5* Combinatie: Bangsak Merlin, Dusit Thani en Centrepoint Terminal 21 - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de verschillende gezichten van Thailand tijdens deze 5* combinatie
  • U verblijft in een gloednieuw hotel in Khao Lak en bewondert de eindeloze uitzichten op zee in Krabi
  • Deze reis eindigt in het hartje van de hoofdstad Bangkok voor een unieke citytrip
  • En ook... Neem een speedboot richting de eilanden Koh Phi Phi, Surin of Similan

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Elk van de hotels waar u verblijft zijn bekroond met het certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Thailand

Als het op uw droomvakantie aankomt, hoeft u geen compromissen te sluiten!
Het 'Land van de Glimlach' zal u verbazen op 3 uitzonderlijke locaties: u ontdekt de rust en paradijselijke stranden in Khao Lak, laat u verbazen door de adembenemende omgeving in Krabi en eindigt in de bruisende en bijzondere hoofdstad Bangkok.

De eerste halte van deze onvergetelijke reis is Khao Lak, een prachtige badplaats met tal van verrassingen, van de weelderige natuur, de fijne zandstranden, het kristalhelder water tot de eindeloze uitzichten. Breng een bezoek aan de Surin of Similan-eilanden, ga op ontdekking in het Khao Sok Nationaal Park en geniet van de rust en de stilte...
De ontspanning gaat verder in het prachtige Krabi! tussen Phuket en Koh Phi Phi ontdekt u een klein stukje paradijs met 130 eilandjes voor de kust en unieke, kalkstenen rotsformaties die uit het turquoise water komen. Of u nu wilt relaxen op de witte zandstranden, de onderwaterwereld wilt ontdekken of het avontuur opzoeken tijdens het rotsklimmen... Hier kan het allemaal!
Nu u volledig uitgerust bent, is het tijd voor een onvergetelijke citytrip in Bangkok, een stad vol contrasten waar men zich nooit verveelt! Van majestueuze tempels, de grootste en meest levendige markt ter wereld, de vriendelijke bevolking en de moderne architectuur... Deze hoofdstad laat een onvergetelijke indruk na!
Sawadee!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Khao Lak, 2 nachten in Krabi en 2 nachten in Bangkok
- 10 nachten waarvan 4 nachten in Khao Lak, 3 nachten in Krabi en 3 nachten in Bangkok
- 12 nachten waarvan 5 nachten in Khao Lak, 4 nachten in Krabi en 3 nachten in Bangkok
- 14 nachten waarvan 6 nachten in Khao Lak, 5 nachten in Krabi en 3 nachten in Bangkok

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Bangsak Merlin Resort 5*

Dit prachtige resort ligt aan één van de mooiste witte zandstranden in het noorden van Khao Lak, met eindeloze uitzichten op de Andamanse Zee. Dit gloednieuwe resort neemt u mee naar een oase van rust, elegantie, verwennerij en moderniteit.



Om uw verblijf nog extra aangenaam te maken, hebben we deze speciale attenties voor u geregeld:

- 25% korting in de spa
- 10% korting op eten en drinken
Kortingen niet te combineren met andere promoties.

Als u ervoor kiest om uw huwelijksreis in dit hotel door te brengen, profiteert u van de volgende voordelen:
- Kamer met kingsize bed
- Fruitmand en bloemen op de kamer bij aankomst
- Een kookles (voor verblijven van 5 nachten en meer, op dinsdag om 13u, te reserveren bij aankomst, maximum 10 personen per kookles, als de les volgeboekt is, moet u 1500 THB betalen om te kunnen deelnemen) 

Om van deze voordelen te genieten, moet u een huwelijkscertificaat laten zien dat maximaal 6 maanden oud is.
Om uw vakantie nog extra aangenaam te maken, profiteert u van een upgrade naar een ruime Deluxe Kamer (50 m²) (behalve tussen 21/12/2017 en 20/01/2018, dan verblijft u in een Superior Kamer van 42 m²).

