Combireis: Vince Pratunam 4* en Aonang Fiore 4* - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Een ideale vakantie: winkelen in Bangkok gevolgd door relaxen op het strand van Krabi, of andersom
  • In Bangkok geniet u van een onvergetelijke dinercruise
  • In Krabi verblijft u in een luxe ''cottage'', voor een unieke ervaring
  • En ook... Bezoek de vele markten in Bangkok en ga op avontuurlijke excursies in Krabi!

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Thailand

Een mengeling tussen stadsdrukte, chaos, fantastische monumenten, heerlijk relaxen en paradijselijke locaties... Dat is de cocktail voor uw volgende vakantie! We nemen u mee naar Thailand voor een verrassende combinatiereis: een citytrip in het bruisende Bangkok en een paradijselijke uitstapje naar Krabi!

Het avontuur begint in de hoofdstad Bangkok, een verzameling van adembenemende architectuur, traditionele tempels, hypermoderne shoppingcentra, fantastische gastronomie en een warme sfeer. Neem de tuktuk naar de verschillende majestueuze wats (tempels) zoals Wat Phra Kaew, Wat Pho of Wat Arun, bezoek de kleurrijke markten, vaar de Chao Praya rivier af in een long tail boot en laat u charmeren door de combinatie tussen de typische Aziatische en de westerse cultuur.
De laatste halte van deze onvergetelijke reis is het paradijselijke Krabi, waar de verschillende tinten blauw, turquoise en groen u zullen verbazen, de prachtige omgeving u sprakeloos achterlaat en u heerlijk tot rust kunt komen aan de eindeloze stranden. Deze badplaats aan de Andamanse Zee is ook bekend om zijn spectaculaire kalkstenen kliffen die uit de weelderige natuur komen en eindigen in het kristalheldere water van de zee.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: van Bangkok naar Krabi
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 4 nachten in Krabi
- 9 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 6 nachten in Krabi
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Bangkok en 9 nachten in Krabi
- 14 nachten waarvan 4 nachten in Bangkok en 10 nachten in Krabi

Aanbieding 2: van Krabi naar Bangkok
- 7 nachten waarvan 4 nachten in Krabi en 3 nachten in Bangkok
- 9 nachten waarvan 6 nachten in Krabi en 3 nachten in Bangkok
- 12 nachten waarvan 9 nachten in Krabi en 3 nachten in Bangkok
- 14 nachten waarvan 10 nachten in Krabi en 4 nachten in Bangkok

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Vince Hotel Bangkok Pratunam 4*

Dit hotel met een design dat moderniteit en traditie combineert, heet u welkom in een bruisende en dynamische sfeer. De hedendaagse faciliteiten zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf met een gastronomisch restaurant en een zwembad op het dakterras.
 
Ook de ligging van dit hotel is perfect: aan één van de belangrijkste straten van de hoofdstad - ideaal om op verkenning te gaan en te gaan shoppen in de grote winkelcentra of plaatselijke markten.

Hier is alles voorhanden voor een geslaagd verblijf:
- Koffie- en theefaciliteiten
- 2 flesjes water
- Welkomstsnack
- Wi-Fi
- Toegang tot het zwembad en de fitness
- 10% korting op eten en drinken (Gowings et Pool bar)

Uw kamer

Uw nachten in Bangkok brengt u door in een stijlvolle Discovery Kamer (ongeveer 28 m²).
Deze moderne cocon is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag in de hoofdstad. Hier vindt u alle comfort en faciliteiten die u nodig heeft voor een welverdiende nachtrust. De elegante badkamer is chic en luxueus uitgerust.

Aonang Fiore Resort 4*

Midden in de weelderige vegetatie en met uitzicht op de prachtige omgeving, vindt u dit charmante resort op een bevoorrechte locatie. Dit is het ideale adresje voor wie wilt genieten van de rust en de natuur, maar ook op verkenning wilt in het levendige stadje of het bruisende nachtleven wilt induiken. In de verschillende gebouwen van het resort is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, een traditionele stijl en authentieke decoratie, gecombineerd met moderne faciliteiten. Een wandeling maken door de exotische tuinen, een frisse duik in het prachtige zwembad met zicht op zee of heerlijk relaxen op het strand... Hier kan het allemaal!

U profiteert van de volgende attenties:
- Wifi
- Welkomstdrankje
- Koffie- en theefaciliteiten
- Toegang tot het zwembad
- 2 flesjes water

Uw kamer

Ontdek een oase van exotische stijl, authenticiteit en rust in uw fantastische Deluxe Cottage (34 m²). Adembenemende uitzichten, weelderige natuur, comfortabel meubilair en moderne faciliteiten... Uw nachten in Krabi zijn gegarandeerd onvergetelijk! De inrichting bestaat uit unieke meubelstukken gemaakt door plaatselijke handwerklieden en kleurrijke accenten voor een onvervalst vakantiegevoel!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Uw dagen in Thailand beginnen, zowel in Bangkok als in Krabi, met een inbegrepen ontbijt.

Bovendien krijgt u 1 dinercruise in Bangkok aangeboden (exclusief drankjes).

Vince Hotel Bangkok Pratunam 
Proef van een heerlijk en goed gevuld ontbijtbuffet in het hoofdrestaurant van het hotel. U ontdekt zowel de plaatselijke als de internationale smaken. Wilt u proeven van de traditionele Thaise keuken? Ook dat kan in dit hotel! Dankzij deze aanbieding profiteert u van 10% korting in het restaurant (Gowings et Pool bar) om extra voordelig te genieten van het culinaire erfgoed van dit land. Na uw avonturen in de stad kunt u relaxen in de bar met een verfrissende cocktail. 

Aonang Fiore Resort Krabi 4* 
In dit fantastische resort vindt u het De'Fish Seafood Restaurant waar u in een gezellig kader geniet van verse zeevruchten en lekkere vis. Op het strand kunt u proeven van de plaatselijke specialiteiten onder een stralende sterrenhemel... Dit is het paradijs op aarde!

Activiteiten

Vince Hotel Bangkok Pratunam
Bangkok straalt een unieke energie uit! In de Thaise hoofdstad is zowel overdag als 's nachts heel wat te beleven. En na uw avonturen in de straten van de stad, wacht het zwembad op het dakterras van het hotel op u voor een verfrissende duik met een prachtig uitzicht. En in de volledig uitgeruste fitnessruimte werkt u aan uw conditie... Meer heeft u niet nodig om uw verblijf in Bangkok onvergetelijk te maken!

Aonang Fiore Resort  4*
Begin de dag met een wandeling door de exotische tuinen van het resort om vervolgens helemaal te ontspannen op het witte zandstrand. Een zonnebad aan de rand van de schitterende infinity pool met uitzicht op zee of enkele baantjes zwemmen? Dat kan ook! Wilt u liever wat meer avontuur? Kies dan voor een trekking in de jungle, een tocht met een kajak, duiken of andere excursies... Bij uw terugkeer wacht een welverdiende massage om uw spieren te doen ontspannen.

Optionele excursies

Bezoek aan het Koninklijk Paleis met Engelstalige gids - Halve dag

Optionele excursies
Het Koninklijk Paleis kan alleen maar worden omschreven als een oosters meesterwerk. In de koninklijke kapel bevindt zich de Emerald Buddha, die is gebeeldhouwd uit een solide stuk jade. Het paleis is een echt architecturaal meesterwerk, samengesteld uit verschillende gebouwen met een magisch interieur. Het werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw en is zonder enige twijfel een nationale referentie en het meest bezochte koninklijke monument in Thailand. Om deze excursie af te sluiten, nemen we u mee naar een lokale edelsteenfabriek en showroom waar u juwelen, ambachten en zijde kunt kopen. 
Opmerking: Delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen gesloten zijn tijdens speciale koninklijke of boeddhistische ceremonies en tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: 07.15 uur en 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken of korte rokken dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen slippers - open schoenen zijn toegestaan.

Excursie naar 4 eilanden bij Krabi - Halve dag

Optionele excursies
Geniet van deze tour van een halve dag en verken de 4 eilanden voor de kust van Krabi: Phra Nang Cave, Tup Island, Chicken Island en Poda Island. De reis begint wanneer u wordt opgehaald bij uw hotel en wordt overgebracht naar de pier van de rivier de Krabi. De eerste stop is het eiland Tup, waar bij laag water een bar zand uit het heldere water komt dat het grootste kippeneiland verbindt met de twee kleine eilanden Koh Mor en Tup.

Het eiland Phra Nang is een van de beroemdste stranden van heel Azië, bekend om zijn spectaculaire stalactieten. Chicken Island heeft prachtige stranden met fijn wit zand. Je hebt de mogelijkheid om te zwemmen of snorkelen of te ontspannen op het strand in de schaduw van palmbomen en te genieten van de zon.
D
it gebied is een paradijs om te duiken met een breed scala aan kleurrijke tropische vissen en koraal in kristalhelder water, variërend van smaragdgroen tot turkoois.

National park fees exclusief.
Duur: ongeveer 5 uur
Vertrektijd: rond 8:30 uur
Transfers: inbegrepen
Maaltijden: niet inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit.

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het Vince Hotel Bangkok Pratunam: 125
Aantal kamers in het Aonang Fiore Resort Krabi: 79
Check-in: 15u
Check-out: 12u

Huisdieren zijn niet toegestaan

Het hotel Aonang Fiore Resort Krabi schenkt geen alcohol, maar het is toegestaan zelf alcohol mee te nemen en in het hotel op te drinken.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Vince Hotel Bangkok Pratunam beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagagedienst
  • Wifi
  • Bewakingsagent
  • Wasserij en stomerij

Het Aonang Fiore Resort Krabi beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Excursiebureau
  • Wasserij

De kamers van het Vince Hotel Bangkok Pratunam zijn uitgerust met:

  • LED televisie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • 2 flessen water
  • Minibar
  • Elektronische kluis
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

De kamers van het Aonang Fiore Resort Krabi zijn uitgerust met:

  • King size bed
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Satelliettelevisie
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Privé balkon
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Wifi

Activiteiten bij het Vince Hotel Bangkok Pratunam:

  • Zwembad op het dakterras
  • Fitnessruimte

Activiteiten bij het Aonang Fiore Resort Krabi:

  • Strand (dichtbij)
  • Buitenzwembad
  • Klimbos (dichtbij)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Optioneel bij te boeken in de tweede stap van de boeking. De afstand tussen luchthaven van Bangkok en het hotel  Vince Hotel Bangkok Pratunam bedraagt ongeveer 30 km, de afstand tussen luchthaven van Krabi en het hotel Aonang Fiore Resort Krabi bedraagt ongeveer 24 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combireis: Vince Pratunam 4* en Aonang Fiore 4*