Magie van de Fjorden - Oslo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar het beste dat Noorwegen te bieden heeft: prachtige fjorden, watervallen, cultuur en een unieke vikinggeschiedenis
  • Bezoek de Flam Mountain Railway en maak een cruise langs de Sognefjord, de langste fjord in Noorwegen
  • Verblijf tijdens de rondreis in gezellige en comfortabele hotels, speciaal voor u geselecteerd

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Noorwegen

De Noorse fjorden zijn een van de meest spectaculaire natuurlijke en best bewaarde landschappen in de wereld. Dit is een regio die indrukwekkende beelden van de fjorden, majestueuze gletsjers, watervallen, kristalheldere meren en besneeuwde bergen combineert, bestrooid met pittoreske dorpjes.

Na een bezoek aan de culturele hoofdstad Oslo, gaat u verder naar kleinere charmante steden zoals bijvoorbeeld Bergen, met een waterkant die op de lijst van UNESCO prijkt. Onderweg bent u getuige van het schitterende landschap waarin de glasachtige fjorden de bergen weerspiegelen. Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Uw reis door dit adembenemende land duurt 6 nachten / 7 dagen en is opgebouwd aan de hand van het onderstaande reisschema:

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst Oslo
Dag 2: Oslo
Dag 3: Oslo / Sognefjord
Dag 4: Sognefjord
Dag 5: Balestrand / Bergen
Dag 6: Bergen
Dag 7: Bergen / Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Oslo
Welkom in het Koninkrijk Noorwegen, een land met de mooiste fjorden ter wereld. 
Deze bruisende stad wordt omringd door bossen en de prachtige Oslofjord. Bij aankomst op de luchthaven gaat u naar uw hotel in het centrum van de stad.
Besteed de rest van de dag zoals u wilt; wandel door de gezellige straatjes en verken de stad van de koninklijke familie, en de belangrijkste Karl Johan Straat, met veel winkels, bars en cafés.
Overnachting in het Thon Opera Hotel of gelijkwaardig. Ontbijt inbegrepen.
Dag 2: Oslo
Ontbijt in het hotel.
U ontmoet uw gids bij de receptie van uw hotel en daarna vertrekt u voor een 3-uur durende sightseeing tour van deze bruisende hoofdstad.
Rondleiding door de stad, waaronder het Frognerpark, met het sculpturale Vigeland, het museum van Viking schepen, met drie originele Vikingtijd schepen, het Koninklijk Paleis, het stadhuis en de Akershus Vesting.
Overnachting in het Thon Opera Hotel of gelijkwaardig. Ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Oslo - Sognefjord
Ontbijt in het hotel.
U vertrekt vroeg naar Myrdal met de trein. Myrdal station is een treinstation in de bergen, gelegen op ongeveer 13 km van het dorp Flåm. Hier gaat u aan boord van de beroemde Flåmsbana, een van de steilste treinlijnen in de wereld. Geniet van fantastische natuur tijdens de treinreis, langs de Rallar weg, steile bergen, adembenemende watervallen en u passeert maar liefst 20 tunnels. De reis biedt een prachtig en veelzijdig uitzicht, waardoor het lijkt dat u meerdere keren reist tussen de bergen en de fjord.

Aankomst in Flåm, waar u wat vrije tijd krijgt om dit mooie dorp te ontdekken. Uw reis gaat verder met een cruise op de Sognefjord - de koning van Noorwegen en de langste fjord in Noorwegen, 204 kilometer in totaal. Het eerste deel van de fjord, genaamd Aurlandsfjord, is een 17 kilometer lange arm. Het wordt beschouwd als een van de meest pittoreske fjorden ter wereld. Aan het eind van de middag kunt u een cruise maken over de Sognefjord, de langste rivier van Noorwegen, voordat u gaat eten in uw hotel.
Overnachting in het Kviknes Hotel of gelijkwaardig. Diner en ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Sognefjord
Ontbijt in het hotel.
Het programma van vandaag: Excursie van een volledige dag naar Fjærland (optioneel). Geniet van de prachtige fjord reis naar de dorpen van de gletsjers - Balestrand en Fjærland. Langs de fjord passeert u kleine dorpjes, watervallen en steile bergen. Fjærland is gelegen waar de gletsjer de fjord grenst.
 Overnachting in het Kviknes Hotel of gelijkwaardig. Diner en ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Balestrand - Bergen
Ontbijt in het hotel.
Vrije tijd tijdens de ochtend in Balestrand. In de late namiddag gaat u met een cruise naar Bergen. Bergen is de poort naar de fjorden van Noorwegen. Als een UNESCO World Heritage Stad en Culturele hoofdstad van Europa, heeft de regio Bergen de ideale combinatie van natuur, cultuur en spannend stadsleven het hele jaar rond.
Overnachting in het Zander K Hotel 3* of gelijkwaardig. Ontbijt inbegrepen.
Dag 6: Bergen
Ontbijt in het hotel.
Ontmoet uw lokale gids bij de receptie van uw hotel en geniet van de bezienswaardigheden van Bergen.
Ga naar karakteristieke plaatsen zoals de Hanzestad Bryggen, met de kerk van Maria, de Hakon fort en de beroemde vismarkt. Breng een bezoek aan de Fløibanen, die u naar de top van de berg Fløyen brengt, voor een panorama over de stad.
Overnachting in het Zander K Hotel 3* of gelijkwaardig. Ontbijt inbegrepen.
Dag 7: Bergen - Vertrek
Ontbijt in het hotel.
Geniet van last minute shopping voor een aantal Vikingsouveniers voordat u zelf naar de luchthaven gaat voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis pakt u uw koffers uit in een comfortabele Standaard Kamer in 3 of 4* hotels. Deze werden speciaal voor u geselecteerd omwille van hun comfort en ligging!


Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Oslo: Thon Opera hotel 4* 
- Balestrand: Hotel Kviknes 4* 
- Bergen: Zander K Hotel 3* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw reis zijn de inbegrepen maaltijden volgens het programma en aangepast aan uw reis. Er is in totaal 6 keer een ontbijt en 2 keer een diner inbegrepen (exclusief drankjes).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Dit programma kan ik omgekeerde volgorde worden uitgevoerd.

Inbegrepen bij de aanbieding:
- Overnachtingen in Standaard Kamers in geselecteerde hotel of gelijkwaardig tijdens de rondreis
- 6 keer een ontbijt en 2 keer een diner
- Treinreis Oslo naar Flåm in de 2e klas
- 2x oversteek veerpont: Flåm naar Balestrand en van Balestrand naar Bergen
- Engelstalige gids van dag 2 tot 6
- Tour door Oslo (3 uur), Bergen (2 uur) met gids

Niet inbegrepen bij de aanbieding:
- Transfers
- Niet genoemde maaltijden
- Fooien
- Optionele excursies
- Verzekeringen
- Persoonlijke uitgaven
- Bagagekosten

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. Optioneel bij te boeken in de tweede stap van de reservering indien beschikbaar.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Magie van de Fjorden