Noord-Thailand in 6 of 9 nachten met mogelijke uitbreiding naar Phuket - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis af naar Thailand en ervaar het avontuur van uw leven met een combinatie van Bangkok, Chiang Mai en Chiang Rai

  • Verblijf in comfortabele hotels, streng voor u geselecteerd
  • Geniet van een fantastische route vol activiteiten
  • Kies voor een verlenging van 4 of 6 nachten in Phuket, in een prachtige omgeving

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Thailand

Op zoek naar een buitengewone ervaring? Bezoek het legendarische Land of Smiles terwijl u de must-see bezienswaardigheden van Noord-Thailand verkent. Reis rond verschillende provincies van Noord-Thailand: Bangkok, Ayutthaya, Chiang Rai, Chiang Mai... Geniet van de unieke sfeer, de cultuur en laat u betoveren door de authenticiteit van de inwoners. Adembenemende landschappen en onconventionele monumenten wachten op u. Het is een ware culturele ontsnapping en een buitengewone reis. Klaar om deze geweldige en gedenkwaardige reis te beleven? De schoonheid van Thailand wacht op u!

Reisbeschrijving

Ontdek de meest betoverende en pittoreske plaatsen in het land met een complete tour van 6 of 9 nachten. U kunt ervoor kiezen om de ervaring uit te breiden met een verblijf aan zee in Phuket.

De lengte van het verblijf is aan u:
- Optie 1: tour van 6 of 9 nachten
- Optie 2: tour van 6 of 9 nachten en verlenging met 4 of 6 nachten naar Phuket
Als u de verlenging kiest, raadpleeg dan onze paragraaf "Uw verlenging”.

Klaar om met ons te vliegen?

UW ROUTE


In 6 nachten
Dag 1: Aankomst in Bangkok
Dag 2: Bangkok
Dag 3: Bangkok - Chiang Mai
Dag 4: Chiang Mai
Dag 5: Chiang Mai - Chiang Rai
Dag 6: Chiang Rai - Gouden Driehoek - Chiang Mai
Dag 7: Chiang Mai - Terugvlucht

In 9 nachten
Dag 1 tot 6: vergelijkbaar programma
Dag 7: Chiang Mai
Dag 8: Chiang Mai - Volledige dag op Doi Inthanon
Dag 9: Chiang Mai - Volledige dag in Lampang
Dag 10: Chiang Mai - Terugvlucht

Uw reis in 6 nachten

Dag 1: Aankomst in Bangkok
Aankomst op de internationale luchthaven van Bangkok, welkom en transfer per bus naar uw hotel. Rest van de dag is vrij te besteden. Misschien kunt u uzelf verwennen met een traditionele Thaise massage, de smaakpapillen laten verrassen met de ongelooflijke lokale keuken en de dag eindigen met het kijken naar de zonsondergang in één van de stijlvolle rooftop bars… de opties zijn eindeloos! Overnachting in Bangkok.

Dag 2: Bangkok
Vrije dag om Bangkok op uw gemak te ontdekken of deel te nemen aan één van de vele optionele excursies ter plaatse. Voor degenen die nog nooit in Bangkok zijn geweest, bieden we een excursie van een halve dag aan, waarin u de populairste boeddhistische tempel en monument bezoekt (optioneel, niet inbegrepen).
Het Grand Palais Royal, een groot architectonisch meesterwerk dat bestaat uit verschillende gebouwen en een magisch interieur, werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw. Dit is een unieke plek voor Thailand en misschien wel het meest bezochte koninklijke monument in het land. Het gebouw huisvest "Wat Phra Kaew", de meest heilige tempel in Bangkok, waar de beroemde Emerald Buddha is gevestigd.
Overnachting in Bangkok. Ontbijt inbegrepen.

