Privérondreis door Sri Lanka en strandverblijf in het Amaya Beach Passikudah 4* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Trek erop uit en ontdek de landschappen van Sri Lanka
  • Ontmoet olifanten in hun natuurlijke habitat in het Udawalawa National Park
  • Ontspan en rust uit op de paradijselijke stranden van Passikudah
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke lokale lekkernijen

Welkom in ... Sri Lanka!

Een weelderige jungle, overblijfselen van oude beschavingen en een gevarieerd landschap ... Sri Lanka heeft alles in huis om zowel cultuurliefhebbers, mensen met interesse in archeologie als natuurliefhebbers te boeien. Theeplantages, eindeloze rijstvelden en velden vol met specerijen zorgen steeds weer voor andere panorama’s, geuren en kleuren.

Daarnaast komen ook liefhebbers van strandvakanties aan hun trekken dankzij de gouden zandstranden omgeven door kristalhelder water en palmbomen. Laat u betoveren door het eiland van de duizend glimlachen!

Reisbeschrijving

Tijdens deze schitterende rondreis van 8, 10  of 12 nachten, bezoekt u de niet te missen bezienswaardigheden van Sri Lanka en ontdekt u de talloze natuurlijke en culturele pareltjes op uw eigen ritme. Tussen de bezoeken aan historische, natuurlijke en culturele bezienswaardigheden door ontdekt u een nieuwe cultuur, prachtige landschappen, gebruiken en tradities en deelt u prachtige momenten met de inwoners. 

Tijdens deze privérondreis wordt u begeleid door een Engelstalige chauffeur. Na het verkennen van het eiland kunt u 3 tot 7 nachten ontspannen op het strand in Passikudah.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 8 nachten: een rondreis van 5 nachten + 3 nachten in het Amaya Beach Passikudah 4* 
- 10 nachten: een rondreis van 5 nachten + 5 nachten in het Amaya Beach Passikudah 4* + 
- 12 nachten: een rondreis van 5 nachten + 7 nachten in het Amaya Beach Passikudah 4* 

Uw reisroute:
Dag 1: Udawalawe
Dag 2: Udawalawe - Nuwara Eliya
Dag 3: Nuwara Eliya - Kandy
Dag 4: Kandy - Matale - Sigiriya - Habarana
Dag 5: Habarana - Dambulla - Passikudah
Dag 6 tot 7, 9 of 11: Passikudah
Dag 8, 10 of 12: Passikudah - Polonnaruwa - Colombo
Dag 9, 11 of 13: Vertrek uit Colombo

Staan uw koffers al klaar?

... verder lezen

Uw programma

Dag 1: Udawalawe
Bij uw aankomst in Colombo wordt u opgewacht door uw chauffeur die u rechtstreeks naar Uduwalawe brengt via Rathnapura (ongeveer 4 tot 5 uur rijden). Aankomst in uw hotel en u heeft de rest van de dag vrij om te bekomen van de lange vlucht of zelf al eens op verkenning te gaan. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Udawalawa - Nuwara Eliya
Na het ontbijt gaat u naar Udawalawa National Park voor een jeepsafari. (ongeveer 15 tot 20 minuten rijden). Het Nationaal Park, gelegen op 200 km van Colombo, is een toonaangevende ecologische toeristische bestemming in Sri Lanka. Er leven ongeveer 400 olifanten die u kunt observeren in kuddes die zwemmen of spelen. In het park zijn ook buffels, waterhagedissen, herten, apen en luipaarden te vinden. Vogelliefhebbers zullen blij zijn om de vele soorten te ontdekken. Terugkeer naar uw hotel voordat u verdergaat naar Nuwara Eliya (ongeveer 4 tot 5 uur rijden). Aankomst en check-in in het hotel. Nuwara Eliya doet denken aan Engeland, met zijn Victoriaanse tuinen, rozenstruiken, ongerepte gazons, golfbaan en een koel, mistig klimaat.
Diner en overnachting in hotel.
Dag 3: Nuwara Eliya - Kandy
Na het ontbijt in het hotel richting Kandy. Onderweg bezoekt u de Ramboda-watervallen en de Royal Botanical Garden. (ongeveer 60 tot 90 minuten rijden). De Ramboda-watervallen zijn 109 meter hoog en bevinden zich in de regio rond Pussellawa. Ze zijn gevormd door Panna Oya, een zijrivier van de Kothmale Oya. 

