Nouvo City Bangkok en New Star Beach Koh Samui - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de Thaise hoofdstad Bangkok, een stad die moderniteit en geschiedenis combineert
  • Geniet daarna van een relaxmoment op de idyllische stranden van Koh Samui
  • Ga op verkenning naar naburige eilanden zoals Koh Phangan en Koh Tao 
  • Proef van de heerlijke Thaise keuken om uw smaakpapillen te verwennen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Beide hotels werden bekroond met het Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Thailand

Bangkok

Start uw avontuur in de hoofdstad Bangkok, een verzameling van adembenemende architectuur, traditionele tempels, hypermoderne shoppingcentra, fantastische gastronomie en een warme sfeer. Neem de tuktuk naar de verschillende majestueuze wats (tempels) zoals Wat Phra Kaew, Wat Pho of Wat Arun, bezoek de kleurrijke markten, vaar de Chayo Praya rivier af in een long tail boot en laat u charmeren door de combinatie tussen de typische Aziatische en de westerse cultuur.

Koh Samui

Daarna gaat het naar Koh Samui, een oase van groen en blauw in de Golf van Thailand. Dit idyllische eiland zal u verbazen met adembenemende stranden omringd door palmbomen en turquoise water, maar ook weelderige natuur met jungle, watervallen en nog veel meer... Laat u verleiden tot een bezoekje aan één van de plaatselijke boeddhistische tempels waar u het dagdagelijkse leven ontdekt.
U droomt niet, deze paradijselijke plekken bestaan echt!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Van Bangkok naar Koh Samui
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 4 nachten op Koh Samui
- 9 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 6 nachten op Koh Samui
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 9 nachten op Koh Samui
- 14 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 11 nachten op Koh Samui

Aanbieding 2:
- 9 nachten waarvan 6 nachten op Koh Samui en 3 nachten in Bangkok
- 12 nachten waarvan 9 nachten op Koh Samui en 3 nachten in Bangkok

Hotel Nouvo City 4*

Speciaal voor u:
- Gratis wifi tijdens uw verblijf
- Welkomstdrankje bij aankomst

U zult moeite hebben om een betere locatie te vinden in Bangkok vlak bij tal van bezienswaardigheden, restaurants en winkels en met een unieke atmosfeer. Dit moderne boetiekhotel ligt in de typische en populaire Banglamphu wijk op wandelafstand van de rivier, de drijvende markt en de bekende Khao San Road. Ook het Koninklijk Paleis en Wat Phra Kaew zijn makkelijk te bereiken. Na een dag vol ontdekkingen neemt u een lekker drankje op het dakterras van het hotel aan de rand van het zwembad.

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Canal Kamer (32 m²). 

Speciaal voor u: Dagelijks 2 flessen water in de kamer

Tijdens uw verblijf in de Thaise hoofdstad neemt u plaats in een luxueuze en stijlvolle Deluxe Canal Kamer. Met een moderne en gezellige inrichting, comfortabel meubilair en fantastische faciliteiten, is dit de ideale plek om te relaxen na uw avonturen in de stad. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op de historische kanalen en de skyline van Bangkok. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

In Bangkok begint de dag in het restaurant The Canal waar het ontbijt geserveerd wordt. Hier kunt u ook terecht voor het diner met een uitgebreid buffet, showcooking en een prachtig uitzicht op het Banglamphu kanaal. In het restaurant Sara kiest u uit de traditionele Thaise keuken, Indische specialiteiten en internationale gerechten. Pad Thai, gebakken rijst, mangosalade en nog veel meer... aan u de keuze!

Activiteiten

Speciaal voor u: Toegang tot het zwembad en de fitness

Voor of na uw ontdekkingen in de stad neemt u een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras met uitzicht op de skyline van Bangkok. Geniet ook van een heerlijke massage in de spa of werk aan uw conditie in de fitness.

