Privétour: De schatten van Myanmar - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de belangrijkste plekken in Myanmar, een onbekende parel
  • Start uw avontuur in Yangon om daarna het Inlemeer en Bagan te verkennen
  • Maak uw keuze tussen 4* of 4*Superior/5* hotels
  • Kies voor een tour met verlenging naar de stranden van Ngapali

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Myanmar!

Droomt u van een atypische reis?
Kom met ons mee naar een ongerepte parel die nog niet ontdekt is door het massatoerisme: Myanmar! Dit land in Zuidoost-Azië is met veel woorden te beschrijven: authentiek, spiritueel, charmant, opwindend, betoverend ... Tussen de pagodes, tempels en adembenemende landschappen, weet u niet waar eerst te kijken!

Het avontuur start in Yangon, de hoofdstad van het land, waar u sprakeloos zult worden van de Schwedagonpagode. Daarna gaat het naar Bagan met zijn 1001 tempels, het Inlemeer en de typische Intha-vissers. En als u kiest voor de reis van 10 nachten, eindigt u op de idyllische stranden van Ngapali. 
U kijkt niet alleen uw ogen uit, deze reis raakt u ook recht in het hart dankzij de glimlach van de vriendelijke bevolking ... U hoeft niet meer te weerstaan!

Reisbeschrijving

Vertrek voor 7 of 10 nachten op ontdekking langs alle schatten van Myanmar en kies zelf of u logeert in 4* of 4*Superior of 5* hotels. Onderweg ontdekt u alle schatten met uw privégids die u leuke weetjes meegeeft over de plekken die u bezoekt. Als u voor 10 nachten naar hier komt, eindigt uw reis op de idyllische stranden van Ngapali.

Uw programma van 7 nachten:
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon - Bagan
Dag 3: Bagan
Dag 4: Bagan - Heho - Inlemeer
Dag 5: Inlemeer
Dag 6: Inlemeer - Sagar - Inlemeer
Dag 7: Inlemeer - Heho - Yangon
Dag 8: Yangon - Vertrek        

Uw programma van 10 nachten:
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon - Bagan
Dag 3: Bagan
Dag 4: Bagan - Heho - Inlemeer
Dag 5: Inlemeer
Dag 6: Inlemeer - Sagar - Inlemeer
Dag 7: Inlemeer - Heho - Thandwe - Ngapali
Dag 8: Ngapali
Dag 9: Ngapali
Dag 10: Ngapali - Thandwe - Yangon
Dag 11: Yangon - Vertrek

Uw reisprogramma van 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Yangon
Aankomst op de internationale luchthaven van Yangon. Onthaal door uw gids en transfer naar uw hotel.
Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 2: Yangon - Bagan
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Yangon voor de vlucht naar Bagan. De tweede grootste stad van Myanmar is tevens het "culturele hart" en een van de oudste koninklijke hoofdsteden. Bij aankomst op de luchthaven van Bagan wordt u ontvangen door uw chauffeur en kan uw ontdekking van de meest betoverende site van het land, misschien wel van heel Zuidoost-Azië, beginnen. Aan de oevers van de Irrawaddy rivier liggen duizenden stoepa's en tempels bezaaid in het landschap! Waar u ook kijkt, u ziet prachtige ruïnes en stoepas van verschillende afmetingen in de typische boeddhistische bouwstijl van Myanmar.

