. U bezoekt het zomerpaleis nabij de Chakri-dynastie van vandaag. Na de tour reist u per touringcar ongeveer 1 uur om een ​​cruiseschip te bereiken bij Wat Chong-Lom Pier en maakt u een boottocht (ongeveer 2 uur) om af te dalen van de Chao Phraya-rivier naar River City Pier landschap en Typisch Thais waterleven onderweg.

Duur: rond 8:00
Vertrek: rond 7:00 uur
Transfers inbegrepen
Buffetmaaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. 

Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken, korte rokjes of schrale kleding dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen flip-flops, maar open schoenen zijn toegestaan.

Extra opties op Koh Samui

Koh Tao & Koh Nang Yuan per catamaran (volledige dag)

Extra opties op Koh Samui
Koh Tao (Turtle Island) is gezegend met prachtige baaien en stranden en heeft spectaculaire koraalriffen langs de kustlijn. Het is een paradijs voor snorkelaars en duikers. Koh Nang Yuan is een geheim pareltje genesteld in de Golf van Thailand en wordt beschouwd als een van de mooiste eilanden ter wereld. Drie eilanden, weelderig begroeid en bezaaid met keien, zijn verbonden met een zandstrand dat verandert met de seizoenen en het getij.

's Morgens vroeg wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de pier gebracht voor check-in. Een licht ontbijt is beschikbaar. Om 8.00 uur vertrekt u met een catamaran naar Koh Tao en Koh Nang Yuan. Bij aankomst in Koh Nang Yuan wisselt u van boot om te snorkelen in Koh Tao / Koh Nang Yuan, Mango Bay of Tian Nok Bay of Hin Wong Bay of Sairee Bay (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Lunchbuffet in een restaurant op Koh Nang Yua, waarna u kunt ontspannen, snorkelen of klimmen naar het uitzichtpunt. Rond 15.00 uur keert u terug naar Koh Samui en wordt u naar uw hotel gebracht.

Deze tour duurt ongeveer 9 uur en begint rond 7.00 uur 's morgens. Uw lunch en transfers zijn inbegrepen. Het wordt aanbevolen om casual, comfortabele en lichte kleding te dragen. 

Angthong National Marine Park (volledige dag)

Extra opties op Koh Samui
Deze eilandengroep, 250 vierkante kilometer groot, ligt 45 kilometer ten noordwesten van Koh Samui. Het duurt ongeveer 2 uur per rondvaartboot en 1 uur per speedboot. De bezoekers komen binnen in een betoverend wonderland dat bestaat uit bolvormige groene eilanden, helderblauwe lagunes, mysterieuze grotten en vreemde rotsformaties. De meeste eilanden bestaan uit kalksteenmassa's, die tot 450 meter hoog zijn en bedekt worden door 4 verschillende soorten bos, zoals het droge wintergroene bos, het strandwoud, het kalksteenbos en het mangrovebos. Er zijn veel vreemde rotsformaties en één eiland heeft een mysterieuze sinkhole in het midden, volledig omsloten door muren van steile rotsen. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de pier gebracht, waar u aan boord gaat van de rondvaartboot. Aankomst bij Mae Koh Island Angthong Marine Park. Een korte klim (ongeveer 10-15 minuten) langs trappen en trappen beloont u met een fantastisch uitzicht op het zoutwatermeer dat bekend staat als "Talay Nai". De smaragdgroene lagune omgeven door steile kliffen, is zeker een bezoek waard. Buffetlunch aan boord.

's Middags kunt u klimmen naar het uitkijkpunt op de top, waar u een indrukwekkend pittoresk panorama van de omliggende eilanden kunt bewonderen, of probeer een andere wandeling naar de lotusgrot, bekend als "Bua Boke", met prachtige stalagmieten en stalactieten formaties. Minder energieke mensen kunnen genieten van een verfrissende duik of gewoon ontspannen op een prachtig strand van wit zand zo zacht als poeder. Rond 15.00 uur keert u terug en wordt u opnieuw naar uw hotel gebracht.
Deze tour duurt ongeveer 9 uur en begint rond 8.00 uur 's morgens. Lunch en transfers zijn inbegrepen. Het wordt aanbevolen om casual, comfortabele en lichte kleding te dragen.

