X2 Chiang Mai 5*, Somerset Park Suanplu 4* en Ao Prao Resort 4* - Chiang Mai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar een van de mooiste landen van het Aziatische continent
  • Verblijf in drie magnifieke resorts in Chiang Mai, Bangkok en Ko Samet
  • Geniet optimaal van het aangeboden comfort
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke lokale lekkernijen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Thailand!

Chiang Mai

Welkom op uw eerste bestemming, de oude hoofdstad van het koninkrijk Lanna: Chiang Mai! Deze compacte en charmante stad is omringd door weelderige landschappen en majestueuze bergen. In en rond de stad vindt u eeuwenoude tempels, bruisende markten en een unieke vibe. Deze stad heeft zijn bijnaam als 'Roos van het noorden' niet gestolen! Neem de tijd om de indrukwekkende rijstvelden te bewonderen, laat u verleiden door de typische keuken en maak kennis met de vriendelijke bevolking...

Bangkok

Uw avontuur gaat verder in Bangkok. De Thaise hoofdstad biedt de perfecte combinatie tussen weelderige tempels, bruisende straatjes met heerlijk street food, enorme en moderne shoppingcentra, een hectische sfeer en bijzonder vriendelijke mensen. Bangkok is met geen enkele stad te vergelijken met zijn trendy energie, lekker eten, eeuwenoude tempels en de prachtige Chao Phraya-rivier.

Ko Samet

Vervolgens reist u door naar Ko Samet, waar eindeloze tinten groen en blauw elkaar afwisselen. Op slechts enkele uren van Bangkok ontdekt u hier paradijselijke zandstranden en een azuurblauwe zee. Nachtelijke evenementen en straatentertainment zijn hier vaste waarden en onderstrepen het aangename leven in deze exotische oase. 

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten: 4 nachten in Chiang Mai + 2 nachten in Bangkok + 4 nachten op Ko Samet
- 12 nachten: 4 nachten in Chiang Mai + 2 nachten in Bangkok + 6 nachten op Ko Samet
- 15 nachten: 4 nachten in Chiang Mai + 2 nachten in Bangkok + 9 nachten op Ko Samet

Klaar voor vertrek?

X2 Chiang Mai 5*

Aan de oevers van de Ping rivier is dit luxueuze resort de perfecte uitvalsbasis in de belangrijkste stad van het noorden. U wordt warm ontvangen in een modern kader met een designinrichting, een authentieke charme en fantastische faciliteiten. Dit resort opende de deuren in november 2017 en zorgt er met een uitstekende service voor dat u uw verblijf in de 'Roos van het noorden' niet snel zult vergeten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Riverfront Suite
Ontdek de ongeëvenaarde charme van uw Riverfront Suite met een moderne inrichting, een elegante sfeer en luxueuze faciliteiten. Ontdek het adembenemende uitzicht op de rivier vanaf uw balkon voor u van een heerlijke nachtrust geniet.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 Thais diner voor 2 personen (exclusief drankjes)

Optioneel en met bijbetaling, kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

In Oxygen kunt u terecht om te genieten van een smakelijke en verfijnde keuken. Liefhebbers van goede wijn kunnen elkaar ontmoeten voor een drankje in de H20 Water Bar, vergezeld van een bordje tapas.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad
In het X2 Chiang Mai Riverside Resort hoeft u alleen maar aan uzelf te denken en plezier te hebben. Ontspan in het zwembad, laat u verwennen in de spa of ga lekker trainen in de fitness. U zult zich niet vervelen! 

Somerset Park Suanplu 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Benodigdheden voor thee en koffie
Dit stijlvolle hotel ligt in het hartje van de stad vlak bij het bruisende nachtleven en de indrukwekkende winkelcentra, op slechts 10 minuten van de halte van de skytrain.

