Story Seychellen 5* + optionele voorverlenging in Bliss Praslin 4* - Seychellen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak je koffers uit in een 5-sterrenhotel op het eiland Mahé, tussen droomstranden en tropische bossen
  • Ontspan in het zwembad met uitzicht op de bergen of in de spa voor een moment van tijdloos genot
  • Kies voor de voorverlenging naar Praslin en ontdek het strand Anse Georgette, een van de mooiste stranden van het eiland

De beoordeling van onze klanten

Welkom op... de Seychellen!

Welkom op de Seychellen! Ontdek het prachtige eiland Mahé, met zijn weelderige bergen en kristalheldere stranden, tijdens een verblijf in het 5* Story Seychelles.

Voor een onvergetelijke reis kun je kiezen voor een voorverlenging in het Bliss Praslin 4* en genieten van de rust op het eiland Praslin.

 

Je mogelijke verblijfsduren:

- 9 nachten: 5 nachten Bliss Praslin 4* + 4 nachten Story Seychelles 5*

- 10 nachten: 5 nachten Bliss Praslin 4* + 5 nachten Story Seychelles 5*

- 10 nachten: 6 nachten Bliss Praslin 4* + 4 nachten Story Seychelles 5*

- 11 nachten: 6 nachten Bliss Praslin 4* + 5 nachten Story Seychelles 5*

- 11 nachten: 7 nachten Bliss Praslin 4* + 4 nachten Story Seychelles 5*

- 12 nachten: 7 nachten Bliss Praslin 4* + 5 nachten Story Seychelles 5*

STORY Seychelles 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting bij verblijf vanaf 7 nachten (reeds verrekend in de prijs)
  • Assistentie ter plaatse

Ontdek een nieuw luxe-concept tijdens een verblijf in het moderne en verfijnde STORY Seychelles 5*. Dit prachtige resort ligt in de Baai van Beau Vallon, een van de meest exclusieve delen van het eiland Mahé. Je zult hier een oase van luxe en ontspanning vinden, genesteld in een weelderige natuurlijke omgeving. Geniet van de vijfsterrenfaciliteiten en de uitzonderlijke gastvrijheid tijdens een vakantie die je niet snel meer zult vergeten!

 

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite met balkon

Junior Suite met balkon (55 m²)

De Junior Suite met balkon is ingericht in een moderne en tegelijkertijd traditionele stijl. In de suite vindt u een comfortabel tweepersoonsbed, een zithoek en een badkamer die is uitgerust met een ligbad en een aparte regendouche. De suite beschikt bovendien over een groot balkon vanwaar u uitkijkt op de weelderige groene tuinen van het resort.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Het STORY Seychelles 5* heeft een geweldig gastronomisch aanbod.

 

Restaurant Vasco's 

Dit restaurant met uitzicht op de oceaan is geopend voor het ontbijt en het diner en biedt internationale gerechten aan in buffetvorm.

 

Restaurant Eden

Beleef een magische avond in dit gastronomische restaurant waar u kunt genieten van gerechten van de barbecue, terwijl je het uitzicht op de oceaan bewondert.

 

Restaurant Seyshima

In dit restaurant proef je het beste van de Japanse keuken in een verfijnde omgeving.

 

Restaurant Trader Vic's

Geniet van een diner met internationale specialiteiten terwijl je uitkijkt op de groene tuin. Aan de bar kun je genieten van een lekker drankje. Ook vindt er een happy hour plaats.

 

Ripples Pool Bar & Beach Restaurant

Dit restaurant aan het zwembad is gespecialiseerd in internationale gerechten en serveert lunch en lichte maaltijden. In de bar kun je genieten van je favoriete drankjes.

 

1502 Bar

Deze bar staat bekend om zijn stijl en verfijnde service en draagt een naam die een ​​eerbetoon is aan het jaar waarin Vasco da Gama de Seychellen ontdekte. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van heerlijke cocktails, goede wijnen en andere drankjes.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting in de spa
  • Gebruik van snorkelmateriaal

Tijdens je vakantie op de Seychellen staat ontspanning centraal. Laat je verwennen met een behandeling in de Sesel Spa, die in 2016 de World Luxury Spa Awards won, of geniet van de zon bij het prachtige zwembad.

