The Haven Khao Lak 5* met optionele stopover in Bangkok of Dubai - Khao Lak - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een schitterend resort aan de Andamanse Zee
  • Neem een duik in een van de zwembaden en kom helemaal tot rust in een magnifiek kader
  • Kies ervoor om uw vakantie te starten in Bangkok of Dubai

Welkom in... Thailand

Heeft u ook zo behoefte aan ontspanning in een paradijselijk buitenhoek van Thailand? Kom dan naar Khao Lak, een van de parels van het land. Geniet van een verfrissing in de Andamanse Zee na een lange wandeling over de lange, maagdelijke stranden met zijn fijn zand en zijn prachtige palmbomen. Uw hotel ligt in de provincie Phang Nga, in het zuidoosten van Thailand, op 100 km van Phuket.

Hier vindt u nog onaangeroerde omgeving met verschillende nationale parken rondom uw hotel waarbij uw liefde voor de natuur nog groter wordt! Wie kiest voor een verblijf in Khao Lak, kiest u voor een ontspannende, zonnige reis met vele ontdekkingen op het programma. Volg ons naar dit stukje paradijs en bereidt u voor op een onvergetelijk avontuur!

Uw optionele stopover in Bangkok of Dubai

Welkom in... Thailand
Bij deze aanbieding kunt u ervoor kiezen om uw vakantie te starten in Bangkok. Van kleurrijke markten tot unieke tempels en een immer vriendelijke bevolking... Bangkok heeft zoveel verrassingen voor u in petto! Dit is de ideale plek om kennis te maken met de Thaise cultuur!
Of verkiest u een stopover in Dubai? Luxe en grootsheid... Laat u van kop tot teen overweldigen door deze duizelingwekkende stad. U vindt er stijlvolle restaurants, immense winkelcentra en extravagante nachtclubs... Er staat u een onvergetelijke ervaring te wachten in Dubai!



De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:


Aanbieding 1: The Haven Khao Lak met optionele stopover in Bangkok
- Verblijf van 7, 9, 12 of 14 nachten in Khao Lak
- 9 nachten: 2 nachten in Bangkok + 7 nachten in Khao Lak
- 10 nachten: 3 nachten in Bangkok + 7 nachten in Khao Lak
- 12 nachten: 2 nachten in Bangkok + 10 nachten in Khao Lak
- 15 nachten: 3 nachten in Bangkok + 12 nachten in Khao Lak
- 17 nachten: 3 nachten in Bangkok + 14 nachten in Khao Lak

Aanbieding 2: The Haven Khao Lak met stopover in Dubai
- 10 nachten: 3 nachten in Dubai + 7 nachten in Khao Lak
- 12 nachten: 3 nachten in Dubai + 9 nachten in Khao Lak
- 15 nachten: 3 nachten in Dubai + 12 nachten in Khao Lak
- 17 nachten: 3 nachten in Dubai + 14 nachten in Khao Lak

Klaar voor vertrek?

Uw hotel

Welkom in The Haven Khao Lak 5*, een prachtig etablissement aan de rand van het Khuk Khak strand, een van de mooiste stranden van Thailand. Het hotel wordt omringd door weelderige groene tuinen waardoor u in alle rust en intimiteit van uw vakantie kunt profiteren.

Voor het interieur is voor hedendaagse stijl gekozen met enkele exotische elementen erin verwerkt zodat u wel degelijk merkt dat uw op een paradijselijk eiland bent terecht gekomen. Kom met ons mee en beleef onvergetelijke momenten!

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Kamer of in een Deluxe Pool Access Kamer.

Deluxe Kamer (51 m²)

Uw kamer bevindt zich op de eerste verdieping van het resort en zijn comfortabel ingericht; een echte cocon met lichte kleuren, grote ramen en een prachtig uitzicht op het zwembad.

Deluxe Pool Access Kamer (47 m²)

Deze kamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een privéterras met ligstoelen en rechtstreekse toegang tot het zwembad van het hotel.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes).

Speciaal voor u:
- 10% korting op eten (exclusief promoties)
- 1 fles schuimwijn bij aankomst voor elk verblijf van minimaal 10 nachten

The Haven Khao Lak heeft verschillende eetgelegenheden zodat iedereen hier aangename culinaire pauzes zal hebben. Heerlijke gerechten en lokale specialiteiten worden u aangeboden, terwijl u geniet van de prachtige zonsondergang boven de Andamanse Zee... Een herinnering die u niet snel zal vergeten!

Activiteiten

Speciaal voor u:
- 1 Thaise massage van 45 minuten per persoon per verblijf van minder dan 10 nachten
- 10% korting in de spa

In dit luxueuze resort gaat veel aandacht naar de ontspanningsruimte en het wellnesscenter waar u kunt genieten van verschillende lichaamsbehandelingen.

Vergeet zeker ook niet een frisse duik te nemen in een van de indrukwekkende zwembaden van het resort en eens te gaan voelen aan het zacht en fijne zand op het strand!

In en rond het hotel is er veel te doen en te beleven. Ontdek bijvoorbeeld de onderwaterwereld van de Andamanse Zee door een middagje te gaan duiken, of verken de Phang Nga-baai op slechts 40 minuten van het hotel. U kunt hier kanoën door verborgen lagunes en grotten, die alleen tijdens eb begaanbaar zijn. Aan het einde wordt u beloond door prachtige onaangetaste stranden en natuurschoon. Ook vindt u hier het vissersdorpje Ko Panyi, geheel gebouwd op stelten.

Uw stopover in Bangkok (aanbieding 1)

Uw stopover in Bangkok (aanbieding 1)
Ontdek het prachtige uitzicht in het hart van het zakencentrum van Bangkok, op wandelafstand van prestigieuze winkelcentra en verschillende bezienswaardigheden. Ook het openbaar vervoer is vlakbij, zodat u zich makkelijk verplaatst in de Thaise hoofdstad. U voelt zich onmiddellijk thuis in het moderne interieur met fantastische faciliteiten van hotel Grande Centre Point Terminal 21.

Uw kamer
Uw nachten in Bangkok brengt u door in een ruime en lichte Deluxe Kamer (ongeveer 40 m²) met een moderne en elegante inrichting en een fantastisch uitzicht over de skyline van de stad. Met uw hoofd bijna letterlijk in de wolken, geniet u van een welverdiende nachtrust in de hoofdstad.

Uw pension
Tijdens uw verblijf in de Thaise hoofdstad beginnen de dagen op de best mogelijke manier met een goed gevuld ontbijt. De rest van de dag bent u vrij om de overheerlijke Thaise keuken te ontdekken in de vele kleine restaurantjes, bij de talloze straatverkopers of in een chic restaurant, aan u de keuze! 

Activiteiten
Een frisse duik na een drukke dag in de stad? Dat kan in het fantastische buitenzwembad met een panoramisch uitzicht op Bangkok! Bent u moe na het vele sightseeing? Breng uw spieren dan tot rust in de spa met een jacuzzi en sauna. Voor de sportievelingen is er een fitness, een tennisbaan, een minigolf en een yogaruimte.

Uw stopover in Dubai (aanbieding 2)

Speciaal voor u:
- 25% korting in de spa
- 25% korting op eten en drinken
- Toegang tot het strand met transfers naar het Habtoor Grand Beach Resort
- Gratis pension voor 1 kind jonger dan 12 jaar van 15/05/19 tot 31/08/10 (zelfde pension als de ouders en het kind deelt een kamer met twee betalende volwassenen)

Het V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton 5* is een enorm etablissement met 33 verdiepingen in het midden van de stad, aan de bekende Sheikh Zayed Road en het Dubai Water Canal. Van hieruit gaat u makkelijk naar alle niet te missen plekjes in de stad en de shows van La Perle - een onmisbaar spektakel.
Net als de rest van de stad, zal uw hotel u verbazen met zijn grootsheid, luxe en weldaad, en dat alles in een gezellige en elegante sfeer. Hier ontdekt u schitterende faciliteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken, zo vindt u op de 30e verdieping een lounge voor een heerlijke cocktail met een uitzonderlijk uitzicht!

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Canal View Kamer (44 m²) of in een Round Bed Deluxe Suite (86 m²). 
Alle kamers van dit hotel zijn ingericht met een futuristisch en dynamisch design met avant-garde elementen, en dat is niet anders voor uw adembenemende Deluxe Canal View Kamer! Hier komt u helemaal tot rust en vindt u alle voorzieningen die u zich kunt wensen en meer. Daarnaast geniet u van een prachtig uitzicht op het kanaal door de grote ramen... een onvergetelijk plekje!
Met een uniek ontwerp en uitzicht op de stad, is het altijd aangenaam vertoeven in uw ruime Round Bed Deluxe Suite, een unieke ervaring in Dubai. Breng ontspannen momenten door in de woonkamer met een open badkamer, ronde badkamer en kast. U slaapt in een speciaal ontworpen cirkelvormig bed, een unieke ervaring.

Uw pension
Er is zoveel te doen en te beleven in Dubai, daarom stellen we u een verblijf voor met inbegrepen ontbijt, zodat u in alle vrijheid op avontuur kunt vertrekken. Als u toch iets meer gemoedsrust wenst, kunt u kiezen voor halfpension (exclusief dranken) of volpension (exclusief dranken), optioneel en met toeslag.
U heeft eindeloos veel keuze om uw smaakpapillen in de watten te leggen! Het hotel beschikt over 5 restaurants en lounges waar u proeft van een cocktail met uitzicht op de Perzische Golf, een mediterrane maaltijd of een Aziatisch diner op de hoogste verdieping van het hotel, inclusief spectaculair uitzicht!
Bij zonsondergang moet u naar het V Deck aan het zwembad om een aperitiefje te nemen met muziek op de achtergrond en de V Lounge biedt een elegant kader op de 30e verdieping met een uitzonderlijk panorama op de duizenden lichtjes van de stad.

Activiteiten
U logeert vlak bij de toeristische attracties en de bruisende evenementen van de stad, perfect voor wie niets wil missen van wat Dubai te bieden heeft! In het hotel zelf duikt u in het zwembad, kunt u relaxen op de comfortabele cabana's op het terras, werkt u zich in het zweet in de fitness of gaat u richting de luxueuze spa om u in de watten te laten leggen met massages en behandelingen. 
Dubai is dé stad van het entertainment, of u nu in het hotel blijft of richting de winkelcentra gaat, het strand, de souks... Deze vakantie vergeet u nooit meer!

Alle roundtrip transfers zijn inclusief, ook in Bangkok.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel in Khao Lak zijn inclusief.
Andere retourtransfers zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Thailand

Bezoek aan de Phi Phi-eilanden met lunch - Volledige dag

Extra opties in Thailand
Laat u verleiden tot de ontdekking van Koh Phi Phi, twee prachtige eilanden die u bereikt per speedboot. De Phi Phi-eilanden maken deel uit van nationaal park in het uiterste zuiden van de baai van Phang Nga, op 34 km van Phuket. De twee eilanden zijn adembenemend mooi, met groene heuvels, waarvan er één 498 meter hoog is. Ze zijn verbonden met een exotisch stuk strand. Vanuit de lucht lijken de eilanden op een enorme halter.

U maakt een stop op het eiland Phi Phi Ley, een pareltje in de Golf van Andaman. Het is het kleinste van de eilanden en onbewoond, en wereldwijd gekend omwille van de film "The Beach", met onder andere Leonardo Di Caprio in de hoofdrol. U kunt er onder andere volgende sites bezoeken: The Viking Cave, Phi Leh Bay en Maya Bay.

U bezoekt ook het hoofdeiland Phi Phi Don, gekend als ideale locatie om te gaan diepzeeduiken maar ook omwille van de witte zandstranden. U neemt uw lunch in een restaurant op het strand. Op Monkey Beach kunt u de aapjes zien die op de kliffen van het eiland leven. 
Vervolgens maakt u ook een tussenstop op het eiland Khai Nok, waar u geniet van wat vrije tijd. U kunt bijvoorbeeld gaan duiken of gewoon lekker ontspannen op het strand. Onderweg stopt u ook verschillende keren om te gaan snorkelen en de kleurrijke onderwaterwereld te bewonderen. Kortom, een onvergetelijke excursie!

Inbegrepen:
- Retourtransfer per geklimatiseerd voertuig vanuit uw hotel en speedboot
-  Alcoholvrije drankjes
- Verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van duikmateriaal 
- Toegangskosten tot de natuurparken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien

Duurtijd:
- Vertrek van de boot tussen 9.00 en 10.00 uur
- Terugkeer rond 16.00 uur

Ontdekking van Koh Yao Yai en kennismaking met zijn lokale bevolking

Extra opties in Thailand
Het eiland Koh Yao Yai ligt tussen Phuket en Krabi en kijkt uit op de prachtige baai van Phang Nga, bekend om zijn 300 kalksteenpieken, waarvan sommige meer dan honderd meter hoog zijn. Koh Yao biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met het vredige leven van zijn vissersdorpjes terwijl u geniet van de verlaten stranden aan de Andamanse Zee.
U neemt vanaf Phuket een boot naar het eiland Koh Yao Yai. Bij aankomst maakt u kennis met de lokale bevolking, waarna u eerst naar een plek gaat waar u een mooie foto van de eilanden van Krabi kunt maken. Aansluitend bezoekt u een rubberplantage en een traditioneel dorp. U geniet van vrije tijd om te zwemmen of om een wandeling te maken langs de afgelegen stranden.
Vervolgens gaat u aan boord van een boot van een lokale visser om op zoek te gaan naar langoesten en allerlei soorten vissen.

Inbegrepen:
- Transfer per privévoertuig vanaf uw hotel en snelle lokale boot met kapitein
- Toegang tot nationale parken en verzekeringen
- Maaltijden in een lokaal restaurant
- Engelstalige gids
- Niet-alcoholische drankjes 

Niet inbegrepen:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en eventuele fooien

Opmerkingen:
- Groepsuitstap met minimaal van 4 personen
- Het programma vindt twee keer per week plaats, naar gelang de beschikbaarheid
- Er kunnen enkele wijzigingen in het basisprogramma worden aangebracht, bijvoorbeeld op basis van perioden voor het oogsten van rubber en op feestdagen die van invloed zijn op het al dan niet openen van scholen. We zorgen ervoor dat sommige stops door anderen worden vervangen als dat nodig is.

Zeker mee te nemen:
- Zonnecrème
- Badkleding en handdoeken
- Muggenmelk
- Camera

De 3 mooiste boeddhistische tempels van Phuket (volledige dag)

Extra opties in Thailand
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerkingen:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00u voor een volledige dag

Extra opties in Dubai

Burj Khalifa Ticket

Extra opties in Dubai
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Stadstour met transfers

Extra opties in Dubai
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Vertrek tussen 9.00 en 9.30u
Duur: halve dag
Transfers in een voertuig met airconditioning
Engelstalige, Duitstalige of Franstalige gids (andere talen op aanvraag)

Woestijnsafari met transfers en diner

Extra opties in Dubai
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij of een henna tatoeage laten zetten... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

Vertrek tussen 15.00u en 15.30u
Excursie van een halve dag
Inbegrepen: Engelstalige chauffeur, diner in buffetvorm met plaatselijke dranken

Dubai Parks and Resorts: 1-dagkaartje voor 2 parken naar keuze

Extra opties in Dubai
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Het weer

Jan
min : 22°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 23°C max : 32°C
Apr
min : 25°C max : 30°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 29°C
Okt
min : 24°C max : 29°C
Nov
min : 23°C max : 29°C
Dec
min : 23°C max : 29°C

Ligging

61/4 Moo 3, Khuk Khak, Takuapa, Khuk Khak Beach, 82220 Khao Lak, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 90 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 12 jaar.
Aantal kamers in het hotel: 110
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Roomservice
  • 24-uursreceptie
  • Valutawissel
  • Excursiedienst
  • Conciërgeservice
  • Was- en strijkservice
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Souvenirwinkels

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Televisie
  • Airconditioning
  • Badjassen en slippers
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Wifi
  • Minibar
  • Benodigdheden voor koffie en thee
  • Ipod-station
  • Telefoon

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Strand
  • Tafeltennis
  • Watersporten
  • Massages
  • Fietsenverhuurdienst

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The Haven Khao Lak 5* met optionele stopover in Bangkok of Dubai