Privétour in Sri Lanka en Fihalhohi Island Resort Malediven 4* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de niet te missen plekjes in Sri Lanka tijdens een uitzonderlijke rondreis
 • Laat u verbazen door de fauna en flora in het Minneriya Nationaal Park
 • Breng een bezoek aan de Tempel van de Tand, de meest spirituele plek van het land
 • Eindig uw vakantie aan de paradijselijke stranden van de Malediven

Welkom in ... Sri Lanka en de Malediven!

Droomt u van een vakantie die de perfecte mix biedt tussen cultuur, natuur en paradijselijke stranden?
Wij nemen u mee naar 2 pareltjes in de Indische Oceaan! Het eerste deel van uw vakantie staat in teken van prachtige uitzichten, weelderige tempels, majestueuze bergen en aromatische kruiden in Sri Lanka. Daarna gaat het naar de droomstranden van de Malediven met wit zand, kristalhelder water, kleurrijke vissen ... U valt van de ene verbazing in de andere!

Reisbeschrijving

Kom met ons mee op ontdekking in Sri Lanka gedurende 5 dagen/4 nachten langs de niet te missen plekjes van de "Traan van India" om daarna helemaal tot rust te komen op de stranden van de Malediven.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: Rondreis van 4 nachten in Sri Lanka + 3 nachten in het Fihalhohi Island Resort in de Malediven
- 9 nachten: Rondreis van 4 nachten in Sri Lanka + 5 nachten in het Fihalhohi Island Resort in de Malediven
- 11 nachten: Rondreis van 4 nachten in Sri Lanka + 7 nachten in het Fihalhohi Island Resort in de Malediven

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Colombo - Pinnawala - Habarana
Dag 2: Habarana - Sigiriya - Minneriya - Habarana
Dag 3: Habarana - Dambulla - Matale - Kandy
Dag 4: Kandy - Peradeniya - Kandy
Dag 5: Kandy - Luchthaven - Malediven
Dag 6 - 7, 9 of 11: Malediven
Dag 9, 10 of 12: Malediven - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Sri Lanka - Pinnawala - Habarana
Bij aankomst op de  Bandaranayake internationale luchthaven wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en naar de Pinnawala Elephant Foundation gebracht voor een unieke ervaring met deze grote grijze reuzen (in een voertuig met airconditioning, ongeveer 2 tot 3 uur rijden).

De Millennium Elephant Foundation is opgericht in 1999 als liefdadigheidsinstelling in Sri Lanka voor olifanten in gevangenschap. Deze organisatie heeft mensen altijd de kans geboden om op een veilige en verantwoorde manier met olifanten om te gaan, zowel voor de persoon als voor de olifant, terwijl men meer leert over de benarde situatie van Aziatische olifanten. 

Tijdens uw bezoek is inbegrepen:
- Gids tijdens het hele bezoek 
- Wandeling van ongeveer 40 minuten met een olifant
- Baden van de olifanten
- Bezoek aan de papierfabriek Maximus Elephant Dung

Aansluitend reist u door naar Habarana (ongeveer 2 tot 3 uur rijden). Bij aankomst neemt u uw intrek in het hotel en heeft u tijd om wat te ontspannen. 
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 2: Habarana - Sigiriya - Minneriya - Habarana
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting het bekende Sigiriya Rock Fortress wat zoveel betekent als 'Leeuwenrots'. (geschatte reistijd van Sigiriya naar de rots: 15 tot 20 minuten). Dit fantastische fort op een rots wordt beschouwd als het achtste wereldwonder en werd gebouwd door koning Kasyapa in de vijfde eeuw na Christus en daarna gedurende 18 jaar gebruikt als koninklijke citadel. U beklimt de 1200 trappen naar de top om de prachtige fresco's van de Wolkenmaagden te bewonderen en het spectaculaire uitzicht op de omgeving. De fantastische watertuinen werden gerestaureerd en in hun glorie hersteld door het Central Cultural Fund van Unesco.
De beklimming is niet aangeraden voor personen die moeite hebben met stappen.

