Fly & Drive Kroatië en Slovenië - 6, 9 of 12 nachten - Ljubljana - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een reis in volledige vrijheid met een inbegrepen huurauto
  • Vertrek op ontdekking van 2 fascinerende landen: Kroatië en Slovenië
  • Logeer onderweg in comfortabele hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen
  • Proef op elke bestemming van de plaatselijke specialiteiten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kroatië en Slovenië

Heeft u zin in een originele vakantie?
We hebben voor u een bijzondere combinatie samengesteld op ontdekking naar de schatten van Kroatië en Slovenië. Met een huurauto vertrekt u op uw eigen ritme op verkenning en na de avonturen van de dag, wacht een comfortabel hotel. Klaar voor vertrek?

Kroatië

Dit fantastische land combineert genieten, culturele schatten en weelderige landschappen. Kroatië is een niet te missen bestemming geworden in Europa! Verschillende beschavingen hebben hun stempel gedrukt op de cultuur, architectuur en gastronomie. Dat, samen met de bruisende steden en mooie natuur, draagt bij tot de onweerstaanbare charme van dit land.

In de hoofdstad Zagreb moet u zeker langs het Sint-Marcusplein met zijn talrijke monumenten. Pula is de meest zuidelijke stad op het schiereiland Istrië en beschikt over een prachtig bewaard gebleven amfitheater. De middeleeuwse stad Dubrovnik zal u betoveren met zijn bezienswaardigheden en pittoreske straatjes en ook als het op natuur aankomt, stelt Kroatië niet teleur. Mis zeker het adembenemende Nationaal Park Plitvicemeren niet en het Nationaal Park Krka. Daarna kunt u een bezoek brengen aan Split of relaxen op één van de 1000 eilandjes voor de kust. En dan moeten we het nog even hebben over lekker eten, iets wat u kunt doen op elke bestemming in dit land, rijk aan overheerlijke streekspecialiteiten. Tijdens deze reis worden al uw zintuigen verwend!

Slovenië

Deze atypische bestemming herbergt heel wat schatten, klaar om door u ontdekt te worden. U rijdt langs besneeuwde pieken, wilde rivieren, weelderig groene natuur en de prachtige Adriatische kust. Op het platteland wordt u begroet door authenticiteit en rijke culturele en culinaire tradities en in de bruisende steden ontdekt u een bijzondere combinatie tussen Oost- en West-Europa. Soms denkt u dat u door de romantische straatjes van Venetië aan het kuieren bent, om dan weer meegenomen worden naar de Alpen of de typische Beierse sfeer. En de prachtige stranden laten u wegdromen van exotische oorden... Slovenië is een land dat blijft betoveren!

Reisbeschrijving

Reis in alle vrijheid door Kroatië en Slovenië met uw inbegrepen huurauto en geniet onderweg van al het moois dat deze landen te bieden hebben! Tussen Opatija, Rimske Toplice en Zagreb blijft u sprakeloos achter van de prachtige natuur en charmante dorpjes. Op elke halte hebben we een comfortabel 3* of 4* hotel voor u gereserveerd.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Autovakantie van 6 nachten: 2 nachten in Opatija in Kroatië, 2 nachten in Rimske Toplice in Slovenië en 2 nachten in Zagreb in Kroatië met of zonder vlucht
- Autovakantie van 9 nachten: 3 nachten in Opatija in Kroatië, 3 nachten in Rimske Toplice in Slovenië en 3 nachten in Zagreb in Kroatië met of zonder vlucht
- Autovakantie van 12 nachten: 4 nachten in Opatija in Kroatië, 4 nachten in Rimske Toplice in Slovenië en 4nachten in Zagreb in Kroatië met of zonder vlucht

Opatija

Pittoreske uitzichten, een ontspannende mediterrane sfeer en prachtige 19e eeuwse villa's... Opatija is een bijzondere badplaats aan de baai van Kvarner op het schiereiland Istrië in Kroatië. Hier vindt u invloeden terug uit het weelderige tijd van het Habsburgse rijk, deze plek was vroeger dan ook een populaire vakantiebestemming bij de adel en welstellende gasten. Vandaag is hier iets te vinden voor iedereen met een rijk cultureel erfgoed, prachtig bewaarde gebouwen en de nodige rust. Mis zeker de Villa Angiolina en de magnifieke botanische tuinen niet, net zoals het luxueuze St. James Park.

Rimske Toplice

Op ongeveer 80 km van Ljubljana, in het oosten van Slovenië, vindt u deze bijzondere bestemming die perfect is om helemaal te ontspannen. Hier logeert u omringd door een weelderig bos en de uitgestrekte vlaktes van het Sloveense platteland op een plek waar tal van thermen en spa's te vinden zijn. Wist u dat Rimske Toplice letterlijk "Romeinse warmwaterbronnen" betekent? De ideale bestemming om helemaal te herbronnen!

Zagreb

De hoofdstad van Kroatië is zonder twijfel één van de meest onderschatte steden in Europa! Hier vindt u dezelfde charme als in Boedapest of Venetië en ook de bijnaam "klein Wenen" wordt weleens gegeven aan Zagreb. Niet te missen plekken zijn de Sint-Marcuskerk met zijn bijzondere dak, de Kathedraal van Zagreb, de Radićeva straat met zijn kunstgalerijen en de Tkalciceva straat, de meest bruisende straat van de stad met zijn gezellige terrasjes, antiekwinkeltjes en ateliers van jonge artiesten. Een niet te missen halte tijdens uw verblijf in Kroatië!

Uw hotels

Een heerlijke nachtrust is gegarandeerd in uw Standaard Kamer in 3* of 4* hotels. Uw hotels tijdens uw autovakantie zijn (of gelijkwaardig):
- Opatija (Kroatië): Hotel Gardenija 3* 
- Rimske Toplice (Slovenië): Hotel Rimsky Dvor 4* 
- Zagreb (Kroatië): Hotel Amadria Park Capital 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief dranken) in Opatija en Rimske Toplice en een dagelijks ontbijt in Zagreb.

Mis de heerlijke gastronomie niet in beide landen! Proef van Štrukli met kaas, sarma, gevulde pepers, Žganci of Žličniki. U spoelt al dat lekkers door met een glaasje rakija.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. U profiteert van een inbegrepen huurauto.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Zagreb. Het gaat om een huurauto categorie C, type Renault Clio of gelijkwaardig.

Het weer

Jan
min : 4°C max : -3°C
Feb
min : -3°C max : 9°C
Mrt
min : 1°C max : 11°C
Apr
min : 4°C max : 16°C
Mei
min : 8°C max : 21°C
Jun
min : 12°C max : 24°C
Jul
min : 13°C max : 26°C
Aug
min : 13°C max : 26°C
Sep
min : 9°C max : 20°C
Okt
min : 7°C max : 15°C
Nov
min : 1°C max : 8°C
Dec
min : -2°C max : 3°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- De rondreis is enkel geschikt voor personen van 18 jaar of ouder
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels of gelijkwaardig
- Halfpension (exclusief dranken) in Opatija en Rimske Toplice
- Ontbijt in Zagreb
- Huurauto categorie C voor de hele duur van uw verblijf

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Entreeprijzen en excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Parkeergelden, brandstof en tolgelden voor de huurauto
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive Kroatië en Slovenië - 6, 9 of 12 nachten