De inrichting van de kamers combineert de typische Thaise cultuur met Europese invloeden in een ruimte waar u helemaal tot rust komt. De Deluxe Kamers liggen rond de zwembaden van het resort en hebben een elegante en moderne sfeer. De zachte kleuren, het comfortabel meubilair, het privébalkon en de luxueuze badkamer zorgen een verblijf dat u niet snel zult vergeten!

Dusit Thani Krabi Beach Resort 5*

Midden in weelderige tropische tuinen aan het azuurblauwe water van de Andamanse zee, vindt u dit idyllische resort voor een onvergetelijk verblijf in Krabi. Stap binnen in een oase van rust en laat u charmeren door de koloniale inrichting met plaatselijke houtsoorten en traditionele stoffen. Dankzij de schitterende faciliteiten wordt dit een vakantie om nooit te vergeten.

Als u hier logeert tussen 01/11/2017 en 31/03/2018, geniet u van een gratis Thais diner (exclusief dranken) voor alle verblijven van 3 nachten of meer.
U verblijft in een charmante Deluxe Kamer met een moderne inrichting waarbij lichte en warme kleuren de ruimte een gezellige sfeer geven. Kom tot rust op het balkon en bewonder het prachtige uitzicht over de tuinen van het resort, neem plaats op uw comfortabele bed en ontdek uw ruime, volledig uitgeruste badkamer. Tussen 15/10/2017 en 31/10/2017 geniet u van een upgrade naar een Deluxe Sea Facing Kamer (42 m²).

Hotel Grande Centre Point Terminal 21 5*

Ontdek het prachtige uitzicht in het hartje van het zakencentrum van Bangkok, op wandelafstand van prestigieuze winkelcentra en verschillende bezienswaardigheden. Ook het openbaar vervoer is vlakbij, zodat u zich makkelijk verplaatst in de Thaise hoofdstad. U voelt zich onmiddellijk thuis in het moderne interieur en dankzij de fantastische faciliteiten.

Dankzij deze aanbieding profiteert u van 10% korting op eten en drinken bij verblijven van 3 nachten en een internationaal lunchbuffet voor 2 personen (exclusief dranken).
Uw nachten in Bangkok brengt u door in een ruime en lichte Grand Deluxe Kamer (46 m²), met een moderne en elegante inrichting en een fantastisch uitzicht over de skyline van de stad. Met uw hoofd bijna letterlijk in de wolken, geniet u van een welverdiende nachtrust in de hoofdstad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Bangsak Merlin Resort
Dankzij het halfpension (exclusief dranken), geniet u van een zorgeloos verblijf in Khao Lak.

Alle maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant waar u kunt kiezen tussen nationale en internationale gerechten. U eet in een gezellige sfeer in het restaurant of buiten op het zonnige terras. In de Lobby Bar geniet u van een drankje met een muziekje op de achtergrond en in de Pool Bar of Beach Bar neemt u een cocktail tussen het zwemmen of zonnebaden door. In Restaurant Seaside Terras proeft u van de authentieke Thaise gastronomie met verse seizoensingrediënten, vis en zeevruchten die recht uit de Andamanse Zee komen. Wat dacht u van een lekkere pad thai, een currygerecht of mangosalade vergezeld van vers kokossap?

Als u in het resort verblijft op de nacht van 31/12, bieden we u een heerlijk nieuwjaarsdiner aan om het nieuwe jaar een fantastische start te geven!

Dusit Thani Krabi Beach Resort 
Tijdens uw strandverblijf in Krabi wacht elke ochtend een heerlijk ontbijt om u voldoende energie te geven voor de avonturen van de dag. 

In het Restaurant Mangosteen proeft u van zowel de internationale als de pan-Aziatische keuken. Voor een authentieke Thaise maaltijd moet u in Restaurant Malati zijn en aan het einde van de dag bewondert u de zonsondergang met een lekkere cocktail in de hand in één van de bars van het resort.

