Cape Panwa Phuket 5* + Cape Kudu Koh Yao Noi 5* + Khao Lak Laguna 4* - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Begin je reis op het tropische eiland Phuket, dat bekend staat om zijn witte zandstranden, kristalheldere water en levendige sfeer
  • Ga verder naar het rustige, ongerepte eiland Ko Yao Noi, met zijn idyllische stranden, authentieke lokale cultuur en ontspannen sfeer
  • Sluit je reis af in Khao Lak, een rustige bestemming aan zee die bekend staat om zijn ongerepte stranden, weelderige natuur en de nabijheid van de prachtige Similan Islands
  • Smul van de heerlijke Thaise keuken, die wereldwijd bekend staat om de diversiteit van zijn smaken

De beoordeling van onze klanten

Ga op avontuur vanaf het prachtige eiland Phuket, waar je wordt begroet door witte zandstranden en kristalhelder water. Het strand bij dit zorgvuldig geselecteerde hotel staat bekend om het gemak waarmee je het hele jaar door kunt zwemmen omdat het zo rustig is. De reis gaat verder naar het betoverende eiland Koh Yao Noi, een waar onbedorven paradijs en laat je betoveren door de sereniteit die je tijdens de excursie wordt geboden. Het hotel in Khao Lak staat bekend om zijn architectuur en unieke decoratie, geloof ons je zult je fotoalbum perfectioneren. De toegang tot het strand is perfect om van de zon te genieten en te snorkelen. Deze reis is een echte onderdompeling in de authenticiteit van Thailand. Proef de heerlijke lokale keuken, bewonder het ongelooflijke landschap en laat je meeslepen door de zachte Thaise manier van leven.

Jean-Charles

Welkom in ... Thailand!

Ga naar het zuiden en ontdek Phuket, het grootste eiland van het land, met zijn onregelmatige parelvorm en 21 kilometer lange kustlijn. Het dankt zijn faam aan de kustlijn met witte zandstranden en rustige baaitjes.


Ga vervolgens naar het eiland Ko Yao Noi in de provincie Phang Nga, dat bekend staat om zijn ongerepte natuurlijke charme, paradijselijke stranden, authentieke plaatselijke cultuur en vredige sfeer.


Tot slot ga je naar Khao Lak, langs de zuidkust van Thailand, met idyllische stranden, een turquoise zee en een schilderachtig landschap. Deze bestemming is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en een andere omgeving.

 

Bepaal je verblijfsduur: 

- 11 nachten: 3 nachten Cape Panwa Phuket + 3 nachten Cape Kudu Koh Yao Noi + 5 nachten Khao Lak Laguna

- 13 nachten: 3 nachten Cape Panwa Phuket + 3 nachten Cape Kudu Koh Yao Noi + 7 nachten Khao Lak Laguna

- 15 nachten: 5 nachten Cape Panwa Phuket + 3 nachten Cape Kudu Koh Yao Noi + 7 nachten Khao Lak Laguna

- 18 nachten: 5 nachten Cape Panwa Phuket + 3 nachten Cape Kudu Koh Yao Noi + 10 nachten Khao Lak Laguna

- 20 nachten: 7 nachten Cape Panwa Phuket + 3 nachten Cape Kudu Koh Yao Noi + 10 nachten Khao Lak Laguna

- 22 nachten: 5 nachten Cape Panwa Phuket + 3 nachten Cape Kudu Koh Yao Noi + 14 nachten Khao Lak Laguna

Cape Panwa Phuket 5*

Het Cape Panwa Phuket 5* is het toppunt van tropische luxe in een van 's werelds populairste bestemmingen. Het hotel ligt in een rustig deel van zuidoost Phuket en staat bekend om zijn uitstekende service, elegante kamers en prachtige en beschutte privéstrand. Ontdek een ongerepte locatie met uitzicht op een groot zandstrand en omgeven door weelderige vegetatie voor een onvergetelijk verblijf in een exclusieve omgeving.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite

Junior Suite (53 m²)

Ontdek de ruime Junior Suite met zijn lichte en houtachtige tinten, en een heerlijk uitzicht op Panwa Bay voor een uiterst ontspannen verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • 1x alcoholisch drankje inbegrepen bij lunch en diner

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (exclusief drankjes).

Fijnproevers kunnen terecht in een van de zes hotelrestaurants. Van het Andaman Café, tot de Top of the Reef, het Panwa House of Uncle Nan's Italian Restaurant, meerdere smaken en culinaire werelden wachten op je. Op het menu: gegrild vlees, Thaise en internationale specialiteiten, en zeevruchten. Je kunt het genot variëren naargelang je wensen.