Daarna wordt u naar het hotel gebracht waar u kunt inchecken in uw kamer. Na de middag bezoekt u de Shwezigon Pagoda, waar pelgrims Boeddha komen vereren en de  37 "Nats" of geesten. Transfer naar de Nan Myint toren, bekend als "Bagan Viewing", waar u de prachtige zonsondergang kunt zien boven de stoepa's. Een onbeschrijflijk moment!
Diner en lunch vrij te nemen. Overnachting in het hotel.
Dag 3: Bagan
Ontbijt in het hotel. Uw gids komt u ophalen om de kleurrijke markt van Nyuang Oo te bezoeken, waar de plaatselijke bewoners verse producten en artisanale werkjes komen verkopen. U kunt de verschillende kruiden, groenten en fruit leren kennen die in de Birmese keuken gebruikt worden. de Ananda Tempel is de volgende halte, een architecturaal meesterwerkje en zeker een van de meest opvallende tempels van Bagan met muurtekeningen uit de 13e eeuw. U gaat verder naar het dorpje Myinkaba waar u een familiaal gerund atelier bezoekt waar lakwerk wordt gemaakt en waar u elke stap van het productieproces kunt zien. Dit lakwerk is bekend in de hele regio en heeft internationale roem vergaard.

Uw middag begint met een koetsrit om de tempels en pagodes te bezoeken, waaronder de Thatbyinnyu tempel, de grootste van Bagan. De elegante Htilominlo tempel is bekend om zijn verfijnde gipsbeelden en geglazuurde versieringen. De Shwegugyi tempel heeft als bijnaam de "Grote Gouden Grot" en is een prachtig voorbeeld van de typische architectuur van Bagan.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 4: Bagan - Heho - Inlemeer
Na het ontbijt in het hotel profiteert u van een privétransfer naar de luchthaven van Bagan om de binnenlandse vlucht naar Heho te nemen. Bij aankomst staat uw chauffeur u op te wachten om u naar Nyaung Shwe te brengen waar u aan boord stapt van een privéboot op het Inlemeer. Ontdek de schitterende omgeving: het meer is omgeven door dichte bossen en is een blauwe en paarse oase onderbroken door eilanden, tempels en kloosters. 

U bezoekt het klooster Nga Phe, een houten klooster dat gebouwd werd op palen en een verbazingwekkende verzameling Boeddhabeelden bevat. Tot slot ontdekt u de lokale ambachten van het Inlemeer tijdens een stop in het dorp Inpawkhone, beroemd om het weven van stengels van lotusbloemen, en een traditionele Birmese sigarenfabriek. De dag loopt ten einde, dus u gaat per boot naar uw hotel aan de rand van het meer. 
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.
Dag 5: Inlemeer
Ontbijt in het hotel. We nodigen u uit om een ​​halve dag door te brengen in een authentiek dorp op palen om te leren hoe u typische Birmaanse gerechten kunt klaarmaken.
Vertrek om 8 uur vanuit uw hotel naar een van de markten rond het meer, waar u de benodigde producten koopt voor de bereiding van de maaltijd met een echte Birmese chef. Daarna stapt u terug aan boord van uw kano om naar het huis van uw gastheer op het meer te gaan. U komt aan op een betoverende, rustige en authentieke plek. Het is nu tijd om aan de slag te gaan! Uw gastheer leert u de geheimen van de Birmese keuken. Op het menu staan ​​een tiental typische gerechten zoals bonensoep, groene tomatensalade, salade met theeblaadjes, tempura groenten, gebakken bloemkool, Shan tofu curry, vis gekookt in bananenbladeren, curry met kip en basilicum, auberginesalade en vegetarische curry. En dan: aan tafel!

Tenslotte geniete u nog van een korte boottocht door het dorpje. De rest van de dag bent u vrij om te genieten van de omgeving en uw hotel aan het Inlemeer.
Lunch tijdens de kookles, diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 6: Inlemeer - Sagar - Inlemeer
Na een lekker ontbijt in het hotel vertrekt u richting Sagar, een regio aan de zuidelijke oever van het Inlemeer. Dit gebied is weinig toeristisch en een van meest ongerepte plekken in de staat Shan. Na een boottocht van ongeveer 3 uur komt u aan bij de geïsoleerde drijvende dorpjes met hun "drijvende tuinen", moerassige gebieden met waterbuffels en kleine dorpjes aan de oever waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Onderweg brengt u een bezoek aan:
- Het dorpje Thayer Gone waar plaatselijke rijstwijn gemaakt wordt. U ziet het destillatieproces en kunt naast deze drank, ook proeven van enkele lokale biertjes.
- Het aardewerkdorp Sae Khaung waar potten en ander aardewerk gemaakt wordt in ondergrondse ovens.
- Tar Kaung en zijn 108 stoepa's die deels onder water verdwijnen tijdens het regenseizoen.

