Privé- of groepsreis door Senegal met optionele strandverlenging - Senegal - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een rijk cultureel avontuur door de diverse landschappen van Senegal, bezoek het beroemde Roze Meer, schilderachtig woestijnland en prachtige eilanden en stranden
  • Geniet van bijzondere activiteiten, dineer met lokale specialiteiten en maak kennis met het dagelijks leven van de lokale bevolking
  • Begin uw vakantie met een avontuurlijke rondreis en eindig ontspannen in het Africa Queen Hotel
  • Maak uw reis nog completer door te kiezen voor een optionele excursie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Senegal

Droomt u van een vakantie naast de gebaande paden?
Kom met ons mee naar Senegal! Dit is het land van de “teranga”, de naam van de bekende Senegalese gastvrijheid en Afrikaanse warmte. Ervaar zelf deze unieke gastvrijheid.

 

Tijdens uw reis in dit land wordt u aangenaam verrast door adembenemende landschappen, zoals die van de Saloum Delta, het koninkrijk van de mangroves. Casamance wordt door sommigen de mooiste regio van West-Afrika genoemd en ook de ongerepte stranden zorgen voor een flinke dosis magie. Mis deze kans niet om de plaatselijke cultuur te leren kennen en nieuwe gerechten uit te proberen … Het belooft een kleurrijke vakantie te worden!

 

Mogelijke verblijfsduren:

7 nachten: rondreis van 7 nachten

10 nachten: rondreis van 7 nachten + 3 nachten Africa Queen Hotel

12 nachten: rondreis van 7 nachten + 5 nachten Africa Queen Hotel

14 nachten: rondreis van 7 nachten + 7 nachten Africa Queen Hotel

Uw reisprogramma

Senegal is met zijn uitzonderlijke klimaat en zijn gevarieerde landschappen het hele jaar door een ideale vakantiebestemming. Van de woestijn in het noorden tot het tropische woud in het zuiden, doorkruist u Saheliaanse zones, bezaaid met typische baobabs, omzoomd door de oneindige ruige stranden van de Grande Côte en de mangrove delta van Saloum.

 

Bezoek verschillende plaatsen die een kijkje geven in de geschiedenis van Senegal: van de hoofdstad Dakar tot Saint-Louis, de eerste hoofdstad van Frans West-Indië. Ontdek de oude handelsposten langs de Senegalrivier en ga naar het eiland Gorée waar u meer over het tragische verleden te weten kunt komen. Het land is rijk aan cultuur, geschiedenis en must-see bezienswaardigheden, waaronder zeven grote sites die door UNESCO zijn geclassificeerd als cultureel of natuurlijk werelderfgoed.

 

De grootste rijkdom van een reis naar Senegal zit echter in de kennismaking met de lokale bevolking, die een ongelooflijk mix is  van verschillende samenlevingen, zoals de Wolofs, Peuls, Sereres, Toucouleurs, Diolas, Mandingues, Bédiks of Bassaris.

 

Klaar om op avontuur te gaan?

 

Uw programma:

Dag 1: Aankomst in Senegal - het Roze Meer

Dag 2: Het Roze Meer

Dag 3: Bonaba School - Ontmoeting met Kayar vissers - Strand per 4x4 - Lompoul Woestijn

Dag 4: Lompoul Woestijn - Foundiougne - Sokone

Dag 5: Authentieke Afrikaanse dag

Dag 6: De eilanden en Bolong van Saloum

Dag 7: Vrije ochtend / optionele activiteiten - Kaolack - Gorée

Dag 8: Gorée - Dakar - Einde van de rondreis

 

Zet uw reis verder met een ontspannende verlenging in het Africa Queen Hotel.

 

 

Ontdek deze fantastische bestemming nu!

Uw reisbeschrijving

Dag 1 en 2

Dag 1: Aankomst in Senegal - het Roze Meer

Na uw aankomst op de luchthaven geniet u van een transfer richting het Roze Meer. Neem uitgebreid de tijd om u te installeren in uw kamer in natuurkamp Gite Du Lac. Geniet hier van de aanwezige faciliteiten en het uitzicht op het Roze Meer en een bananenplantage. 

 

Diner en overnachting in uw hotel.

 

 

Dag 2Het Roze Meer

Geniet van een ontbijt en breng een bezoek aan het Roze Meer. Het Roze Meer, of het Retba Meer, heeft de uitzonderlijke eigenschap dat het, afhankelijk van de zon en de wind, een roze of zelfs paarsachtige kleur aanneemt. Naast zijn kleur is het meer ook bekend omwille van zijn ongelooflijk zoutgehalte (300 gr/liter) waarmee het op gelijke voet geplaatst wordt met de Dode Zee. Onze plaatselijke gids geeft u uitleg over het ontstaan van het meer en de economische waarde ervan. Ontmoet zoutverzamelaars en kom meer te weten over hun eeuwenoude ambacht.

