Privérondreis door Myanmar + strandverlenging naar Ngapali - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de belangrijkste steden en bezienswaardigheden van Myanmar 
  • Profiteer van inbegrepen transfers en binnenlandse vluchten
  • Kies voor een optionele verlenging naar de exotische stranden van Ngapali

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Myanmar

Bent u op zoek naar een magische vakantie?
Wij kennen een plek die nog goed bewaard is en waar u weinig andere toeristen zult tegenkomen: Myanmar! Authentiek, spiritueel, adembenemend, verrassend...Dit land in Zuidoost-Azië valt met geen ander te vergelijken! De pagodes liggen verspreid in de prachtige landschappen en de rijke cultuur zal u zeker fascineren. 

Deze reis neemt u mee van Yangon, waar de Shwedagon-pagode wacht, langs Bagan met zijn 1001 tempels, het wondermooie Inlemeer en tenslotte de paradijselijke stranden van Ngapali of Phuket... Dit is een reis die u recht in het hart zal raken!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: 9 nachten
- Rondreis door Myanmar in 9 nachten
Aanbieding 2: 12 nachten
- Rondreis door Myanmar in 9 nachten + 3 nachten strandverlenging naar Ngapali

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon - Mandalay
Dag 3: Mandalay - Pakkoku - Bagan
Dag 4: Bagan
Dag 5: Bagan - Popa - Kalaw
Dag 6: Kalaw - Pindaya - Inlemee
Dag 7: Inlemee
Dag 8: Inlemeer - Indein - Inlemeer
Dag 9: Inle - Heho - Yangon
Dag 10: Vertrek uit Yangon

Indien u kiest voor de optionele strandverlenging naar Ngapali:
Dag 10: Inlemeer - Heho - Thandwe - Ngapali
Dag 11 & 12: Ngapali
Dag 13: Ngapali - Thandwe - Yangon
Dag 14: Vertrek uit Yangon

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Yangon
Bij uw aankomst op de luchthaven van Yangon, wordt u hartelijk ontvangen door uw gids en naar uw hotel gebracht. Daar krijgt u een welkomstdrankje aangeboden (check-in vanaf 14.00 uur).
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.