Dag 3: Bangkok - Chiang Mai
Dag vrij te besteden tot aan de bustransfer naar de luchthaven van Bangkok voor uw vlucht naar Chiang Mai (binnenlandse vlucht inbegrepen).
U komt aan in Chiang Mai (transfer inbegrepen). Om 13:30 uur wordt u opgehaald in het centrum van Chiang Mai, gevolgd door een rondleiding door de oude stad en de belangrijkste tempels van de stad. Bezoek de historische Wat Suan Dok en bewonder de 48 meter hoge Sri Lankaanse chedi, die uitkijkt op de koninklijke begraafplaats. Vervolg uw weg naar Wat Phra Sing in de oude stad en geniet van de schoonheid van dit grote complex van meer dan 60 gebouwen. Hierna bezoekt u de 14e-eeuwse Wat Chedi Luang in het hart van de oude stad. Deze oude tempel heeft een meer rustieke uitstraling en is na tientallen jaren van degradatie hersteld. Neem ook een kijkje bij Wat Chet Yot en Wat Chiang Man. Vanwege zijn leeftijd, laat de Chet Yot tempel sporen van verwoesting zien. De tempel van Chiang Man is beroemd om zijn vele olifantensculpturen (inclusief transfer).
Overnachting in het hotel in Chiang Mai. Ontbijt inbegrepen. (De Chiang Mai City Tour begint om 13.30 uur en eindigt rond 18.20 uur).

Dag 4: Chiang Mai
Na het ontbijt in het hotel begint de dag met een bezoek aan Wat Phra That Doi Suthep, waar u geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. U bezoekt vervolgens de tempel door middel van de naga-trap van 309 treden of een kabelbaan (inclusief). Niet alleen het uitzicht is prachtig, u zult uw ogen uitkijken in de tempel zelf. Uw reis vervolgt zich naar de bruisende markt van Wararot, een historisch monument dat bekend staat om de verscheidenheid en kwaliteit van zijn producten, waarna u de geurige bloemenmarkt bezoekt. Geniet 's avonds van een khantoke-diner, een traditioneel Noord-Thais feest in combinatie met een selectie van traditionele culturele shows geïnspireerd door het Lanna-koninkrijk, dat bijna vijf eeuwen lang het noorden van Thailand heeft gedomineerd. Overnachting in het hotel in Chiang Mai.
Ontbijt en diner inbegrepen. (begint om 8:30, eindigt rond 21:30 uur).

Dag 5: Chiang Mai - Chiang Rai
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar de jungle. Hier zal krijgt u de mogelijkheid om het nationale dier van Thailand van dichtbij te zien tijdens een bezoek aan de Thai Elephant Care Center. Het gezondheidscentrum werd opgericht om zorg te bieden aan oudere olifanten die niet langer worden gebruikt voor het houtkappen en in kampen. Geniet van deze vriendelijke reuzen en verkrijg meer informatie over de aard, de individuele kenmerken, hun levensstijl, hun talenten en charmes. Als de tijd het toelaat, kunt u ze bewonderen tijdens hun badtijd.
Na de lunch vertrekt u richting Doi Saket met een stop bij Wat Rong Khun, ook wel de "witte tempel” genoemd. De in 1990 gebouwde tempel is volledig wit van de buitenkant en versierd met ingelegde spiegels, wat er schitterend uitziet en daardoor als een van de mooiste tempels van Thailand wordt beschouwd. U rijdt verder naar Chiang Rai, waar u in de middag arriveert en in uw accommodatie kunt verblijven.
Overnachting in het hotel in Chiang Rai. Ontbijt en lunch inbegrepen. (start om 7.00 uur, aankomst rond 17.30 uur).

Dag 6: Chiang Rai - Gouden Driehoek - Chiang Mai
Ontbijt in het hotel en bezoek Chiang Sean voor een panoramisch uitzicht op de Gouden Driehoek, waar Laos, Myanmar en Thailand samenkomen en de Mekong rivier doorheen stroomt.
Stap aan boord van een boot en maak een tour van 30 minuten rond de Gouden Driehoek. Vervolgens geniet u van een lunch in het Imperial Golden Triangle Resort en vervolgt de reis naar uw hotel in Chiang Mai van ongeveer 5 uur. Overnachting in het hotel in Chiang Mai. Ontbijt inbegrepen.

Dag 7: Chiang Mai - Terugvlucht
Ontbijt in het hotel en vrije dag. Ontbijt inbegrepen.