 

U luncht in een bamboe-restaurant op een schelpenheuvel die u een prachtig uitzicht biedt op het meer. Na de lunch bent u vrij en kunt u kiezen hoe u de rest van uw dag inplant. 

 

Er zijn verschillende optionele activiteiten beschikbaar die u kunt selecteren tijdens de tweede stap van uw boekingsproces:
- Paardrijden (1u30 of 3u)
- E-bike rit (1u30 of 3u)
- Ritje per quad (1u, 1u30 of 3u)
- Bezoek aan de Sangalkan schildpadden (minimaal 2 personen)

 

Aan het einde van de middag geniet u van een inwijding in Afrikaans trommelen terwijl het betoverende licht van de ondergaande zon zich over het kamp uitstrekt. Luister vervolgens naar verhalen en Fulani liederen op het ritme van traditionele instrumenten met participatieve dansen rond een kampvuur, vergezeld van 3 Senegalese theesoorten onder de sterren.

 

Diner en overnachting in het hotel.

... verder lezen

Dag 3 en 4

Dag 3: Bonaba School - Ontmoeting met Kayar vissers - Strand per 4x4 - Lompoul Woestijn

Start uw dag goed met een heerlijk ontbijt waarna u kunt deelnemen aan het maken van kaas met Moussa in het kader van de proefboerderij voor geiten waarbij wij betrokken zijn voor een betere valorisatie van de traditionele veeteelt met behoud van het milieu en met respect voor de voorouderlijke Fulanicultuur. Mis zeker de kans niet om te proeven van verschillende kazen die hier worden geproduceerd. 

 

Vertrek daarna voor een wandeling naar het verlaten strand van de Grande Côte, een zandgebied dat zich uitstrekt tot het noorden van Mauritanië. U wandelt langs een brakwaterlagune die door veel vogels wordt bezocht en door de plaatselijke bevolking wordt gebruikt voor de tuinbouw. Hier wordt u als lunch op het strand een visbarbecue aangeboden.

 

Vertrek daarna op weg voor een mini raid tocht in de voetsporen van Parijs-Dakar. U komt aan het grootste artisanale visserijcentrum van Senegal, Kayar, waar u kennismaakt met het ambacht van het vissen. Afhankelijk van de getijden, zal uw mini raid u meenemen naar:

- Het wilde strand van de Grande Côte, dat door verschillende vissersdorpjes loopt.
- De wagenwegen  in het hart van de Niayes, het belangrijkste boomgaardengebied van Senegal, geïrrigeerd met putten die in de duinen zijn geboord. U krijgt de kans om verschillende boeren te ontmoeten.

 

Daarna komt u aan in de woestijn van Lompoul voor een onvergetelijke Sahara-ervaring. Hier geniet u 's avonds van een kameelrit in het hart van de woestijn waarna u na aankomst in uw kamp kunt installeren in uw charmante khaïmas, een Mauritaanse tent.

 

Diner en overnachting in het kamp.

 

 

Dag 4: Lompoul Woestijn - Foundiougne - Sokone

Na het ontbijt vertrekt u per 4x4 truck en doorkruist u duinen in een typisch Saheliaans landschap bezaaid met acaciabomen. Uw gids geeft uitleg over de landbouwtechnieken die de productie van groenten in de holten van de duinen mogelijk maken en over de traditionele geiten- en schapenhouderij.

 

U bezoekt de kwekerij van het dorp, die wij steunen in het kader van een herbebossingsprogramma. U zult kunnen deelnemen aan het herbeplantingsproject om het oprukken van de woestijn, dat sinds de grote droogte van de jaren 70 nog is versterkt, tegen te gaan. Een budget van 5 euro per reiziger is opgenomen om dit programma te ondersteunen.

 

Via Mékhé, de "Senegalese schoenenhoofdstad", gaan we naar Saloum, waar we ambachtelijke ateliers bezoeken. We nemen een prachtig laterietpad in het hart van het Baol koninkrijk om Baba Garage te bereiken. De route voert ons naar Fatick en zijn zoutpannen en vervolgens naar Foundiougne, een voormalige koloniale prefectuur, waar we met een veerboot de rivier de Saloum oversteken. U zult lunchen in de schaduw van een rieten hut bij de rivier.

 

U reist verder naar Sokone, de toegangspoort tot het natuurpark van de Saloum-delta. U verblijft in Barracuda's, een eco-lodge gebouwd op een schelpeneiland, dat een buitengewoon uitzicht biedt op het mangrovemoeras. Hier geniet u van een vrije middag.

 

Diner en overnachting in uw lodge.

