Panama en Medellín met optionele verlenging naar Río Hato - Panama City - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom voor uw volgende vakantie naar Panama en Colombia tussen idyllische stranden, historische steden en prachtige natuur
  • Ontdek Panama City met het historische centrum Casco Viejo
  • Bezoek het bruisende Medellín en de landschappen van Piedra del Peñol
  • Eindig uw vakantie aan de Caraïbische stranden van de San Blas archipel

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Panama en Colombia!

Ontdek twee fascinerende landen in één enkele reis! 
Er wacht een fantastische ervaring omringd door de tropische cultuur, de geschiedenis en de stranden van Panama die in contrast staan met de bruisende metropool Medellín in Colombia. Deze reis combineert paradijselijke locaties met koloniale steden en de weelderige groene landschappen van de Colombiaanse regio Antioquia.

Panama City is de moderne hoofdstad van Panama met historische gebouwen tussen de moderne wolkenkrabbers, en dat alles met een prachtig uitzicht op zee. Medellín, de stad van Pablo Escobar, is groen, opwindend en barstensvol mythen en legendes. We nemen u ook mee naar de San Blas archipel waar de paradijselijke eilandjes u zullen betoveren.

Tenslotte bieden we u ook de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen aan de Caraïbische kust, meer bepaald aan de spectaculaire stranden Río Hato.
Pak snel uw koffers!

Reisbeschrijving

We hebben een fantastische rondreis van 8 nachten uitgestippeld in Panama en Medellùin in Colombia. Uw accommodatie, transfers en verschillende excursies zijn al geregeld, u hoeft enkel nog te genieten! Bovendien kunt u kiezen voor een verlenging van 3, 5 of 7 nachten naar Río Hato aan de Caraïbische kust.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Panama + Medellín
8 nachten waarvan 2 nachten in Panama City, 3 nachten in Medellín, 1 nacht in Panama City, 1 nacht op de San Blas Archipel en tenslotte nog 1 nacht in Panama City

Aanbieding 2: Panama + Medellùin + Río Hato
- 11 nachten waarvan 2 nachten in Panama City, 3 nachten in Medellín, 1 nacht in Panama City, 1 nacht op de San Blas Archipel, 1 nacht in Panama City en 3 nachten in Río Hato
- 13 nachten waarvan 2 nachten in Panama City, 3 nachten in Medellín, 1 nacht in Panama City, 1 nacht op de San Blas Archipel, 1 nacht in Panama City en 5 nachten in Río Hato
- 15 nachten waarvan 2 nachten in Panama City, 3 nachten in Medellín, 1 nacht in Panama City, 1 nacht op de San Blas Archipel, 1 nacht in Panama City en 7 nachten in Río Hato

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Panama City
Aankomst op de Tocumen International Airport en transfer per bus naar het hotel in het moderne centrum van de hoofdstad. Inchecken in uw hotel waar u vrije tijd heeft om te genieten van het uitzicht op de stad, het zwembad op het dakterras en de fitness.
Overnachting in Panama City.

Dag 2: Panama City
Na een lekker ontbijtbuffet in het hotel bent u klaar om op verkenning te vertrekken in de stad dankzij de inbegrepen City Tour. U bezoekt eerst het moderne stadsdeel en het Amador schiereiland om een prachtig uitzicht te bewonderen, en gaat daarna naar het historische centrum Casco Viejo, geklasseerd als Unesco Werelderfgoed.

Uw chauffeur brengt u terug naar het hotel waar u kunt relaxen. De rest van dag vrij.
Overnachting in Panama City, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Panama City - Medellín
Deze ochtend brengt de bus u terug naar de luchthaven waar u instapt voor uw vlucht richting Medellín in Colombia. De vlucht duurt ongeveer 50 minuten. U komt aan in de Antioguia regio van Colombia, een plek met een gemiddelde temperatuur tussen 23 °C en 29 °C en daarom bekend als de regio van de eeuwige lente. Transfer naar de stad waar u geniet van een City Tour na de middag. De rest van de dag bent u vrij om zelf in te vullen. In de buurt van uw hotel vindt u tal van schitterende restaurants waar u kunt genieten van een lekker diner.
Overnachting in Medellín, ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Medellín - Piedra del Peñol - Guatapé - Medellín
Rond 8.00 uur vertrekt u op verkenning door de regio van Antioguia, onderweg neemt u een pauze om te genieten van een traditioneel ontbijt. Bezoek het kunstmatige meer omringd door een weelderige vegetatie. Midden in deze natuurlijke regio vindt u ook veel villa's, de buitenverblijven van de hogere klasse van Medellín, met Pablo Escobar als bekendste voormalige bewoner. Zijn schaduw blijft u achtervolgen tijdens een boottocht richting de verwoeste villa van de bekende drugsbaron, en de villa's van zijn familie. 