Uw reis in 9 nachten

Dag 1 tot 6: vergelijkbaar programma

Dag 7: Chiang Mai
Ontbijt in het hotel en vrije dag. Ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Chiang Mai - Volle dag op Doi Inthanon
Ontbijt in het hotel waarna u wordt opgehaald om te vertrekken naar Doi Inthanon, de berg die 250 meter boven zeeniveau ligt en de hoogste berg van Thailand is. De berg is gelegen op 105 kilometer van Chiang Mai en het nationale park wordt gezien als een van de meest vruchtbare schatten van de provincie Chiang Mai. De verkwikkende berglucht en het frisse, koele klimaat maken het een verfrissende pauze van de stad. De plek is erg populair bij vogelaars vanwege de velen vogels die hier zijn gezien. Maar liefst 383 soorten! Tijdens deze tour bezoekt u de stam van de Karen, de watervallen Mae Kland en Wachiratharn en de twee Chedis - gebouwd door de Royal Thai Air Force ter ere van Koning Bhumibol en Koningin Sirikit. Ook vind u op de top van de berg het heiligdom van Chao Inthawitchyanon, de voormalige prins van Chiang Mai. We ronden de tour af met een kort bezoek langs "Michael's Trail", een prachtige en onvergetelijke ervaring.
De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Uw hotels

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Galadiner met Kerstmis of Oud & Nieuw voor overnachtingen van 24/12 of 31/12 in Chiang Mai
  • Wifi, 2 flessen mineraalwater per dag per kamer en een welkomstdrankje in Bangkok, Chiang Mai en Chiang Rai
We hebben voor u comfortabele  4* hotels geselecteerd met uitstekende faciliteiten en een uitstekende ligging. 

Uw hotels tijdens de tour *:
- Bangkok: Deluxe kamer in Hotel Royal Bangkok Chinatown
- Chiang Mai: Superior kamer in The Empress Chiang Mai Hotel 
- Chiang Rai: Superior kamer in Wiang Inn Hotel 

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

*Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement.

UW MAALTIJDEN
Uw tour is inclusief ontbijt, 1 lunch en 1 diner (drank niet inbegrepen), zoals vermeld in het bovenstaande programma. Geniet van uw verblijf en proef de culinaire specialiteiten van Thailand... Een reis voor al uw zintuigen!

Uw verlenging

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Deluxe kamer met uitzicht op het zwembad
  • 10% korting in het restaurant en op drankjes (exclusief water en alcohol) tot 20/12/19

Indien u de verlenging in Phuket kiest, verblijft u in het Chanalai Flora Resort 3* aan de zuidwestelijke kust van het eiland. Minder dan een uur van de luchthaven van Phuket en dicht bij Kuta Beach, bent u gunstig gelegen nabij winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

De kamers
U verblijft in een elegante Deluxe Kamer met uitzicht op het zwembad (37m²). Door de eigentijdse kenmerken gemixt met een lokaal ontwerp, waant u zicht in een rustgevende ruimte ingericht met zachte kleuren.

Uw pension
U hoeft zich niet druk te maken om de maaltijden. Geniet van uw ontbijt en kom echt tot rust. Voor een nog zorgelozer verblijf, kies voor een halfpension (exclusief drankjes).

Activiteiten
Hier kunt u heerlijk ontspannen! Neem plaats bij het zwembad terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderclub of in de twee zwembaden speciaal voor hen bestemd.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Halve dag excursie Paleis in Bangkok

Extra opties

Het Grand Palais Royal, met een verzameling paviljoens en gouden details, is een architectonisch meesterwerk. In het hoofdgebouw vindt u de Smaragdgroene Buddha, die was gesneden uit een enkel stuk jade. Gebruikt als een koninklijke residentie uit de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw, is dit ongetwijfeld een nationaal en koninklijk monument en tevens de meest bezochte in Thailand. Als afronding van deze excursie, brengen we u naar een edelsteenfabriek waar u juwelen, ambachten en zijde tegen scherpe prijzen kunt kopen. Note: delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen tijdens koninklijke ceremonies, speciale boeddhistische ceremonies of tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden gesloten zijn.
Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: om 07.15 uur en om 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken, korte rokjes of verhullende kleding dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Ook teenslippers zijn niet toegestaan. Open schoenen daarentegen wel.

