Santa Luzia ArtHotel 4* - Guimaraes - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf dicht bij Guimarães en bewonder de historische sites
  • Profiteer de moderne architectuur en het interieur met design elementen
  • Geniet van het prachtige uitzicht vanuit het zwembad dat zich bevindt op het dakterras van het hotel

De beoordeling van onze klanten

Score volgens de reizigers bij TripAdvisor

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Guimãraes

Heeft u zin om een prachtig landschap te ontdekken? Kom met ons mee naar Guimãraes, een plaats in het Portugese district Braga, ten noordoosten van Porto. Het historische centrum van de stad werd in 2001 tot cultureel werelderfgoed verklaard door UNESCO, vanwege zijn historische monumenten uit de Middeleeuwen. Dwaal door de gezellige straatjes en beleef de sfeer in deze stad: dit is de ideale plek om rustig te genieten.

In 2012 werd deze stad bovendien uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Kom met ons mee en ontdek deze Portugese parel zelf! Staan uw koffers al klaar?

Uw 4* hotel

Welkom in het Santa Luzia ArtHotel 4*, een elegant hotel gelegen op 5 minuten van het centrum van Guimarães en op 45 minuten van Porto. Dit hotel staat garant voor ontspanning: een terras onder de zon, een prachtig buitenzwembad op het dak (open in de zomer) en een luxueuze spa voor een heerlijk zen-momentje.

Verder heeft het hotel de nodige faciliteiten voor een comfortabel verblijf en helpt het personeel graag een handje om van uw vakantie het beste te maken.