 

Als je liever iets actiever bezig bent, kun je zich vermaken met yogalessen, de fitnessruimte met uitzicht op de lagune, watersporten zoals snorkelen en kajakken of balsporten zoals tennis en volleybal.

 

Intussen kunnen de jongste gasten hun eigen avonturen beleven in de Treetops Kids’ Club (voor kinderen van 3 tot 12 jaar), waar ze samen met leeftijdsgenootjes de tijd van hun leven zullen hebben.

Optionele excursies

Vallée de Mai en Anse Lazio (per bus)

Optionele excursies

Geniet van het beste van twee werelden: zon, strand en een van de twee Unesco werelderfgoedsites van de Seychellen: de mysterieuze oervallei bekend als de Vallée de Mai.

We bieden je een onvergetelijke ervaring tijdens een rondleiding op deze wereldberoemde plek waar de legendarische Coco-de-Mer, de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw, groeit onder een torenhoog bladerdak van palmbomen. De gids zal uitleggen hoe deze buitengewone plek wordt beschouwd als de oorspronkelijke Bijbelse Hof van Eden.

Volgende halte: het Praslin Museum, gelegen in Cote D'Or. Cote D'Or doet je kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. Je zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten voordat je naar het Iles des Palmes hotel wordt begeleid voor een heerlijke lokale lunch.

 

Nadien, ga je naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartelust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Lunch inbegrepen

- Beschikbaar op woensdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Melodie van twee eilanden (per boot)

Optionele excursies

Ontdek in een dag twee van de mooiste eilanden van de Seychellen: je bezoekt eerst het eiland La Digue en daarna verover je Praslin. Dankzij de kleine bevolking is La Digue het meest ongerepte eiland, en Praslin bevat eindeloze natuurlijke schatten tussen stranden en bossen.

Reisroute voor dinsdag en zaterdag:

De excursie begint met een bezoek aan het Union Estate dat langzaam de verrassingen onthult van het diepgewortelde boerenleven door de ontdekking van de kopra-molen en het eeuwenoude plantagehuis te delen en verder in te gaan op het verblijf van de reuzenschildpad. Daarna ga je verder naar het strand van Anse Source D'Argent waar je reusachtige granieten rotsblokken tegenkomt. Hier krijg je de tijd een verkwikkende duik in het kabbelende azuurblauwe water te nemen terwijl het Iles Des Palmes hotelteam een uitgebreide Creoolse lunch voorbereidt in restaurant La Buse.

 

Na de lunch ga je richting het historische eiland Praslin. Je begint de tour op dit eiland met een bezoek aan de Vallée de Mai. Hier groeit de buitengewone Coco-De-Mer: de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw. Deze vrucht wordt hier beschouwt als de bekende Verboden Vrucht uit het Bijbelse verhaal. 

 

Samen met je gids trek je op ontdekking op dit magische eiland tussen de vogels en de zeldzame en inheemse planten. Begeleid door het getjilp van de vogels en het serene geluid van het bos maak je een fijne tour. Deze wordt opgevolgd door een bezoek aan het Praslin Museum aan de Cote D'Or. Cote D'Or doet je kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. Je zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten.

 

Daarna ga je naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartenlust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Reisroute voor donderdag:

Beleef een must-see tour langs enkele van de meest iconische sites van de Seychellen, we nemen je mee naar de mysterieuze Vallée de Mai. Geniet van een rondleiding door dit mystieke rijk, schijnbaar verloren in de tijd, langs kronkelende paden onder het bladerdak van eeuwenoude palmen. Luister terwijl naar het gezang van zeldzame en inheemse vogels en het gefluister van fantastische legendes. Ontdek de cultuur van de Seychellen met een kort bezoek aan het Praslin Museum voordat u op weg gaat naar uw volgende bestemming.

 

Vervolgens ga je op avontuur met de Seychellen-pendelboot naar het buureiland La Digue, waar je de plekjes kunt bewonderen die de harten van de ontdekkingsreizigers met zoveel verwondering vulden. Tussen de golven van de oceaan naar een tijdloos kokosnoteneiland voor je bezoek aan L'Union Estate, waar je de geheimen van het oude plantageleven kunt ontdekken tijdens een rondleiding door de kopra-molen, het verblijf van de reuzenschildpadden en het glorieuze oude plantagehuis.

