Authentiek Sri Lanka - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de unieke cultuur van dit magische land met adembenemende landschappen
  • Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen schatten met een privégids
  • Eindig uw verblijf met een ontspannende tijd aan één van de mooiste stranden van het eiland.
  • En ook... Kies zelf de lengte van uw reis, van een korte ontdekking van de hoogtepunten tot een langere en ontspannende vakantie in de zon

Welkom in... Sri Lanka

De traan van India is een eiland rijk aan cultureel erfgoed en een grote verscheidenheid aan landschappen. Het land telt maar liefst negen Werelderfgoed sites, 86 verschillende soorten zoogdieren (waaronder de Aziatische olifant en het luipaard) en meer dan 400 vogelsoorten.

Onderweg kunt u tal van exotische planten, bloemen en bomen bewonderen en de uitzichten over de fantastische theeplantages blijven u een leven lang bij. Met 14 nationale parken en een adembenemende kustlijn langs de Indische Oceaan, heeft deze bestemming iets te bieden voor iedereen!

Opties voor uw reis:

7 nachten
2 nachten in het Habarana Village by Cinnamon
2 nachten in het Cinnamon Citadel, Kandy
3 nachten in het Amari Galle

10 nachten
2 nachten in het Habarana Village by Cinnamon
2 nachten in het Cinnamon Citadel, Kandy
6 nachten in het Amari Galle

12 nachten
2 nachten in het Habarana Village by Cinnamon
2 nachten in het Cinnamon Citadel, Kandy
8 nachten in het Amari Galle

14 nachten
2 nachten in het Habarana Village by Cinnamon
2 nachten in het Cinnamon Citadel, Kandy
10 nachten in het Amari Galle

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Dag 1 : Aankomst
Aankomst op Colombo International Airport. U wordt opgewacht door een chauffeur die u naar het hotel in Habarana brengt in een voertuig met airconditioning.
Geschatte reistijd: 3 tot 4 uur

Inchecken in het hotel en de rest van de dag vrij.

Overnachting in het Habarana Village by Cinnamon of gelijkwaardig.

Dag 2 : Habarana, Sigiriya, Minneriya, Habarana
Na het ontbijt vertrek u richting het Sigiriya complex waar u de 1200 trappen kunt nemen naar de top om een prachtig uitzicht over de streek te bewonderen. 
Geschatte reistijd: 20 minuten.

Deze bijzondere rotsformatie is ook gekend als het 8ste wereldwonder en werd gebouwd door Koning Kasyapa in de 5de eeuw na Christus. Het werd voor ongeveer 18 jaar gebruikt als koninklijke citadel en bevat nog steeds goed bewaarde fresco's uit die tijd. Behalve de karakteristieke rots, vanwaar u een uitzonderlijk uitzicht over de omgeving krijgt, kunt u ook de met grachten omgeven tuinen en ommuurde terrassen bezoeken.

Na dit bezoek keert u terug naar het hotel en kunt u gebruik maken van de faciliteiten om te ontspannen.

Overnachting in het Habarana Village by Cinnamon of gelijkwaadig.

Dag 3 : Dambulla - Kandy
Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel en gaat het richting Kandy.

Onderweg stopt u bij de Gouden tempel van Dambulla (Geschatte reistijd: 30 minuten).
Dit tempelcomplex, dat gelegen is in een rots, is de populairste historische site van het land en een bedevaartsoord voor de plaatselijke bevolking. Behalve impressionante kloosters en Boeddhabeelden (waaronder een 15 meter lange liggende Boeddha), kunt u hier ook prachtig bewaarde rotsschilderingen van wel 2000 jaar oud bewonderen, die een uniek inzicht geven in het leven van Boeddha. 

De volgende halte is de Kruidentuin in Matale (Geschatte reistijd: 1 tot 1h30).

Hier ontdekt u de typische kruiden van de streek, maar ook de batik industrie. Deze eeuwenoude kunst voor het beschilderen van kledij en stoffen gebeurt vandaag nog steeds op de traditionele manier. Naast batik zijn kruiden het belangrijkste exportproduct van het land. Deze geven de plaatselijke gerechten hun typische smaak, maar worden ook gebruikt als medicijn en cosmetica.

Na deze halte, is het tijd om richting uw hotel in Kandy te gaan om de rest van de dag te genieten van de faciliteiten van het hotel.

Overnachting in Cinnamon Citadel of gelijkwaardig.
Dag 4 : Kandy

Na het ontbijt is het tijd om Kandy City te ontdekken en de vele prachtige tempels.