Halve dag rond het eiland

Extra opties op Koh Samui
De eerste stop is Big Buddha, een groot standbeeld van Lord Buddha dat de heuveltop van een klein eiland domineert en dat te bereiken is door de trap op te lopen naar de grote galerij voor het prachtig uitzicht op de omgeving. De volgende stop is bij een prachtige vreemde natuurlijke formatie van Grand Ma & Grand Pa rotsen, door de elementen gevormd tot massieve sculpturen, die veel humoristische belangstelling van toeristen opwekken. Bezoek vervolgens het Guan Yu Koh Samui-heiligdom, de meest recente toevoeging aan de bezienswaardigheden van het eiland. Het heiligdom is een viering van het Chinese erfgoed en is gewijd aan Guan Yu, een legendarische krijger die bijna 2000 jaar geleden stierf. Het Guan Yu-monument is 16 meter hoog, het grootste in Thailand.

Bezoek Wat Kunaram om respect te betuigen aan het gemummificeerde lichaam van Luang Por Daeng. Deze heilige inboorling stierf meer dan 30 jaar geleden in een zittende positie van meditatie en zijn lichaam vertoont weinig tekenen van verval. We stoppen ook bij de indrukwekkende 18-meter hoge Na Muang 1-waterval. U heeft tijd om te winkelen in de stad Nathon, de hoofdstad van Koh Samui.
Deze tour duurt ongeveer 5 uur en begint rond 9.00 uur 's morgens. Transfers zijn inbegrepen en het wordt aanbevolen om casual, comfortabele en lichte kleding te dragen.

Coral Island (Koh Tan) (volledige dag)

Extra opties op Koh Samui
Koh Tan is het naburige eiland van Koh Samui op 20 minuten varen per longtailed boot. Deze rustieke en rustige plek wordt ook wel "Coral Island" genoemd.  Het is een primitief eiland met een klein authentiek dorpje en geen enkele auto. Het eiland is omgeven door koraalriffen en witte zandstranden, ideaal voor zowel snorkelaars als zonnekloppers.

's Morgens vertrekt u vanuit uw hotel naar Thong Krut Village voor de boottocht naar Coral Island. Eerst vaart u naar een schitterende snorkelplek langs het koraalrif, waar veel mooie tropische vissen te zien zijn. De lunch wordt geserveerd in het restaurant aan het strand, waarna u kunt ontspannen op het strand.
Aansluitend vaart u naar een tweede snorkelplatas, alvorens rond 14.15 uur terug te varen naar Koh Samui. Bij aankomst wordt u terug naar uw hotel gebracht. 

Deze tocht duurt ongeveer 7 uur en begint rond 8.30 uur. Lunch en transfers zijn inbegrepen. Het is aan te raden om casual, comfortabele en lichte kleding te dragen.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 34°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 35°C
Jun
min : 26°C max : 34°C
Jul
min : 26°C max : 34°C
Aug
min : 26°C max : 34°C
Sep
min : 25°C max : 34°C
Okt
min : 25°C max : 32°C
Nov
min : 23°C max : 32°C
Dec
min : 22°C max : 31°C

Ligging

Ramada Plaza Menam Riverside 5*: 2074 Charoen Krung Rd, Khwaeng Wat Phraya Krai, Bangkorlaem, Krung Thep Maha Nakhon 10120, Thailand
The Fair House Beach Resort & Hotel 4*: 124/1-2 หมู่ 3 ตำบล บ่อผุด Amphoe Ko Samui, Chang Wat Surat Thani 84320, Thailand

Ramada Plaza Menam Riverside 5*: de afstand tussen de luchthaven van Bangkok en het hotel bedraagt ongeveer 45 km / 55 minuten.
The Fair House Beach Resort & Hotel 4*: de afstand tussen de luchthaven van Koh Samui en het hotel bedraagt ongeveer 6.5 km / 20 minuten.

De afstand tussen de twee hotels bedraagt ongeveer 765 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Ramada Plaza Menam Riverside:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst (24u/24)
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Wisselkantoor
  • Geldautomaat
  • Lift
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Businesscentrum
  • Medische dienst
  • Parkeren
  • Tuktuk en limousineservice
  • Souvenirwinkel
  • Postservice
  • Kinderopvang
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice (24u/24)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bureau
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Minibar
  • Kluisje
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • 8 zwembaden
  • Spa
  • Fitness
  • Kinderclub
  • Solarium

Alle praktische informatie over het Fair Beach Resort & Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 172
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Taxiservice
  • Gratis wifi
  • Pendeldienst
  • Parkeerplaats
  • Valutawissel
  • Meertalig personeel
  • Dokter (op aanvraag)
  • Scooter- en autoverhuur
  • Kinderoppas
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Privébalkon
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Benodigdheden voor thee en offie
  • LCD TV met kabelzenders
  • Wifi
  • Telefoon met rechtstreekse buitenlijn
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Zwembad
  • Ligbedden

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ramada Plaza Menam Riverside 5* & The Fair House Beach Resort & Hotel 4*