 

 

Daarna ga je verder naar het strand van Anse Source D'Argent waar je reusachtige granieten rotsblokken tegenkomt. Hier krijg je de tijd een verkwikkende duik in het kabbelende azuurblauwe water te nemen terwijl het Domaine de L'Organeraie hotelteam een uitgebreide Creoolse lunch voorbereidt.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Met lunch, exclusief drankjes

- Beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Excursie naar la Digue (per boot/fiets)

Optionele excursies

Je vaart met een veerboot over het kristalheldere water naar het eiland La Digue, waar je mooie momenten zult beleven op het Domaine de l'Union.

Hier breng je een bezoek aan de begraafplaats van de eerste kolonisten van het eiland, maar je gaat ook naar de traditionele kopra-molen, het verblijf van reusachtige landschildpadden, een oud plantagehuis en het schilderachtige strand Anse Source d'Argent, beroemd om de enorme granieten rotsblokken en het heldere turkooizen water. 

 

Zodra je op het eiland aankomt, spring je op de fiets en begin je je verkenningstocht, niet wetend welke verrassingen de volgende bocht zal brengen. 

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Exclusief lunch

- Exclusief gids

- Beschikbaar van maandag tot zaterdag

... verder lezen

Cruise in het Sainte-Anne Marine Nationaal Park en bezoek aan Île Moyenne

Optionele excursies

Vaar mee op een catamaran om de schatten van het Sainte-Anne Marine Nationaal Park te ontdekken en leer meer over de rijke geschiedenis van Ile Moyenne.

Bustour - Zuid Mahé

Optionele excursies

Beleef een fascinerende bustour door het wilde zuiden van Mahé! Een ervaring die je meeneemt op een onvergetelijk avontuur om de wonderen van het zuidelijke deel van het eiland te ontdekken.

Bliss Praslin 4*

Het Bliss Praslin 4* ligt in het hart van het eiland Praslin, tussen het strand van Grand Anse en de tropische landen. In dit prachtige hotel word je met open armen ontvangen voor een exotische vakantie!

 

Geniet van een unieke omgeving omringd door wit zand en wuivende palmen. De privacy van je hotel zal je van kop tot teen betoveren. Waar wacht je nog op?

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Garden Kamer
  • Fles wijn op de kamer bij aankomst

Superior Garden Kamer (28 m²)

Ontspan in je ruime en charmante Superior Garden Kamer met uitzicht op de tuin, met zijn Creools geïnspireerde inrichting, en geniet van momenten van sublieme rust terwijl je de weelderige natuurlijke omgeving in je opneemt! Op je privéterras geniet je van meditatieve rust te midden van een harmonieuze tropische tuin, aangelegd met het grootste respect en vertrouwen in dit land. Afgescheiden van de receptie en de zee door een klein pad, kun je hier in volledige privacy leven.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Grijp de kans om te proeven van lokale specialiteiten. In het restaurant Beach House kun je terecht voor lekkere vis- en mediterrane gerechten terwijl je geniet van een prachtig zicht op zee.

 

Zin in een verfrissend drankje? In Sunset Bliss nip je bij zonsondergang van je favoriete cocktail. Neen, je droomt niet, magische locaties zoals deze bestaan wel degelijk!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op de eerste massage per reservatie, per verblijf
  • 20% korting op de tweede massage per reservatie, per verblijf
  • Daguitstap naar Digue

Kom helemaal tot rust in een omgeving die de tuin van Eden waardig is. Neem een verfrissende duik in een van de zwembaden van het resort of relax op een van de prachtige stranden van het eiland.

 

Wil je jezelf trakteren op een extra portie verwennerij? Ga dan naar de schitterende spa en geniet intens van elk moment!

Inbegrepen excursies

La Digue per boot en fiets

Inbegrepen excursies

Neem de tijd om gedurende de hele dag La Digue te bezoeken zonder gids en op je eigen tempo. Stap op de fiets en ontdek de wonderen van het eiland, waaronder Union Estate.

Optionele excursies

Vallée de Mai en Anse Lazio (per bus)

Optionele excursies

Geniet van het beste van twee werelden: zon, strand en een van de twee Unesco werelderfgoedsites van de Seychellen: de mysterieuze oervallei bekend als de Vallée de Mai.