Kandy is de laatste hoofdstad van het Singalese koninkrijk. Deze prachtige stad straalt vandaag nog steeds een royale sfeer uit. Omringd door heuvels en met een meer in het centrum, is de Tempel van de Tand zoveel meer dan zomaar een tempel. Het is één van de belangrijkste religieuze monumenten in het boeddhisme, omdat het één van de drie overgebleven tanden van Boeddha bevat. De sobere buitenkant staat in schril contrast met het rijkelijk versierde interieur met houtsnijwerk, ivoor en schilderingen. De tand zelf wordt bewaard in een apart heiligdom van twee verdiepingen. Mede dankzij deze tempel en zijn prachtige omgeving, werd Kandy in 1988 tot werelderfgoed uitgeroepen.

Overnachting in het Cinnamon Citadel of gelijkwaardig.
Dag 5 : Kendy - Galle
Na het ontbijt checkt u uit bij het hotel en vertrekt u richting de prachtige stranden van Galle.
Geschatte reistijd: 5 tot 6 uur.

Overnachting in het Amari Galle of gelijkwaardig. 
Dag 6 tot 7/ 10 / 12 of 14 - Galle
De rest van uw dagen brengt u door op het strand of aan de rand van het zwembad.

U verblijft in het Amari Galle of gelijkwaardig.

Dag 8 / 11 / 13 / 15
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven in Colombo voor uw terugvlucht. (Reistijd ongeveer 2,5 uur)

Uw hotels

Habarana Village by Cinnamon 4* -2 nachten in een Superior Kamer met dagelijks ontbijt

Aan de rand van een meer in de noordelijke provincie van Sri Lanka ligt het Habarana Village by Cinnamon. Het is zo ontworpen dat het de sfeer van een traditioneel Sri Lankaans dorp oproept. Hier wordt rustieke charme gecombineerd met moderne luxe, voor een echt ontspannen ervaring. De rust rondom het resort wordt soms slechts onderbroken door het geluid van een aapje of een bijzondere vogel!

Kronkelende paden leiden u tussen de bomen door naar uw vertrek. Proef een heerlijke gezonde keuken, met verse groenten die zijn verzameld in naburige dorpen. De filosofie van dit resort gaat over het ondersteunen van het leven, leven in harmonie en het verrijken van de leefomgeving.
Cinnamon Citadel 4* - 2 nachten in een Superior Kamer met dagelijks ontbijt

Wordt wakker in een kader dat wel een ansichtkaart lijkt... Met een rivier en op de achtergrond mistige bergen. Dit prachtige hotel ligt hoog in het heuvellandschap, naast een rustige bocht in de rivier de Mahaweli. Het is perfect om te ontspannen, ver weg van de drukte van de stad.

Gasten kunnen genieten van een prachtige infinity pool, een panoramisch uitzicht vanuit elke kamer en boottochten of wandelingen in de natuur om de omliggende natuur te kunnen verkennen.
Amari Galle 4* - 3, 6, 8 of 10 nachten in een Deluxe Kamer met zeezicht en halfpension (ontbijt en diner in het hoofdrestaurant - drankjes niet inbegrepen)

U kunt ervoor kiezen om te upgraden naar All inclusive in de volgende stap van uw boeking (Ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant met een selectie hapjes en drankjes).

Amari Galle, uitkijkend op de Indische Oceaan aan de zuidwestkust van Sri Lanka en omringd door weelderig groen, is een heerlijke plek om in aanraking te komen met de energie van het hedendaagse Azië. Het nieuw gebouwde resort (2016) combineert Sri Lankaanse authenticiteit met moderne ruimtes en faciliteiten.

Het resort ligt in een gebied vol met historische en culturele trekpleisters. Fort Galle, deel van de Werelderfgoedlijst van UNESCO, ligt op slechts 10 minuten rijden.

U kunt urenlang relaxen aan het zwembad, terwijl uw kinderen vrienden maken in de Kids Club. Geniet van een behandeling in de Breeze Spa.

In het Ahara Gourmet Gallery, het restaurant dat gedurende de hele dag geopend is, kunt u heerlijke gerechten proeven. In de Shoreline Beach Club kunt u terecht voor lichtere snacks en een cocktail, evenals in de Bommu Rooftop Bar met de mooiste zonsondergangen...

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) of Brussel-Charleroi (Code: CRL). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse zaken.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Authentiek Sri Lanka