Voetbalwedstrijden van FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid - Barcelona - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar de spanning en sfeer in het stadion van Atlético Madrid, Real Madrid of FC Barcelona, een onvergetelijke ervaring
  • Laat u betoveren door een van de drie mooiste voetbalstadions in Europa
  • Logeer na de match in een elegant en stijlvol hotel
  • Ontdek de heerlijke Spaanse keuken, een ware smaakexplosie 

Ontdek het Spaanse voetbal

Voetballiefhebbers opgelet ... Wie droomt er niet van om een wedstrijd bij te wonen van een Spaanse topclub? Kom met ons mee naar Madrid of Barcelona en ervaar zelf de onvergetelijke sfeer tijdens een wedstrijd van FC Barcelona, Real Madrid of Atlético Madrid in een van de mooiste voetbalstadions ter wereld!
Maak u klaar voor de aftrap!

Barça is zonder twijfel een van de grootste clubs in Spanje, en Europa, en heeft enkele van de belangrijkste spelers uit de geschiedenis mogen verwelkomen: Johan Cruyff, Xavi, Andrés Iniesta, Carles Puyol en Ronaldinho. Ook vandaag speelt de meest legendarische spelers van het moment bij Barcelona, en dan hebben we het natuurlijk over Lionel Messi. Naast de Argentijnse topscorer, schitteren ook Luis Suárez, Gerard Piqué, Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti en nieuwe aanwinst dit seizoen, de Fransman Antoine Griezmann. Kunt u net als de spelers niet wachten om deze toppers aan het werk te zien in Camp Nou? Kom dan de mooiste wedstrijden van 2020 meemaken in de Catalaanse hoofdstad. La Liga, de Champions League en de Copa del Rey ... Staat er dit seizoen een drievoudige overwinning op het programma?

Wie denkt aan Spaanse topclubs, krijgt natuurlijk ook Real Madrid in gedachten! Geen andere club doet het beter in La Liga met maar liefst 33 landstitels en Los Blancos wonnen ook 13 keer de Chiampions League, onder meer onder leiding van Alfredo Di Stefano en Zinédine Zidane. Het voorbije seizoen verliep wat moeizamer, maar voor 2019-2020 heeft de club alweer enkele grote namen te strikken, waaronder de Belgische trots Eden Hazard, Servisch talent Luka Jović en de Fransman Ferland Mendy. Na een eerste succes in de Supercopa de España, lijkt Real op weg naar een fantastisch seizoen!

Atlético Madrid werd opgericht in 1903 en is vandaag de tweede grootste club van Madrid. Los Colchoneros spelen elk jaar een grote rol op zowel Europees niveau als in de Spaanse competitie en nemen het op tegen rivalen Real Madrid en FC Barcelona voor de titel. De charismatische Diego Simeone, de trainer van rood-wit, heeft grote plannen voor het komende seizoen in hun nieuwe stadion dat de deuren opende in 2017 en plek biedt aan 67.000 supporters. Dit jaar mocht ook Atlético tal van nieuwe talenten verwelkomen waaronder Joao Félix, Alvaro Morata, Hector Herrera en Marcos Llorente. Een echt keerpunt voor deze moderne club in een modern stadion, iets wat u niet wilt missen!

... verder lezen

De wedstrijden

De stadions

Het stadion van FC Barcelona wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld en is een must see voor alle voetballiefhebbers. Met zijn unieke architectuur, gepassioneerde spelers die hier in de loop der jaren hebben gespeeld en bijzondere sfeer, maakt het zijn motto "mas que un club" - meer dan een club - zeker en vast waar! 

Vandaag is deze ploeg en dit stadion nog altijd hét symbool van Catalonië en de thuishaven van de 1 meter 69 grootte voetballegende Lionel Messi die voetbalfans al meer dan 10 jaar op prachtige acties trakteert. Camp Nou heeft plaats voor maar liefst 98.790 voetbalfans en is een monument dat u niet mag missen. Begin maar al te oefenen op het clublied: El cant del Barca ...

Real Madrid hoeven we u niet voor te stellen ... Deze professionele Spaanse voetbalclub, gevestigd in Madrid, is de meest succesvolle club in het Spaanse voetbal. De ploeg werd door de FIFA uitgeroepen tot de beste club van de twintigste eeuw. Real Madrid heeft 33 Liga-titels, 19 Spaanse bekers en een record van 13 UEFA Champions Leagues en 2 UEFA Cups gewonnen. U staat op het punt één van de meest iconische stadions van Europa te ontdekken: Santiago Bernabeù. Met een capaciteit van 81.044 toeschouwers is het ook een van de grootste en meest beroemde voetbalstadions ter wereld.

