Combinatie Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* & Crowne Plaza Porto 5* - Porto - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Rust tijdens uw vakantie uit in twee fantastische vijfsterrenhotels met eindeloze exclusieve voordelen
  • Spendeer de eerste dagen van uw vakantie in de stad Vigo
  • Ontdek Porto, zijn geschiedenis en zijn smaken, de perfecte combinatie voor uw volgende vakantie
  • Kies de duur van uw vakantie en de nachten van uw verblijf op elke bestemming

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Spanje en Portugal!

Vigo

Wilt u het beste van een citytrip en een strandverblijf combineren? Kom dan met ons mee naar de Spaanse regio Galicië!
Tijdens een wandeling door de schilderachtige straatjes van Vigo wordt u ondergedompeld in het rijke culturele erfgoed van deze onafhankelijke regio, de fascinerende geschiedenis en de heerlijke gastronomie. Proef zeker van de verse vis en de plaatselijke specialiteit: oesters! In de omgeving vindt u dan weer de meestidyllische stranden aan de majestueuze Atlantische Oceaan.

Uw hotel ligt op een ideale locatie in het hartje van de stad, vlak bij de haven, de financiële en commerciële buurt. Straten zoals de Gran Via, Urzaiz en Prince liggen op wandelafstand, hier vindt u zowel charmante winkeltjes, Romeinse overblijfselen, prachtige art nouveau gebouwen en kunstgalerijen. En dat is nog niet alles, het centraal gelegen strand van Samil werd uitgeroepen tot 'Beste Strand ter Wereld' door The Guardian, de perfecte plek om helemaal te relaxen.
Wacht niet langer, boek vandaag nog uw volgende vakantie!

Porto

Porto is een havenstad in het noordwesten van Portugal aan de Costa Verde. Het is gelegen aan de noordelijke oever van de Douro en staat vooral bekend als herkomstplaats van porto-wijn en de historische wijk Ribeira. Wat veel mensen niet weten is dat Porto ook over enkele mooie stranden beschikt. Neem de fiets en volg de rivier tot u bij het strand bent aangekomen! 

Om het historische gedeelte te bezoeken, zal u flink wat trappen op en af moeten lopen. Ribeira bestaat uit veel smalle steegjes die heel steil kunnen zijn en er is een behoorlijk hoogteverschil. Op de zuidelijke oever ligt Vila Nova de Gaia waar alle porthuizen liggen. 

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

4 nachten: 2 nachten in Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* + 2 nachten in Crowne Plaza Porto 5*
5 nachten: 2 nachten in Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* + 3 nachten in Crowne Plaza Porto 5*
5 nachten: 3 nachten in Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* + 2 nachten in Crowne Plaza Porto 5*
6 nachten: 3 nachten in Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* + 3 nachten in Crowne Plaza Porto 5*
6 nachten: 4 nachten in Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* + 2 nachten in Crowne Plaza Porto 5*
7 nachten: 4 nachten in Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* + 2 nachten in Crowne Plaza Porto 5*

Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5*

Inspirerend, avant-garde en gesofisticeerd, dat zijn de woorden die bij u opkomen bij het binnenstappen in het Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5*.  Achter de indrukwekkende gevel vindt u de compleet gerenoveerde ruimtes die een moderne stijl combineren met klassieke elementen en zelfs oosterse invloeden. 

Hier staat alles in teken van uw welzijn en comfort met topfaciliteiten zoals eenluxueuze spa, fantastische restaurants en nog veel meer.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Loft
  • Laat uitchecken tot 14:00u, afhankelijk van beschikbaarheid
  • Gebruik van PlayStation 3 en 4 in de kamer (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Loft

Alle kamers van het Gran Hotel Nagari Boutique & Spa zijn stijlvol, modern en elegant ingericht met een avant-garde stijl, warme kleuren en luxueuze materialen. Er is aan elk detail gedacht om u een welverdiende nachtrust te garanderen. Dit is de perfecte oase van rust om te bekomen na een dag onder de Spaanse zon. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • € 10 Hotelkrediet per kamer / dag, te verzilveren bij Alameda XXI Restaurant (à la carte service, met een minimumverbruik van € 50 en niet combineerbaar met andere aanbiedingen / promoties)
Dankzij deze aanbieding profiteert u van het halfpension om de plaatselijke gastronomie te leren kennen.