Bij aankomst in Sagar maakt u een wandeling door dit traditionele dorpje en bezoekt u de stoepa's, de markt en de kleine, kleurrijke straatjes. U krijgt zelfs de kans om een schooltje te bezoeken en de lunchpauze met de leerlingen door te brengen. Op de terugweg houdt u halte bij de Red Mountain wijngaard waar u kunt proeven van de schitterende plaatselijke wijnen bij zonsondergang.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.
Dag 7: Inlemeer - Heho - Yangon
Ontbijt in het hotel en vertrek naar de luchthaven van Heho voor uw binnenlandse vlucht naar Yangon. In de hoofdstad brengt u een bezoek aan de Bogyoke markt, ook bekend als de Scott Market waar 2000 stalletjes en winkeltjes alle producten aanbieden die u maar kunt bedenken: typische stoffen, edelstenen (jade, robijn en saffier), producten gemaakt van bamboe, lakwerk, marionetten, antiek, ... U wandelt ook door de Chinese en Indische wijken die samen een gigantische markt in open lucht vormen.

Daarna gaat het naar de koloniale wijk met oude victoriaanse façades die gebouwd werden door de Britten in de 19e eeuw, met het postkantoor en het Hotel Strand als bekendste voorbeelden. U zet uw ontdekking verder naar een van de meest spectaculaire monumenten van het land: de Schwedagonpagode. Deze enorme gouden stoepa is extra betoverend bij zonsondergang!
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 8: Yangon - Vertrek
Ontbijt in het hotel en laatste vrije uurtjes voor uw transfer terug naar de internationale luchthaven. U krijgt hulp bij het inchecken voor uw vlucht huiswaarts en verlaat Myanmar met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Uw reisprogramma van 10 nachten

Dag 1-6: identiek als bij het programma van 7 nachten.

Dag 7: Inlemeer - Heho - Thandwe - Ngapali
Na het ontbijt in het hotel geniet u van een transfer naar de luchthaven van Heho voor uw binnenlandse vlucht naar Thandwe, een stadje dicht bij Ngapali Beach aan de westkust van het land. Bij aankomst staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel. U logeert vlak aan een paradijselijk strand met palmbonen aan de magnifieke Golf van Bengalen. De rest van de dag bent u vrij om te genieten van deze prachtige omgeving.

Onze suggesties:
- Huur een fiets om een tocht te maken door het platteland langs de kust voorbij vissersdorpjes en restaurants met verse zeevruchten.
- Profiteer van de schitterende voorzieningen van uw hotel met een zwembad, cocktail workshops en kanotochtjes.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 8 en 9: Ngapali
Ontbijt in het hotel en vrije dagen om zelf in te vullen zoals u dat wilt, bijvoorbeeld met zonnebaden of ontdekkingen in de omgeving.
Lunches en diners vrij te nemen. Overnachtingen in het hotel.
Dag 10: Ngapali - Thandwe - Yangon
Na het ontbijt gaat het naar de luchthaven van Thandwe waar u de vlucht terug naar Yangon neemt, waar u ten vroegste rond 12.30 uur aankomt. In de hoofdstad brengt u een bezoek aan de Bogyoke markt, ook bekend als de Scott Market waar 2000 stalletjes en winkeltjes alle producten aanbieden die u maar kunt bedenken: typische stoffen, edelstenen (jade, robijn en saffier), producten gemaakt van bamboe, lakwerk, marionetten, antiek, ... U wandelt ook door de Chinese en Indische wijken die samen een gigantische markt in open lucht vormen.