Bent u fan van Atlético Madrid? De traditionele vijand van Real Madrid loopt al decennialang voorop in de Europese voetbalwereld. Met een jong en getalenteerd team concurreren de Colchoneros, geleid door de iconische coach Diego Simeone sinds 2011, opnieuw met het legendarische Madrid. In september 2017 moesten de fans vaarwel zeggen tegen het legendarische Vicente Calderon Stadium. Het gloednieuwe Wanda Metropolitan stadion kan 67.000 fanatieke supporters verwelkomen en is een plezier voor het oog.

... verder lezen

Uw tickets

Aanbieding 1: FC Barcelona
Een wedstrijd bijwonen vanop de tribunes is een extra bijzondere ervaring, met uw aanmoedigende kreten helpt u het team misschien wel naar de overwinning! U krijgt de keuze tussen een ticket van categorie 1 Premium (oranje, lagere zijtribunes), categorie 1 (blauw, hoeken), categorie 2 (roze, hogere zijtribunes en doel) of categorie 3 (geel, hogere tribunes). Uw tickets worden aan u overhandigd in een persoonlijke envelop aan de receptie van het hotel en bij de kassa van het stadion ingewisseld op de avond van de wedstrijd.

Opmerking: U haalt uw tickets op bij de receptie van uw hotel.

Lijst van mogelijke wedstrijden:

Verblijf van 1 nacht
La Liga:
- 19 januari om 21.00 uur: FC Barcelona - Granada
- 2 februari om 21.00 uur: FC Barcelona  - Levante

Champions League:
- 18 maart om 21.00 uur: FC Barcelona - Napels

Verblijf van 2 nachten
La Liga:
- 19 januari om 21.00 uur: FC Barcelona - Granada
- 2 februari om 21.00 uur: FC Barcelona - Levante
- Tussen 15 en 17 februari: FC Barcelona - Getafe
- Tussen 7 en 9 maart: FC Barcelona - Real Sociedad
- Tussen 21 en 23 maart: FC Barcelona - Leganés
- Tussen 11 en 13 april: FC Barcelona - Athletic Bilbao
- Tussen 25 en 27 april: FC Barcelona - Athlético Madrid
- Tussen 9 en 11 mei: FC Barcelona - Espanyol
- Tussen 16 en 18 mei: FC Barcelona - Osasuna

Champions League:
- 18 maart om 21.00 uur: FC Barcelona - Napels

Verblijf van 3 nachten
La Liga:
- Tussen 9 en 11 mei 2020: FC Barcelona - Espanyol

... verder lezen
Aanbieding 2: Real Madrid
Als u kiest voor aanbieding 2, krijgt u keuze verschillende wedstrijden van Real Madrid met een ticket van categorie 1 (eerste en tweede rijen zijtribune), categorie 2 (hogere zijtribunes of doel) en categorie 3 (hogere tribunes doel).

Opmerking: U haalt uw tickets op bij de receptie van uw hotel, via e-mail de week van de match of via QR-code op uw smartphone

Lijst van mogelijke wedstrijden:

Verblijf van 1 nacht
La Liga:

- 18 januari om 16.00 uur: Real Madrid - Sevilla
- 1 februari om 16.00 uur: Real Madrid - Atlético Madrid

Champions League:
- 26 februari om 21.00 uur: Real Madrid - Manchester City

Verblijf van 2 nachten
La Liga:
- 18 januari om 16.00 uur: Real Madrid - Sevilla
- 1 februari om 16.00 uur: Real Madrid - Atlético Madrid
- Tussen 15 en 17 februari: Real Madrid - Celta Vigo
- Tussen 29 februari en 2 maart: Real Madrid - FC Barcelona
- Tussen 14 en 16 maart: Real Madrid - Eibar
- Tussen 21 en 23 maart: Real Madrid - Valencia
- Tussen 11 en 13 april: Real Madrid - Mallorca
- Tussen 25 en 27 april: Real Madrid - Getafe
- Tussen 9 en 11 mei: Real Madrid - Alaves
- Tussen 16 en 18 mei: Real Madrid - Villareal

Champions League:
- 26 februari om 21.00 uur: Real Madrid - Manchester City

Verblijf van 3 nachten
La Liga:
- Tussen 9 en 11 mei: Real Madrid - Alaves

... verder lezen
Aanbieding 3: Atlético Madrid
Voor de wedstrijd van Atlético Madrid van aanbieding 3, kunt u kiezen tussen tickets van categorie VIP Hospitality (blokken 224, 225, 226, 227 en 228 van de oostelijke zijtribune), categorie 1 (zijtribunes) of categorie 2 (doel).

Om uw ervaring compleet te maken, profiteert u van unieke voordelen die we voor u onderhandeld hebben (afhankelijk van de gekozen categorie):
Als u gekozen heeft voor tickets van de categorie VIP Hospitality, beleeft u de match in een exclusieve zone met toegang tot de openbare ruimte waar gastronomische gerechten worden geserveerd. U maakt ook gebruik van de Open Bar.