Hier bent u omringd door 
fantastische faciliteiten zoals een zwembad op het dakterras, een buffetrestaurant, een spa en een lounge met een moderne en elegante inrichting. En als u in de tropische tuin zit, vergeet u dat u in een van de meest bruisende steden van Azië bent. De perfecte plek dus om uw nachten in de hoofdstad door te brengen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Premier Appartement met 1 slaapkamer
Dit ruime, gezellige en zorgvuldig ingerichte appartement is de ideale uitvalsbasis tijdens uw verblijf in Bangkok!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd in het stijlvolle buffetrestaurant Mekong Garden waar u ook voor uw andere maaltijden kunt proeven van de plaatselijke en internationale keuken. In de buurt van het hotel vindt u tal van gezellige restaurants en op de plaatselijke markten koopt lokale lekkernijen... Pure verwennerij voor al uw zintuigen!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad en de fitness
  • Pendeldienst naar het BTS-station
Na uw avonturen in de stad wacht een verfrissend zwembad op het dakterras van het hotel. Niets is beter dan nippen van een fruitige cocktail met uitzicht op de nachtelijke activiteiten in de straten van Bangkok.

Sportievelingen kunnen naar de 
fitness of de tennisbaan en in de spa laat u zich eens goed verwennen. Voor de kinderen is er een speelruimte.

Ao Prao Resort 4*

Ontdek een exclusief boetiekresort op het exotische palmstrand van Koh Samet. Dit schitterende 4-sterrenresort ligt in een zacht glooiende baai omgeven door pittoreske rotsen en weelderige vegetatie. Het Ao Prao Resort biedt eindeloze ontspanningsmogelijkheden langs paraijselijke witte zandstranden. In combinatie met de heldere azuurblauwe zee zijn dit de gedroomde ingrediënten voor een welverdiende droomvakantie! 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Cottage
Hoge plafonds en zachte kleuren... Duik in een universum waar rust en een traditionele Thaise inrichting centraal staan. Bovendien biedt de patio u een vredig kader waar al uw zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 20% korting op eten en drinken voor elk verblijf van minimaal 4 nachten (met uitzondering van minibar, roomservice, alcoholische drankjes, promoties, arrangementen of evenementen)
Op elk moment van de dag vindt u de plaats en de sfeer die u nodig heeft. Start uw dag met een ontbijt in het restaurant Breeze. Hier kunt u ook tijdens de lunch en het diner genieten van typische hartige of internationale gerechten, zowel binnen als buiten. Geniet van uw maaltijd met zicht op het prachtige strand, terwijl een verkoelende zeebries door uw haren waait. 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 schouder- of voetmassage van 30 minuten voor elk verblijf van minimaal 6 nachten
  • 1 schouder- of voetmassage van 60 minuten of 1 Thais diner voor 2 personen in het restaurant Breeze voor elk verblijf van minimaal 9 nachten
Dit prachtige 4* resort biedt u de ideale omgeving om uw batterijen op te laden. Profiteer van de rechtstreekse toegang tot het privéstrand van uw hotel en het zwembad met zicht op zee, verwen lichaam en geest in de spa van het hotel, ontdek een magische onderwaterwereld tijdens een duiktocht en laat u meeslepen door de zorgeloze levensstijl van het eiland dankzij de vele aangeboden excursies, avondmarkten en entertainment.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok

Bezoek aan de tempel Doi Suthep en de tempels in de stad (halve dag, minimum 2 personen)

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
Dit is de perfecte excursie om uw verblijf in Chiang Mai te starten omdat het u een inzicht geeft in de 700 jaar oude geschiedenis van de stad. U neemt de kronkelende weg naar de top van de heuvel met uitzicht op de stad waar de belangrijkste tempel van Chiang Mai zich bevindt: Wat Phra That Doi Suthep. Deze tempel is zo'n 600 jaar oud en ligt op 1070 meter hoogte. In het tempelcomplex vindt u de koperen 'chedi' met 5 niveau's en een gouden parasol, een echt symbool van de stad. Eenmaal op de top kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op de stad, een echte beloning voor de beklimming van de 306 trappen van de Naga trap (een Thais mythologisch wezen, half slang en half draak; kabellift beschikbaar).

In de stad zelf bezoekt de tempel en prachtige bloementuinen van Wat Suan Dok met zijn grote stoepa en Wat Chedi Luang bie bestaat uit een indrukwekkende chedi gebouwd in 1411.

Opmerkingen:
Duur van de tour: 4 uur
Vertrek aan uw hotel rond 8.30 uur
Transfers inbegrepen
Maaltijden niet inbegrepen
Lichte en comfortabele kledij aangeraden - lange broek en bedekte schouders bij tempelbezoeken
Privébezoek

Doi Inthanon Nationaal Park (volledige dag, minstens 2 personen)

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
Doi Inthanon is met zijn 2300 meter hoogte de hoogste piek van Thailand en bevindt zich op 105 km van Chiang Mai. Het nationale park barst van de schatten met frisse berglucht, een mild klimaat en weelderige natuur, een echte verademing na uw verblijf in de stad. Ontdek de diversiteit van de fauna en flora met meer dan 383 vogelsoorten. Tijdens dit bezoek ontmoet u ook de Karen bergvolkeren, bezoekt u de Wachiratharn en Mae Kland watervallen en kunt u de TwinChedis bewonderen, gebouwd door de Koninklijke Thaise Luchtmacht om koning Bhumibol en koningin Sirikit te eren. Op de top vindt u het Chao Inthawitchyanon heiligdom ter ere van de voormalige prins van Chiang Mai. Tenslotte houdt u ook halte bij "Michael's Trail" voor een onvergetelijke ervaring. 

Opmerkingen:
De lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant
Duur van de tour: 8 uur
Vertrek aan uw hotel rond 8.30 uur
Transfers inbegrepen
Lunch inbegrepen
Lichte en comfortabele kledij aangeraden - lange broek en bedekte schouders bij tempelbezoeken
Privébezoek

Bezoek aan Chiang Rai en Gouden Driehoek

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
U vertrekt al vroeg naar het prachtige landschap van het noorden, met een tussenstop aan de warmwaterbronnen in Mae Kajan. U bezoekt Wat Rong Khun, een volledig witte tempel, alvorens door te reizen naar het grensstadje Mae Sai, waar net over de brug de Birmese stad Tachilek ligt. Na een lekkere lunch in een lokaal restaurant, bezoekt u de beroemde Gouden Driehoek, waar de grenzen van Thailand, Birma en Laos elkaar ontmoeten aan de samenvloeiing van de rivieren Ruak en Mekong. Optioneel kunt u kiezen voor een boottocht om het landschap en de pracht van de machtige Mekong te bewonderen.

Opmerkingen:
Duur van de tour: ongeveer 14 uur
Vertrek aan uw hotel rond 7.00 uur
Transfers inbegrepen
Maaltijden: Thais menu inbegrepen
Lichte en comfortabele kledij aangeraden - lange broek en bedekte schouders tijdens de tempelbezoeken

Bezoek aan het Koninklijk Paleis met Engelstalige gids - Halve dag

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
Het Koninklijk Paleis kan alleen maar worden omschreven als een oosters meesterwerk. In de koninklijke kapel bevindt zich de Emerald Buddha, die is gebeeldhouwd uit een solide stuk jade. Het paleis is een echt architecturaal meesterwerk, samengesteld uit verschillende gebouwen met een magisch interieur. Het werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw en is zonder enige twijfel een nationale referentie en het meest bezochte koninklijke monument in Thailand. Om deze excursie af te sluiten, nemen we u mee naar een lokale edelsteenfabriek en showroom waar u juwelen, ambachten en zijde kunt kopen. 
Opmerking: Delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen gesloten zijn tijdens speciale koninklijke of boeddhistische ceremonies en tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: 07.15 uur en 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken of korte rokken dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen slippers - open schoenen zijn toegestaan.

