Cape Sienna Phuket 5*, Koh Yao Yai Village 4* en The Sands Khao Lak 5* - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de unieke sfeer van Phuket, de perfecte uitvalsbasis om de mooiste plekjes in het zuiden van Thailand te bezoeken
  • Bewonder de adembenemende Phang Nga baai vanaf het Koh Yao Yai Village
  • Maak lange strandwandelingen op het gouden zandstrand aan Hotel The Sands in Khao Lak
  • Stap aan boord van een speedboot in Khao Lak en laat u verbazen door de Similan-eilanden en de kleurrijke onderwaterwereld

Welkom in ... Thailand!

Droomt u van een vakantie op een plek die zo van een postkaart lijkt te komen?
Kom dan snel met ons mee naar het zuiden van Thailand, het 'Land van de Glimlach' aan de Andamanse Zee. Hier vindt u het bekende eiland Phuket, de adembenemende Phang Nga baai, het James Bond eiland, het Khao Sok Nationaal park, de Similan- en Surin-eilanden en ga zo maar door.

Ook voor cultuurliefhebbers is hier veel te beleven met eeuwenoude tempels midden in de jungle, pittoreske vissersdorpjes en kleurrijke markten. Wie het avontuur wilt opzoeken, kan gaan snorkelen, kajakken, wandelen in de jungle en nog veel meer!

Phuket

Phuket wordt ook de 'Parel van het Zuiden' genoemd en is de perfecte plek voor een ontspannende vakantie op idyllische stranden, gecombineerd met een bruisend nachtleven en ontspannende sfeer. Dankzij de strategische ligging is dit eiland ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Phang Nga baai te verkennen of op ontdekking te gaan naar eilanden zoals Koh Phi Phi en Koh Lanta.

Koh Yao Yai

Daarna gaat u richting het paradijselijke eiland Koh Yao Yai, tussen Phuket en Krabi aan de adembenemende Phang Nga baai. Deze bijzondere baai is bekend om zijn 300 kalkstenen rotsformaties die uit het niets boven het turquoise water steken, sommigen wel 100 meter hoog! Wandel door het charmante vissersdorpje, relax op een afgelegen wit zandstrand en ga op verkenning in de prachtige natuurlijke omgeving.

Khao Lak

De laatste halte van deze droomvakantie is wondermooie Khao Lak, voor een verblijf in alle rust midden in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Bewonder de spectaculaire uitzichten, geniet van de stralende zon, neem een duik in het turquoise water of relax op het fijne zandstrand met uw voeten in het water en een cocktail in de hand ... Hier wilt u nooit meer weg!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 2 nachten op Phuket, 2 nachten op Koh Yao Yai en 3 nachten in Khao Lak
10 nachten: 3 nachten op Phuket, 2 nachten op Koh Yao Yai en 5 nachten in Khao Lak
12 nachten: 3 nachten op Phuket, 3 nachten op Koh Yao Yai en 6 nachten in Khao Lak
14 nachten: 4 nachten op Phuket, 3 nachten op Koh Yao Yai en 7 nachten in Khao Lak
- 16 nachten: 5 nachten op Phuket, 4 nachten op Koh Yao Yai en 7 nachten in Khao Lak

Cape Sienna Hotel 5*

U verblijft in het stijlvolle en moderne Cape Sienna Hotel 5* op een bevoorrechte locatie op Phuket, aan het prachtige strand van Kamala.

Dit schitterend 5* hotel biedt een brede waaier van uitstekende faciliteiten met restaurants, zwembaden, een strand en gaat helemaal op in de tropische omgeving langs de 'Millionaire's Mile' van Phuket. De ideale keuze voor een romantisch verblijf!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Deluxe Kamer met zeezicht

Deluxe Kamer met zeezicht (32 m²)

Deze moderne kamer is onlangs gerenoveerd in een elegante en minimalistische stijl met lichte kleuren, veel natuurlijk lichtinval, comfortabel meubilair en eigentijdse faciliteiten. De sobere elegantie is perfect voor een welverdiende nachtrust en door de grote ramen, die uitgeven op een privéterras, heeft u een prachtig uitzicht op zee ... De perfecte manier om uw dag op deze droombestemming te starten!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Uw dagen op Phuket beginnen met een lekker ontbijt in het hotel. Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor halfpension (exclusief drankjes).

In dit hotel ontdekt u verschillende eet- en drinkgelegenheden op sublieme locaties met prachtige uitzichten. U vindt er onder andere de Poolside Bar & Restaurant, het Plum Prime Steakhouse, de Vanilla Sky Bar & Lounge en het Sienna Rocks Café & Pool Club.

Proef van de Aziatisch-Europese fusionkeuken, lichte maaltijden en heerlijke drankjes in een intiem en authentiek kader. Een traditioneel Thais gerecht, een verfrissende cocktail of een lekker hapje met uitzicht op de indrukwekkende baai van Kamala ... Deze ervaring vergeet u nooit meer!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 30% korting in de spa
  • Thaise massage van 30 minuten in de Balance Spa voor 2 personen per verblijf vanaf 5 nachten
Het is tijd om aan niemand anders dan uzelf te denken! Kies voor een authentieke Thaise massage of andere spa- en wellnessarrangementen in de Balance Spa, een relaxmoment in de jacuzzi of een sportieve escapade in de fitness.