... verder lezen

Dag 5 en 6

Dag 5: Authentieke Afrikaanse dag

Vandaag beleeft u een authentieke Afrikaanse dag op het ritme van een familie uit het dorp Bambougar. Na het gebruikelijke Salam Alikoum, stelt onze gastheer voor u te vergezellen naar de plaatselijke markt, waar we de nodige ingrediënten zullen kopen om een traditionele maaltijd te bereiden, Thieb bou Yap. U deelt deze Senegalese maaltijd met de dorpelingen.

 

U sluit deze authentieke Afrikaanse dag af met een bijdrage aan de ontwikkeling van de moestuin van het dorp, een eco-solidariteitsprogramma dat wordt uitgevoerd met de vrouwengroep van het dorp en met de technische bijstand van de Nebeday Association. U zult kunnen helpen met de gebruikelijke landbouwwerkzaamheden. Een donatie van 5€ per reiziger is voorzien ten voordele van de vrouwenvereniging (reeds verrekend in de prijs).

 

U keert terug naar de Barracuda's voor een namiddagje ontspannen aan de rand van het zwembad.

 

Diner en overnachting in uw lodge.

 

 

Dag 6: De eilanden en Bolong van Saloum

Stap aan boord van een kano voor een dag vol ontdekkingen in het Saloum National Park, geclassificeerd als een World Biosphere Reserve. We doorkruisen een labyrint van bolongs omzoomd met mangroves. Soms komen we oesterplukkers of visserskano's tegen in de bocht van een meander. U krijgt de kans heel wat vogelsoorten te aanschouwen. Geniet van een Robison Crusoe barbecue op een verlaten strand. Ontspan in de schaduw luisterend naar de vogels, zwem in de bolong of maak een mooie wandeling.

 

Halverwege de middag keert u terug naar de Barracuda's. Maak aan het eind van de dag een wandeling of een ritje met een paardenkoets door de omringende natuur met een lokale gids of ontspan bij het zwembad.

 

Diner en overnachting in uw lodge.

... verder lezen

Dag 7 en 8

Dag 7: Vrije ochtend / optionele activiteiten - Kaolack - Gorée

Kies na het ontbijt voor een vrije ochtend of een van de vele optionele activiteiten, waaronder:
- Fathala wildreservaat safari
- Wandelen met leeuwen

 

U geniet van een lunch op de Barracuda's waarna u vertrekt richting Dakar. U reist via Kaolack, een voormalige Senegalese pofhaven aan de oever van de rivier de Saloum. U komt in de late middag aan in Dakar waar u in de haven inscheept op de boot van 18.30 uur naar het eiland Gorée. Dit vulkanische eiland met zijn kliffen, koloniale huizen en bloemrijke straten zal u versteld doen staan. Neem uw intrek in uw herberg.

 

Diner in een restaurant op het eiland en overnachting in uw herberg.

 

 

Dag 8: Gorée - Dakar - Einde van de rondreis

Geniet na het ontbijt van een vrije ochtend op Gorée. Grijp uw kans om het slavenhuis te bezoeken. Een goed gedocumenteerde tentoonstelling herinnert ons aan de tragische geschiedenis van de slavernij. U luncht in een restaurant op het eiland.

 

Om 14.00 uur stapt u aan boord en vaart u richting Dakar waar u deelneemt aan een rondleiding door de stad. Na de rondleiding wordt u uitgenodigd voor een laatste drankje in het Ngor restaurant. Nip van uw glas met uw voeten in het water bij zonsondergang. Diner (optioneel). Na het diner profiteert u van een transfer richting de luchthaven. 

 

Vervolg uw reis met een verlenging en verblijf minimaal 3 nachten in het Africa Queen Hotel.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw rondreis verblijft u in 3 superior ecolodges waar u overnacht in comfortabele Standaard Kamers.

 

Uw geselecteerde accommodaties:

- Gite du Lac

- Woestijnkamp

- Les Barracudas

 

Op het eiland Gorée overnacht u in koloniale charme. 

 

 

Gerust op vakantie in de voor u geselecteerde hotels
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De geselecteerde hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website de betreffende hotels.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Tijdens uw rondreis geniet u van volpension (exclusief drankjes) zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Kies voor een extra optie

Paardrijden (1,5 uur)

Kies voor een extra optie

Wandeling langs de lagune naar het strand en terug door de duinen (1,5 uur).

Paardrijden (3 uur)

Kies voor een extra optie

Wandeling langs de lagune naar het strand en terug door de jungle (3 uur).

E-bike rit (1,5 uur)

Kies voor een extra optie

Rit rond het meer langs de paden (1u30).

E-bike rit (3 uur)

Kies voor een extra optie

Rit langs de oude bedding van het meer, van voor de grote droogte van de jaren '70, via de duinen tot aan de baobabs van Kaniak (3 uur).