New Star Beach Resort 4*

Speciaal voor u:
- Gratis wifi tijdens uw verblijf
- Welkomstdrankje bij aankomst

Zet uw koffers neer aan het strand van Chaweng Noi op Koh Samui en laat u verleiden... Door het ruime aanbod aan ontspanningsmogelijkheden, door de fantastische voorzieningen en door de prachtige uitzichten op zee. Dit resort ligt midden in een weelderige tropische tuin en is een ware oase van rust waar u in alle comfort kunt relaxen.

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Balcony Kamer (49 -62 m²).

Speciaal voor u:
- Dagelijks 2 flessen water in de kamer
- Koffie- en theefaciliteiten in de kamer
- Toiletartikelen

Ruim, licht, modern en met kleurrijke accenten... Uw kamer is de perfecte plek om bij te komen vlak bij het strand! Uw privébalkon kijkt u op de oceaan of de tropische tuin van het resort en binnen vindt u alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een onbezorgd verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Ook voor deze etappe bent u vrij om zelf de rijke Thaise gastronomie te ontdekken dankzij het dagelijkse ontbijt. U geniet van een ideale start van de dag en kunt voor uw andere maaltijden kiezen uit de talrijke plaatselijke specialiteiten. Het New Star Beach Resort heeft alles in huis om uw smaakpapillen te verwennen met internationale buffetten in het Lime restaurant en mediterrane gerechten in het restaurant bij het zwembad. Als u zin heeft in een lekker drankje, raden we u aan om richting de 9 Degrees North Bar of de Lobby Lounge te gaan.

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- Toegang tot het zwembad
- 1 Thaise massage van 60 minuten voor 2 personen voor verblijven van minstens 6 nachten
- 1 Thaise massage van 60 minuten OF een Thais diner voor 2 personen voor verblijven van 9 of 11 nachten

Spring in het zwembad of ga zwemmen in de oceaan om wat verfrissing op te zoeken na het zonnebaden. Daarna kunt u richting de Akiira Spa, een plek gewijd aan uw welzijn en ontspanning voor al uw zintuigen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Bangkok

Bezoek aan het Koninklijk Paleis met Engelstalige gids - Halve dag

Extra opties in Bangkok
Het Koninklijk Paleis kan alleen maar worden omschreven als een oosters meesterwerk. In de koninklijke kapel bevindt zich de Emerald Buddha, die is gebeeldhouwd uit een solide stuk jade. Het paleis is een echt architecturaal meesterwerk, samengesteld uit verschillende gebouwen met een magisch interieur. Het werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw en is zonder enige twijfel een nationale referentie en het meest bezochte koninklijke monument in Thailand. Om deze excursie af te sluiten, nemen we u mee naar een lokale edelsteenfabriek en showroom waar u juwelen, ambachten en zijde kunt kopen. 
Opmerking: Delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen gesloten zijn tijdens speciale koninklijke of boeddhistische ceremonies en tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: 07.15 uur en 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken of korte rokken dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen slippers - open schoenen zijn toegestaan.

Bezoek aan de drijvende markten en Sampran Riverside met Engelstalige gids - Volledige dag

Extra opties in Bangkok
Op weg naar de drijvende markt stopt u om een ​​kokossuikerboerderij te bezoeken waar u kunt zien hoe kokossuiker wordt verwerkt en u de versgemaakte suiker kunt proeven. Vaar over de kanalen met een zogenaamde Longtail boot naar de indrukwekkende drijvende markt van Damnoen Saduak waar verse groenten, fruit en souvenirs worden aangeboden op het water. U neemt de lunch in het Sampran Riverside restaurant of Rose Garden en in de middag bezoekt u een typisch Thais dorpje waar u meer te weten komt over de plaatselijke gebruiken en gewoonten zoals het zaaien en verwerken van rijst en het bewerken van de akkers. Tenslotte woont u een culturele show bij met traditionele dans, zwaardvechten, kickboksen en muziek. 

Duur: ongeveer 8 uur

Vertrek: 6:15 uur
Transfers: inbegrepen
Maaltijden: internationaal buffet
Kledingvoorschrift: lichte en comfortabele kleding 

Extra opties Koh Samui

Excursie van een volledige dag naar Koh Tao en Koh Nang Yuan met een catamaran (in groep)

Extra opties Koh Samui
Koh Tao (het schildpaddeneiland) beschikt over prachtige baaien, stranden en spectaculaire koraalriffen, een paradijs voor duikers en snorkel liefhebbers. Koh Nang Yuan is dan weer een verborgen pareltje in de Golf van Thailand en wordt beschouwd als één van de mooiste eilanden ter wereld! Ontdek de weelderige natuur, de rotsachtige kust en de prachtige zandstranden.