Daarna gaat het naar de koloniale wijk met oude victoriaanse façades die gebouwd werden door de Britten in de 19e eeuw, met het postkantoor en het Hotel Strand als bekendste voorbeelden. U zet uw ontdekking verder naar een van de meest spectaculaire monumenten van het land: de Schwedagonpagode. Deze enorme gouden stoepa is extra betoverend bij zonsondergang!
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 11: Yangon - Vertrek
Ontbijt in het hotel en laatste vrije uurtjes voor uw transfer terug naar de internationale luchthaven. U krijgt hulp bij het inchecken voor uw vlucht huiswaarts en verlaat Myanmar met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Uw hotels

Bij uw boeking kunt u kiezen tussen 4* hotels of complete luxe in 4*Superior en 5* hotels.

Uw 4* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Yangon: Rose Garden Hotel - Superior Kamer
- Bagan: Amazing Bagan Golf Resort - Deluxe Kamer
- Inlemeer: Inle Resort Hotel - Deluxe Kamer
- Ngapali (enkel voor de reis van 10 nachten): Amazing Ngapali Resort - Deluxe Kamer met zeezicht

Uw 4*Superior/5* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Yangon: Chatrium Hotel - Deluxe Kamer met stadszicht
- Bagan: Aureum Palace Bagan Hotel - Deluxe Kamer
- Inlemeer: Pristine Lotus Hotel - Floatting Cottage 
- Ngapali (enkel voor de reis van 10 nachten): Pristine Mermaid Resort Ngapali Cottage - Kamer met gedeeltelijk zeezicht

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens uw rondreis profiteert u van een dagelijks ontbijt. Als u reist tussen 21/12/2019 en 05/01/2020, profiteert u van een upgrade naar volpension (exclusief drankjes).
Wilt u graag dat er elke dag een lunch op u staat te wachten? Kies dan voor het halfpension (exclusief drankjes), met bijbetaling. En als u complete gemoedsrust wilt, kunt u optioneel en met bijbetaling kiezen voor volpension (exclusief drankjes).
Tijdens uw optionele strandverblijf in Ngapali profiteert u eveneens van een lekker ontbijt om uw dagen vol energie te starten, en kunt u een dagelijkse lunch of diner bijboeken (exclusief drankjes) voor de 3 nachten.

Proef zeker van plaatselijke specialiteiten zoals mohinga, een vissoep met rijstnoedels en kokosmelk. Ook noedelsoepen met gehaktballetjes of kip zijn erg populair. Of wat denkt u van een salade met theeblaadjes? Proef het allemaal!

Extra opties

Vlucht met een luchtballon in Bagan bij zonsopgang

Extra opties
Start de dag in schoonheid door aan boord te stappen van een premium luchtballon voor 8 personen om de prachtige tempels in de vlaktes van Bagan vanuit de lucht te bewonderen ... Een magische ervaring die u nooit meer vergeet!

Beschikbaar van december tot maart.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 18°C max : 32°C
Feb
min : 19°C max : 35°C
Mrt
min : 22°C max : 36°C
Apr
min : 24°C max : 37°C
Mei
min : 25°C max : 33°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 24°C max : 30°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 22°C max : 32°C
Dec
min : 19°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Kamer volgens het programma in 4* of 4*Superior/5* hotels (uw keuze)
- Dagelijks ontbijt
- Volpension (exclusief drankjes) tussen 21/12/2019 en 05/01/2020
- Bezoeken en excursies volgens het programma
- Privéchauffeur en plaatselijke Engelstalige gidsen
- 1 fles water per persoon per dag
- Engelstalige assistentie (24/7)
- Binnenlandse vluchten van Yangon naar Bagan, van Bagan naar Heho en van Heho naar Yangon in economy klasse voor de rondreis van 7 nachten
- Binnenlandse vluchten van Yangon naar Bagan, van Bagan naar Heho, van Heho naar Thandwe en van Thadwe naar Yangon in economy klasse voor de rondreis van 10 nachten
- Luchthaventransfers
- Vervoer van bagage

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour: De schatten van Myanmar