Bij tickets van de categorie 1 en 2, is een bezoek aan het stadion inbegrepen (niet beschikbaar op de dag van de match) en het betreden van de grasmat na de wedstrijd.

Opmerking: Uw e-ticket wordt u opgestuurd de week van de match via QR-code op uw smartphone.

Lijst van mogelijke wedstrijden:

Verblijf van 1 nacht
La Liga:
- 26 januari 2020 om 12.00 uur: Atlético Madrid - Leganes

Champions League:
- 18 februari om 21.00 uur: Atlético Madrid - Liverpool

Verblijven van 2 nachten
La Liga:

- 26 januari om 12.00 uur: Atlético Madrid - Leganés
- Tussen 8 en 10 februari: Atlético Madrid - Granada
- Tussen 22 en 24 februari: Atlético Madrid - Villarreal
- Tussen 7 en 9 maart: Atlético Madrid - Sevilla
- Tussen 4 en 6 april: Atlético Madrid - Valladolid
- Tussen 21 en 23 april: Atlético Madrid - Alaves
- Tussen 2 en 4 mei: Atlético Madrid - Mallorca
- Tussen 12 en 14 mei: Atlético Madrid - Real Betis
- Tussen 23 en 25 mei: Atlético Madrid - Real Sociedad

Champions League:
- 18 februari om 21.00 uur: Atlético Madrid - Liverpool

... verder lezen

De datums van de wedstrijden kunnen aangepast worden in functie van de Spaanse voetbalkalender en andere competities. De wedstrijden die op zondag geprogrammeerd staan, worden een week vooraf op zaterdag bevestigd. Controleer de uiteindelijke wedstrijddatum goed voor uw vertrek.

Uw 4* hotel

In Barcelona

Als u kiest voor aanbieding 1 met een verblijf in Barcelona dan logeert u in alle comfort in een van de hotels die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen. Hotel Evenia Rossello 4*, Atiram Arenas 4* of Gran Grupotel Via 678 4* (of gelijkwaardig) liggen in het hartje van de stad en zijn de ideale plek om te bekomen van de emoties van de match, maar ook om de stad zelf te bezoeken.

Uw nachten brengt u door in een Standaard Kamer en elke ochtend wacht een lekker ontbijt, zodat u vol energie aan de dag begint! Ontdek de moderne faciliteiten, het hedendaagse comfort en de gezellige sfeer voor een onvergetelijke ervaring.

In Madrid

Komt u naar Madrid met aanbieding 2 of 3, dan neemt u plaats in ofwel hotel Rafael Atocha 4* of Ilunion Suites 4* (of gelijkwaardig) om in alle rust te genieten van de omgeving en de faciliteiten. 

Hier vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft voor een welverdiende nachtrust in uw Standaard Kamer en na een ontbijt vertrekt u op ontdekking in de stad. Eenvoud, elegantie en plezier wachten voor en na de match...
Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw favoriete wedstrijd kiezen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Extra opties

In Barcelona

De hoogtepunten van Barcelona met de bus – 2 dagen

Extra opties
Hop, stap op de bus en laat u leiden door deze metropool!

Ontdek het beste van Barcelona dankzij deze pas die u onbeperkte toegang biedt voor een periode van 48u tot een dubbeldekker, waarbij u kunt op- of afstappen naar wens aan de talrijke haltes op de 2 routes die worden voorgesteld, allemaal in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

De Plaça Catalunya, de gotische wijk, de Sagrada Família of het Parc Guëll zullen geen geheimen meer hebben voor u dankzij de meertalige audiotour die uw bezoek zal kleuren met de geschiedenis en anekdotes van de stad en haar monumenten.

Info
- Dagelijks
- Audiotours in het Nederlands

... verder lezen

Rondleiding met gids in de wereld van Gaudí en skip-the-lineticket voor de Sagrada Familia

Extra opties
Volg uw gids voor een rondleiding in het hart van de wereld van Gaudí: de Passeig de Gràcia, de gevel van het Casa Batlló en het Casa Milà … om te eindigen met een bezoek aan de Sagrada Família, zonder in de rij te hoeven staan. Een bezoek rijk aan geschiedenis en anekdotes!

Praktische informatie:
- Dagelijks beschikbaar met Engelstalige gids van april t/m oktober, behalve op zondagen

... verder lezen

Barcelona Card: transport en activiteiten – 3 dagen

Extra opties
Ontdek het beste van Barcelona dankzij deze pas die u voor een periode van 72 uur toegang biedt tot bepaalde musea en bezienswaardigheden en tot gratis openbaar vervoer, maar die u ook talrijke kortingen tot 50% schenkt op bezienswaardigheden in Barcelona!