Het Alameda XXI Restaurant is modern en elegant en combineert traditie met innovatie - zowel in het gezellige interieur als op uw bord. De authentieke smaken worden gecreëerd met verse ingrediënten en aan elk gerecht wordt een creatieve toets gegeven. In de Manhattan Wine & Lounge proeft u van een ruime selectie aan wijnen van over de hele wereld en heerlijk tapas in een warm en stijlvol kader.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot fitness
  • Toegang tot wellness: sauna, Turks bad en Schotse douche
  • 60 min. toegang tot Nagari Health & Spa per volwassene per verblijf
  • 1 dagelijkse behandeling in Nagari Health & Spa (enkel voor volwassenen, zie beschrijving)
  • € 10 Hotelkrediet per volwassene / dag, inwisselbaar voor spabehandelingen (onderhevig aan een minimumverbruik van € 15 en niet te combineren met andere aanbiedingen / promoties)
De Nagari Health & Spa is een luxueuze wellnessruimte waar u helemaal tot rust komt dankzij de fantastische faciliteiten en een waaier aan behandelingen massages. Ontdek verschillende therapieën van over de hele wereld zoals Ayerveda uit India, Shiatsu uit Japan, bamboebehandelingen uit China en nog veel meer. 

Skyline is een magische plek met een fantastisch zwembad met uitzicht op zee, 2 jacuzzi's, een solarium, barservice (behalve tussen 14 januari en 2 februari, dan het is zwembad gesloten) en het bijzondere 'Sieste' bad waar u het unieke gevoel van gewichtloosheid ervaart.

Crowne Plaza Porto 5*

Een verblijf in het 5* Crowne Plaza Porto is de belofte van een onvergetelijke ervaring in een klassieke en elegante setting. De uitstekende service en moderne faciliteiten zullen voldoen aan al uw wensen. Dit luxueuze hotel heeft een bevoorrechte locatie in het centrum van de stad, gelegen aan de Avenida da Boavista in een van de hoogste gebouwen.

Geniet van het prachtige uitzicht over de stad en ga op ontdekkingstocht! Zodra u aankomt in het Crowne Plaza Porto 5*, kunt u zich onderdompelen in de lokale cultuur en genieten van het glaasje port om u te verwelkomen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite
  • 1 kind tot 9 jaar zonder extra kosten bij 2 volwassenen (reeds inbegrepen in het uiteindelijke tarief)

Junior Suite

Neem uw intrek in een ruime Suite, een plek van welzijn waar rust en harmonie heerst, ver weg van de drukte van de stad. Zijn decoratieve stijl onderscheidt zich door elegantie en verfijning.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Welkomstglaasje Porto
Het ontbijt zal geserveerd worden in buffetvorm en heeft lokale en internationale specialiteiten. 

Het hotel beschikt over een trendy restaurant waar u kunt proeven van voortreffelijke regionale en internationale gerechten. Dit is de perfecte plek om de heerlijke keuken van Porto te leren kennen! Zin in een drankje? Dat is perfect mogelijk in de gezellige lobby of in de hotelbar.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 toegang tot wijnkelder met proeverij
  • 1 coupon van 20% korting op Sealife
Sportievelingen kunnen terecht in de fitness van het hotel. Bezoek ook zeker de beroemde brug over Porto, gebouwd door Eiffel, en natuurlijk de wijnkelders waarvoor Porto zo beroemd is. De port wijn is een must om te proeven tijdens uw reis! Terug in uw hotel kunt u genieten van een spabehandeling om geheel tot rust te komen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Een vakantie op uw eigen tempo: met een huurauto!
Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan (indien beschikbaar).
Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!

De grensovergang verhoogt de verzekeringskosten met € 60, rechtstreeks te betalen bij Sixt bij het ophalen van de auto.

