The Tide Beachfront Siray 5* en Zeavola Resort 5* - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder het levendige Phuket met zijn schitterende stranden, kleurrijke tempels en traditionele markten
  • Ontdek de prachtige koraalriffen rond Koh Phi Phi
  • Combineer ontspanning, ontdekkingen, avontuur en paradijselijke stranden in één fantastische reis
  • Overnacht in luxe en comfortabele hotels en profiteer van het comfort van ruime authentieke kamers
  • En ook... Dompel uzelf onder in een exotische cultuur en proef heerlijke Thaise gerechten

Welkom in... Thailand

Beleef een droomvakantie in een exotisch en vriendelijk land. Vertrek richting Thailand! Laat u betoveren door de prachtige omgeving, paradijselijke zandstranden en ontdek de schoonheid en diversiteit van het "land van de glimlach" op de eilanden Phuket en Koh Phi Phi.

Adembenemende landschappen, een authentieke cultuur, kruidige gerechten en een exotische omgeving... Thailand is de ideale vakantiebestemming voor wie cultuur, ontspanning en natuur wilt combineren. Uw dromen worden werkelijkheid!

De eerste stop van deze reis is het eiland Phuket, ook bekend als de "Parel van het Zuiden", waar u idyllische stranden, een azuurblauwe zee en een prachtige natuur vindt. Voor cultuurliefhebbers zijn er eeuwenoude tempels en historische monumenten te bezoeken en wie het bruisende nachtleven wilt ontdekken, zit hier ook op de juiste plaats!

Uw volgende bestemming is Koh Phi Phi. Deze eilanden maken deel uit van het 
Had Noppharat Thara - Mu Ko Phi Phi Nationaal Park, dat is gelegen tussen Phuket en Krabi, aan de zuidelijke Thaise kust. De archipel is beroemd om zijn fantastische duikplaatsen en idyllische tropische omgeving, waaronder het adembenemende Maya Bay, de prachtige locatie van de film 'The Beach'.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
7 nachten: 1 nacht in Phuket + 3 nachten in Koh Phi Phi + 3 nachten in Phuket
9 nachten: 1 nacht in Phuket + 3 nachten in Koh Phi Phi + 5 nachten in Phuket
12 nachten: 1 nacht in Phuket + 3 nachten in Koh Phi Phi + 8 nachten in Phuket
14 nachten: 1 nacht in Phuket + 3 nachten in Koh Phi Phi + 10 nachten in Phuket

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Phuket 
Aankomst op de internationale luchthaven van Phuket en privétransfer naar uw hotel. Vrije tijd om te bekomen van de lange reis. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele Thaise massage of proef van de plaatselijke gastronomie in het restaurant. Bewonder de zonsondergang op het strand en geniet van een lekker drankje om de avond af te sluiten.
Overnachting in The Tide Beach Front Siray.

Dag 2: Transfer naar Koh Phi Phi
Rond 12 uur komt uw chauffeur u ophalen en brengt u per speedboot naar het Zeavola Resort op Kho Phi Phi. Geniet de rest van de dag van de prachtige omgeving en luxe faciliteiten van het hotel.
Ontbijt inbegrepen. Overnachting in Zeavola Resort.

Dag 3 en 4: Koh Phi Phi
Geniet twee volle dagen van intensieve ontspanning. Kies tussen het strand en het zwembad en werk aan een mooi bruin kleurtje.
Ontbijt inbegrepen. Overnachting in Zeavola Resort.
Dag 5: Transfer naar Phuket
Stap aan boord van de speedboot die u terug naar Phuket zal brengen. Bij aankomst aan de haven, zal een chauffeur klaarstaan om u naar The Tide Beach Front Siray te brengen.
Ontbijt inbegrepen. Overnachting in The Tide Beach Front Siray.

Dag 6 en 7: Phuket en Siam Niramit Show

Relax aan de rand van het zwembad of op het paradijselijke strand. Mis uw kans niet om de tempels en koloniale gebouwen te ontdekken in Phuket of kies voor een van de vele excursies die ter plaatse worden aangeboden. Uw lokale vertegenwoordiger kan u hierbij helpen. Phuket is een paradijs op aarde, een van de meest populaire en kleurrijke bestemmingen van Thailand! 

Op één van de avonden kunt u genieten van een Siam Niramit voorstelling met diner inbegrepen (exclusief drankjes, inclusief transfer) voor een uniek inzicht in de plaatselijke cultuur. Tijdens deze voorstelling ziet u meer dan 100 artiesten aan het werk in klassieke klederdracht en met speciale effecten. 
De show begint om 20u30 - Deuren openen om 17u30 uur  - Diner inbegrepen - Gesloten op dinsdag.

Overnachting in The Tide Beach Front Siray, diner en ontbijt inbegrepen. 

Dag 8: Terugvlucht (voor verblijven van 7 nachten, anders blijft u nog in Phuket)
Na een laatste ontbijt kunt u nog een verfrissende duik nemen in het zwembad of de oceaan voor u vertrekt richting de luchthaven voor uw terugvlucht.

