Weligama Bay Marriott Resort Spa Beach 5* en optionele rondreis - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een luxeresort met uitzonderlijke faciliteiten en een panoramisch uitzicht op zee
  • Kom tot rust in uw fantastische Luxe Kamer met Ocean View
  • Kies voor de aanbieding met rondreis om dit betoverende land te ontdekken
  • En ook... bezoek de meest fascinerende plekjes dankzij de vele excursies

Welkom in... Sri Lanka

Bent u op zoek naar totale ontspanning in een exotische omgeving?
Laat u verleiden door de magie van Sri Lanka met zijn eeuwenoude tempels, historische steden, eindeloze stranden, majestueuze bergen en een fascinerende fauna en flora... En dat alles met een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan. Dit is het paradijs!

Ontdek de spiritualiteit, de authentieke cultuur, de prachtige landschappen en ontmoet de warme, vriendelijke bevolking.
Dit eiland laat gegarandeerd een onvergetelijke indruk na!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Kies voor een onvergetelijke rondreis door dit unieke land. 4 nachten op de mooiste plekjes en bezoeken aan de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Tijdens de rondreis wordt u vergezeld door een Engelstalige chauffeur. Nadien verblijft u in het 5* hotel Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*.

Aanbieding 1: rondreis van 4 nachten + verblijf in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*:
U kunt zelf de lengte van uw verblijf bepalen:
- 6 nachten: 4 nachten rondreis door Sri Lanka + 2 nachten in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*
- 8 nachten: 4 nachten rondreis door Sri Lanka + 4 nachten in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*
- 10 nachten: 4 nachten rondreis door Sri Lanka + 6 nachten in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*

Aanbieding 2: verblijf in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*:
- 5 nachten in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*
- 7 nachten in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*
- 10 nachten in Weligama Bay marriott Resort Spa Beach 5*


Uw reisroute voor de rondreis
Dag 1:
Aankomst / Kandy
Dag 2: Kandy
Dag 3: Kandy / Nuwara Eliya
Dag 4: Nuwara Eliya / Ella / Udawalawe
Dag 5: Udawalawe / Galle / Balapitiya of Weligama

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Luchthaven / Kandy
Aankomst op de luchthaven van Colombo en verwelkoming door uw chauffeur/ gids van Hayleys Tours. U wordt naar Kandy vervoerd in een auto met airconditioning. (de rit duurt ongeveer 3 à 4 uur). Na het inchecken bent u vrij.

Overnachting in hotel Amaya Hills of gelijkwaardig.

Dag 2: Kandy   
Na het ontbijt bezoekt u de botanische tuinen van Peradeniya (op ongeveer 30 min van het hotel). Bewonder de vele tropische planten, orchideeën, palmen en medicinale planten. Prachtig!
De Tempel van de Tand
is een boeddhistische tempel in de stad Kandy en wordt beschouwd als de voornaamste heilige aanbiddingsplaats van de boeddhistische wereld. Volgens de legende bevindt zich hier de tand van Boeddha,die uit zijn graf genomen werd. Het werd onmiddellijk een voorwerp van grote eerbied en verscheidene juwelen die hier verkocht worden, presenteren een reproductie. Aan de buitenkant zijn de tempelgebouwen niet mooi of weelderig versierd, terwijl ze met hun rode daken het Kandymeer overheersen. Contrasterend met de sobere buitenkant, zijn de binnenkanten van de tempelgebouwen versierd met gesneden houtwerken, ivoor en vernis. De relikwie van de tand wordt bewaard in een heiligdom dat 2 verdiepingen telt en versierd is met twee grote olifanttanden.

Na dit bezoek kunt u een culturele dansprestatie bewonderen. Deze klassieke dansvormen worden geassocieerd met de uitvoering van verschillende rituelen en ceremonies die eeuwen oud zijn en gebaseerd zijn op de volksgodsdienst en volksgeloof dat terug gaat naar tijden van voor het bestaan en  aanvaarding van het boeddhisme door de Sinhalese bevolking in de derde eeuw V.C.

Overnachting in hotel Amaya Hills of gelijkwaardig.