Dag 2: Yangon - Mandalay

Na het ontbijt in het hotel wordt u met een privétransfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Mandalay, de tweede grootste stad van Myanmar en het cultureel hart van het land. Bij aankomst op de luchthaven wordt u begroet door uw chauffeur.
Uw bezoek aan de stad start met de belangrijkste pagodes en tempels: de Mahamuni-pagode, een van de meest geëerde Boeddhabeelden in het land, is volledig bedekt met bladgoud, de verrassende Kuthodaw-pagode, die vaak het 'grootste boek ter wereld' wordt genoemd omwille van de verzameling van 729 marmeren platen met boeddhistische geschriften, het Shwenandaw-klooster, ook bekend als het "Gouden Klooster", volledig in teak hout gebouwd en gedecoreerd met prachtige panelen en opmerkelijk houtsnijwerk.
Lunch op eigen gelegenheid.
Na de middag brengt u een bezoek aan de oude stad Ava, de voormalige hoofdstad van verschillende Birmese koninkrijken tussen de 13e en 18e eeuw. Vroeger was deze stad ook bekend onder de naam Inwa. U steekt hiervoor een kleine rivier over met een veerboot (de lijkt op een groot motorschip). Met een paardenkoets (2 personen per koets) bezoekt u de omgeving en de overblijfselen van het Koninklijk Paleis, de uitkijktoren (onmogelijk om naar de top te klimmen omdat het te gevaarlijk wordt geacht) en het prachtige teakklooster Bagaya-Okkyaung, met 68 teakhouten pilaren. 
 U sluit uw dag af met een magische zonsondergang vanop Mandalay Hill.
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.
Dag 3: Mandalay - Pakokku - Bagan
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Pakokku. Dit is dé kans om Myanmar te ontdekken, ver weg van toeristische routes. U bezoekt verschillende dorpen en leert meer over het dagelijkse leven. De lunch kunt u nemen in een lokaal restaurant (niet inbegrepen).
Bij aankomst in Pakokku maakt u een kleine cruise van 2 uur op de Irrawaddy-rivier. Bagan is de meest verbazingwekkende site in Myanmar, zo niet in heel Zuidoost-Azië. Aan de oevers van de Irrawaddy liggen duizenden stoepa's en tempels vol geschiedenis. Inderdaad, aan welke kant u ook kijkt, u bent omringd door ruïnes in alle soorten en maten. Deze ongelooflijke concentratie van tempels gemaakt van Bagan het hoogtepunt van uw verblijf in Myanmar en ook de zonsondergang vanop de site is een onvergetelijk moment.
Bij aankomst in Bagan wordt u naar uw hotel gebracht.
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 4: Bagan 
Ontbijt in het hotel. Uw chauffeur wacht op u om aan de ontdekking van Bagan te beginnen. Tijdens dit bezoek krijgt u de gelegenheid om de volgende bezienswaardigheden te bezoeken:
- De elegante Htilominlo-tempel, bekend om zijn mooie gipsen beelden en geglazuurde stenen versieringen 
- De Shwegugyi-tempel, ook wel de Grote Gouden Grot genoemd, een getuige van de typische Bagan-architectuur van de middelste periode. 
De lunch kunt u in een lokaal restaurant nemen (niet inbegrepen).
Na de middag gaat uw ontdekkingstocht verder met een bezoek aan Thatbyinnyu, de grootste tempel in Bagan. De Ananda-tempel, die beschreven wordt als een architecturaal meesterwerk, is zeker een van de meest opvallende tempels van Bagan. Ontdek de muurschilderingen daterend uit de 13e eeuw. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.
Dag 5: Bagan - Popa - Kalaw
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Popa. Deze rit biedt u de kans om prachtige landschappen te bewonderen, onderbroken door suikerpalmen. Leer meer over het boerenleven op het platteland van Bagan tijdens een stop in een dorpje, waar u kunt zien hoe suikerpalmen geoogst en verwerkt worden. Hier kunt u ook toddy proeven (alcohol op basis van palmolie). 
Mount Popa domineert de omringende vlaktes met zijn 1520 meter hoogte en wordt ook wel eens de "Olympus van Myanmar" genoemd en de woonplaats van Birmese "Nats" of geesten. De rotsachtige top van Taungkalat doet denken aan een uitgedoofde vulkaan en wordt bekroond met een reeks kloosters, pagodes en heiligdommen, toegankelijk via een overdekt en slingerend pad. Optioneel kunt u ook de 777 treden naar het klooster beklimmen. Vanaf de top heeft u een adembenemend uitzicht over de vlakte (ter info: de klim is moeilijk en de helft moet blootsvoets afgelegd worden; bovendien maken agressieve apen de beklimming soms nog moeilijker. Let op uw spullen, de apen zijn echte dieven!). 
De lunch is vrij te nemen. Na de middag rijdt u verder naar Kalaw waar u incheckt in het hotel.
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 6: Kalaw - Pindaya - Inlemeer
Ontbijt in het hotel. Uw dag begint met een bezoek aan het bergdorp Kalaw, bekend om zijn gematigd klimaat en dennenbossen. Deze stad werd gebouwd door de Britten om even te ontsnappen aan de hitte van de vlaktes.
Vervolgens reist u door naar Pindaya, gelegen op 1600 meter hoogte, aan de voet van een meer en omgeven door bergen. Bezoek aan een atelier waar men parasols maakt van shan-papier op basis van moerbeiblad. 
De lunch kunt u in een lokaal restaurant nemen (niet inbegrepen).
Later bezoekt u de grotten van Pindaya, die onderdak bieden aan meer dan 8000 Boeddhabeelden verdeeld in verschillende kamers. Ze zijn gemaakt van albast, teak, marmer, baksteen en cement, verguld of wit geverfd; sommigen zijn uit de rots gesneden. 
Transfer per kano naar uw hotel voor zonsondergang tussen 16.30 en 17.00 uur omdat de schippers niet in het donker varen. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.
Dag 7: Inlemeer
Na uw ontbijt verkent u met uw chauffeur de streek van het Inlemeer. U gaat aan boord van een gemotoriseerde kano (4 personen per kano, reddingsvesten en parasols zijn voorzien). 
Ontdekking van een schitterende omgeving: het meer is omgeven door dichte bossen en is een blauwe en paarse oase onderbroken door eilanden, tempels en kloosters. Eerste contact met de Inthas, de plaatselijke bevolking, beroemd om hun vreemde manier (uniek in de wereld) om te vissen met een valstrik terwijl ze roeien met één been. Dit is ook een gelegenheid om de drijvende markt en een paaldorp, in het midden van "drijvende tuinen" te bezoeken. 
Na de lunch in een plaatselijk restaurant (niet inbegrepen) bezoekt u het klooster Nga Phe. Dit houten klooster werd gebouwd op palen en bevat een verbazingwekkende verzameling Boeddhabeelden. Tot slot ontdekt u de lokale ambachten van het Inlemeer tijdens een stop in het dorp Inpawkhone, beroemd om het weven van stengels van lotusbloemen, en een traditionele Birmaanse sigarenfabriek. 
De dag loopt ten einde, dus u gaat per boot naar uw hotel aan de rand van het meer. Transfer per kano naar uw hotel. Terugkeer voor zonsondergang tussen 16.30 en 17.00 uur, omdat de schippers niet in het donker varen. 
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 8: Inlemeer - Indein - Inlemeer
Ontbijt in het hotel waarna u per gemotoriseerde kano over een klein kanaal met drijvende vegetatie naar het dorp Pa-Oh in Indein vaart, gelegen aan de westkust van het Inlemeer. Loop rond in het dorp, omgeven door honderden stoepa's die overgroeid zijn met bomen en hun wortels. 
Lunch vrij te nemen.
Bezoek aan de Indein-pagode, een van de mooiste plekjes aan de oevers van het meer. Transfer per kano naar uw hotel en vrije middag.  
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 9: Inlemeer - Heho - Yangon
Ontbijt en transfer naar de luchthaven van Heho voor uw vlucht naar Yangon. 
Aankomst in Yangon waar u de lunch vrij kunt nemen.
's middags bezoekt u de Bogyoke-markt, ook bekend als Scott Market. De 2.000 boetieks bieden de grootste selectie van typisch Birmees handwerk en voorwerpen uit het hele land: stoffen, edelstenen (jade, robijnen en saffieren), vlechtwerk en bamboevezels, lakwerk, poppen en antiek (opmerking: de markt sluit op maandag en op volle maan- en feestdagen.) 
Vrije tijd om te shoppen.
Vervolgens bezoekt u de indrukwekkende Shwedagon-pagode met zijn gouden stoepa van bijna 100 meter, een magische plek bij zonsondergang. Deze pagode is een echte 'stad in de stad' waar de hele dag door een menigte gelovigen samenkomt om offers te brengen en te bidden.
Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.