Vervolgens gaat u verder naar Peradeniya. (ongeveer 1,5 tot 2 uur rijden) naar de botanische tuinen van waar u op meer dan 60 hectare een van de mooiste verzamelingen ter wereld vindt van tropische planten, orchideeën, lotusbloemen en nog veel meer. Uw volgende stop is Kandy (ongeveer 15 tot 20 min. rijden).

Kandy is misschien wel de mooiste stad van Sri Lanka. Op een hoogte van 488 meter, is het na Colombo de meest bezochte plaats in Sri Lanka. De Dalada Maligawa, met zijn gouden dak, is het vlaggenschip van de stad. Het herbergt de relikwie van de heilige tand van de Boeddha. Er zijn vele heiligdommen en tempels in en rond Kandy, waar u zeldzame schilderijen, fresco's en stenen sculpturen kunt zien. Aankomst en installatie in het hotel en rest van de dag vrij.

Het bezoek aan het rotsfort van Sigiriya is niet aan te raden voor personen met hoogtevrees of moeite om te wandelen.

Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Kandy - Matale - Sigiriya - Habarana
Vandaag, na het ontbijt, verlaat u het hotel en gaat u naar Habarana. Onderweg bezoekt u de tempel van de tand, de Matale kruidentuin en het Sigiriya rotsfort.
De Tempel van de Tand is de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Elke dag stromen hier honderden boeddhistische pelgrims van over de hele wereld samen om deze heilige plek te bezoeken.

Vervolgens brengt u een bezoek aan de kruidentuin van Matale (ongeveer 1 uur rijden) om te bekijken waar Sri Lanka zo beroemd om is. Ontdek de verschillende kruiden die op Ceylon groeien en leer alles over hun gebruik. 
Daarna is het tijd om Sigiriya (ongeveer 1-2 uur rijden) te bezoeken met zijn bekende Rock Fortress, ofwel een citadel gebouwd boven op een rots met een prachtig uitzicht. U maakt de beklimming naar de top van de Leeuwenrots uit de vijfde eeuw, vanwaar u een panoramisch uitzicht krijgt over de weelderige bossen in de omgeving. Aan de noordzijde van deze rots bezoekt u de spiegelwand waar de unieke fresco's van de wolkenmaagden te vinden zijn, die na meer dan 1500 jaar nog steeds hun prachtige kleuren hebben behouden. U reis verder naar uw hotel in Habarana (ongeveer 20-30 minuten rijden).
Diner en overnachting in uw hotel.
Dag 5: Habarana - Dambulla - Passikudah
Na het ontbijt gaat u richting Passikudah. Onderweg bezoekt u de grottempel van Dambulla (ongeveer 20 tot 40 minuten rijden). Deze werd in 1991 door Unesco tot Werelderfgoed uitgeroepen. Het is een rotsklooster dat werd gebouwd door koning Walagambahu in de 1e eeuw voor Christus. Het complex van vijf grotten met meer dan 2.000 vierkante meter geverfde muren en plafonds is het grootste oppervlakte van schilderijen ter wereld! Het bevat meer dan 150 afbeeldingen van Boeddha, waarvan de grootste de kolossale uit de rots uitgehouwen Boeddha is, maar liefst 14 meter groot!

Het bezoek aan de tempel van Dambulla is niet aan te raden voor personen die moeite hebben met wandelen.

Vervolgens reist u verder naar Passikudah voor uw verblijf aan zee (ongeveer 2,5 tot 3 uur rijden). Passikudah is een badplaats gelegen op ongeveer 35 kilometer ten noordwesten van Batticaloa. Het is een van de meest populaire toeristische bestemmingen met een van Sri Lanka's bekendste en mooiste stranden. Check-in en vrije tijd om te genieten van het zwembad of het strand.
Diner en overnachting in Amaya Beach Passikudah 4*.