Vervolgens komt u aan bij de Piedra del Peñol, een gigantische rots van 220 meter hoog die u kunt beklimmen via maar liefst 740 treden. Deze rots ligt midden in koffieplantages en biedt een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving. Typische lunch ter plekke gevolgd door een bezoek aan de kleurrijke stad Guatapé, een architectonisch wonder waar de pittoreske gevels van de huizen kunt bewonderen. In de late middag keert u terug naar Medellín.
Overnachting in Medellín, ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Medellín
Ontdek de parken van Medellín, neem de kabelbaan en verken de historische wijken met prachtige architectuur. Aan het einde van de dag heeft u de kans om een dinershow bij te wonen.
Overnachting in Medellín, ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Medellín - Panama City
Deze ochtend wordt u naar de luchthaven van Rio Negro gebracht voor uw vlucht terug naar Panama City. Daar heeft u tijd om te relaxen en nogmaals op verkenning te gaan.
Overnachting in Panama City, ontbijt inbegrepen.
Dag 7: Panama City - San Blas Archipel
Rond 5.30 uur vertrekt u met een 4x4 van de Stille Oceaan naar de Atlantische Oceaan, via de ongerepte jungle van Panama. Kuna Yala is een uniek gebied met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Uw gids neemt u mee per boot voor een tocht van ongeveer 30 minuten richting uw eigen eilandje in de San Blas Archipel. U logeert in een hutje, ter plaatse bekend als "cabana" vlak aan het strand. De rest van de dag bent u vrij om van de prachtige omgeving te genieten en te zonnebaden. Het diner neemt u ter plaatse bij zonsondergang.
Overnachting in San Blas op basis van volpension.

Dag 8: San Blas - Panama City
Uw plaatselijke gids komt u ophalen rond 10.00 uur om op verkenning te gaan naar de andere eilanden van de archipel. U heeft tijd om de lunch te nemen en te zwemmen in de kristalheldere zee. Na de middag zet u koers terug naar Panama City.
Overnachting in Panama City, ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Panama City - Panamakanaal - Vertrek
Vertrek na het ontbijt met de bus naar de sluizen van Miraflores om het museum te bezoeken en de schepen te observeren die voorbij dit wereldbekende kanaal varen. Vervolgens neemt u de weg naar de jungle van Gamboa waar een kleine boot u staat op te wachten voor een boottocht langs het kanaal tot aan het Monkey Island. 's Middags keert u terug naar Panama City waar u geniet van een transfer naar de luchthaven. U maakt zich klaar voor uw vlucht huiswaarts met een koffer vol onvergetelijke herinneringen! 

Uw optionele verlenging naar Río Hato

Dag 9: Panama City - Panamakanaal - Río Hato
Vertrek na het ontbijt met de bus naar de sluizen van Miraflores om het museum te bezoeken en de schepen te observeren die voorbij dit wereldbekende kanaal varen. Vervolgens neemt u de weg naar de jungle van Gamboa waar een kleine boot u staat op te wachten voor een boottocht langs het kanaal tot aan het Monkey Island. Daarna reist u door naar Río Hato waar u geniet van een paradijselijk strandverblijf.
Overnachting in het hotel Sheraton Bijao 5* op basis van de all-inclusiveformule.

Dag 10-11, 13 of 15: Río Hato
Vrije dagen om te genieten van het strand, de zon en de zee. U kunt ook eindeloos gebruikmaken van de talrijke voorzieningen van uw hotel.
Overnachting in het hotel Sheraton Bijao 5* op basis van de all-inclusiveformule.

Dag 12, 14 of 16: Río Hato - Panama City - Vertrek
Transfer naar de luchthaven van Panama City waar u zich klaarmaakt voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Op elke bestemming hebben we een comfortabel en modern hotel voor u uitgekozen, zodat u in alle rust kunt bijkomen van de avonturen van de dag.

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Panama City (4 nachten): Eurostars Panamá City 5* 
- Medellín (3 nachten): Hotel La Dorada 70 
- San Blas (1 nacht): Privé cabana

Als u kiest voor de verlenging naar Río Hato: Hotel Sheraton Bijao 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis in Panama profiteert u van een lekker ontbijt om uw dagen vol energie te starten. Tijdens uw overnachting op de San Blas-eilanden, geniet u zelfs van volpension (exclusief drankjes) en in Colombia maakt u een excursie naar Guatapé met de lunch inbegrepen.

Als u gekozen heeft voor aanbieding 2 met verlenging naar Río Hato, profiteert u van de all-inclusiveformule tijdens uw strandverblijf.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 21°C max : 31°C
Feb
min : 21°C max : 32°C
Mrt
min : 22°C max : 32°C
Apr
min : 23°C max : 32°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 23°C max : 29°C
Jul
min : 22°C max : 30°C
Aug
min : 22°C max : 30°C
Sep
min : 22°C max : 30°C
Okt
min : 22°C max : 29°C
Nov
min : 22°C max : 30°C
Dec
min : 22°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Rondreis van 8 nachten in Panama City, Medellín en San Blas in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt
- 1 nacht in een 'cabana' in San Blas met volpension (exclusief drankjes)
- Engelstalige, Franstalige of Spaanstalige gids
- City Tour in Panama City en Medellín
- Excursie naar de San Blas-eilanden
- Excursie naar het Panamakanaal en het Monkey Island
- Excursie naar Guatapé met lunch in Colombia
- Gebruik van een telefoon met data en onbeperkte nationale gesprekken in Panama en Colombia
- Transfers volgens het programma
- Luchthaventransfers
- Vlucht van Panama City naar Medellín en terug

Als u gekozen heeft voor aanbieding 2:
- 3, 5 of 7 nachten in Hotel Sheraton Bijao 4* 
- All inclusive
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner voor verblijven op 24/12 en/of 31/12
- Alle transfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Panama en Medellín met optionele verlenging naar Río Hato