Denkt u eraan om nieuwjaar door te brengen op deze idyllische locatie? Dan hebben we goed nieuws: als u in dit resort verblijft op de nacht van 31/12, wordt u een lekker nieuwjaarsdiner aangeboden.

Hotel Grande Centre Point Terminal 21
Ook tijdens uw citytrip in de hoofdstad beginnen de dagen op de best mogelijke manier met een goed gevuld ontbijt. De rest van de dag bent u vrij om de overheerlijke Thaise keuken te ontdekken in de vele kleine restaurantjes, bij de talloze straatverkopers of in een chic restaurant, aan u de keuze!

Activiteiten

Bangsak Merlin Resort
Start de dag met een romantische strandwandeling op het witte strand aan het resort. Daarna neemt u een frisse duik in het zwembad of gaat u op verkenning in de omgeving, met de prachtige Phi Phi, Surin en Similan-eilanden. Bij uw terugkeer kiest u dan voor een welverdiende massage. 's Avonds pikt u een optreden mee in de Lounge Bar of bezoekt u de avondmarkt in Khao Lak (makkelijk bereikbaar met de taxi vanuit het resort).

Dusit Thani Krabi Beach Resort
Ontdek de verschillende faciliteiten van het resort om uw vakantie zo aangenaam en gevarieerd mogelijk te maken: zwembaden, een tennisbaan, yogalessen, recreatiecentrum... Voor een exclusief wellness-moment moet u in de Mandara Spa zijn, een oase van rust omringd door de tropische tuinen van het resort. Op enkele meter van het resort vindt u het paradijselijke strand voor een heerlijk zonnebad.

Hotel Grande Centre Point Terminal 21
Een frisse duik na een drukke dag in de stad? Dat kan in het fantastische buitenzwembad met een panoramisch uitzicht op Bangkok! Bent u moe na het vele sightseeing? Breng uw spieren dan tot rust in de spa met een jacuzzi en sauna. Voor de sportievelingen s er een fitnessruimte, tennisbaan, minigolf en yogaruimte.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het Bangsak Merlin Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 275
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het Dusit Thani Krabi Beach Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 240
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het Hotel Grande Centre Point Terminal 21:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 498
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Bangsak Merlin Resort beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Wisselkantoor
  • Excursiebalie
  • Internet
  • Kinderopvang
  • Autoverhuur
  • Wasserij

Het Dusit Thani Krabi Beach Resort beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Souvenirwinkel
  • Kinderopvang
  • Medische dienst
  • Wasserij

Het Hotel Grande Centre Point Terminal 21 beschikt over:

  • Receptie
  • Wifi
  • Gratis parking
  • Wasserij (met bijbetaling)
  • Roomservice

De kamers van het Bangsak Merlin Resort zijn uitgerust met:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Privébalkon
  • Telefoon
  • Kluis
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Airconditioning
  • Badkamer met douche en bad
  • Haardroger

De kamers van het Dusit Thani Krabi Beach Resort zijn uitgerust met:

  • Balkon
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Televisie
  • Telefoon
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Haardroger

De kamers van Hotel Grande Centre Point Terminal 21 zijn uitgerust met:

  • LED televisie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Koelkast
  • Magnetron
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Privébadkamer
  • Haardroger

Activiteiten bij het Bangsak Merlin Resort:

  • Privéstrand
  • 3 zwembaden
  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Schoonheidssalon
  • Speeltuin voor kinderen

Activiteiten bij het Dusit Thani Krabi Beach Resort:

  • Zwembaden
  • Spa
  • Volleybal
  • Tennis
  • Yoga
  • Thai Chi

Activiteiten bij Hotel Grande Centre Point Terminal 21:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Tennisbaan
  • Fitnessruimte
  • Minigolf
  • Yoga

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De reistijd tussen de luchthaven van Phuket en hotel Bangsak Merlin Khao Lak bedraagt ongeveer 1,5. De afstand tussen het vliegveld van Bangkok en hotel Grande Centre Point Terminal 21 bedraagt 28 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 5* Combinatie: Bangsak Merlin, Dusit Thani en Centrepoint Terminal 21