Halve dag excursie over de kanalen van Bangkok

Extra opties

Geniet van een fascinerende reis langs de bruisende rivier en rustige klongs (kanalen), terwijl u geniet van de werkende lokale mensen aan de rand van het water. Deze boottocht neemt u mee naar een traditionele levensstijl, weg van alle moderne gebouwen in het centrum van Bangkok, door de woonwijken van Thonburi. Tijdens deze excursie maken we een stop in de "Wat Arun" tempel, gebouwd volgens de Khmerarchitectuur. 
Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: rond 12:15 uur
Transfers inbegrepen
Lunch niet inbegrepen
Soepele, luchtige kleding is aangeraden

Halve dag excursie drijvende markt van Bangkok

Extra opties
Begin uw dag bij de beroemde drijvende markt "Damnern Saduak", ongeveer 100 km ten zuidwesten van Bangkok. Op weg naar de drijvende markt, bezoekt u een kokosnootsuikerproductieboerderij. Er zijn talloze drijvende markten in het hele land, sommigen enkele uren verwijderd van de hoofdstad. Verkopers gekleed in felle kleuren peddelen langs in stevige kano's vol vers fruit en groenten. Er is veel gepraat en activiteit - onderhandelen is gebruikelijk. U bezoekt de drukke markt 's morgens vroeg. Het is een leuke manier om het lokale leven te zien en op koopjesjacht te gaan.

Volledige dag naar Ayutthaya per bus en boot

Extra opties
Ayutthaya ligt op ongeveer een uur met de bus van het noorden van de stad en is de voormalige hoofdstad van Siam, totdat het ongeveer 230 jaar geleden werd verwoest. Veel van deze fantastische stad was toen verloren, maar wat is gebleven geeft nog een goed idee van het leven in de vier eeuwen dat de Ayutthaya-koningen regeerden. U bezoekt ook het zomerpaleis nabij de Chakri-dynastie. Na de tour reist u per bus ongeveer 1 uur om het ​​cruiseschip te bereiken bij Wat Chong-Lom Pier en maakt u een boottocht (ongeveer 2 uur) over de Chao Phraya-rivier, langs het River City Pier landschap.
Duur: rond 8:00 Vertrek: rond 7:00 uur
Transfers inbegrepen Buffetmaaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken, korte rokjes of verhullende kleding dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Ook teenslippers zijn niet toegestaan. Open schoenen daarentegen wel.

Lunch op de White Orchid

Extra opties
Geniet van een Thais en een internationaal dinerbuffet tijdens een tocht over de Chao Phraya-rivier. Passeer beroemde plaatsen zoals Wat Arun (Tempel van de dageraad) en het Grand Palace en vermaak uzelf aan boord met livemuziek en een show.

Halve dag excursie naar Phuket

Extra opties
Transfer van uw hotel. Start het programma met een olifantervaring in het regenwoud langs een oud mijnspoor gedurende ongeveer 10 minuten. Arriveer in Nakkerd Hill om de prachtige "Big Buddha" te bezoeken. Geniet van een prachtig uitzicht op Chalong en het zuiden van Phuket. Bezoek Wat Chalong, het meest gerespecteerde klooster van Phuket. Bezoek een traditionele cashew-fabriek. Bezoek de oudste Chinese tempel in Phuket Town en ontdek de Chinese invloed op het eiland. Bezoek een 100-jaar oud Chinees landhuis (Chinees-Portugese stijl), waar films zoals "Young Indiana Jones" en "Heaven and Earth" werden gefilmd. Vervolgens keert u terug naar het hotel.
Deze tour duurt ongeveer 5 uur en de vertrektijd is 8:30. Transfers zijn inbegrepen, maaltijden zijn niet inbegrepen en de dresscode is casual en luchtige kleding wordt aanbevolen.

Volledige dag in Phang Na per boot inclusief kanoën

Extra opties
U vertrekt vanuit het hotel waarna u wordt gebracht naar de pier van Royal Phuket Marina. Vertrek naar de baai van Phang Nga. Verken Hong eiland per kano. Bezoek James Bond Island. Ga kanovaren om het prachtige Mangrove Cave & Diamond Cave op Panak Island te zien. Geniet van een heerlijke lunch op het eiland Panyee (Gypsy Village). Ontspan en zwem op Lawa Island of Naka Island. Keer vervolgens terug naar de pier.
Deze excursie duurt ongeveer 8 uur en het vertrek is om 8 uur. Transfers en lunch zijn inbegrepen. Korte broeken, t-shirts, zwemkleding en zonnebrillen worden aanbevolen.

Volledige dag in de Phi Phi-eilanden per boot

Extra opties
Bezoek Maya Bay "The Beach", Monkey Beach en Viking Cave. Geniet van snelle boottochten rond de eilanden en zwem in de beroemde lagune van Pileh. Tijdens deze excursie stopt u een paar keer om te snorkelen en zwemmen. Een privélunchbuffet in een strandrestaurant wordt gedurende de dag geserveerd. Kom volledig tot rust en neem deel aan de leuke activiteiten van deze dag.
Deze tour duurt ongeveer 8 uur en de ophaaltijd is om 8:30 uur. Transfers en lunch zijn inbegrepen en luchtige vrijetijdskleding wordt aanbevolen.

