Groepsreis Myanmar met optionele verlengingen - Yangon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Myanmar tijdens een groepsreis voor maximaal 18 personen
  • Lunch in een lokaal restaurant op palen voor een op en top unieke ervaring
  • Trakteer uzelf op een kleurrijke stopover in Bangkok of kom helemaal tot rust op de exotische stranden van Ngapali
  • Maak een onvergetelijke boottocht op de mythische Irrawaddy-rivier!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Myanmar

Zin in een buitengewone ervaring?
Dan is Myanmar iets voor u! Dompel uzelf onder in een magisch land met prachtige landschappen en een goed bewaarde cultuur. Myanmar grenst aan Bangladesh, China, India, Laos en Thailand en is een van de meest unieke landen in Azië.

Maak een rondreis en ontdek de meest formidabele bezienswaardigheden. Van Mandalay tot het Inlemeer en de sublieme landschappen van Ava en Bagan... U zult uw ogen niet geloven bij het zien van zoveel schoonheid!
Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan... Pak uw koffers en reis met ons mee!

Reisbeschrijving

Kies de reis die het best overeenkomt met uw wensen!
Maak een rondreis in 9 nachten in een groep van 2 tot 18 personen. U bent in het gezelschap van een lokale Engelstalige chauffeur/gids die u de meest belangrijke bezienswaardigheden van het land laat zien. 

Hieraan kunt u één of twee uitbreidingen toevoegen: een stopover van 3 nachten in Bangkok of 3 nachten aan het strand in Ngapali. Aan u de keuze!

De optionele verlenging naar Ngapali wordt aangeraden voor verblijven tussen januari en april en tussen oktober en december.

Uw reisroute in 9 nachten
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon / Mandalay
Dag 3: Mandalay / Mingun / Ava / U Bein / Mandalay
Dag 4: Mandalay / Bagan
Dag 5 & 6: Bagan
Dag 7: Bagan / Nyaung U / Heho / Inlemeer
Dag 8: Inlemeer / Indein / Inlemeer
Dag 9: Inlemeer / Heho / Yangon 
Dag 10: Vertrek uit Yangon

Indien u kiest voor de stopover in Bangkok of de verlenging naar Ngapali:

Stopover in Bangkok
3 nachten in Bangkok

Verlenging van 3 nachten naar Ngapali
Dag 10: Mandalay / Thandwe (vlucht) / Ngapali
Dag 11 & 12: Ngapali
Dag 13: Thandwe / Yangon / Vertrek uit Yangon

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma in 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Yangon
Aankomst op de internationale luchthaven van Yangon waar u warm onthaald wordt door uw privéchauffeur die u naar uw hotel brengt. 
In de namiddag ontmoet u uw lokale Engelstalige gids. Vervolgens gaat u per privébus deze grootste stad van het land verkennen. Rangoon, in 1989 officieel Yangon genoemd, is de economische hoofdstad en de grootste stad van Myanmar met meer dan 4 miljoen inwoners. Deze stad ligt op de plaats waar de rivieren Yangon en Bago samenkomen, op 30 kilometer van de baai van Martaban aan de Andamanse Zee. Bezoek aan de pagode Kyaukhtatgyi en zijn enorme Boeddha van 70 meter lang en wandeling langs het grote koninklijke meer (Kandawgyi).

Vervolgens gaat het naar de indrukwekkende pagode van Shwedagon en zijn gouden stupa van bijna 100 meter, een magische plaats bij zonsondergang. Deze pagode is een heuse stad in de stad waar heel wat gelovigen bidden en offers brengen.
Met zijn gouden koepel domineert de pagode de stad. Bij zonsondergang fonkelt hij zoals duizenden lichtjes. Het is één van de meest belangrijke Boeddhistische plaatsen en één van de grootste religieuze plaatsen ter wereld (5 hectare). Op de top van een kunstmatige heuvel van 55 meter hoog, zijn er twee terrassen die dienst doen als basis voor de 100-meter hoge stupa. 
Het is aan de voet van deze terrassen dat de gelovigen hun offers zetten (bloemen, geuren, kaarsen en goudblaadjes).
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.
Dag 2: Yangon / Mandalay (binnenlandse vlucht)
Na uw ontbijt wordt u per privétransfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Mandalay, de tweede grootste stad van Myanmar en het cultureel hart van het land. Bij aankomst op de luchthaven wordt u begroet door uw chauffeur.