Dag 10: Vertrek uit Yangon
Na een laatste ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd in de stad. Na de lunch (vrij te nemen), vertrekt u naar de luchthaven van Yangon waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw optionele strandverlenging naar Ngapali

Uw optionele strandverlenging naar Ngapali
Nadat u de vele bezienswaardigheden van dit prachtig land heeft bezocht, kunt u kiezen voor een uitbreiding van 3 nachten aan de kust in Ngapali.

Naar gelang uw keuze bij de reservering, verblijft u in een 4* of 4/5* hotel met inbegrepen ontbijt.
Profiteer van de vele voorzieningen die uw hotel voor u in petto heeft: een buitenzwembad, een spa, een welzijnscentrum en een prachtig nabijgelegen strand.

En ja... Zonder deze kleine omleiding zou uw reis niet compleet zijn. Val als een blok voor dit paradijselijk strand met zicht op de Baai van Bengalen!

Op aanvraag en met bijbetaling kunt u ook dineren in uw hotel!

Indien u kiest voor de uitbreiding aan zee in Ngapali:
Dag 10: Inlemeer - Heho - Thandwe - Ngapali
Ontbijt. Privétransfer zonder gids naar de luchthaven van Nyaung Shwe voor uw vlucht naar Heho en van daaruit uw vlucht naar Thandwe, een dorp nabij Ngapali Beach.
Ontvangst op de luchthaven van Thandwe door het personeel van uw hotel.
Transfer naar uw hotel, gelegen aan een uitgestrekt strand met kokospalmen, in het hart van de prachtige Bengaalse Baai.
Vrije dagen en maaltijden.