Vroeg in de ochtend vertrekt u naar de pier waar u een licht ontbijt kunt nemen om rond 8.00u te vertrekken naar Koh Tao en Koh Nang Yuan met een catamaran. Bij aankomst op Koh Nang Yuan verandert u van boot om te gaan snorkelen bij Koh Tao, Koh Nang Yuan, Mango Bay, Tian Nok Bay, Hin Wong Bay of Sairee Bay (afhankelijk van de weersomstandigheden). Lunchbuffet in een restaurant op Koh Nang Yuan. Na de middag is er tijd om te relaxen, te duiken of snorkelen of een uitkijkpunt te bezoeken. Rond 15.00u gaat het terug naar Koh Samui, gevolgd door een transfer naar uw hotel.

Excursie van een volledige dag naar Koh Tao en Koh Nang Yuan met een speedboot (in groep)

Extra opties Koh Samui
Dit paradijs voor liefhebbers van duiken of snorkelen ligt zo'n 70 km ten noorden van Koh Samui, omringd door het meest kristalheldere water dat u ooit zag! Hier kunt u verschillende soorten koraal en andere tropische zeebewoners zien, zoals kleurrijke vissen, schildpadden en meer. 
U vertrekt bij het hotel naar de pier waar u een licht ontbijt kunt nemen om rond 9.00u te vertrekken met de speedboot naar Koh Nang Yuan. De eerste halte is al meteen één van de mooiste duiklocaties bij Koh Tao (afhankelijk van de weersomstandigheden). Lunchbuffet in een restaurant op Koh Tao om na de middag te gaan duiken of snorkelen bij Koh Nang Yuan. U kunt er ook een wandeling maken tot een uitkijkpunt of zonnebaden op het strand. Rond 15.00u vertrekt u terug naar Koh Samui, gevolgd door een transfer naar het hotel.

Excursie van een volledige dag naar het Angthong marinepark met een plaatselijke boot (in groep)

Extra opties Koh Samui
Deze eilandengroep heeft een totale oppervlakte van 250 km² en ligt zo'n 45 km ten noordwesten van Koh Samui. De boottocht duurt ongeveer 2 uur met een toeristische boot en 1 uur met een speedboot. Bezoekers komen zich hier vergapen aan het betoverende kader met groene eilanden, blauwe lagunes, mysterieuze grotten en rotsformaties met allerlei unieke vormen. Dit is het tweede nationale park dat opgericht werd in Thailand en bestaat uit ongeveer 40 eilandjes. Hier vindt u ook kalkstenen die een hoogte bereiken van wel 450 m en 4 verschillende types bos.

U wordt opgehaald bij het hotel om richting de pier te gaan waar de boot op u wacht. De eerste halte is het eiland Koh Mae waar u na een korte klim van 10-15 minuten, een fantastisch uitzicht kunt bewonderen op het zoutwatermeer "Talay Nai". Deze smaragdgroene lagune wordt omgeven door weelderig begroeide kliffen. De lunch neemt u aan boord om na de middag naar een ander uitkijkpunt te klimmen om een oogverblindend uitzicht te bewonderen op het eiland en de omringende eilandjes. U kunt ook een wandeling maken naar de lotusgrot "Bua Boke" met indrukwekkende stalagmieten en stalactieten. Als u het liever wat rustiger houdt, kunt u ook gewoon relaxen op een klein strand met wit zand. Rond 15.00u vertrekt u terug naar Koh Samui en uw hotel.