We bieden je een onvergetelijke ervaring tijdens een rondleiding op deze wereldberoemde plek waar de legendarische Coco-de-Mer, de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw, groeit onder een torenhoog bladerdak van palmbomen. De gids zal uitleggen hoe deze buitengewone plek wordt beschouwd als de oorspronkelijke Bijbelse Hof van Eden.

Volgende halte: het Praslin Museum, gelegen in Cote D'Or. Cote D'Or doet je kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. Je zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten voordat je naar het Iles des Palmes hotel wordt begeleid voor een heerlijke lokale lunch.

 

Nadien, ga je naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartelust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Lunch inbegrepen

- Beschikbaar op woensdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Kies voor een extra optie

Vallée de Mai en Anse Lazio (per bus)

Kies voor een extra optie

Geniet van het beste van twee werelden: zon, strand en een van de twee Unesco werelderfgoedsites van de Seychellen: de mysterieuze oervallei bekend als de Vallée de Mai.

We bieden je een onvergetelijke ervaring tijdens een rondleiding op deze wereldberoemde plek waar de legendarische Coco-de-Mer, de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw, groeit onder een torenhoog bladerdak van palmbomen. De gids zal uitleggen hoe deze buitengewone plek wordt beschouwd als de oorspronkelijke Bijbelse Hof van Eden.

Volgende halte: het Praslin Museum, gelegen in Cote D'Or. Cote D'Or doet je kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. Je zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten voordat je naar het Iles des Palmes hotel wordt begeleid voor een heerlijke lokale lunch.

 

Nadien, ga je naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartelust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Lunch inbegrepen

- Beschikbaar op woensdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Melodie van twee eilanden (per boot)

Kies voor een extra optie

Ontdek in een dag twee van de mooiste eilanden van de Seychellen: je bezoekt eerst het eiland La Digue en daarna verover je Praslin. Dankzij de kleine bevolking is La Digue het meest ongerepte eiland, en Praslin bevat eindeloze natuurlijke schatten tussen stranden en bossen.

Reisroute voor dinsdag en zaterdag:

De excursie begint met een bezoek aan het Union Estate dat langzaam de verrassingen onthult van het diepgewortelde boerenleven door de ontdekking van de kopra-molen en het eeuwenoude plantagehuis te delen en verder in te gaan op het verblijf van de reuzenschildpad. Daarna ga je verder naar het strand van Anse Source D'Argent waar je reusachtige granieten rotsblokken tegenkomt. Hier krijg je de tijd een verkwikkende duik in het kabbelende azuurblauwe water te nemen terwijl het Iles Des Palmes hotelteam een uitgebreide Creoolse lunch voorbereidt in restaurant La Buse.

 

Na de lunch ga je richting het historische eiland Praslin. Je begint de tour op dit eiland met een bezoek aan de Vallée de Mai. Hier groeit de buitengewone Coco-De-Mer: de tweelobbige kokosnoot in de vorm van het bekken van een vrouw. Deze vrucht wordt hier beschouwt als de bekende Verboden Vrucht uit het Bijbelse verhaal. 

 

Samen met je gids trek je op ontdekking op dit magische eiland tussen de vogels en de zeldzame en inheemse planten. Begeleid door het getjilp van de vogels en het serene geluid van het bos maak je een fijne tour. Deze wordt opgevolgd door een bezoek aan het Praslin Museum aan de Cote D'Or. Cote D'Or doet je kennis maken met de cultuur van de Seychellen en met verschillende inheemse en geneeskrachtige planten van het eiland. Je zult ook de kans krijgen om kennis te maken met de beroemde citronelle thee en lokale vruchten.

 

Daarna ga je naar Anse Lazio dat bekend staat als een van de mooiste stranden ter wereld. Zwem en snorkel naar hartenlust in het kristalheldere water tot het weer tijd is om terug te keren.

 

Reisroute voor donderdag:

Beleef een must-see tour langs enkele van de meest iconische sites van de Seychellen, we nemen je mee naar de mysterieuze Vallée de Mai. Geniet van een rondleiding door dit mystieke rijk, schijnbaar verloren in de tijd, langs kronkelende paden onder het bladerdak van eeuwenoude palmen. Luister terwijl naar het gezang van zeldzame en inheemse vogels en het gefluister van fantastische legendes. Ontdek de cultuur van de Seychellen met een kort bezoek aan het Praslin Museum voordat u op weg gaat naar uw volgende bestemming.

