Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden 4* - Madeira - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een luxueuze omgeving, midden in een grote botanische tuin
  • Geniet van het adembenemende uitzicht over de Atlantische Oceaan
  • Ontspan van top tot teen in de luxe spa van 1400 m²
  • Ontdek de prachtige bloemenlandschappen van dit vulkanische eiland

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden 4* ligt in het charmante dorpje Canico en biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de Desertas eilanden.

 

Deze "Quinta", een voormalige wijnboerderij, werd verbouwd tot een charmant hotel en herbergt een prachtig negentiende-eeuws herenhuis dat perfect gerestaureerd is. Het hotel beschikt over een botanische tuin van 30.000 m² met meer dan 1000 verschillende soorten planten en bloemen.

 

De weelderige flora, de gastronomische keuken en de luxueuze spa maken dat dit hotel de uitstekende keuze is voor een vakantie die zowel natuur, ontspanning als welzijn combineert!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Studio met gedeeltelijk zeezicht of Spa Suite met zeezicht

Studio met gedeeltelijk zeezicht (29 m²)

De prachtige Studio met gedeeltelijk zeezicht biedt een prachtig uitzicht vanaf het terras of balkon, de perfecte plek om tot rust te komen met een goed boek. De studio beschikt bovendien over een zithoek, kitchenette, badkamer en slaapgedeelte.

Maximale kamercapaciteit

Spa Suite met zeezicht

Er staat u een heerlijk verblijf te wachten in de Spa Suite met zeezicht. De Spa Suites met bevinden zich in een gedeelte van het hotel dat enkel toegankelijk is voor personen vanaf 16 jaar, voor een geheel ontspannen verblijf. Geniet in uw suite van een prachtig uitzicht op de oceaan!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Het hotel heeft drie restaurants die voor afwisseling zorgen en twee bars.

 

La Galeria serveert mediterrane à-la-cartegerechten op een ruim zonneterras met een betoverend zeezicht.

 

La Perla is al meermaals in de prijzen gevallen en heeft tal van onderscheidingen gekregen. Het gastronomische restaurant van het hotel serveert lokale en internationale gerechten en proefmenu's. Ook voor een lekker glas wijn met een prachtig zicht op de tuinen moet u hier zijn.

 

Bij de De Thai Lounge kunt u dan weer terecht voor heerlijke Thaise specialiteiten met biologische kruiden en ingrediënten. Hier kunt u een ware explosie van smaken en kleuren verwachten. De focus van de keuken ligt op gezonde voeding.

 

In Lounge Bar The Globe maken ze originele cocktails voor u klaar, maar ook voor een glas wijn of een borrel kunt u hier een avondje doorbrengen. Er worden ook Fado- en folkloristische avonden met live muziek georganiseerd.

 

Ook bij de Pool Bar Siddhartha kunt u terecht voor een verfrissend drankje. Deze trendy bar serveert zowel eten als drinken. De salades en pasta's zijn zeker het proberen waard. De gezonde lijn wordt doorgetrokken naar de drankjes: thee, fruitsappen, shakes en smoothies.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Dagelijks toegang tot de spa bij een verblijf in de Spa Suite met zeezicht

Het hotel beschikt over verscheidene faciliteiten en biedt activiteiten aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Als u nu liever relaxt of op ontdekking gaat, de keuze is ruim! U kunt ontspannen aan het verwarmde buitenzwembad of gebruik maken van de fitnessruimte, maar ook een balletje op de golfbaan slaan (green met 5 holes).

 

Voor een moment van pure ontspanning kunt u terecht in de luxueuze spa van 1400 m² met een oosters geïnspireerde inrichting. De spa is uitgerust met een verwarmd overdekt zwembad, een ontspanningsruimte, een iglo met ijsfontein, een sauna, een Turks stoombad en een dampbad. Verwen uzelf en kies een van de vele spabehandelingen en massages uit. Hier bieden ze alles aan van Zweedse en Thaise massages tot bodywraps.

Uw optionele excursies

CR7 MUSEEUM - OPTIONAL - ALL OFFERS

Uw optionele excursies

Yellow Bus Tour – Discover Funchal and Câmara de Lobos - OPTIONAL - ALL OFFERS

Uw optionele excursies

FOOD & WINE WALKING TOUR-OPTIONAL-ALL OFFERS

Uw optionele excursies

WALKING TOUR Queimadas/Caldeirão Verde - optional - all offers

Uw optionele excursies

WALKING TOUR Pico do Arieiro/Pico Ruivo - optional - all offers

Uw optionele excursies

Uw reis

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom op... Madeira!

Ga mee voor een kleurrijk verblijf op Madeira, ook wel eens het 'bloemeneiland' genoemd. Dit eiland in de buurt van de Marokkaanse kust, in het midden van de Atlantische Oceaan, is een beeldschone parel waar de nog ongerepte natuur alom aanwezig is en zich naadloos vermengt met het prachtige blauw van de oceaan. Bezoek het eiland op je eigen ritme en geniet van de uitzonderlijke panorama's.

 

Beklim de Pico Ruivo voor een adembenemend uitzicht over het eiland, verken de straten van de hoofdstad Funchal of verlies jezelf in de kleine, authentieke vissersdorpen zoals Câmara de Lobos. Deze exotische drijvende bloementuin met een oceaan zover het oog reikt maakt al je dromen waar! Laat je meevoeren op het zachte geluid van de golven.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 166

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Luchthavenshuttle

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Haardroger
  • Televisie
  • Kluisje
  • Balkon of terras
  • Minibar

Restaurants en bars in het hotel:

  • La Galeria
  • La Perla
  • Le Thaï Lounge
  • The Globe
  • Siddhartha

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden 4*