Suggesties:
- Huur een fiets voor een tochtje door het platteland langs de kust. Aangezien u verschillende vissersdorpjes doorkruist, is dit de gelegenheid om in een van de vele restaurants te proeven van verse zeevruchten.
- Of geniet van de activiteiten die het hotel aanbiedt: zeekajak, visuitstapjes, cocktail workshops,...
Overnachting in Ngapali.

Dag 11 en 12: Ngapali
Ontbijt in het hotel. Vrije dagen en maaltijden.
Overnachting in het hotel.

Dag 13: Ngapali / Thandwe / Yangon 
Ontbijt in het hotel. Privétransfer zonder gids naar de luchthaven van Thandwe voor uw terugvlucht naar Yangon. Aankomst op de regionale luchthaven, ophalen van uw bagage en check-in voor uw internationale vlucht.

Dag 14: Vertrek uit Yangon
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Voor een vakantie die bij u past, kiest u bij deze aanbieding zelf of u in 4 of in 4/5* hotels logeert. 

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: 2 nachten in een Superior Kamer in het Rose Garden Hotel
- Mandalay: 1 nacht in een Superior Kamer in het Hazel Hotel
- Bagan: 2 nachten in een Deluxe Kamer in het Amazing Bagan Golf Resort
- Kalaw: 1 nacht in een Deluxe Mountain View Kamer in het Kalaw Heritage Hotel
- Inlemeer: 3 nachten in een Deluxe Kamer in het Shwe Inn Tha Hotel

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Ngapali:
- Ngapali: 3 nachten in een Deluxe Kamer met zeezicht in het Amazing Ngapali Resort

Uw 4/5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: 2 nachten in een Deluxe Kamer in het Chatrium Hotel
- Mandalay: 1 nacht in een Superior Kamer in het Mandalay Hill Resort
- Bagan: 2 nachten in een Deluxe Kamer in het Aureum Palace Bagan Hotel
- Kalaw: 1 nacht in een Deluxe Villa in de Kalaw Hill Lodge
- Inlemeer: 3 nachten in een Floating Duplex Kamer in het Pristine Lotus Hotel

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Ngapali:
- Ngapali: 3 nachten in een Ngapali Cottage met gedeeltelijk zeezicht in het Pristine Mermaid Resort 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Wilt u iets meer gemoedsrust tijdens de reis met een tafeltje dat gereserveerd wordt voor u tijdens de lunch, kies dan voor halfpension (optioneel en met bijbetaling, exclusief drankjes) of volpension (optioneel en met bijbetaling, exclusief drankjes).  

Tijdens de verlenging is uw ontbijt inbegrepen, en in Ngapali kunt u kiezen voor een dinersupplement (exclusief drankjes).

Voor uw andere maaltijden bent u vrij om de plaatselijke specialiteiten te proeven zoals allerlei soorten curry's, mohinga (een zeer gezouten vissoep met rijstnoedels), noedels met kip en kokosmelk, de immer populaire noedelsoep en heerlijke theesoorten. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 18°C max : 32°C
Feb
min : 19°C max : 35°C
Mrt
min : 22°C max : 36°C
Apr
min : 24°C max : 37°C
Mei
min : 25°C max : 33°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 24°C max : 30°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 22°C max : 32°C
Dec
min : 19°C max : 32°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4 of 4/5* hotels volgens het reisprogramma
- Ontbijt
- 1 fles water per persoon per dag
- Excursies, bezoeken en transfers met bagagetransport volgens het reisprogramma
- Engelstalige gids 
- Lokale Engelstalige assistentie 24u/24
- Binnenlandse vluchten Yangon/Mandalay en Heho/Yangon
- Luchthaventransfers

Indien u kiest voor de optionele strandverlenging naar Ngapali:
- Accommodatie in 4 of 4/5* hotel naar gelang uw keuze bij de reservering
- Ontbijt
- Binnenlandse vluchten Yangon/Mandalay, Heho/Thandwe en Thandwe/Yangon
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Toegangskosten tot niet-vermelde bezienswaardigheden
- Persoonlijke uitgaven
- Foto- en videolicenties
- Visumkosten
- Fooien voor de chauffeurs (ongeveer USD 2 per dag per deelnemer)
- Fooien voor de gids (ongeveer USD 3 à 4 per dag per deelnemer)
- Optionele verzekeringen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis door Myanmar + strandverlenging naar Ngapali