De volgende halte van de dag is het Minneriya Nationaal Park (ongeveer 20 tot 30 minuten rijden), één van de beste plekken in het land om wilde olifanten te zien, die zich vaak in grote groepen verplaatsen. Kuddes van 200 exemplaren of meer komen eten en drinken bij de waterputten, waar ook tal van vogels (kleine aalscholvers, ooievaars, reigers en pelikanen), kleine reptielen en vissen te zien zijn. U maakt een safari in het park om de fauna en flora te bewonderen, hier vindt u een gebied van 88,9 km² gedomineerd door het Minneriya reservoir met bossen en moerassen waar makaken, sambar herten, buffels en krokodillen leven.

Afhankelijk van de laatste informatie over de olifantenkuddes, kan de chauffeur beslissen om het Kaudulla en het Eco Park te bezoeken in plaats van het Minneriya park.

Terugkeer naar het hotel waar u de rest van de dag vrij bent om te genieten van de faciliteiten in het hotel.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Habarana - Dambulla - Matale - Kandy
Na het ontbijt vertrekt u naar de Gouden Tempel van Dambulla (geschatte reistijd van Sigiriya naar Dambulla: 15 tot 20 minuten), een grote geïsoleerde rotsmassa. Het was hier dat koning Valagambahu zijn toevlucht zocht in de eerste eeuw voor Christus. Later veranderde hij de grotten in een indrukwekkend tempelcomplex, vandaag de meest indrukwekkende grottempel van Sri Lanka!

Het complex van vijf grotten met meer dan 2000 vierkante meter geschilderde muren en plafonds die hier te vinden zijn, is meer dan 2000 jaar oud. Het is zelfs de grootste oppervlakte met schilderingen ter wereld! De grotten bevatten meer dan 150 afbeeldingen van Boeddha waarvan de grootste de kolossale figuur van Boeddha van 14 meter is, uit rots uitgehouwen. 
U kunt de beklimming maken naar de top van de rotsen op 200 meter hoogte, niet aangeraden voor personen die moeite hebben met stappen.

Vervolgens reist u door naar Kandy en bezoekt u onderweg de kruidentuin van Matale (geschatte reistijd van Dambulla naar Matale: 1 uur tot 1 uur en 30 minuten). Kruiden zijn al eeuwenlang een van de meest belangrijke exportproducten van Sri Lanka. Ze worden niet enkel gebruikt in gerechten, maar ook in medicijnen en cosmetica.
Tenslotte komt u aan in Kandy.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 4: Kandy - Peradeniya - Kandy
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de Royal Botanical Gardens van Peradeniya (geschatte reistijd van Kandy naar Peradeniya: 15-20 minuten).
Deze oorspronkelijk koninklijke tuin was lange tijd gesloten voor het publiek, maar werd later omgevormd tot een botanische tuin waar iedereen kan komen genieten van de tropische bloemen en planten. Naast een indrukwekkende verzameling van exotische en typisch Sri Lankaanse soorten, vindt u hier ook een orchidee huis met de grootste collectie orchideeën in Azië. 

Daarna keert u terug naar Kandy om een bezoek te brengen aan de Tempel van de Tand. Het relikwie van de Tempel van de Tand is het belangrijkste heiligdom voor boeddhisten van over de hele wereld en bevindt zich in Kandy. Volgens de legende is dit een originele tand van Boeddha die gered werd voor hij op de brandstapel terecht kwam. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Daarna gaat het terug naar het hotel waar u kunt bijkomen van een bewogen dag.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Kandy - Luchthaven - Malediven
Vandaag geniet u, na een laatste ontbijt in het hotel, van een transfer naar de internationale luchthaven van Colombo (geschatte reistijd van Kandy naar de luchthaven: 3 tot 4 uur) waar u de vlucht naar de Malediven neemt.

Bij aankomst in de Malediven staat onze vertegenwoordiger u op te wachten voor uw transfer met een speedboot naar het hotel (ongeveer 45 minuten, beschikbaar tussen 06.00 en 21.00 uur).
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6-7, 9 of 11: Malediven
Breng uw dagen door op het prachtige strand of bij het zwembad en ontdek te talrijk activiteiten die aangeboden worden bij het hotel. Watersporten, massages, lekker eten ... Dit is de perfecte plek om uw vakantie af te sluiten!
Diners en overnachtingen in het hotel.

