- Lissabon - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Ramada by Wyndham Lisbon 4*

Het moderne Ramada by Wyndham Lisbon 4* is de ideale uitvalsbasis om de verschillende facetten van de Portugese hoofdstad te ervaren met een prachtig uitzicht op de Taag, een makkelijke bereikbaarheid naar de luchthaven en een nabijgelegen metrostation dat je in 15 minuten naar het centrum en in 10 minuten naar het Parque das Nações brengt.

 

Zodra je het hotel betreedt, ontdek je elegante en eigentijdse lijnen, warme kleuren en veel natuurlijke lichtinval. Zo wordt de perfecte omgeving gecreëerd om van top tot teen te relaxen na een intense dag sightseeing!

Kamer

Standaard Queen Kamer met stadszicht (17 m²)

Ben je op zoek naar een gezellige kamer met uitzicht de stad? Kies dan voor deze Standaard Kamer met queensize bed en stadzicht. Uitgerust met moderne faciliteiten en ingericht in rustige kleuren is dit een perfecte kamer voor een ontspannen verblijf. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Standaard Twin Kamer met stadszicht (17 m²)

De ruime en moderne Standaard Kamer met stadszicht heeft een gezellige inrichting en biedt je al 2 aparte bedden en het nodige comfort om tot rust te komen na een dag vol avonturen in de stad.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Standaard Twin Kamer met zicht op de rivier (17 m²)

Kies voor een ontspannen verblijf in de mooie Standaard Twin Kamer en geniet van een prachtig uitzicht op de rivier.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Standaard Queen Kamer met zicht op de rivier (17 m²)

Deze moderne Standaard Queen Kamer met zicht op de rivier is ingericht met houten meubilair en sobere kleuren. Zo ben ze verzekerd van een uiterst aangenaam en comfortabel verblijf in de Portugese hoofdstad!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

In restaurant Navegadores proef je van het lekkerste wat de Portugese en mediterrane keuken te bieden heeft, terwijl je het uitzicht op de rivier de Taag bewondert. Het is mogelijk om te genieten van uitgebreide buffetten of à-la-cartegerechten. Heb je zin in een fruitige cocktail? Neem dan plaats in de gezellige sfeer van de bar Adamastor.

Activiteiten

Je hotel is ideaal gelegen om de mooiste plekjes van Lissabon te verkennen. De metro stopt vlak bij het hotel en brengt je snel en vlot naar zowel de authentieke als de trendy wijken van de stad.

 

Als je na een dag vol leuke ontdekkingen nog zin heeft in een extra portie beweging, kan je even langs de fitnessruimte met zicht op de Taag. Zo blijft je ook op vakantie in topvorm!

Rondleiding met gids in Lissabon

Kamer

Ontdek de sfeer van Lissabon tijdens een ochtendtour langs de mooiste monumenten van de stad, fascinerende musea en de traditionele wijk. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Lissabon terwijl je gids uitleg geeft.

Bezoek aan Sintra

Kamer

Trakteer jezelf op een unieke dag waarin je de mooiste plekjes van Sintra verkent. Bezoek deze unieke stad met zijn betoverende architectuur, adem de zeelucht in bij Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa, en eindig met het kosmopolitische dorp Cascais.

Bezoek Fatima, Obidos, Batalha, Alocbaca en Nazaré

Kamer

Vertrek voor een dag naar de mooiste plekjes van de regio, van het middeleeuwse dorp Obidos, de heilige monumenten met een rijke geschiedenis van Fatima en Batalha, tot de kustlijn van Nazaré, met een indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Sintra, Cabo Da Roca, Cascais & Estoril

Kamer

Trek tijdens je verblijf een middag uit om in de voetsporen van de Portugese koninklijke familie te treden. Bezoek Sintra, een prachtige stad met traditionele architectuur, bewonder Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa, en wandel door het dorp Cascais met een gids die je er alles over zal vertellen.

