The Leaf on The Sands 4* met optionele verlenging naar Phuket - Khao Lak - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Trakteer uzelf op een goddelijk verblijf naar het paradijselijke Khao Lak
  • Relax op het nabijgelegen betoverend mooie strand van Naiyang
  • Kom helemaal tot rust in de schitterende spa tijdens een ontspannende massage na een fenomenale dag vol leuke ontdekkingen
  • Verleng uw vakantieplezier met een exotisch strandverblijf in Phuket

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Khao Lak!

Heeft u zin in ontspanning in een paradijselijke buitenhoek van Thailand?
Reis dan met ons mee naar Khao Lak, een van de verborgen parels van het land. Geniet van een verfrissing in de Andamanse Zee na een lange wandeling onder palmbomen aan een maagdelijk fijn zandstrand. Uw hotel ligt in de provincie Phang Nga, in het zuidoosten van Thailand op 90 km van Phuket. Hier vindt u nog een ongerepte omgeving met verschillende nationale parken in de nabijheid van uw hotel.

Als u kiest voor een verblijf in Khao Lak, kiest u voor een zonnige en ontspannende reis met talrijke ontdekkingen op het programma. Volg ons naar dit kleine stukje paradijs en bereid u voor op een onvergetelijk avontuur!

Bij deze aanbieding kunt u ook kiezen voor een verlenging naar Phuket!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Verblijf in Khao Lak

Aanbieding 2: Verblijf in Khao Lak met verlenging naar Phuket
- 7 nachten: 4 nachten in Khao Lak + 3 nachten in Phuket 
- 10 nachten: 6 nachten in Khao Lak + 4 nachten in Phuket 
- 12 nachten: 6 nachten in Khao Lak + 6 nachten in Phuket 
- 14  nachten: 7 nachten in Khao Lak + 7 nachten in Phuket 
- 16 nachten: 8 nachten in Khao Lak + 8 nachten in Phuket 

Klaar voor vertrek?

Uw hotel

Natuurliefhebbers, welkom in The Leaf on the Sands 4*, een ideale plek om te relaxen in een tropische omgeving. Hier wordt u omringd door weelderige bloemen en planten en kunt u in alle rust ontspannen tussen het strand, het zwembad en de tuin met palmbomen.

U logeert ook dicht bij het centrum van Khao Lak en het Nang Thong strand. Dit is met andere woorden de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie waar relaxen en ontdekkingen gecombineerd worden!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Chalet

Chalet (ongeveer 40 m²)

Midden in de weelderige tuin biedt de Chalet u een ruime en gezellige cocon om uit te rusten. Met z'n tweeën of met vrienden, geniet u van de comfort van uw kamer voor zachte nachten. In de vroege ochtend neemt u plaats op uw terras en bewondert u de zonsopgang, voordat u vertrekt op ongelooflijke avonturen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Nieuwjaarsgaladiner voor elk verblijf op 31/12
Ontwaak in alle rust en vul uw vitaminevoorraad aan met een smakelijk ontbijt. Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Het hoofdrestaurant van het hotel, in open lucht, verwelkomt u in een warme en exotische decoratie. U kunt Thaise specialiteiten proeven zoals pad thai, tom yam-soep en mango met kleefrijst. In de schemering gaat u naar het verlichte zwembad voor een laatste drankje in de Pool Bar.  

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% in de spa voor elk verblijf van minimaal 7 nachten
  • Krediet ter waarde van THB 500 in de spa
Na een dag vol ontdekkingen keert u terug naar het hotel om te ontspannen ... Geniet van de exotische tuin of profiteer van een sportieve sessie in de fitness van het hotel. Deze vakantie is er om alleen aan uzelf te denken! Heeft u zin in een verfrissende duik? Ga richting het buitenzwembad in de vorm van een blad. Geniet u liever van de zon? Kies een ligbed of fauteuil uit en geniet intens van elk moment ...