Safari wildreservaat Fathala

Kies voor een extra optie

We staan heel vroeg op om op safari te gaan in het Fathala wildreservaat aan de Gambiaanse grens. Daar aangekomen stappen we aan boord van een 4x4 open safarivoertuig met een zicht van 360°. In het reservaat, dat wordt beheerd door een Zuid-Afrikaans bedrijf, leven dieren die inheems zijn in Senegal, maar ook enkele die uit het zuiden van het continent zijn geïmporteerd, zoals giraffen, zebra's, neushoorns, antilopen, wrattenzwijnen en nog vele andere soorten. Er zijn ook vier soorten apen, struisvogels en een groot aantal andere vogels te zien. U maakt kennis met het bos in zijn natuurlijke staat, met mysterieuze baobabs, grandioze caïcedrats en majestueuze kaasbomen in een prachtige jungle.

Wandeling met leeuwen

Kies voor een extra optie

Ga voor een unieke ervaring, die slechts op 5 plaatsen ter wereld mogelijk is! Gedurende 40 minuten, begeleid door twee gespecialiseerde gidsen, wandelt u met leeuwen in de bush, in totale vrijheid! U ziet ze in hun natuurlijke habitat en heeft de gelegenheid om dit onvergetelijke moment in het gezelschap van de Koning van de Jungle, te vereeuwigen dankzij de verschillende fotostops.

Quadrit voor 1 of 2 personen (1,5 uur)

Kies voor een extra optie

Rijd over zeeschelpenpaden, duinen en het strand van Dakar met automatische quads (3 mogelijke routes / 1,5 uur).

Quadrit voor 1 of 2 personen (3 uur)

Kies voor een extra optie

Rijd over zeeschelpenpaden, duinen en het strand van Dakar met automatische quads (3 mogelijke routes / 3 uur).

Quadrit voor 1 of 2 personen (1 uur)

Kies voor een extra optie

Rijd over zeeschelpenpaden, duinen en het strand van Dakar met automatische quads (3 mogelijke routes / 1 uur).

Bezoek aan het schildpaddendorp Sangalkan (minimaal 2 personen)

Kies voor een extra optie

Rijd naar het Roze Meer en bezoek het schildpaddendorp, een beschermingscentrum voor de met uitsterven bedreigde Sulcata schildpad. Raak onder de indruk van sommige exemplaren die bijna 100 kg wegen en bewonder de baby's die in de afgelopen maanden zijn geboren. Andere soorten waterdieren maken dit bezoek compleet.

Africa Queen Hotel

Ver weg van de grote hotelcomplexen, zal Africa Queen Hotel u verleiden met haar ligging in een oase van groen. Geniet hier van het prachtige privéstrand, en het kalme en ontspannen levenstempo van de omgeving.

Het interieur respecteert de authentieke Afrikaanse cultuur en combineert deze met een modern tintje. De blauw- en groentinten weerspiegelen rechtstreeks de omliggende natuur zodat u ook binnen van een exotische sfeer kunt genieten.

 

Gerust op vakantie in Hotel Africa Queen
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer

Deluxe Kamer (21 m²)

De Deluxe Kamer heeft een typische lokale inrichting en is uitgerust met thee- en koffiefaciliteiten, haardroger en strandlaken. U zult in slaap worden gewiegd door het rustgevende geluid van de oceaan.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

De chef-kok zorgt ervoor dat de lokale cultuur behouden blijft en biedt Senegalese gerechten aan, gecombineerd met de internationale keuken. Laat u verleiden door een rijkelijk gearomatiseerde mafé of door vis die ter plaatse gevangen wordt.

 

Bij het ontbijt kunt u genieten van een buffet met een ruime keuze: thee, koffie, chocolade, gebak, eieren, pannenkoeken, vruchtensappen ...

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

De zwembaden van het hotel zijn geschikt om een paar baantjes te trekken, spelletjes te spelen of 's ochtends deel te nemen aan de les aquagym. Voor de kinderen is er een kinderbadje, waar ze in alle veiligheid kunnen spelen.

 

Voor uw momenten van pure ontspanning in de zon zijn er ligstoelen beschikbaar. Er is ook een pingpongtafel, een petanquebaan en een volleybalnet voor wie zin heeft in een competitief spelletje.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Meer details ...

Le Senegal Eco-Responsable

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma
- Volpension (exclusief drankjes)
- Activiteiten en bezoeken volgens de reisbeschrijving
- Vervoer per minibus of terreinwagen

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Africa Queen

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 36

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • 24-uursreceptie
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Douche
  • Waterkoker
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privé- of groepsreis door Senegal met optionele strandverlenging