Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vaar door 4 landen in 1 reis vanop een comfortabel 4* schip
  • Bewonder de voorbijglijdende landschappen en bezoek fascinerende steden
  • Geniet van een onbezorgd verblijf dankzij de volpension-formule
  • En ook... Overnacht in een luxueuze cabine en profiteer van talrijke faciliteiten aan boord!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... de Rijn!

Kom met ons mee en ontdek zelf dat u niet naar de Caraïben hoeft om een onvergetelijke cruise te beleven!
Welkom op de Rijn, één van de belangrijkste stromen door Europa die wondermooie steden verbindt met prachtige landschappen. In deze aanbieding vaart u door maar liefst vier landen en doet u talrijke fascinerende steden aan, en dat alles dichtbij huis. Bewonder de prachtige landschappen die voorbijglijden en geniet van deze onvergetelijke vakantie!

Staan uw koffers klaar?

Reisbeschrijving

U vaart met het 4* Bellejour cruiseschip van Amsterdam naar Basel of van Basel naar Amsterdam. Onderweg doet het schip verschillende havens aan.

Cruise Amsterdam-Basel:
Dag 1: Amsterdam
Dag 2: Amsterdam
Dag 3: Keulen
Dag 4: Cochem
Dag 5: Rüdesheim
Dag 6: Mannheim - Speyer
Dag 7: Straatsburg
Dag 8: Basel

Cruise Basel-Amsterdam:
Dag 1: Basel
Dag 2: Straatsburg
Dag 3: Speyer - Mannheim
Dag 4: Rüdesheim - Koblenz
Dag 5: Koblenz- Cochem
Dag 6: Keulen
Dag 7: Amsterdam
Dag 8: Amsterdam

Opgelet: Dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Dag 1 en 2: Amsterdam
U begint uw reis in het prachtige Amsterdam. De check-in gebeurt om 16u. Om 19u dineert u op het schip. U kunt van deze prachtige hoofdstad genieten op verschillende manieren: te voet, per fiets of met de tram. Op dag 2 verlaat het schip de haven om 13u.
Dag 3: Keulen
Om 13u komt het schip aan in Keulen, waar het aangemeerd blijft tot 22u. Ga op ontdekkingstocht door deze Middeleeuwse stad en bezoek de beroemde Dom, een magistrale kathedraal van waarop u een adembenemend uitzicht heeft over de stad, verken het historische centrum Aldstadt of bewonder het Rathaus.
Dag 4: Cochem
U vaart 's nachts en komt om 13u aan in het Duitse Cochem. Als u in Cochem bent, mag een bezoek aan de Reichsburg niet ontbreken. Ontdek ook het prachtige historische marktplein met het indrukwekkende historische stadhuis of neem de stoeltjeslift naar het wondermooie uitzichtpunt, Pinner Kreuz. Om 22u verlaat het schip de haven terug.
Dag 5: Rüdesheim
Om 12u komt u aan in het romantische wijnstadje Rüdesheim. Geniet van het prachtige uitzicht op de vele wijngaarden, kastelen en ruïnes en ga heerlijke moezelwijnen proeven in het gezellige middeleeuwse stadscentrum van Rüdesheim. Bewonder er ook de eeuwenoude vakwerkhuizen. Om 23u verlaat het schip de haven.
Dag 6: Mannheim - Speyer
Om 8u meert het schip aan in Mannheim, waarvan de binnenstad is opgebouwd volgens een schaakbordpatroon. Deze stad bezit één van de grootste paleizen van Europa, het Mannheimer Schloss.

Het schip vaart terug uit om 9u30 en komt om 12u aan in Speyer. Dit stadje wordt gedomineerd door de Oude Poort en de romaanse Dom van Speyer. Om 20u vertrekt het schip naar Straatsburg.
Dag 7: Straatsburg
Om 8u komt u aan in Straatsburg, in het derde land van deze trip. Bezoek er het Grande Ile dat geklasseerd staat als UNESCO Werelderfgoed. Ontdek de talrijke karaktervolle wijken per fiets of te voet, of bezoek de prachtige musea en monumenten in het stadscentrum. Om 18u vertrekt u voor de laatste etappe van deze cruise.

Dag 8: Basel
Om 8u komt u in Basel aan, eindbestemming van deze onvergetelijke ervaring! Ontdek de rijke geschiedenis van dit punt gelegen op het kruispunt van Zwitserland, Duitsland en Frankrijk dankzij de verschillende historische bouwwerken. Wandel langs de gezellige pleinen en straatjes en sluit deze onvergetelijke ervaring af met een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants!

Indien u kiest voor de cruise vanuit Basel naar Amsterdam, bezoekt u ongeveer dezelfde steden. Op dag 1 vertrekt u om 19u in Basel en u komt aan op dag 7 om 12u30 in Amsterdam. In de paragraaf hierboven vindt u het programma.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.