Info
-Elke dag geldig 
-De toegang tot het Picasso Museum is niet inbegrepen in de pas

... verder lezen

Ticket voor de kabelbaan van Montjuïc

Barcelona bewonderen vanaf de Montjuïc-heuvel is mogelijk dankzij dit ticket voor de kabelbaan. Adembenemend uitzicht gegarandeerd!

Info:
- Elke dag van februari tot december

... verder lezen

In Madrid

Real Madrid Stadion Tour

Extra opties
Neem een kijkje achter de schermen van het wereldberoemde voetbalteam Real Madrid met een rondleiding door het legendarische Santiago Bernabéu stadion. Tijdens deze spannende tour verkent u tal van backstage gebieden, waaronder de kleedkamers, zijlijnen en persruimtes.

Praktische informatie:
- Elke dag beschikbaar

Madrid met de bus - 2 dagen

Extra opties
Verken de Spaanse hoofdstad met deze tweedaagse hop-on, hop-off buspas. Geniet van onbeperkte toegang tot een hop-on, hop-off sightseeing bus om de populairste bezienswaardigheden van Madrid te ontdekken. Deze schilderachtige busroute neemt u mee naar een aantal bezienswaardigheden, waaronder het Prado-museum, de Plaza de España, het Koninklijk Paleis, het Bernabéu-stadion en de Puerta del Sol. Er is ook een meertalige audiogids die onderweg interessante feiten vertelt over de stad en haar bezienswaardigheden.

Praktische informatie:
- Elke dag, meertalige audiogidsen beschikbaar
- Kinderen jonger dan 15 jaar moeten worden begeleid door een volwassene

... verder lezen

1 dagkaart voor Parque Warner Madrid

Extra opties
Geniet van een onvergetelijke dag in Parque Warner Madrid, een themapark dat 25 km ten zuidoosten van Madrid ligt. In dit park vindt u tal van spannende attracties, achtbanen, shows, winkels, restaurants en plezier voor het hele gezin. Dit park is verdeeld in vier themagebieden: The Super Heroes World, Warner Bros. Studios, Cartoon Village en Old West Territory.

Parque Warner Madrid heeft diverse, spannende attracties, waaronder:
- ‘Superman: The Attraction of Steel’, een achtbaan die de vlucht van de echte held simuleert met zeven loopings en diverse vrije vallen
- ‘Batman: The Escape’, met adembenemende steile loopings, vrije vallen en bochten
- ‘Coaster Express’, de hoogste en langste houten achtbaan van Europa
- ‘Stunt Fall’, een boomerang-achtbaan met een vrije val van 54,4-meter en een topsnelheid van 115 km/uur
- ‘The Revenge of the Enigma’, een attractie van 100 meter hoog met een valsnelheid van 80 km/uur
- ‘Correcaminos Bip Bip’, een Wile E. Coyote en Roadrunner achtbaan met een hoge snelheid en vrije val
- ‘The Adventures of Scooby-Doo', een interactieve rit voor families

NB. Het is uw verantwoordelijkheid om de openingstijden en datums te controleren, zodat u uw bezoek kunt plannen. Houd er rekening mee dat bezoekers kleiner dan 1,40 m als kinderen worden beschouwd en mogelijk beperkt toegang hebben tot specifieke ritten.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Het weer

Jan
min : 5°C max : 12°C
Feb
min : 5°C max : 13°C
Mrt
min : 7°C max : 15°C
Apr
min : 8°C max : 17°C
Mei
min : 11°C max : 20°C
Jun
min : 15°C max : 24°C
Jul
min : 18°C max : 27°C
Aug
min : 19°C max : 28°C
Sep
min : 17°C max : 26°C
Okt
min : 13°C max : 22°C
Nov
min : 8°C max : 17°C
Dec
min : 6°C max : 15°C

Ligging

In Barcelona:
Hotel Evenia Rossello: Carrer del Rosselo, 191, 08036 Barcelona, Spanje
Hotel Atiram Arenas: Capitan Arenas, 20, 08034 Barcelona, Spanje
Hotel Grupotel Gran Via 678: Gran Via de les Corts Catalanes, 678, 08010 Barcelona, Spanje

In Madrid:
Hotel Rafael Atocha: Mendez Alvaro, 30, Arganzuela, 28045 Madrid, Spanje
Hotel Illunion Suites: Calle de Lopez de Hoyos, 143, 28002 Madrid, Spanje

Het adres van uw hotel wordt u meegedeeld bij het ontvangen van uw reisdocumenten.

Details over de hotels

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

De hotels beschikken over over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Flatscreen TV met internationale zenders
  • Minibar
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Bureau
  • Toiletartikelen
  • Haardroger

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Voetbalwedstrijden van FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid