Turquoise Blue: Tour in Sri Lanka en strandverblijf in de Malediven - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Start deze onvergetelijke reis met een ontdekking van de mooiste plekjes in Sri Lanka
  • Vertrek daarna naar de Malediven om van de rust te genieten tijdens een all-in vakantie
  • Onderweg logeert u in comfortabele hotels met schitterende faciliteiten
  • En ook... Proef van de heerlijke plaatselijke specialiteiten in de gevarieerde Sri Lankaanse keuken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Sri Lanka en de Malediven

Droomt u van de perfecte combinatie tussen cultuur, natuur en verwondering?
We nemen u mee naar 2 magische en adembenemende eilanden in de Indische Oceaan! Aan de ene kant ontdekt u de adembenemende landschappen, spiritualiteit en eeuwenoude tempels in Sri Lanka. Met tal van Werelderfgoed sites, majestueuze bergen en aromatische kruidentuinen weet dit land u zeker te verbazen. 

Daarna is het tijd om helemaal te relaxen in het paradijs... De Malediven bieden het perfecte kader om uw batterijen weer op te laden: kristalhelder water, eindeloze witte zandstranden, kleurrijke vissen... U weet niet waar eerst te kijken!
Bent u klaar voor de vakantie van uw leven?

Reisbeschrijving

Maak uw dromen waar en kies voor een ontdekking van Sri Lanka gecombineerd met een adembenemend strandverblijf in de Malediven. In Sri Lanka geniet u van een compleet programma van 6 nachten met Engelstalige gids/chauffeur die u meer vertelt over de geschiedenis en cultuur van het land. Van Udawalawe tot Kandy, langs Nuwara Eliya en het bruisende Colombo... U gaat op ontdekking naar de mooiste plekjes van het land!
Daarna kiest u zelf of u 3, 5, 7 of 9 nachten gaat relaxen in een magisch kader in de Malediven.

Bij aankomst ontvangt u een SIM-kaart per koppel en een fles water (500 ml) per persoon.

Kies voor een verblijf in de formule die bij u past:
- 9 nachten: 6 nachten in Sri Lanka en 3 nachten op de Malediven
- 11 nachten: 6 nachten in Sri Lanka en 5 nachten op de Malediven
- 13 nachten: 6 nachten in Sri Lanka en 7 nachten op de Malediven
- 15 nachten: 6 nachten in Sri Lanka en 9 nachten op de Malediven

Laat ons u begeleiden ...

Dag 1: Colombo Luchthaven
Dag 2: Colombo - Kosgoda - Galle - Udawalawe
Dag 3: Udawalawe - Nationaal Park Udawalawe - Udawalawe
Dag 4: Udawalawe - Ella - Nuwara Eliya
Dag 5: Nuwara Eliya - Ramboda Falls - Kandy
Dag 6: Kandy - Kandy Tour - Kandy
Dag 7: Kandy - Luchthaven - Malediven - Fihalhohi Island Resort
Dag 8 - 9, 11, 13 of 15: Fihalhohi Island Resort
Dag 10, 12, 14 of 16: Fihalhohi Island Resort - Luchthaven

Dag 1: Aankomst in Colombo
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar u wordt opgewacht door uw gids/chauffeur van Hayleys Tours. Na de formaliteiten op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht in de stad (geschatte reistijd: 45 minuten tot 1 uur rijden).
Inchecken in het hotel en vrije tijd om te bekomen van de lange vlucht.

Overnachting in hotel Fairway Colombo of gelijkwaardig.

Dag 2: Colombo - Kosgoda - Galle - Udawalawe
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Kosgoda om de schildpadden te bewonderen (geschatte reistijd: 2u tot 2,5u rijden).