Tenslotte kunt u zich laten verleiden tot een massage of lichaamsbehandeling in het paviljoen in open lucht, de beste manier om alle zorgen te vergeten!

Uw optionele verlenging naar Phuket

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting op eten en alcoholvrije drankjes
  • 2 cocktails of mocktails in de Pool Bar voor elk verblijf van minimaal 4 nachten
U mag zich verwachten aan een verblijf op slechts enkele passen van het wereldberoemde strand van Patong, een plek waar u heerlijk kunt zonnebaden maar u ook kunt genieten van een dynamisch nachtleven. Het Mazi Design Hotel 4* is intiem, modern, eigentijds en ingericht met prachtige kunstwerken en muurschilderingen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf!

Uw kamer
In Phuket pakt u uw koffers uit in een Ma Relax Kamer met zicht op het zwembad (28 m²).
Maak het uzelf gemakkelijk in deze prachtige kamer, perfect om heerlijk tot rust te komen zoals de naam al doet vermoeden. Hier stapt u binnen in een oase van gezelligheid en sereniteit met zachte, neutrale tinten, een open badkamer en grote ramen die veel licht binnen laten stromen. 

Uw pension
Uw dagen starten met een lekker ontbijt, geserveerd in het hotel. Restaurant Leamthong biedt al 40 jaar lang de lekkerste, traditionele Aziatische gerechten van de hoogste kwaliteit. U zult zowel Chinese, Thaise als internationale toetsen ontdekken om uw smaakpapillen te verwennen bij elke hap. Alle gebruikte producten zijn vers en regionaal met zeevruchten, groenten en fruit van plaatselijke handelaren.

Activiteiten
Uw hotel heeft zijn naam niet zomaar gekozen ... "Mazi" betekent in het Thais "welkom", in het Grieks "samen" en in het Turks "herinnering", 3 woorden die deze plek perfect beschrijven! U voelt zich onmiddellijk thuis en kunt genieten van pure ontspanning bij het buitenzwembad onder de stralende Thaise zon. Als u aan uw conditie wilt werken, kunt u terecht in de fitness en daarna bent u klaar om op verkenning te gaan in de paradijselijke omgeving of het nachtleven in te duiken!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 22°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 23°C max : 32°C
Apr
min : 25°C max : 30°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 29°C
Okt
min : 24°C max : 29°C
Nov
min : 23°C max : 29°C
Dec
min : 23°C max : 29°C

Ligging

The Leaf on the Sands: 40 Phetkasem Road Amphoe Takua Pa Tambon Khuekkhak Chang Wat Phang-nga, Thailand


Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Phuket: 
Mazi Design: 7 Prachanukhro Rd, Tambon Patong, Amphoe Kathu, Chang Wat Phuket 83150, Thailand

The Leaf on the Sands: de afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 95 km.

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Phuket: 
Mazi Design: de afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 40 km.

De afstand tussen de twee hotels bedraagt ongeveer 110 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over The Leaf on the Sands:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 96
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Wisselkantoor
  • Excursiebureau
  • Roomservice
  • Wasservice (met bijbetaling)
  • Parkeerplaats

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Televisie
  • Telefoon
  • Koelkast
  • Waterkoker
  • Kluis
  • Terras of balkon
  • Badkamer met douche

Activiteiten bij het hotel*:

  • Tuin
  • Zwembaden
  • Fitness
  • Massages en behandelingen

Details over uw optionele verlenging naar Phuket

Alle praktische informatie over het Mazi Design:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 70
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Voor een late check-out tot 18.00 uur wordt 50% van 1 overnachting aangerekend, voor een late check-out na 18.00 uur wordt een volledige nacht aangerekend.
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Valutawissel
  • Conciërgeservice
  • Wifi
  • Valetservice
  • Airconditioning
  • Kinderopvang
  • Wasservice
  • Dokter op aanvraag

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Zonneterras
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The Leaf on The Sands 4* met optionele verlenging naar Phuket