 

Om je overdag of 's avonds te verfrissen, trakteert je jezelf op een drankje in de Otter's Bar, de Bamboo Bar, de Light House of de Dophin Bar. Er is voor elk wat wils!

Activiteiten

In dit resort, gelegen aan een prachtig zandstrand, kun je kiezen tussen luieren op het strand, ontspannen bij een van de twee zwembaden of je laten verwennen in de spa met traditionele Thaise massages of lichaamsbehandelingen. Jacuzzi's, stoombaden en sauna's, evenals een rustgevende ontspanningsruimte zijn beschikbaar om je ervaring compleet te maken.

 

Zodra je bent uitgerust, zijn er talrijke activiteiten om jou en je geliefden fit en gelukkig te houden, evenals excursies om de schoonheid van de omgeving te bewonderen.

Cape Kudu Hotel, Koh Yao Noi – SHA Plus Certified 5*

Ontspan bij het zwembad en bewonder de karsteilandjes. Of verken ze door het water op te gaan. Wat je ook kiest, je zult echte ontspanning en absolute rust ervaren op de magische plek die het Cape Kudu Hotel, Koh Yao Noi - SHA Plus Certified 5* is.

 

Verken verborgen baaien en stranden, perfect om te zonnebaden en snorkelen. Neem de tijd om van elk moment te genieten en onvergetelijke herinneringen aan plezier te creëren.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer

Deluxe Kamer (45 m²)

De Deluxe Kamers zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een fijn verblijf. Het decor van de kamer is zowel rustiek als elegant. Het knusse, comfortabele bed is perfect om de hele dag op te liggen, terwijl je op het privébalkon met een goed boek van de zon kunt genieten.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (inclusief 1 drankje bij de maaltijd)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (inclusief 1 drankje bij de maaltijd).

Het Hornbill Restaurant combineert op harmonieuze wijze een traditionele, rustieke sfeer in overeenstemming met de lokale omgeving met een modern, internationaal geïnspireerd menu. Geniet van de keuze om binnen of onder de bomen te ontbijten, terwijl je het uitzicht over Phang Nga Bay bewondert. s Avonds kun je onder de sterren zitten met een cocktail in de hand en genieten van de ongerepte natuur om je heen. 

 

Café Kantary, genesteld in een charmant herenhuis met een terras met uitzicht op zee, staat de hele dag klaar om je een verfrissend drankje of snack te serveren, zowel warm als koud. 

 

Strek je na het zwemmen uit naast een van de paviljoens in de rustieke Long Island bar en geniet van een verfrissend drankje in de schaduw.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x Thaise massage of Aroma-massage van 60 minuten per volwassene per verblijf
  • 1x excursie: Kudu Wanderer-boottocht (door Koh Kudu en Big Tree)

Begin de dag met een verfrissende duik in de infinity pool met uitzicht op de eilanden voordat je een wandeling maakt langs het strand.

 

Op zoek naar avontuur? Huur een fiets om het eiland op een andere manier te ontdekken, maak een boottocht over het turquoise water of trakteer jezelf op een moment van welzijn in de spa.

 

Er is ook een kleine fitnessstudio beschikbaar en voor leuke boeken kun je terecht in de bibliotheek. Klim tijdens de boottocht aan boord van de Kudu Wanderer (een omgebouwde traditionele vissersboot) om Koh Kudu en zijn verborgen ongerepte lagune te ontdekken, een eiland aan de noordkant van Koh Yao Noi met een wit zandstrand en helder water waar je kunt zwemmen en snorkelen. Ontdek een spectaculaire en verborgen lokale bezienswaardigheid, en de 'grote boom' van Ao Kean.

 

Let op: Voor sommige activiteiten geldt een toeslag.

Khaolak Laguna Resort 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1ste kind onder de 12 jaar dat de kamer deelt met 2 betalende volwassenen verblijft gratis

Khaolak Laguna Resort 4* ligt aan een idyllische kust van de prachtige Andamanse Zee, een perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin. De architectuur van het resort is geïnspireerd op de rijkdom van de Oosterse geschiedenis en cultuur, die zich vermengt met de allure van Ta Kua Pa's oude stad. Rust, comfort en natuur zijn hier in overvloed aanwezig.

