BLISS Hotel Seychelles 4* - Mahe - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een hoekje paradijs dat doet denken aan de geheime tuin van Eden
  • Logeer in een mooie, verzorgde kamer voor een optimaal verblijf
  • Verken de onderwaterwereld rond dit buitengewone eiland

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Welkom in het BLISS Hotel Seychellen 4*, een prachtig hotel gesitueerd in een verborgen baai waar rust en intimiteit prioriteit zijn. Het hotel bevindt zich aan een wit zandstrand en wordt omringd door weelderige natuur. Dit droomplaatje bevindt zich in het noorden van Beauvallon op het eiland Mahé. U zal gecharmeerd geraken door het onthaal, het gebouw en de adembenemende omgeving ... En vergeet de kers op de taart niet: vanuit het hotel heeft u een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan.

 

Gerust op vakantie in BLISS Hotel Seychellen

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Charm Kamer, Suite, Duplex voor 3 personen, of Duplex voor 4 personen
  • Langverblijfkorting bij verblijf van 10 of 14 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Langverblijfkorting bij verblijven van 10 en 14 nachten (reeds verrekend in de prijs):

- Boek 10 nachten en betaal er 7

- Boek 14 nachten en betaal er 9

Duplex Kamer (75 m²)

De Duplex Kamers liggen aan de 'Hillside', in de tuin. Deze ruime accommodaties beschikken over een privébalkon en -terras. Er is een woonkamer op het gelijkvloers en de eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Charm Kamer (40 m²)

De Charm Kamers liggen aan de 'Hillside', in het hart van de tropische tuin aan de heuvel. Deze idyllische omgeving kan vanuit de kamer worden bewonderd. Profiteer bovendien van kwaliteitsvolle voorzieningen en een rustgevend design. Deze kalme setting wordt de perfecte slaapplaats tijdens uw vakantie.

Maximale kamercapaciteit

SUITE (40 m²)

De Suites liggen in de 'Seaside', op het witte zand, recht tegenover het turquoise water van de Seychellen. U krijgt er het gevoel dat u in het paradijs vertoeft ... Ontdek het magische uitzicht op de oceaan vanuit deze lichtrijke en comfortabele accommodatie. Bovendien geniet u van directe toegang tot het strand en heeft u buiten een badkamer aan een privébaaitje.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • 1 fles wijn per kamer per verblijf

Tijdens uw verblijf op de Seychellen geniet u van het inbegrepen ontbijt. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u in de tweede stap van het boekingsproces kiezen voor een fijn halfpension (exclusief drankjes).

Als u van het uitzicht wilt genieten bij uw ontbijt, kunt u terecht op het terras van Barefoot. Voor de lunch kunt u à la carte kiezen tussen allerlei lokale gerechten en snacks en grillgerechten. 's Avonds serveert dit restaurant de Creoolse keuken in buffetvorm.

 

Bij Rockpool kunt u voor het diner uw keuze maken uit gerechten met zeevruchten in een gezellige sfeer.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op de eerste massage per boeking, 20% korting op de tweede massage (bijvoorbeeld 15% voor persoon A, 20% voor persoon B)

Wilt u nog meer genieten van uw verblijf? De Rock-pool wacht op u! Dit natuurlijke zwembad bevindt zich te midden van granieten rotsen en lijkt deel uit te maken van de omgeving: het past er perfect in.

 

De Pure-Bliss Spa beschikt over tal van ontspannende faciliteiten, ook mooi ingewerkt in de natuur, en biedt schoonheidsbehandelingen aan op basis van natuurlijke producten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten yoga- en meditatielessen om lichaam, ziel en geest te harmoniseren in een rustgevende setting (op aanvraag).

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Optionele excursies

Wild South

Optionele excursies

Ontdek Mahe's 'wilde kant' terwijl u door het ongerepte zuiden van het eiland reist, gekend om zijn glooiende landschappen, schilderachtige dorpen en spectaculaire stranden.

Begin uw dag in het charmante Victoria met een bezoek aan de bruisende markt van Little Ben, de beroemde klokkentoren en verschillende andere plekjes van een van 's werelds kleinste hoofdsteden. Maak vervolgens een mooie rit door de bergen en geniet van een onvergetelijk uitzicht op de oceaan. Tijdens uw afdaling naar de westkust, maakt u een tussenstop voor enkele spectaculaire foto's aan een theeplantage.

 

De reis eindigt bij Cap Lazare, een spectaculaire locatie omlijst door de geurende bloesems van frangipani-bomen en verzorgde tuinen. Hier wordt u een heerlijk Creools buffet geserveerd aan het strand.

 

's Namiddags geniet u van het prachtige terrein van dit landgoed, beroemd om zijn grote populatie van gigantische landschildpadden, panoramische uitzichten en een magische onderwaterwereld.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Vallée de Mai en Anse Lazio (per bus)

Optionele excursies

Geniet van het beste van twee werelden: zon, strand en een van de twee Unesco werelderfgoedsites van de Seychellen: de mysterieuze oervallei bekend als de Vallée de Mai.

We bieden u een onvergetelijke ervaring tijdens een rondleiding op deze wereldberoemde plek waar de legendarische Coco-de-Mer, de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw, groeit onder een torenhoog bladerdak van palmbomen. Uw gids zal uitleggen hoe deze buitengewone plek wordt beschouwd als de oorspronkelijke Bijbelse Hof van Eden.

Volgende halte: het Praslin Museum, gelegen in Cote D'Or. Cote D'Or doet u kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. U zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten voordat u naar het Iles des Palmes hotel wordt begeleid voor een heerlijke lokale lunch.