Dag 6-7, 9 of 11: Passikudah
Vrije dagen aan het strand. Maak gebruik van de faciliteiten van het hotel om te ontspannen.
Diner en overnachting in Amaya Beach Passikudah 4*.
Dag 8, 10 of 12: Passikudah - Polonnaruwa - Colombo
Na het ontbijt gaat u richting Marawila. Ontdek onderweg Polonnaruwa (ongeveer 1 tot 1,5 uur rijden). Deze stad ligt 219 kilometer van Colombo en is een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Sri Lanka. Het wordt beschermd door hoge muren en herbergt talrijke paleizen, kloosters, parken, vijvers en irrigatiemeren. De architect van deze stad is koning Parakrama Bahu de Grote. Neem vervolgens de weg naar Colombo ongeveer 5 tot 6 uur rijden). Check-in en rest van de dag vrij.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 9, 11 of 13: Vertrek
Afhankelijk van uw vluchtschema wordt u tijdig naar de luchthaven van Colombo gebracht (ongeveer 1 tot 1,5 uur rijden).

Uw hotels

Tijdens elke etappe van uw reis rust u uit in comfortabele kamers in zorgvuldig geselecteerde hotels.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Udawalawe: Grand Udawalawe Hotel - Deluxe Kamer
- Nuwara Eliya: Galway Heights Hotel - Deluxe Kamer
- Kandy: Hotel Cinnamon Citadel - Superior Kamer
- Habarana: Habarana Village by Cinnamon - Superior Kamer
- Pasikudah: Amaya Beach - Deluxe Kamer
- Colombo: Trillium Colombo - Deluxe Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes).

Ontdek de heerlijke smaken van dit land met verse producten en heerlijk geurende kruiden. Proef van de typische plaatselijke gerechten of kies voor specialiteiten uit de internationale keuken ... Aan u de keuze!

Uw strandverlenging in het Amaya Beach Passikudah 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 15% korting op drankjes in Café Reef en Aqua Bar
  • 20% korting op spabehandelingen
  • 1 diner bij kaarslicht voor koppels, per verblijf (exclusief drankjes)
Temidden van de oevers van Pasikudah Bay, ligt het Amaya Beach Resort & Spa met zijn attente personeel, ruime kamers en suites en een thuisbasis van rust en ontspanning. Het ligt aan witte zandstranden en heeft weelderige tropische tuinen, een spa, een zwembad, een fitnesscentrum en beschikt over tal van sportieve en recreatieve activiteiten

Uw kamer
Geniet in uw Deluxe kamer (ongeveer 46 m²) van de moderne faciliteiten, de kleurrijke inrichting en het prachtige uitzicht op zee.

Uw pension
Dankzij de inbegrepen formule in halfpension (exclusief drankjes) kunt u genieten van een ruim aanbod aan gerechten. Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor volpension (exclusief drankjes) of all inclusive. In het restaurant Spice Market geniet u samen met familie of vrienden van lokale en kruidige smaken tijdens een uniek moment. In de Aquar Bar kunt u genieten van een cocktail bij het zwembad terwijl u de blauwe reflecties van de oceaan bewondert. Voor een snack raden wij u de Honey Beach Club aan zee aan, waar u een ruime keuze aan fastfood vindt om van te genieten. Voor meer variatie wacht Café Reef op u. 

Activiteiten
Op een paar meter van het strand kunt u zich settelen bij het zwembad van het hotel. De sportievelingen gaan naar het fitnesscentrum, terwijl de anderen kunnen genieten van een moment van welzijn in de spa.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in Standaard Kamers
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Bezoeken en excursies zoals vermeld in het programma 
- 1 fles water (500 ml) per persoon bij aankomst
- 1 jeepsafari in het Udawalawa National Park
- De diensten van een Engelstalige gids/chauffer
- Entreeprijzen voor het Udawalawe National Park, de botanische tuinen van Peradeniya, de Tempel van de Tand in Kandy, de Leeuwenrots in Sigiriya, Dambulla-grottempel en Polonnaruwa
- Engelstalige chauffeur/gids
- Lokale belastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw inbegrepen strandverblijf

Alle praktische informatie over het Amaya Beach Passikudah 4*:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Aantal kamers in het hotel: 125
- Check-in: 14.00 uur 
- Check-out: 12.00 uur 
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • TV
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis door Sri Lanka en strandverblijf in het Amaya Beach Passikudah 4*