 

Laat je verrassen door de unieke locatie van het resort, waar je tegelijkertijd omringd bent door het strand, de oceaan en het tropische regenwoud van het Khaolak-Lamru National Park en maak herinneringen voor het leven.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Siam Chalet
  • Upgrade naar Oriental Villa bij verblijf vanaf 7 nachten tussen 01/06/2024 en 30/09/2024

Siam Chalet (55 m²)

Verblijf in het ruime, rustige en authentieke  Siam Chalet en geniet van een ontspannen verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Upgrade naar Oriental Villa

Kamer

Geniet van een upgrade naar Oriental Villa bij verblijf vanaf 7 nachten tussen 01/06/2024 en 30/09/2024.

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x Thais 3-gangendiner (exclusief drankjes) bij verblijf vanaf 7 nachten

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Dineren in het Khaolak Laguna Resort wordt beschouwd als een van de beste in Khao Lak. Geniet van je maaltijden in de elegante sfeer van de restaurants, ideaal voor een ontspannen dag.

 

Start je dag optimaal in restaurant Oriental en geniet van je ontbijt, met een grote selectie Aziatische menu's, met uitzicht op zee.

 

Schuif 's middags en 's avonds in de schaduw van de palmbomen je voeten onder tafel in restaurant Sundowners, waar je je persoonlijke favorieten kiest van een gevarieerd menu.

 

In de Club Lounge nip je aan je cocktail in een relaxte vibe en geniet je van het gezelschap van vrienden en geliefden op de melodieën van de pianist.

 

En last but not least... proef van de heerlijke wijnen in de wijnbar en geniet... je bent immers op vakantie!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x hoofd- en schoudermassage van 30 minuten voor 2 volwassenen bij verblijf vanaf 7 nachten
  • 1x voetmassage van 30 minuten per persoon per verblijf vanaf 10 nachten
  • 1x Thaise massage van 60 minuten per persoon per verblijf vanaf 14 nachten

De Chiva spa wordt het hoogtepunt van je ontspanningsmomenten. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je verzorgen door deskundige handen. Mag het wat actiever? Trek dan gerust een paar baantjes in het zwembad of neem een verfrissende duik in zee van op het gouden strand.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Phuket!

Droom je van een exotische en zomerse bestemming? Ga dan mee met ons richting Phuket, een idyllische stad in Thailand, ook wel de ‘Parel van het Zuiden’ genoemd. Naast adembenemende stranden heeft de oude binnenstad van Phuket heel wat verrassingen voor je in petto.

 

Dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van deze uitzonderlijke bestemming en laat je verrassen door talloze spectaculaire beelden. Dit is het ware paradijs voor duikliefhebbers en plezier vind je hier op elke hoek. Beleef een atypische vakantie waar gastronomie, tempels en zon op je wachten!

Welkom op... Koh Yao Noi!

De betoverende regio van de archipel Koh Yao omvat 44 eilandjes en bestrijkt een oppervlakte van meer dan 140 km². Een van de hoofdeilanden van deze eilandengroep is Koh Yao Noi. Met zijn rijke fauna, verborgen stranden en traditionele vissersdorpjes is dit een paradijselijke plek die zich uitstekend leent voor een vakantie. Ontdek het unieke landschap van de mangroven in een smaragdgroene oceaan die bezaaid is met kalkbergtoppen en weelderige eilandjes. Wanneer je droom werkelijkheid wordt!

Welkom in... Khao Lak!

Laat je verrassen door een van de eerste tropische badplaatsen ter wereld in het zuiden van Thailand. Ga met ons mee naar de adembenemende westkust van Thailand voor een fenomenale droomvakantie. Tussen de groene heuvels en recht tegenover het azuurblauwe water van de Andamanse Zee ligt Khao Lak.

 

Witte zandstranden, wuivende palmbomen en kleine afgelegen baaien vormen de achtergrond van je vakantie in het paradijs. Dit is de ideale plek voor een aangename vakantie in alle rust! Waar wacht je nog op?

Meer details

Hotel Cape Panwa Phuket

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 205

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Andaman Café
  • Panwa House
  • Top of the Reef
  • Uncle Nan's Italian Restaurant
  • Laem Panwa
  • Café Kantary
  • The Light House
  • Dolphin Bar
  • Bamboo Bar
  • Otter's Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Excursiebalie
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Privéstrand
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Cape Kudu Hotel Koh Yao Noi - SHA Plus Certified

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 55

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Haardroger
  • Televisie
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Hornbill
  • Café Kantary
  • Bar Long Island

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Winkel
  • Huurfietsen

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Khao Lak Laguna

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 154

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Restaurants en bars in het hotel:

  • Oriental restaurant
  • Sundowner restaurant
  • Club Lounge
  • Wijnbar
  • Moonlight Lawn

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Kinderspeelruimte
  • Fitness
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cape Panwa Phuket 5* + Cape Kudu Koh Yao Noi 5* + Khao Lak Laguna 4*