Extra opties

Boot naar de Cies-eilanden

Extra opties
Voeg de optionele boottocht toe aan de Cies-eilanden in de tweede stap van de reservatie tegen een meerprijs (alleen in april en mei).
De Cies-eilanden zijn de grootste schat van het estuarium van de Vigo, een ongelooflijke maritiem-terrestrische nationale park en een van de mooiste plekken in het land. Vandaar dat de Romeinen hun de naam gaven van de eilanden van de goden. Ze waren ooit ook een toevluchtsoord voor piraten.
Reis per boot naar de Cíes-eilanden en geniet van een dag van ontspanning, natuur en kristalhelder water in dit nationale park van onvergelijkbare schoonheid en de thuisbasis van het beste strand ter wereld, volgens de prestigieuze krant The Guardian.

Vertrek vanuit Vigo: 11:00 - 13:00 uur
Terugkeer van Cíes: 17:30 - 07:30 uur

Opmerking: de prijs is per persoon. Selecteer zowel eenheden als mensen die de reis zullen maken.

BELANGRIJK: De aanlegplaats van het schip betekent niet toegang tot de Cies-eilanden of het eiland Ons, hiervoor is het noodzakelijk dat de klant een vergunning verkrijgt via de website van de Xunta de Galicia: autorizacionillasatlanticas.xunta.gal met vermelding van de volledige naam + Volledige geboortedatum van elke deelnemer + DNI (alleen van degenen ouder dan 14 jaar)

Boot naar het eiland Ons

Extra opties
Reis per boot naar het eiland Ons, waar u kunt genieten van een ontspannende dag in de natuur. U kunt de schoonheid van het eiland ontdekken dat paden, kliffen en beschermde gebieden van grote ecologische waarde combineert. U kunt ook de lokale keuken proeven, waarbij de octopus het hoofdgerecht is.

BELANGRIJK: De aanlegplaats van het schip betekent niet toegang tot de Cies-eilanden of het eiland Ons, hiervoor is het noodzakelijk dat de klant een vergunning verkrijgt via de website van de Xunta de Galicia: autorizacionillasatlanticas.xunta.gal met vermelding van de volledige naam + Volledige geboortedatum van elke deelnemer + DNI (alleen van degenen ouder dan 14 jaar)

Het weer

Jan
min : 5°C max : 13°C
Feb
min : 5°C max : 14°C
Mrt
min : 8°C max : 16°C
Apr
min : 9°C max : 18°C
Mei
min : 11°C max : 20°C
Jun
min : 13°C max : 23°C
Jul
min : 15°C max : 25°C
Aug
min : 15°C max : 25°C
Sep
min : 14°C max : 24°C
Okt
min : 11°C max : 21°C
Nov
min : 8°C max : 17°C
Dec
min : 5°C max : 14°C

Ligging

Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5*Plaza de Compostela 21, Vigo, Spanje
Crowne Plaza Porto 5*: Av. da Boavista 1466, 4100-114 Porto, Portugal

De afstand tussen de luchthaven van Vigo en uw hotel Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* bedraagt 13 km.
De afstand tussen de luchthaven van Porto en uw hotel Crowne Plaza Porto 5* bedraagt 14 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel in Vigo:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 63
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u (laat uitchecken om 14.00u indien beschikbaar)
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Restaurant
  • Lounge
  • Airconditioning
  • Lift
  • Gratis wifi
  • Vergader- en congreszalen
  • Parking
  • Kluis
  • Wasserij
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Geluidsdichte kamers
  • Airconditioning / Verwarming
  • Televisie met Canal+ en Premiumzenders
  • Telefoon
  • Radio
  • Bureau
  • Gratis wifi
  • Minibar
  • Kluis
  • Privébadkamer met douche en bad
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Nagari Health & Spa
  • Zwembad
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Solarium
  • Massages en behandelingen
  • Fitnessruimte
  • Kapper

Alle praktische informatie over het hotel in Porto:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 232 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Parking
  • Bagageopslag
  • Conciërgeservice
  • Garage
  • Was- en strijkservice
  • Terras

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Flatscreen TV
  • Internettoegang
  • CD-speler
  • Directe telefoonlijn
  • Bureau
  • Airconditioning
  • Zithoek
  • Minibar
  • Kluis
  • Roomservice

Activiteiten bij het hotel*:

  • Biljartzaal
  • Discotheek
  • Fitness
  • Spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Gran Hotel Nagari Boutique & Spa 5* & Crowne Plaza Porto 5*