Dag 3: Kandy / Nuwara Eliya
Na het ontbijt, checkt u uit het hotel en vertrekt u naar het station van Kandy om uw trein naar Nanu Oya te nemen. De treinreis naar Nanu Oya is een van de favoriete treintochten van alle reizigers die Sri Lanka bezoeken. Deze trein rijdt door het zuidelijke heuvelland van Sri Lanka, door de theeplantages, door de wolken en vervolgens door de vele bergtunnels om tenslotte Nanu Oya te bereiken. Na afloop maakt u een kort bezoek aan Nuwara Eliya, een geweldige locatie.
Nuwara Eliya ligt in het hart van de theeplantages en is een prachtige stad waar de Britten erin geslaagd zijn om een ​​replica van het Engelse platteland te creëren, met huizen in Georgische en Queen Anne stijl. Goed verzorgde gazons met hagen, een Anglicaanse kerk, een beroemde golfbaan en prachtige parken geven de plek een gevoel van nostalgie. De lucht is fris en gezond doordat de stad op 6.200 voet boven zeeniveau ligt - een rustige toevluchtsoord om aan de drukte van het stadsleven te ontsnappen.
De rest van de dag bent u vrij om wat uit te rusten.

Overnachting in  hotel BlackPool of gelijkwaardig in Nuwara Eliya.

Dag 4: Nuwara Eliya / Ella / Udawalawe
Na het ontbijt trekt u langs Ella en verder door naar Udawalawe (op 3 à 4 uur rijden).
Ella is een kleine stad in de bergen, in het midden van de natuur, theeplantages en bossen. Na het inchecken gaat u op safari in het nationale park Udawalawe.
Udawalawe, gelegen ongeveer 200km ten zuidoosten van Colombo stad, is een belangrijke eco-toeristische bestemming in Sri Lanka. Het is bekend vanwege de vele olifanten die er wonen, namelijk zo'n 400 in totaal. Tijdens een safari is het dan ook niet ongewoonlijk een kudde volwassene en jonge olifanten te zien drinken of baden in één van de wateren. Naast deze hoofdattractie is het park verder de thuisbasis van waterbuffels, waterhagedissen, sambarherten, apen en luipaarden. Ook is het een spannende plek voor vogelliefhebbers. Heerlijk dieren spotten!

Overnachting in hotel Grand Udawalawe Safari Resort of gelijkwaardig.
Dag 5: Udawalawe / Galle / Weligama
Na het ontbijt bezoekt u het kustplaatsje Galle (2,5 à 3 uur rijden). Galle is een gezellig stadje waar de Nederlandse invloeden nog te zien zijn. Ooit was het dankzij de haven een belangrijke handelaarsplaats. Nu is het nog steeds de hoofdstad van de provincie en het administratieve centrum van het zuiden van het land. De unawatuna baai is wondermooi met helder turquoise water. Het rif wordt hier beschermd en het is prachtig om te zwemmen. Bezoek zeker ook het Star Fort, dit UNESCO-werelderfgoed met de Groote Kerk, de Old Bell Tower en Dutch Government House is de moeite waard.

Nadien gaat u naar het Kosgoda Sea Turtle Conversation Project (1 à 1,5 uur rijden). Het strand van Kosgoda is de thuis voor 5 soorten zeeschildpadden, die hier hun nesten hebben. Ontdek hoe men dit prachtig stukje natuur beschermt en conserveert. Mooi!

Overnachting in hotel Weligama Bay Marriott Resort.

Uw verblijf en pension tijdens de rondreis

Uw hotel

Tijdens de rondreis verblijft u in Standaard Kamers in 4* of 5* hotels: - Kandy: Amaya Hills 4* (of gelijkwaardig) - Nuwara Eliya: The BlacPool Hotel 5* (of gelijkwaardig) - Udawalawe: Grand Udawalawe Safari Resort 4* (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

U krijgt tijdens de rondreis elke dag een heerlijk ontbijt. Dankzij deze ontbijtformule heeft u de rest van de dag meer vrijheid om ten volle te genieten van de dagen vol avontuur.

Optioneel en tegen betaling kunt u kiezen voor een verblijf op basis van halfpension (zonder drankjes).