Volledige dag in Similan per boot

Extra opties
De dag begint vroeg, om de drukte bij de Thap Lamu-pier - de haven ten zuiden van Khao Lak - te vermijden. We vertrekken van een eigen kleine pier in het mangrovebos. Hier drinken we koffie, wordt snorkeluitrusting toegewezen (inbegrepen) en ontmoet u uw snorkelgids (Engels sprekend). Wij hechten veel waarde aan rifvriendelijk gedrag, dus onze gids geeft graag een goede uitleg en een inleiding tot snorkelen. De reis naar de eilanden duurt ongeveer een uur. Eenmaal aan boord beslissen de kapitein en de gids samen naar welke locaties we vertrekken. Dit is afhankelijk van de richting van de wind, de hoogte van de golven, de zichtbaarheid, etc. Tussen de verschillende snorkellocaties, lunchen we bij 'Koh Miang', het eiland waar de prinses van Thailand haar eigen huisje heeft. Als u geluk heeft, kunt u de Nicobar-duif, een fruitvleermuis, of 's werelds grootste landkrab, de harige bergkrab spotten. Na een extra stop in de middag vertrekken we naar Khao Lak en zodra we de pier in de mangroves bereiken, staan de minibussen klaar om u terug naar uw hotel te brengen.
Alleen van november tot april Deze excursie duurt ongeveer 8 uur en de aanvang is om 05:40 uur. Transfers en lunch zijn inbegrepen en het wordt aanbevolen om korte broeken, t-shirts, zwemkleding en zonnebrillen te dragen.

Onze tips voor een ideaal verblijf

Bent u klaar om te vertrekken naar deze topbestemming? Hier zijn nog enkele tips! Er zijn een paar dingen die u moet weten over de cultuur van dit prachtige land... De voeten worden beschouwd als het meest onzuivere deel van het lichaam, hier wordt bijvoorbeeld niet mee gewezen. Als het gaat om onderhandelen, raden wij aan om de prijzen te bespreken. Voor de verkoper is de eerste klant van de dag een geluksbrenger. Hij/zij voert na de koop een ritueel uit waarmee hij met het geld de voorwerpen van het display aanraakt. Houd u er ook rekening mee dat het niet gewaardeerd wordt om het hoofd van een Thai aan te raken. Als laatste raden wij u aan, indien u hier een momentje voor kunt vinden, om uzelf op een heerlijke Thaise massage te trakteren!

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Kamers volgens programma in 4* hotels
- Op basis van het programma inclusief ontbijt, 1 lunch en 1 diner (drankjes niet inbegrepen)
- Galadiner met Kerstmis of Oud & Nieuw voor overnachtingen van 24/12 of 31/12 in Chiang Mai
- Voordelen in hotels (details in de beschrijving)
- Volledige dag Chiang Mai Tour - Chiang Rai op dag 5
- Volledige dag in Doi Inthanon National Park op dag 8 voor de reis op basis van 9 nachten
- Volledige dag in Lampang op dag 9 voor de reis op basis van 9 nachten
- Engelstalige gids
- Luchthaventransfers inbegrepen en vervoer gedurende de hele reis met een voertuig met airconditioning
- Binnenlandse vlucht Bangkok - Chiang Mai in optie 1 en 2 & Chiang Mai - Phuket in optie 2 in economy class

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet genoemde maaltijden en drankjes
- Niet genoemde toegang tot en bezoeken aan bezienswaardigheden
- Persoonlijke uitgaven en fooi

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Meer informatie over uw verlenging

Alle praktische informatie over het Chanalai Flora Resort Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Flatscreen-TV
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Thee en koffiezetapparaat
  • Badkamer met regendouche
  • Telefoon
  • Föhn

Restaurants en bars in het hotel

  • Bussarakam Restaurant, internationale gerechten worden geserveerd als buffet
  • Terras Restaurant & bar, Thaise keuken, geopend voor het diner
  • Pool bars

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad voor volwassenen
  • 2 zwembaden voor kinderen
  • Fitness
  • Kinderclub

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Noord-Thailand in 6 of 9 nachten met mogelijke uitbreiding naar Phuket