Let op: Het programma is onder voorbehoud.

Uw 5* hotels

The Tide Beach Front Siray 5*

Welkom in The Tide Beach Front Siray waar het rustgevende ritme van de getijden en de prachtige zeebries u volledig in harmonie brengen met de natuur. Neem een duik in het buitenzwembad dat het hele jaar geopend is en relax op het mooie terras. De oude stad van Phuket en het Thai Hua Museum liggen op 5 km van het hotel. Speciaal voor u: een welkomstdrankje!

Uw Deluxe Kamer

Profiteer van een upgrade naar een Deluxe kamer (40m2). Relax in een aantrekkelijke en ruime kamer, ingericht in de kleuren van de oceaan, met helderblauwe accenten, moderne faciliteiten, een balkon en zeesterren op de muur. Geniet van rustige avonden en zwoele nachten.

Zeavola Resort 5*

Het paradijseijk Zeavola Resort ligt op een heerlijke locatie aan het rustige strand van Laem Long naast een spectaculair regenwoud. Stap terug in de tijd en geniet van de eenvoud van het plattelandse dorpsleven in aantrekkelijke suites die u dichter bij de natuur brengen. Vul uw dagen met spannende ontdekkingen en avonturen, verwen uzelf met spa-behandelingen en geniet van authentieke, heerlijke gerechten.

Uw Garden Suite

U overnacht in een prachtige Garden Suite (60 m²). Deze aangename teakhouten suites stralen een rustige en welkome ambiance uit. Voel de warmte en het comfort van het interieur en de romantische en exotische sfeer van uw kamer en de omgeving. Word elke ochtend wakker met een glimlach en luister naar de geluiden van de natuur. Ontspan op uw grote patio of geniet van een verfrissend moment in uw buitendouche.
Speciaal voor u: elke dag fruit en een klein geschenk iedere avond. Thee- en koffiefaciliteiten zijn beschikbaar op uw kamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Omdat uw vakantie goed gevuld zal zijn, is het belangrijk dat u uw dagen krachtig begint. U profiteert daarom van een ontbijtformule tijdens de volledige duur van uw verblijf.

In beide hotels kunt u uzelf verwennen in de verschillende restaurants en proeven van Thaise en internationale gerechten met exotische smaken. Dineer met prachtig uitzicht op de achtergrond of drink een verfrissende cocktail met uw voeten in het water.

Speciaal voor u: Thais diner met zeevruchten met 1 (non-alcoholisch) drankje of 1 fles water voor 2 personen per verblijf in het Zeavola Resort

Activiteiten

The Tide Beach Front Siray 5*
Relaxen aan het zwembad, zonnen op het strand, sporten in het fitnesscentrum of onstpannen in de spa... u zult uitgerust vertrekken. Met zijn prachtige zwembad aan de oceaan, een eigen zandstrand en een adembenemend panorama biedt The Tide Beach het beste van het beste!

Zeavola Resort 5*
Nadat u de mooiste stranden van Thailand heeft bezocht, kunt u de prachtige zeebodem ontdekken. Het duikcentrum van het Zeavola resort geeft u de mogelijkheid om de kleurrijke onderwaterwereld te bewonderen. Voor een extra bijzondere ervaring kunt u ook kiezen voor een nachtduik. Als u meer op zoek bent naar rust en ontspanning zult u een droomvakantie beleven op het strand, aan het zwembad of in de spa.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het hotel The Tide Beach Front Siray 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het hotel Zeavola Resort 5*:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Annuleringsvoorwaarden:
- van 1/5 tot 31/10: indien u minder dan 10 dagen voor de geplande vertrekdatum annuleert, verliest u 100% van het totaalbedrag
- van 1/11 tot 25/12: indien u minder dan 24 dagen voor de geplande vertrekdatum annuleert, verliest u 100% van het totaalbedrag

 Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel The Tide Beach Front Siray 5* beschikt over:

  • Receptie
  • Wifi
  • Buitenzwembad (hele jaar)
  • Fitness

Het hotel Zeavola Resort 5* beschikt over:

  • Gratis Wifi
  • Excursiebalie
  • Limousineservice
  • Shuttleboot
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Winkels
  • Wasserij
  • Wisselkantoor

De kamers van hotel The Tide Beach Front Siray 5* zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Mineraalwater
  • Satelliet-tv
  • Haardroger
  • Balkon of terras

De kamers van hotel Zeavola Resort 5* zijn uitgerust met:

  • Gratis Wifi
  • Satelliet-tv
  • Telefoon
  • CD en DVD-speler
  • Koffie
  • Kluisje
  • Minibar
  • Haardroger
  • Douche binnen en buiten

Activiteiten bij hotel The Tide Beach Front Siray 5*:

  • Zwembad
  • Tuin
  • Fitness
  • Boekenwinkel

Activiteiten bij hotel Zeavola Resort 5*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Fitnesscentrum
  • Duikcentrum
  • Animatie

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven en uw hotel bedraagt 37 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The Tide Beachfront Siray 5* en Zeavola Resort 5*