Uw hotel

Aan de spectaculaire baai van Weligama vindt u het Weligama Bay Marriott Resort Spa Beach 5*. Dit is de ideale plek om al uw zorgen te vergeten en uw batterijen weer helemaal op te laden. Ontdek de schitterende faciliteiten en de luxueuze inrichting die moderniteit perfect combineert met authenticiteit. Bovendien heeft u vanuit het hotel zicht op zee!

Een heerlijke maaltijd in het buffetrestaurant? Of toch liever een à-la-cartemenu met streekgerechten? U kiest het zelf! Behalve op het paradijselijke strand, komt u ook tot rust in de spa of aan de rand van het prachtige zwembad. Uw verblijf in Sri Lanka wordt er eentje om nooit te vergeten!


Om u op gepaste manier welkom te heten, wordt u een verse fruitmand aangeboden bij aankomst.

Uw kamer

Om uw verblijf in het Weligama Bay Marriott Resort Spa Beach nog extra bijzonder te maken, hebben we voor u een upgrade naar een Luxe Kamer met Zeezicht (ongeveer 46 m²) geregeld.

Deze ruime en luxueuze kamer is een oase van rust, gezelligheid en elegantie waar een heerlijke nachtrust gegarandeerd is na een dag vol ontdekkingen. U zult gecharmeerd zijn door de stijlvolle inrichting in warme kleuren en de moderne faciliteiten. Vanaf het balkon bewondert u het prachtige uitzicht op de Indische Oceaan, de beste manier om een dag op deze paradijselijke bestemming te beginnen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Uw dagen in Sri Lanka beginnen op de best mogelijke manier met vooledig verzorgde all-inclusiveformule.

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm om u een ruime keuze te geven tussen typische streekspecialiteiten en internationale gerechten. Voor de lunch en het diner heeft u de keuze tussen verschillende restaurants en bars, elk met hun eigen inrichting, sfeer en menukaart. Dankzij deze aanbieding profiteert u van 10% korting in de restaurants van het hotel om de plaatselijke en internationale gastronomie extra voordelig te ontdekken.

Activiteiten

Nadat u de mooiste plekjes van de streek heeft ontdekt met een fantastische excursie of u van een heerlijk zonnebad heeft genoten op het strand, keert u terug naar het hotel om verwend te worden in de spa. Bovendien profiteert u dankzij deze aanbieding van 15% korting op de behandelingen in de spa.

Sportievelingen genieten van een stevige workout in de fitnessruimte of nemen een frisse duik in het buitenzwembad. Ondertussen worden de kinderen opgevangen in de kinderclub met spelletjes, sport, knutselen en nog veel meer!

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen bij deze rondreis:
- Upgrade naar een Deluxe Kamer bij hotel Amalya Hills (naar beschikbaarheid)
- 10% korting op maaltijden en drankjes bij hotel Amalya Hills
- 15% korting bij Ayurveda-behandelingen bij hotel Amalya Hills
- Entreegelden voor de botanische tuin van Peradeniya, de Tempel van de Tand, het nationale park Udawalawe, het Kosgoda Sea Turtle Conservation Project
- Safari met een jeep in het nationale park Udawalawe (1/2 dag)
- Treinreis van Kandy naar Nanu Oya
- Transfers tussen hotels in auto met airconditioning en Engelstalige chauffeur

Niet inbegrepen bij deze rondreis:
- Andere kamertypes
- Niet vernoemde maaltijden en drankjes
- Persoonlijke uitgaven, fooien
- Verblijfstax (ter plaatse te betalen)
- Verzekeringen


 

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 198
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement.

Annuleringsvoorwaarden
: bij annulering tot 29 dagen voor vertrek wordt het volledige bedrag aangerekend.

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Excursiebalie
  • Wisselkantoor
  • Wifi
  • Parking
  • Kranten (met bijbetaling)
  • Souvenirwinkel
  • Wasserij (met bijbetaling)
  • Strijkdienst (met bijbetaling)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Zithoek
  • Bureau
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Kinderclub
  • Strand
  • Excursies

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Weligama Bay Marriott Resort Spa Beach 5* en optionele rondreis