Dag 8, 10 of 12: Malediven - Vertrek
Nadat u een laatste keer genoten heeft van de gastronomie en faciliteiten van het hotel, gaat het terug richting de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis in Sri Lanka logeert u elke avond in een moderne kamer in 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun comfort, voorzieningen en ligging. Zo kunt u uw batterijen weer helemaal opladen en u klaarmaken voor een nieuwe dag vol ontdekkingen!

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Habarana: Habarana Village - Superior Kamer
- Kandy: Royal Classic Resort - Deluxe Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens uw verblijf in Sri Lanka profiteert u van een upgrade naar halfpension (exclusief drankjes). 

Aarzel niet om te proeven van dahl, een lekkere linzenpuree, of sambol, een mengeling van de geraspte kokosnoot met paprika, kruiden en gedroogde vis.

Uw strandverlenging in het Fihalhohi Island Resort 4*

Na enkele dagen vol ontdekkingen in Sri Lanka, wacht een ware oase van rust in het Fihalhohi Island Resort 4* in de Malediven.

In het zuidwesten van het atol ligt uw luxueuze resort op het laatste eiland ten zuiden van Malé. U wordt gecharmeerd door het eindeloze uitzicht op de Indische Oceaan en de tropische schoonheid van het eiland. Er is geen betere plek om bij te komen van uw avonturen dan in dit paradijselijke kader aan de witte stranden en het kristalheldere water.

U pakt uw koffers uit in een Comfort Kamer (27 m²), midden in de tropische en weelderige tuin van het hotel. Start elke ochtend op het terras van uw kamer en geniet van de moderne, stijlvolle en comfortabele inrichting.

Tijdens uw verblijf in het Fihalhohi Island Resort geniet u van een upgrade naar volpension (exclusief drankjes). Restaurant Palm Groove stelt u zowel het ontbijt, de lunch als het diner voor en is één van de meest geprezen restaurants van de Maldediven! De buffetten zijn hier rijkelijk en gevarieerd en de ingrediënten zijn altijd vers. Het moeilijkste is om te kiezen tussen de curry's, Aziatische gerechten, typische streekspecialiteiten of internationale smaken. 2 keer per week worden er thema-avonden georganiseerd.
's Avonds heeft u afspraak bij de Fishermans Bar of de Blue Lagoon Bar voor een heerlijke cocktail.


Omdat u op vakantie echt helemaal tot rust zou kunnen komen, beschikt uw hotel over een fantastische spa waar u zich heerlijk in de watten kunt laten leggen. Sportievelingen hebben afspraak in de fitness en wie onder het oppervlak van het turquoise water op verkenning wilt gaan, kan duiken of snorkelen.

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven van Colombo en de hotels zijn inclusief. Ook de transfers met een speedboot (heen en terug) van de luchthaven van Malé en het hotel zijn inbegrepen tussen 06.00 en 21.00 uur (ongeveer 45 minuten varen).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in in de hotels: 14.00 uur
- Check-out uit de hotels: 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- Kamer volgens het programma in de vermelde 5* hotels of gelijkwaardig
- Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
- Entreeprijzen volgens het programma: Pinnawala Elephant Foundation, Sigiriya Rock Fortress, Gouden Tempel van Dambulla, Tempel van de Tand en Royal Botanical Gardens van Peradeniya
- Jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park
- Plaatselijke Engelstalige chauffeur/gids
- Luchthaventransfers
- Vlucht van Colombo naar Malé in economy klasse

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw hotel in de Malediven

Alle praktische informatie over het Fihalhohi Island Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 150
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • 24-uursreceptie
 • Pendeldienst
 • Airconditioning
 • Wifi
 • Valutawissel

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • Wifi
 • Zithoek
 • Minibar
 • Kluis
 • Terras
 • Badkamer met douche en bad

Activiteiten bij het hotel*:

 • Strand
 • Spa
 • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privétour in Sri Lanka en Fihalhohi Island Resort Malediven 4*