Kosgoda is bekend om zijn project om de zeeschildpadden te beschermen door de Wild Life Protection Society van Sri Lanka. Dit project werd opgericht in 1988 om de met uitsterven bedreigde schildpadden te redden. Sindsdien werden al meer dan 3,5 miljoen baby schildpadjes vrijgelaten in de natuur. Oktober tot april zijn de beste maanden om de eieren te zien uitkomen (voornamelijk groene schildpadden), maar het hele jaar door zijn er eieren te zien. Na dit fantastische bezoek gaat het richting Galle, een oude havenstad met tal van overblijfselen van de voormalige bezetters. (geschatte reistijd: 1u tot 1,5u rijden).

In de oude stad is de Nederlandse invloed nog altijd zichtbaar, deze plek zal u verbazen met zijn bruisende straatjes, prachtige baai en indrukwekkende kliffen. Dit was het eerste internationale handelscentrum van het land en is vandaag nog altijd het administratieve centrum van het zuiden. Een bezoek aan het Nederlandse "Star Fort" (Werelderfgoed), de Groote Kerk (een Nederlandse kerk), het overheidsgebouw, het New Oriental Hotel (gebouwd in 1684) en de oude klokkentoren mag niet ontbreken. 

Na uw bezoek aan Galle, gaat het richting het hotel in Udawalawe (geschatte reistijd: 1u tot 1,5u rijden).

Overnachting in het Grand Udawalawe Safari Resort of gelijkwaardig.
Dag 3: Udawalawe Nationaal Park
Ontbijt in het hotel en vertrek richting het schitterende nationaal park waar u de ongerepte natuur ontdekt in een klein stukje paradijs. Ongeveer 200 km ten zuidoosten van Colombo is Udawalawe een belangrijke bestemming voor ecotoerisme in Sri Lanka. Dit natuurpark van 30.821 hectare is vooral bekend om de grote olifantenpopulatie (ongeveer 400) die er leeft. Tijdens uw bezoek ontdekt u dus niet alleen de tropische natuur, maar is de kans op een ontmoeting met deze majestueuze dieren erg groot. Zowel de volwassen dieren als de kleintjes zien drinken en spelen in het water, is een moment dat u nooit meer vergeet! Verder vindt u hier ook waterbuffels, waterhagedissen, sambar herten, apen, luipaarden en tal van vogelsoorten.

Overnachting in het Grand Udawalawe Safari Resort of gelijkwaardig.

Dag 4: Udawalawe - Ella - Nuwara Eliya
Vandaag vertrekt u richting Ella, een charmant dorpje midden in de bergen in het zuiden van Hill County (geschatte reistijd: 1,5 tot 2u rijden). Neem de tijd om de prachtige omgeving in u op te nemen met weelderige valleien, theeplantages op de bergwanden en dichtbegroeide bossen.

De volgende halte is Nuwara Eliya, een voormalig Brits koloniaal dorpje midden in het "land van de thee" (geschatte reistijd: 1,5u tot 2u rijden). Hier zijn de Britten erin geslaagd zijn om het Engelse platteland na te bootsen met Georgische architectuur, mooi onderhouden gazons met hagen, een Anglicaanse kerk, golfbanen en weelderige parken. Dit dorpje ligt op zo'n 1900 meter boven zeeniveau en is de perfecte plek om te genieten van de gezonde berglucht en de koelere temperaturen. Inchecken in het hotel en de rest van de dag vrij om in te vullen zoals u dat wilt.

Overnachting in hotel Araliya Green Hills of gelijkwaardig.
Dag 5: Nuwara Eliya - Watervallen van Ramboda - Kandy
Na het ontbijt geniet u van een tour met gids door Nuwara Eliya met een bezoek aan de Anglicaanse kerk, het Victoria Park, een boottocht op het Gregory meer of een ponyritje in de Turf Club. Daarna zet u koers richting de Ramboda Falls (geschatte reistijd: 30 tot 45 minuten rijden).

Bewonder de indrukwekkende watervallen van Ramboda waar u de tijd heeft om dit prachtig stukje natuur te ontdekken. De laatste halte van de dag is Kandy (geschatte reistijd: 1,5u tot 2u rijden).