 

Vervolgens ga je op avontuur met de Seychellen-pendelboot naar het buureiland La Digue, waar je de plekjes kunt bewonderen die de harten van de ontdekkingsreizigers met zoveel verwondering vulden. Tussen de golven van de oceaan naar een tijdloos kokosnoteneiland voor je bezoek aan L'Union Estate, waar je de geheimen van het oude plantageleven kunt ontdekken tijdens een rondleiding door de kopra-molen, het verblijf van de reuzenschildpadden en het glorieuze oude plantagehuis.

 

 

Daarna ga je verder naar het strand van Anse Source D'Argent waar je reusachtige granieten rotsblokken tegenkomt. Hier krijg je de tijd een verkwikkende duik in het kabbelende azuurblauwe water te nemen terwijl het Domaine de L'Organeraie hotelteam een uitgebreide Creoolse lunch voorbereidt.

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Met lunch, exclusief drankjes

- Beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag

- Maximaal 10 deelnemers

... verder lezen

Excursie naar la Digue (per boot/fiets)

Kies voor een extra optie

Je vaart met een veerboot over het kristalheldere water naar het eiland La Digue, waar je mooie momenten zult beleven op het Domaine de l'Union.

Hier breng je een bezoek aan de begraafplaats van de eerste kolonisten van het eiland, maar je gaat ook naar de traditionele kopra-molen, het verblijf van reusachtige landschildpadden, een oud plantagehuis en het schilderachtige strand Anse Source d'Argent, beroemd om de enorme granieten rotsblokken en het heldere turkooizen water. 

 

Zodra je op het eiland aankomt, spring je op de fiets en begin je je verkenningstocht, niet wetend welke verrassingen de volgende bocht zal brengen. 

 

Opmerking:

- Volledige dag

- Exclusief lunch

- Exclusief gids

- Beschikbaar van maandag tot zaterdag

... verder lezen

Cruise in het Sainte-Anne Marine Nationaal Park en bezoek aan Île Moyenne

Kies voor een extra optie

Vaar mee op een catamaran om de schatten van het Sainte-Anne Marine Nationaal Park te ontdekken en leer meer over de rijke geschiedenis van Ile Moyenne.

Bustour - Zuid Mahé

Kies voor een extra optie

Beleef een fascinerende bustour door het wilde zuiden van Mahé! Een ervaring die je meeneemt op een onvergetelijk avontuur om de wonderen van het zuidelijke deel van het eiland te ontdekken.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemming

Welkom op... de Seychellen!

Wil je van top tot teen ontspannen in een stukje paradijs op aarde? 

 

De Seychellen bestaan uit maar liefst 115 eilanden, verspreid in het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. Bij aankomst ontdek je hagelwitte stranden, een kristalheldere zee, een weelderige natuur en indrukwekkende reuzenschildpadden! 

 

De Seychellen zijn een uitstekende duikbestemming en bieden unieke panorama’s en een fascinerende en kleurrijke onderwaterwereld. 

 

In de sfeervolle omgeving van La Digue zul je versteld staan van de ongerepte natuur en de beroemde granieten rotsen op het strand. Ook de Vallée de Mai op Praslin, een van de kleinste Unesco-werelderfgoedgebieden ter wereld, is absoluut een bezoek waard. Misschien spot je er wel enkele zeldzame en wereldberoemde ‘coco de mer’! Laat je tenslotte aangenaam verrassen door het ecotoerisme van de Seychellen, wanneer je de immense reuzenschildpadden van het eiland Curieuse ontmoet! 

 

Eén ding is zeker: er staat je een onvergetelijke reiservaring te wachten!

Meer details

STORY Seychelles

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 100

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wasservice
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Kinderopvang
  • Parking (buiten)

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Badjassen
  • Balkon of terras
  • Televisie
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Airconditioning
  • Turndown service
  • Kluisje
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Eden
  • Restaurant Seyshima
  • Restaurant Trader Vic's
  • Restaurant Vasco's
  • 1502 Bar
  • Ripples Pool Bar & Beach Restaurant
  • Private dining

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Kinderclub
  • Fitness
  • Buitenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Bliss Praslin

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 27

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Conciërgedienst
  • Kinderopvang

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Balkon of terras
  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Minibar
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Beach House
  • Sunset Bliss

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Story Seychellen 5* + optionele voorverlenging in Bliss Praslin 4*