 

Nadien, gaat u naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartelust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Lunch inbegrepen

- Beschikbaar op woensdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Melodie van twee eilanden (per boot)

Optionele excursies

Ontdek in een dag twee van de mooiste eilanden van de Seychellen: u bezoekt eerst het eiland La Digue en daarna verovert u Praslin. Dankzij de kleine bevolking is La Digue het meest ongerepte eiland, en Praslin bevat eindeloze natuurlijke schatten tussen stranden en bossen.

Reisroute voor dinsdag en zaterdag:

De excursie begint met een bezoek aan het Union Estate dat langzaam de verrassingen onthult van het diepgewortelde boerenleven door de ontdekking van de kopra-molen en het eeuwenoude plantagehuis te delen en verder in te gaan op het verblijf van de reuzenschildpad. Daarna gaat u verder naar het strand van Anse Source D'Argent waar u reusachtige granieten rotsblokken tegenkomt. Hier heeft u de tijd een verkwikkende duik in het kabbelende azuurblauwe water te nemen terwijl het Iles Des Palmes hotelteam een uitgebreide Creoolse lunch voorbereidt in restaurant La Buse.

 

Na de lunch gaat u richting het historische eiland Praslin. U begint de tour op dit eiland met een bezoek aan de Vallée de Mai. Hier groeit de buitengewone Coco-De-Mer: de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw. Deze vrucht wordt hier beschouwt als de bekende Verboden Vrucht uit het Bijbelse verhaal. 

 

Samen met uw gids trekt u op ontdekking op dit magische eiland tussen de vogels en de zeldzame en inheemse planten. Begeleid door het getjilp van de vogels en het serene geluid van het bos maakt u een fijne tour. Deze wordt opgevolgd door een bezoek aan het Praslin Museum aan de Cote D'Or. Cote D'Or doet u kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. U zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten.

 

Daarna gaat u naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartenlust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Reisroute voor donderdag:

Beleef een must-see tour langs enkele van de meest iconische sites van de Seychellen, we nemen u mee naar de mysterieuze Vallée de Mai. Geniet van een rondleiding door dit mystieke rijk, schijnbaar verloren in de tijd, langs kronkelende paden onder het bladerdak van eeuwenoude palmen. Luister terwijl naar het gezang van zeldzame en inheemse vogels en het gefluister van fantastische legendes. Ontdek de cultuur van de Seychellen met een kort bezoek aan het Praslin Museum voordat u op weg gaat naar uw volgende bestemming.

 

Vervolgens gaat u op avontuur met de Seychellen-pendelboot naar het buureiland La Digue, waar u de plekjes kunt bewonderen die de harten van de ontdekkingsreizigers met zoveel verwondering vulden. Tussen de golven van de oceaan naar een tijdloos kokosnoteneiland voor uw bezoek aan L'Union Estate, waar u de geheimen van het oude plantageleven kunt ontdekken tijdens een rondleiding door de kopra-molen, het verblijf van de reuzenschildpadden en het glorieuze oude plantagehuis.

 

 

Daarna gaat u verder naar het strand van Anse Source D'Argent waar u reusachtige granieten rotsblokken tegenkomt. Hier heeft u de tijd een verkwikkende duik in het kabbelende azuurblauwe water te nemen terwijl het Domaine de L'Organeraie hotelteam een uitgebreide Creoolse lunch voorbereidt.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Met lunch, exclusief drankjes

- Beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Excursie naar la Digue (per boot/fiets)

Optionele excursies

U vaart met een veerboot over het kristalheldere water naar het eiland La Digue, waar u mooie momenten zult beleven op het Domaine de l'Union.

Hier brengt u een bezoek aan de begraafplaats van de eerste kolonisten van het eiland, maar u gaat ook naar de traditionele kopra-molen, het verblijf van reusachtige landschildpadden, een oud plantagehuis en het schilderachtige strand Anse Source d'Argent, beroemd om de enorme granieten rotsblokken en het heldere turkooizen water. 

 

Zodra u op het eiland aankomt, springt u op de fiets en begint u uw verkenningstocht, niet wetend welke verrassingen de volgende bocht zal brengen. 

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Exclusief lunch

- Exclusief gids

- Beschikbaar van maandag tot zaterdag

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Gedeelde transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom op ... Mahé!

Bent u op zoek naar een stukje paradijs voor uw volgende vakantie?

 

Mahé is het bekendste eiland van de Seychellen. Met zijn lengte van 30 km, 60 witte zandstranden en exotische tuin is Mahé een ideale uitvalsbasis! In Victoria, de hoofdstad van de Seychellen en de enige haven in Mahé, dompelt u zich onder in een intrigerende cultuur.

 

De Europese, Aziatische en Afrikaanse invloeden hebben de geschiedenis van de stad gekenmerkt, waardoor deze geëvolueerd is tot een magnifiek openluchtmuseum.
Voor het strand van uw dromen gaat u naar Anse Beau Vallon, niet ver van de hoofdstad. In deze paradijselijke setting kunt u kiezen tussen luieren onder de tropische zon en spannende wateractiviteiten.

 

Wedden dat u halsoverkop verliefd wordt op dit betoverend mooi eiland?

Ligging

Glacis - Mahe, 01 Glacis Mahe, Seychellen

De luchthaven van Mahé bevindt zich op ongeveer 30 minuten van het hotel (met de boot).

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 24

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Kinderopvang
  • Wasservice
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Douche
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Barefoot Restaurant
  • Rockpool Seafood Grill & Bar

Informatie over de halfpensionformule:

- De gerechten worden geserveerd in restaurant Barefoot.

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Privéstrand

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. BLISS Hotel Seychelles 4*