Tocht over de kanalen van Bangkok (halve dag)

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
Maak een fascinerende boottocht langs de kanalen van Bangkok om kennis te maken met de lokale manier van leven, weg van het moderne centrum van de stad. U maakt ook een tussenstop bij de prachtig versierde tempel Wat Arun.

Bezoek aan een drijvende markt

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
Tijdens deze excursie bezoekt u de beroemde drijvende markt "Damnern Saduak" op ongeveer 100 km ten zuidwesten van Bangkok. Onderweg bezoekt u ook de Coconut Sugar Farm, waar u kunt zien hoe ze kokossuiker verwerken. U kunt er ook proeven van vers bereide lekkernijen. 

Ontdekking van Ayutthaya

Extra opties in Chiang Mai en Bangkok
Ayutthaya ligt op ongeveer een uurtje rijden ten noorden van Bangkok. Ooit was dit de trotse hoofdstad van Siam, tot zijn vernietiging ongeveer 230 jaar geleden. U bezoekt ook het nabijgelegen zomerpaleis van de huidige Chakri-dynastie. Aansluitend maakt u ook een boottocht van ongeveer twee uur op de Chao Phraya-rivier.

White Orchid dinercruise

Geniet van een Thais en internationaal dinerbuffet tijdens een boottocht op de Chao Phraya-rivier. U vaart langs beroemde locaties, zoals Wat Arun en het Koninklijk Paleis. Aan boord is er ook entertainment voorzien, zoals live muziek en een show.

Het weer

Jan
min : 14°C max : 29°C
Feb
min : 15°C max : 32°C
Mrt
min : 18°C max : 35°C
Apr
min : 22°C max : 36°C
Mei
min : 23°C max : 34°C
Jun
min : 24°C max : 32°C
Jul
min : 24°C max : 32°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 23°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 19°C max : 30°C
Dec
min : 15°C max : 28°C

Ligging

X2 Chiang Mai 5*: 369/1 Charoenraj Road, Watket, Muang, 50000, Wat Ket, 50000 Chiang Mai, Thailand 
Somerset Park Suanplu 4*: No 39 Soi Suanplu S Sathorn Rd, Thung Maha Mek, Sathon, Bangkok 10120, Thailand 
Ao Prao Resort 4*: Koh Samet 60 Moo 4 Tumble Phe ,, Amphur Muang, Rayong 21160, Thailand

X2 Chiang Mai 5*: De afstand tussen de luchthaven van Chiang Mai en uw hotel bedraagt 8 km.
Somerset Park Suanplu 4*: De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en uw hotel bedraagt 32 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het X2 Chiang Mai 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Minibar
  • Douche
  • Kluis
  • TV met betaalzenders
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Wekdienst

Activiteiten bij het hotel*:

  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Spa- en wellnesscentrum (met toeslag)
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Somerset Park Suanplu 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 199
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Wifi
  • Lounge
  • Medische dienst (op aanvraag, met toeslag)
  • Schoonmaakdienst
  • Was- en strijkservice (met toeslag)
  • Tuktuk transfers naar de skytrain en andere locaties

De kamers zijn uitgerust met*:

  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een extra bed voor de derde persoon
  • Aparte woonkamer en eetkamer
  • Kitchenette
  • Flatscreen TV
  • Telefoon
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Wasmachine
  • Strijkvoorzieningen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad op het dakterras
  • Fitness
  • Tennisbanen
  • Spa
  • Speelkamer voor kinderen

Alle praktische informatie over het Ao Prao Resort 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 58
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Roomservice
  • Parking

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Haardroger
  • Telefoon
  • Minibar
  • Balkon
  • Satelliet TV
  • Airconditioning

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Strand

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. X2 Chiang Mai 5*, Somerset Park Suanplu 4* en Ao Prao Resort 4*