Excursie van een volledige dag naar het Angthong marinepark met een speedboot (in groep)

Extra opties Koh Samui
Vertrek bij uw hotel richting de pier waar u uw duik- en snorkelmateriaal ontvangt na een licht ontbijt. De speedboot neemt u mee naar het prachtige nationale park waar u onmiddellijk het water kunt induiken, gevolgd door een wandeling naar een uitkijkpunt om het meer en de spectaculaire uitzichten te bewonderen. Lunchbuffet op het eiland Woa Ta Lab op het strand. Na de middag maakt u een wandeling naar de top van Woa Ta Lab of de Bua Bok grot. Of u kunt ervoor kiezen om te blijven zonnebaden op het strand. Rond 15.00u komt de boot u terug ophalen richting het hotel.

Excursie van een volledige dag op ontdekking op het eiland (in groep, minimum 2 personen)

Extra opties Koh Samui
Uw eerste halte op Koh Samui is Big Buddha, een standbeeld van Boeddha die de top van een klein eilandje domineert, dat u bereikt door de trappen te beklimmen. Bewonder zeker het adembenemende uitzicht op de omgeving! Daarna stopt u bij een bijzonder natuurfenomeen, rotsformaties die ook Grandmother's Rock en Grandfather's Rock worden genoemd. U bezoekt ook het Guan Yu schrijn, een nieuwe toeristische attractie op het eiland en een Chinees bouwwerk ter ere van Guan Yu, een legendarische krijger die zo'n 2000 jaar geleden leefde. Het monument is wel 16 meter hoog, het hoogste in heel Thailand!

Daarna gaat het naar Wat Kunaram om ode te brengen aan de gemummificeerde overblijfselen van Luang Por Daeng, een plaatselijke heilige die meer dan 30 jaar mediteerde. Vervolgens stopt u bij de Na Muang waterval met zijn indrukwekkende hoogte van 18 meter die neerstort in een natuurlijk zwembad. U heeft ook de tijd om te gaan winkelen in de stad Nathon, de hoofdstad van Koh Samui, waar u tal van plaatselijke producten kunt kopen.

Excursie van een volledige dag naar Coral Island (in groep)

Extra opties Koh Samui
Koh Tan is het naburige eiland van Koh Samui op zo'n 20 minuten varen met een longtail boot. Dit rustige en pittoreske plekje wordt ook wel eens "Coral Island" genoemd. Hier vindt u ongerepte dorpjes, geen auto's en eindeloze witte zandstranden met prachtige koraalriffen. Ideaal voor zowel liefhebbers van duiken of snorkelen en zonnebaden.

's Ochtends komt men u halen om richting het dorpje Thong Krut te gaan waar u de boot neemt. Eerst bezoekt u een gloednieuwe duik- en snorkellocatie waar u tal van tropische vissen te zien krijgt. De lunch wordt geserveerd op het strand en daarna heeft u tijd om te relaxen. Vervolgens neemt de boot u mee naar een tweede duiklocatie waar het ook heerlijk is om te zwemmen. U neemt de lunch op Koh Samui rond 14.15u om daarna terug te keren naar het hotel.

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Ligging

Hotel Nouvo City: Manuovo, 2 Samsen Rd, Ban Phan Thom de Khwaeng, Phranakorn, Krung Thep Maha Nakhon 10200, Thailand
New Star Beach Resort Samui: 83 Moo 3, Bo Phut, Koh Samui, Surat Thani 84320, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en het Hotel Nuovo City bedraagt 31 km.
De afstand tussen de luchthaven van Koh Samui en het New Star Beach Resort bedraagt 6,5 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel Nuovo City:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 276
Check-in: 14.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Wisselkantoor
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Bureau
  • TV
  • Telefoon
  • Kluis
  • Minibar
  • Badkamer met douche
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Roomservice (24u/24)

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Dakterras
  • Spa
  • Fitness

Alle praktische informatie over het New Star Beach Resort Samui:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 74
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Wifi
  • Parkeren
  • Souvenirwinkel
  • Kranten
  • Kinderopvang (met toeslag)
  • Was- en strijkservice (met toeslag)
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • TV
  • CD- en DVD-speler
  • Telefoon
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Kluis
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Strand
  • Spa
  • Massage, behandelingen, manicure en pedicure

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Nouvo City Bangkok en New Star Beach Koh Samui