Op het strand neemt u een heerlijk zonnebad en in het buitenzwembad zoekt u de nodige verfrissing op.

Koh Yao Yai Village 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verfrissend doekje bij aankomst
  • Wifi tijdens uw verblijf
U voelt zich onmiddellijk tot rust komen in het Koh Yoa Yai Village 4*, een charmant adresje midden in de weelderige natuur met uitzicht op zee. De serene omgeving, het vriendelijke en attente personeel en de fantastische faciliteiten zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Bovendien is dit eco-vriendelijke resort gebouwd met respect voor de natuur, zodat u ten volle kunt genieten van deze paradijselijke plek!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Villa 
  • Fruitmand in de kamer bij aankomst

Deluxe Villa (73 m²)

Midden in de weelderige natuur ontdekt u deze exotische oase van rust met een inrichting die authenticiteit en moderniteit combineert. In uw villa wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen die het eenvoudige en typisch Thaise interieur een warme sfeer geven. Op het terras profiteert u van het aangename klimaat en in de buitendouche voelt u zich pas echt één met de natuur.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
U geniet van het halfpension (exclusief drankjes) voor een verblijf zonder zorgen.

Het Kayee Restaurant is geopend voor het ontbijt en het diner met uitzicht op zee en het zwembad. Proef van zowel de typische Aziatische smaken als internationale gerechten. De Krachang Bar & Grill trekt zelfs gasten van buitenaf aan met heerlijke fusiongerechten en uitzichten op de Andamanse Zee. Bij Jakrajan kunt u terecht voor een snelle snacks en verse sapjes. Heeft u dorst tussen het zwemmen door? Dan moet u zelf het zwembad niet uit dankzij de schitterende Swim-up Bar.

Activiteiten

Geniet van complete ontspanning tijdens een zwembeurt in de infinity pools met een fantastisch uitzicht op zee. Wandel daarna naar het strand om te zonnebaden of zet uw snorkelmasker op en trek uw zwemvliezen aan om de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken.

Bij uw terugkeer naar het hotel kunt u richting de bibliotheek om een goed boek uit te kiezen of laat u zich verwennen in de Kao Spa. En vergeet niet om de belangrijkste plekken op het eiland te bezoeken met rijstvelden, mangroves, stranden zoals La Ma Beach en de betoverende Phang Nga baai.

Hotel The Sands Khao Lak 5*

Hotel The Sands Khao Lak 5* ligt op een bevoorrechte locatie tussen de groene heuvels en het gouden zandstrand in de charmante badplaats Khao Lak. Dit kleine stukje paradijs is ideaal voor een intieme vakantie in alle rust. Laat u verleiden door de moderne, kleurrijke en elegante inrichting, de rustgevende sfeer, de comfortabele kamers en de schitterende faciliteiten. Of u nu wilt zonnebaden op het strand of aan de rand van het zwembad, u heerlijk in de watten wilt laten leggen in de spa of culinair genieten in de verschillende restaurants ... Hier kan het allemaal!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Junior Suite met zeezicht

Junior Suite met zeezicht (55-65 m²)

Uw suite is ingericht met lichte en vrolijke kleuren om het vakantiegevoel compleet te maken en alle hedendaagse voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Door de grote ramen bewondert u het prachtige uitzicht op de lagune, de tuin en de zee.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
Om u de kans te geven de Thaise gastronomie te ontdekken, geniet u van halfpension (exclusief drankjes) tijdens uw verblijf in Khao Lak.

Dit hotel beschikt over verschillende restaurants waar zowel de plaatselijke als de internationale keuken wordt aangeboden om uw smaakpapillen te verwennen. Wat denkt u van vers gegrilde vis in het Talay Restaurant, een authentieke ervaring met echt streetfood op de drijvende markt en de meest opwindende cocktails bij zonsondergang? Deze vakantie kan al niet meer stuk!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 kortingsbon van 500 THB, geldig in de spa, per kamer per verblijf
  • 10% korting in de spa per verblijf vanaf 7 nachten
Een sportieve vakantie, heerlijk nietsdoen of op avontuur gaan ... in dit hotel kiest u het helemaal zelf! De spa is de perfecte plek om te relaxen, het zwembad nodigt uit voor een frisse duik en de kinderen amuseren zich in de kinderclub. Wilt u liever het avontuur opzoeken? Zet uw snorkelmasker op en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Andamanse Zee, probeer een wedstrijdje Thaiboksen of ga op ontdekking in de weelderige natuur. Liever de hele dag zonnebaden? Dat kan op het idyllische fijne zandstrand vlak aan het hotel ... U bent in het paradijs!