Kandy is niet alleen één van de mooiste steden van Sri Lanka, dankzij zijn ligging op 488 meter hoogte is het ook een plek met een prachtig uitzicht op de groene heuvels. In het centrum van de stad vindt u de Tempel van de Tand (Dalada Maligawa) met zijn gouden dak. Dit is waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom het belangrijkste religieuze monument ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. 

Overnachting in hotel Amaya Hills of gelijkwaardig.
Dag 6: Bezoek aan Kandy
Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan de botanische tuinen van Peradeniya waar u op meer dan 60 hectare één van de mooiste verzamelingen ter wereld vindt van tropische planten, lotusbloemen en nog veel meer. Hier ontdekt u ook de grootste collectie van orchideeën in Azië. Ooit was dit een privétuin van de koninklijke familie, maar later werd het omgetoverd tot een botanische tuin voor het grote publiek. Daarna bezoekt u de rest van de stad met een gids voor u terugkeert naar het hotel.

's Avonds kunt u kiezen voor een bezoek aan de Koninklijke stad Kandy. Sinds de oudheid speelt de 'Tand van Boeddha' een belangrijke politieke rol, er werd aangenomen dat wie dit relikwie in bezit heeft, ook het recht heeft op het bestuur van het land. Kandy was de laatste hoofdstad van het Singalese rijk en heeft zijn plaats op de Unesco Werelderfgoedlijst onder andere te danken aan de Tempel van de Tand. 

De avond wordt afgesloten met een traditioneel dansspektakel waar u de klassieke dansvormen te zien krijgt die samenhangen met eeuwenoude rituelen en ceremonies.

Overnachting in hotel Amaya Hills of gelijkwaardig.
Dag 7: Kandy - Luchthaven - Malediven - Fihalhohi Island Resort
Na een laatste ontbijt in Sri Lanka gaat het richting de luchthaven voor uw vlucht naar de Malediven (geschatte reistijd naar de luchthaven: 2,5 tot 3 uur rijden).

Bij aankomst in de Malediven wordt u overgebracht naar het resort met een speedboot (speedboten zijn beschikbaar tussen 6u en 17u, als u na 17u aankomt, wordt een supplement van 25USD aangerekend per persoon - tot 22.30u)

Overnachting in het Fihalhohi Island Resort of gelijkwaardig.

Dag 8 - 9, 11, 13 of 15: Malediven
Geniet van de rust, de paradijselijke omgeving en de schitterende faciliteiten in het resort om uw batterijen weer helemaal op te laden. Tijdens dit strandverblijf profiteert u van de all-inclusiveformule voor een afsluiter zonder zorgen.

Overnachting in het Fihalhohi Island Resort of gelijkwaardig.

Dag 10, 12, 14 of 16: Terugvlucht
Na een laatste ontbijt in dit stukje paradijs, gaat het terug naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om u een reis in alle comfort te garanderen, hebben we op elke bestemming met veel zorg een schitterend 4* hotel uitgekozen. Zo heeft u de tijd om volledig te relaxen na de avonturen van de dag en vol energie te beginnen aan de ontdekking van een ander stukje van het land. Tijdens uw verblijf in Kandy in hotel Amaya Hills, profiteert u bovendien van 10% korting op extra's en 10% korting op ayurvedische behandelingen.

Uw hotels tijdens de rondreis zijn de volgende (of gelijkwaardig):
Colombo: Fairway Colombo 4* - Z Home Kamer
- Udawalawe: Grand Udawalawe Safari Resort 4* - Deluxe Kamer
- Nuwara Eliya: Araliya Green Hills 4* - Deluxe Kamer
- Kandy: Amaya Hills 4* - Superior Kamer of upgrade naar Deluxe Kamer (volgens beschikbaarheid)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Uw dagelijkse ontbijt biedt de perfecte combinatie tussen gemoedsrust en vrijheid in alle hotels tijdens de rondreis in Sri Lanka. Optioneel en met supplement kunt u kiezen voor halfpension (exclusief dranken).

Uw strandvakantie in het Fihalhohi Island Resort

Na uw ontdekkingen in Sri Lanka is het tijd om helemaal tot rust te komen op de stranden aan het Fihalhohi Island Resort in de Malediven voor 3, 5, 7 of 9 nachten. In het zuiden van de atol, op het laatste eiland onder Malé, ontdekt u dit resort met een betoverend uitzicht op de Indische Oceaan en de tropische natuur van het eiland. Dit stukje paradijs is ideaal voor een droomverblijf in een exotisch kader.

Als u dit resort kiest als bestemming voor uw huwelijksreis (een kopie van uw huwelijkscertificaat minder dan 6 maanden oud is noodzakelijk), geniet u van de volgende voordelen:
- Een fruitmand met exotische vruchten
- Een fles wijn

De kamers
U logeert in een prachtige Comfort Kamer (27 m²), omringd door de weelderige tuinen van het resort. Hier vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie, net als een gezellig terras waar u de dag op de best mogelijke manier begint met een prachtig uitzicht onder de eerste zonnestralen.

Uw pension

Tijdens uw verblijf in het Fihalhohi Island Resort geniet u zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule. 

Restaurant Palm Groove is de plek waar u proeft van zowel het ontbijt, de lunch en het diner. De rijkelijke buffetten bieden keuze genoeg om uw smaakpapillen te verwennen met Aziatische curry's, typische streekgerechten van de Malediven, continentale maaltijden en thema-avonden 2 keer per week. Het Surf Café is dan weer de ideale plek om een hongertje te stillen op het strand met een hamburger, salade of steak.

Activiteiten
Laat u eens goed in de watten leggen tijdens dit paradijselijke strandverblijf. Dankzij deze aanbieding geniet u van 20% korting in de spa zodat u lichaam en geest weer helemaal in balans brengt. Voor sportievelingen is er een fitnessruimte en wie de kleurrijke onderwaterwereld wil ontdekken, kan een duik nemen in het kristalheldere water.

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt in Sri Lanka
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het programma
- De diensten van een Engelstalige gids/chauffeur in Sri Lanka
- Een fles water van 500 ml per persoon bij aankomst
- Een SIM-kaart per koppel bij aankomst
- 10% korting op de extra's en ayurvedische behandelingen in hotel Amaya Hills Kandy
- Alle transfers tijdens de tour in Sri Lanka
- Transfer met speedboot naar het hotel in de Malediven
- Alle plaatselijke belastingen (onder voorbehoud)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Excursies en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten (meer info op www.eta.gov.lk)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het Fihalhohi Island Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 150
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

 

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Pendeldienst
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Wisselkantoor

De kamers zijn uitgerust met:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Zithoek
  • Minibar
  • Kluis
  • Terras
  • Badkamer met douche en bad

Activiteiten bij het hotel:

  • Aan het strand
  • Watersporten
  • Spa
  • Fitnessruimte

De all-inclusiveformule bestaat uit:
- Ontbijt van 7.30u tot 9.30u
- Lunch van 12.30u tot 14u
- Diner van 19.30u tot 21.30u
- Gebak en snacks van 16u tot 17u in de Blue Lagoon Bar
- Selectie aan dranken (whisky, brandy, gin, wodka, rum, bier, thee, koffie, rode en witte wijn, frisdrank, mineraalwater) in de bars van 9u tot middernacht en in het Palm Groove restaurant tijdens de maaltijden

Niet inbegrepen:
- Drankjes na middernacht
- Minibar
- Aperitieven, likeur, cocktails, vers fruitsap, espresso en cappuccino 
- Flessen wijn

Alcohol wordt niet geserveerd aan personen jonger dan 18 jaar.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. In Sri Lanka zijn transfers tussen de luchthaven en hotel en inter-hotels inbegrepen in onze aanbiedingen.Op de Malediven zijn retourtransfers van / naar de luchthaven / hotel per speedboot inbegrepen in onze aanbiedingen (alleen tussen 6 en 17 uur maximum - voor elke aankomst na 17.00 uur geldt een toeslag van 25USD per persoon).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Turquoise Blue: Tour in Sri Lanka en strandverblijf in de Malediven