Rondreis in West-Noorwegen in 4 of 6 nachten - Noorwegen - zomer - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van de schoonheid van de Noorse fjorden tijdens een 3 uur durende boottocht
  • Bezoek Bergen, ook bekend als de "Poort naar de Fjorden"
  • Proef de verse vis in de traditionele vissershavens
  • Ontdek de beroemde klif van Preikestolen en waan u in een film

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

U zult het traditionele en authentieke Noorwegen ontdekken tijdens deze rondreis van 5 dagen / 4 nachten of 7 dagen / 6 nachten. Van Bergen tot Stavanger, kom mee en beleef uw droomreis!

U kiest zelf de duur van uw reis:
- 4 nachten: 2 nachten in Bergen + 2 nachten in Stavanger
- 6 nachten: 3 nachten in Bergen + 3 nachten in Stavanger


Uw reis in het kort:
In 4 nachten / 5 dagen
Dag 1: Bergen
Dag 2: Bergen
Dag 3: Bergen - Stavanger
Dag 4: Stavanger
Dag 5: Stavanger

 

In 6 nachten / 7 dagen
Dag 1: Bergen
Dag 2: Bergen
Dag 3: Bergen
Dag 4: Bergen - Stavanger
Dag 5: Stavanger
Dag 6: Stavanger
Dag 7: Stavanger

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Bergen, de poort naar de Fjorden

Aankomst in Bergen, de tweede grootste stad van Noorwegen en de enige stad ter wereld omringd door zeven bergen en zeven fjorden. Bergen wordt terecht "De poort naar de fjorden" genoemd vanwege de ligging dicht bij de Noorse fjorden.
De transfer van de luchthaven van Bergen naar het centrum van Bergen is inbegrepen. Daarna moet u nog ongeveer 650 meter wandelen naar uw hotel.
Breng op uw eerste dag zeker een bezoek aan het schilderachtige Bryggen, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, en aan de vismarkt waar u uitstekende gerookte zalm vindt. Bergen is ongetwijfeld het ideale vertrekpunt om het westen van Noorwegen te verkennen.
2 overnachtingen in Hotel Augustin 3* of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

 

Dag 2: Bergen - Boottocht langs de Fjorden

Na het ontbijt verkent u Bergen en de bijzondere omgeving. Kijk uw ogen uit tijdens de boottocht, die 3 uur duurt, in de Fjorden naar Mostraumen.
Op de tweede dag raden we u ook aan de Fløyen kabelbaan te nemen om van het uitzicht over de stad te genieten, en daarna een wandeling te maken op de omliggende wandelpaden tussen kleine meren en bossen.
Daarna daalt u af naar Oud Bergen, een folkloremuseum in de openlucht met meer dan 40 houten gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. Kraampjes van bakkers, kappers, tandartsen en fotografen geven u een onthullend beeld van het dagelijkse leven in die tijd.

DAG 3: BERGEN - STAVANGER PER VEERBOOT ( ongeveer 6 uur langs de kust, zonder cabine)
Tijdens deze overtocht zult u de schoonheid van de kust kunnen bewonderen.
Stavanger, de op drie na grootste stad van Noorwegen, heeft een prachtige verzameling huizen met puntgevels, geplaveide straten, kronkelige steegjes en levendige markten. Een van de hoogtepunten van Stavanger is de oude stad (Gamle Stavanger), met de goed bewaarde witgekalkte houten huizen uit het begin van de 18e eeuw. Vanaf de pier van Stavanger naar het hotel neemt u een bus. De busreis duurt ongeveer 30 minuten. Vervolgens wandelt u in 5 minuten van de bushalte naar uw hotel.

Privétransfer van het hotel naar de haven van Bergen (vertrek rond 11.35 uur).
Overtocht met de ferry van Bergen naar Stavanger (vertrek om 13.30 uur, ten laatste aanmelden om 12.30 uur).
De boot komt aan in Stavanger om 19.00 uur.
Er zijn kiosken en restaurants beschikbaar op de boot, de maaltijden zijn niet inbegrepen.
Gedeelde bustransfer van de haven van Stavanger naar het centrum van Stavanger (aankomst om 20.05 uur).
2 overnachtingen in het Clarion Hotel Stavanger 4* of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

 

DAG 4: STAVANGER - BOOTTOCHT NAAR LYSEFJORDEN EN PREIKESTOLEN
Maak een 3 uur durende boottocht op de Lysefjorden. Ontdek indrukwekkende watervallen, idyllische eilanden en prachtige landschappen. De rondleiding brengt u in de buurt van de beroemde Preikestolen klif, die 604 meter boven de fjord uitsteekt. De klif, ook bekend als "Pulpit Rock", komt ook voor in slotscènes uit de laatste Mission: Impossible - Fallout!
U kunt van dit verblijf in Stavanger gebruik maken om met een stevige wandeling van 4 uur naar de Preikestolen rots te gaan en een adembenemend panorama te bewonderen (niet inbegrepen, op eigen initiatief).
De boten hebben een terras en een kiosk (geen maaltijden inbegrepen).
De inschepingsplaats van de boottocht ligt op slechts 9 minuten wandelen van uw hotel.