Extra opties

De drie mooiste boeddhistische tempels van Phuket

Extra opties
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:

- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerkingen:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00 uur voor een volledige dag

... verder lezen

Bezoek aan Koh Yao Yai met lunch - Volledige dag

Extra opties
Tussen Phuket en Krabi vindt u het idyllische eiland Koh Yao Yai in de Phang Nga Bay, omringd door zo'n 300 kalkstenen rotsen waarvan sommigen wel meer dan 100 meter hoog. Deze excursie neemt u ook mee naar het dagelijkse leven in de vissersdorpjes en ongerepte stranden aan de Andamanse Zee. U bezoekt een uitzichtpunt op het eiland waar u een prachtige foto kunt nemen van de eilanden voor de kust van Krabi, bezoekt een rubberplantage en gaat naar een traditioneel huis in een plaatselijk dorpje waar de locals graag hun deuren openzetten voor u.

Een plaatselijke visser neemt u mee op zee om te helpen met het vangen van langoustines en vissen.

Inbegrepen:
- Transfers met een privévoertuig met airconditioning
- Boottransfer met minimum 4 personen
- Entreeprijzen tot de nationale parken en verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerkingen:
- Deze excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Minimum 4 deelnemers 
- Bepaalde wijzigingen kunnen aangebracht worden aan het programma, bijvoorbeeld tijdens de oogstperiode van rubber of feestdagen. In dag geval worden de bezoeken vervangen door een ander bezoek.

... verder lezen

BEZOEK AAN DE PHI PHI- EILANDEN EN KAI

Extra opties
De Phi Phi-eilanden liggen zo'n 34 km ten zuidoosten van Phuket en bestaan uit 6 eilanden. De belangrijkste zijn Phi Phi Don - met een unieke bohemian sfeer - Phi Phi Leh en Phi Phi Mayba Bay - de plek waar de film "The Beach" met Leonardo DiCaprio werd opgenomen. Deze eilanden staan bekend om de indrukwekkende kalkstenen kliffen die uit het smaragdgroene water komen, de paradijselijke witte zandstranden en de prachtige koraalriffen die u ontdekt tijdens het snorkelen of duiken.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Niet alcoholische dranken en verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van snorkelmateriaal (snorkelmasker, zwemvliezen en reddingsvest)
- Entreeprijzen voor de nationale parken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Vertrek met de boot tussen 9.00 en 10.00 uur
Terug rond 16.00 uur

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven uw hotels zijn inclusief wanneer u een vakantie met vlucht boekt. Indien u zonder vlucht boekt kunt tijdens de tweede stap van het boekingsproces transfers bijboeken, indien beschikbaar.

De transfers tussen de hotels zijn inclusief voor alle aanbiedingen:
- Transfer van het Cape Sienna Hotel naar het Koh Yao Yai Village
- Transfer van het Koh Yao Yai Village naar hotel The Sands Khao Lak 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Ligging

Cape Sienna Hotel: 18/40 Moo 6, Layi-Nakalay Road, Kamala, Kathu District, Phuket 83150, Thailand
Koh Yao Yai Village: 78 Moo 4 | Talad Yai Sub-district, Muang District, PhuketKo Yao Yai 83000, Thailand
Hotel The Sands Khao Lak: 10/18 Moo 7, Petchkasem Road | Khuek Khak, Takua Pa, Nang Thong Beach, Khao Lak 82190, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Phuket en het Cape Sienna Hotel bedraagt 30 km. De afstand tussen de luchthaven van Phuket en het Koh Yao Yai Village bedraagt 49 km. De afstand tussen de luchthaven van Phuket en Hotel The Sands Khao Lak bedraagt 76 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Cape Sienna Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 146
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Airconditioning
  • Kranten
  • Lift
  • Winkels
  • Autoverhuur
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Plasma TV
  • DVD-speler
  • Wifi
  • Minibar
  • Kluis
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Handdoeken
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Balance Spa
  • Massages en behandelingen
  • Jacuzzi
  • Snooker
  • Tennisbaan
  • Fitness
  • Kunstgalerij

Alle praktische informatie over het Koh Yao Yai Village:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 68
Check-in: 18.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Bibliotheek
  • Winkel
  • Valutawissel
  • Fietsverhuur
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • TV
  • Telefoon
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Terras met ligbedden
  • Badkamer met buitendouche
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • 2 infinity pools met jacuzzi
  • Kao Spa
  • Excursies: tour op het eiland, kajakken, boottochten, Sunset Cruise, snorkelen, ...
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Bibliotheek

Alle praktische informatie over het Hotel The Sands Khao Lak:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 316
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Valutawissel
  • Wifi
  • Excursiebalie
  • Winkel
  • Avondmarkt (tijdens het hoogseizoen)
  • Lift
  • Airconditioning
  • Kinderopvang
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Zitruimte
  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Wifi
  • LCD satelliet TV met DVD-speler
  • Telefoon
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Vijf zwembaden (waarvan 1 voor kinderen)
  • Glijbanen
  • Spa
  • Jacuzzi
  • Massages en behandelingen
  • Fitness
  • Duikcentrum
  • Tennisbaan
  • Beachvolley
  • Kinderclub
  • Bowling
  • Speelkamer
  • Thaiboksen
  • Reuze schaakspel

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cape Sienna Phuket 5*, Koh Yao Yai Village 4* en The Sands Khao Lak 5*