Lissabon by night en diner met Fadoshow

Kamer

Ontdek de mooiste plekjes van Lissabon in de avond met een gids en geniet daarna van een traditioneel viergangendiner tijdens een fadoshow om jezelf helemaal onder te dompelen in Portugese folklore.

48h Vervoerspas - Lissabon stadstour met multi-stop bus

Kamer

Stap aan boord van deze bus die op meerdere plekken stopt en ontdek de belangrijkste monumenten van de stad in alle vrijheid! Gewapend met je audiogids, beschikbaar in 14 talen, kun je 48 uur lang zo vaak in- en uitstappen als je wilt.

72h Vervoerspas - Lissabon met de bus, tram en veerboot

Kamer

Ga van de ene plek naar de andere in Lissabon met deze zes lijnen in één ticket en profiteer van kortingen. Na drie dagen heb je alle must-sees in Lissabon ontdekt!

Zonsondergang cruise op een zeilboot (2u)

Kamer

Bewonder de zonsondergang van Lissabon vanaf de Taag op een zeilboot! Je kunt de mooiste monumenten van de Portugese hoofdstad bewonderen terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang boven de baai.

Yellow Boat cruise op de Taag (24 uur hop-on hop-off)

Kamer

Weg van het lawaai en de drukte van de stad, neem je plaats in een Yellow Boat voor een cruise met uitzicht op de stad van de 7 heuvels. Tijdens deze cruise vaar je langzaam over de Taag, kun je de belangrijkste monumenten bewonderen en een tussenstop maken in de wijk Bélem.

Cruise met Fado show (1u)

Kamer

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur tijdens een cruise op de Taag met een Fado show van een uur, met live traditionele Fado muziek uitgevoerd door bekende artiesten uit de artistieke scene van Lissabon.

Privéhelikoptervlucht over Lissabon en omgeving (1 tot 3 personen)

Kamer

Bereid je voor op een spannend en onvergetelijk avontuur met een privéhelikoptervlucht die het prachtige landschap van Lissabon en de monding van de rivier de Taag vanuit hun mooiste hoeken laat zien: de Toren van Belem, het standbeeld van Christus Koning, maar ook de Costa da Caparica en de stranden ten noordwesten van de stad!

Kamer

KING PREMIUM WITH BALCONY (33 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

1 BEDROOM SUITE (42 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Welkom in... Lissabon!

Een citybreak of een vakantie naar de zon? Je hoeft niet te kiezen in de Portugese hoofdstad! Lissabon is zowel modern en traditioneel en in sommige wijken lijkt het wel alsof de tijd is blijven stilstaan.

 

Maak een wandeling door de steile straatjes en bewonder de unieke architectuur waarvan de façades versierd zijn met azulejos, de typische kleurrijke tegeltjes die vaak echte kunstwerkjes vormen. In de wijk Alfama kom je tal van historische gebouwen tegen en ontdek je een tijdloze charme.

 

Ga naar het Martim Moniz-plein waar je de bekende gele tram Eléctrico n°28  kunt nemen en vertrek in stijl op verkenning naar de iconische monumenten van de stad. Stap zeker uit bij het Monument der Ontdekkingen, de Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos.

 

Wil je ook proeven van de typische lekkernijen? In de straatjes van Lissabon barst het van de pastelarias, bakkerijen vol met zoete verleidingen, die pastéis de nata verkopen, overheerlijke roomgebakjes die je geproefd moet hebben! Wij zijn al overtuigd, jij ook?

Meer details

Ramada by Wyndham Lisbon 4*

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 300

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 25 per dier per nacht)
De toeristenbelasting (€ 2 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Lift
  • Conciërgedienst
  • Parking (binnen)
  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Navegadores
  • Bar Adamastor

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Huurfietsen

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

CROWNE PLAZA CAPARICA

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 227

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Lift
  • Meertalig personeel
  • Parking (binnen)

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Kluisje
  • Minibar
  • Badjassen

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Hamam
  • Golf
  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Spa
  • Kinderclub

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Lissabon - Tot -70% | Voyage Privé