 

DAG 6: STAVANGER - TERUGREIS
Uw reis loopt ten einde. U gaat naar de luchthaven met een inbegrepen bustransfer vanaf het busstation.

 

Het programma van 6 nachten is hetzelfde, met een extra nacht in Bergen aan het begin van het verblijf en een extra nacht in Stavanger aan het eind van het verblijf.

... verder lezen

Uw hotels

Uw kamers

Maximale kamercapaciteit

U profiteert van een optimaal comfort tijdens uw verblijf. U geniet van een heerlijke nachtrust in Standaard Kamers, in zorgvuldig geselecteerde hotels. Profiteer van de nodige voorzieningen en rust uit voordat u de volgende dag weer begint aan het volgende deel van dit avontuur.

 

Uw hotels tijdens de rondreis:

- In Bergen: Hotel Augustin 3* (of gelijkwaardig)

- In Stavanger: Clarion Hotel Stavanger 4* (of gelijkwaardig)

Uw pension

Uw dagen zullen goed beginnen dankzij uw inbegrepen ontbijtformule. Zo kunt u ten volle genieten van een totale vrijheid tijdens uw verblijf, de ideale manier om de lokale smaken te ontdekken.

 

Vis en zeevruchten van de Noorse kust liggen op u te wachten. Proef ook eens van bekende pap, de wafels, het knäckebröd en de Noorse bruine kaas. Noren zijt verzot op brood en u zult hier dan ook vele nieuwe soorten brood ontdekken.

Maak uw overtocht van Bergen naar Stavanger zo aangenaam mogelijk. Kies optioneel en met bijbetaling voor een lunch (exclusief drankjes).

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

De onderstaande transfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen:

  • Gedeelde bustransfer van de luchthaven van Bergen naar het centrum van Bergen
  • Privétransfer van het hotel naar de haven van Bergen
  • Overtocht met de ferry van Bergen naar Stavanger (ongeveer 6 uur)
  • Gedeelde bustransfer van de haven van Stavanger naar het centrum van Stavanger
  • Gedeelde bustransfer van het centrum van Stavanger naar de luchthaven van Stavanger

 

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht:
Om uw luchthaventransfers te organiseren, gelieve ons uw vluchtschema binnen 48 uur na uw reservatie mee te delen door het specifieke formulier in uw account in te vullen. Zonder deze informatie zijn uw transfers niet mogelijk.

 

Welkom in ... Noorwegen

Welkom in ... Noorwegen!

Word even helemaal stil bij de majestueuze landschappen van Noorwegen … Fjorden omlijst door indrukwekkende kliffen of zacht glooiende heuvels bedekt met boomgaarden, meren, fantastische gletsjers en indrukwekkende watervallen … Dit is moeder natuur op haar mooist!

 

In het noorden van het land neemt de eilandengroep Lofoten u mee naar de tijd van de Vikingen terwijl het bruisende stadje Tromsø het ideale vertrekpunt is om walvissen te observeren. In het oosten kunt u op verkenning gaan met de auto of een boot tussen de fjorden van Bergen tot aan de pieken van Jotunheimen nemen. Oslo, de moderne en fascinerende hoofdstad van het land, ligt in het westen en is met geen enkele andere hoofdstad te vergelijken.

 

Wandelingen, zoals die naar de Preikestolen klif of Trolltunga, zijn essentieel en nemen u mee voorbij houten kerkjes die getuigen zijn uit de Vikingtijd en charmante vissersdorpjes met typische rode huisjes. In Noorwegen staat de tijd heel even stil …

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs van de aanbieding van 4 nachten:

-2 nachten in Bergen, in een Deluxe Kamer met ontbijt

-2 nachten in Stavanger, in een Deluxe Kamer met ontbijt

-Boottocht van 3 uur langs de Fjorden naar Mostraumen

-Bootocht van 3 uur naar Preikestolen in de regio Lysefjord

-Gedeelde bustransfer van de luchthaven van Bergen naar het centrum van Bergen

-Privétransfer van het hotel naar de haven van Bergen

-Overtocht met de ferry van Bergen naar Stavanger (ongeveer 6 uur)

-Gedeelde bustransfer van de haven van Stavanger naar het centrum van Stavanger

-Gedeelde bustransfer van het centrum van Stavanger naar de luchthaven van Stavanger

 

Inbegrepen in de prijs van de aanbieding van 6 nachten:

-3 nachten in Bergen, in een Deluxe Kamer met ontbijt

-3 nachten in Stavanger, in een Deluxe Kamer met ontbijt

-Boottocht van 3 uur langs de Fjorden naar Mostraumen

-Bootocht van 3 uur naar Preikestolen in de regio Lysefjord

-Gedeelde bustransfer van de luchthaven van Bergen naar het centrum van Bergen

-Privétransfer van het hotel naar de haven van Bergen

-Overtocht met de ferry van Bergen naar Stavanger (ongeveer 6 uur)

-Gedeelde bustransfer van de haven van Stavanger naar het centrum van Stavanger

-Gedeelde bustransfer van het centrum van Stavanger naar de luchthaven van Stavanger

 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

 
 

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis in West-Noorwegen in 4 of 6 nachten