Uw verblijf in Mandalay begint met een bezoek aan de oude stad Ava, de voormalige hoofdstad van verschillende Birmese koninkrijken tussen de 13e en 18e eeuw. Vroeger was deze stad ook gekend onder de naam Inwa. U steekt hiervoor een kleine rivier over met een veerboot (de lijkt op een groot motorschip). Met een paardenkoets (2 personen per koets) bezoekt u de omgeving en de overblijfselen van het Koninklijk Paleis, de uitkijktoren (onmogelijk om naar de top te klimmen omdat het te gevaarlijk wordt geacht) en het prachtige teakklooster Bagaya-Okkyaung, met 68 teakhouten pilaren. 
Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.

Nadien bezoekt u de belangrijkste pagodes en tempels van de stad: de Mahamuni-pagode, een van de meest geëerde Boeddha-beelden in het land, is volledig bedekt met bladgoud, de verrassende Kuthodaw-pagode, die vaak het 'grootste boek ter wereld' wordt genoemd omwille van de verzameling van 729 marmeren plaquettes met boeddhistische leringen, het Shwenandaw-klooster, ook gekend als het "Gouden Klooster", volledig in hout gebouwd en gedecoreerd met prachtige panelen en opmerkelijk houtsnijwerk.
U sluit uw dag af met een magische zonsondergang vanop Mandalay Hill.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 3: Mandalay / Mingun / Ava / U Bein / Mandalay
U maakt een tussenstop om de ochtendactiviteiten aan de oevers van de Ayeyarwaddy-rivier te observeren, die een belangrijke verkeersader blijft voor zowel mensen als goederen.
Transfer naar de pier aan de oever van de Irrawaddy waar u aan boord gaat van een lokale boot voor een ochtendexcursie naar Mingun, een oude stad in de buurt van Mandalay (ongeveer 45 minuten tot 1 uur varen).

Bezoek aan de Mingun Pagode, die aan het begin van de 19e eeuw door koning Bodawpaya werd gebouwd en de grootste ter wereld zou moeten zijn. De dood van de vorst in 1819, gevolgd door de aardbeving van 1838, bracht dit grandioze project tot stilstand. Een andere stop is gepland bij de Mingun-bel (90 ton, 4 m hoog en 5 m in diameter).
Terugkeer naar Mandalay per boot (45 minuten).

U gaat verder naar het zuiden naar Ava, de Birmese hoofdstad van de 14e tot de 18e eeuw. Hiervoor steekt u de Irrawaddy over met de veerboot. Aan de overzijde staat uw koets op u te wachten. U bezoekt het oude teakhouten klooster van Bagaya en de overblijfselen van het Koninklijk Paleis en van het Fort. Op de terugweg wandelt u over het teakhouten dek van U Bein, gebouwd in 1851, met hout van de oude paleizen van Ava. Het bezoek van de site aan het einde van de middag is bijzonder aangenaam bij zonsondergang.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Mandalay / Bagan
Tijdens het hoogseizoen (van oktober tot april):
Transfer zonder gids naar de pier van Mandalay, waar u aan boord gaat van een veerboot richting Bagan (8 tot 12 uur varen naar gelang de waterstand). Aan boord is er een lunch verkrijgbaar. Indien de waterstand te laag is, kan deze tocht vervangen worden door een rit over land of door een vlucht. 
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Tijdens het laagseizoen (van mei tot september):
Transfer naar de luchthaven van Mandalay en vlucht naar Nyaung U. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht, waarna u profiteert van een vrije dag. Indien u wenst kunt u gebruik maken van een e-bike. 
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 5: Bagan
Bezoek aan de Shwezigon-pagode en zijn prachtige gouden koepel, de muurschilderingen van de Wetgyi Inn Gubyaukgyi-tempel en vervolgens de Htilominl- tempel voor zijn mooie stucwerk ornamenten.
In de namiddag ontdekt u de Ananda-tempel, een juweel van Birmese architectuur en een van de belangrijkste bedevaartsoorden voor de Birmese bevolking. Transfer naar de grote tempel van Thatbyinyu (de hoogste in Bagan).
Einde van de koetsrit voor de Pya Tha Gyi-tempel (of gelijkaardig) waar u wordt uitgenodigd om naar het tempelterras te gaan om de zonsondergang te bewonderen.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Bagan
Bezoek de pittoreske Nyaung Oo-markt, waarna u naar het dorp Shwehlaing gaaat om de oogst van "Toddy" palmsap te ontdekken.
Wandel door het dorp Mynkaba iets verder naar het zuiden. U krijgt de gelegenheid om een van de kleine familiale lakwerkplaatsen te bezoeken waar u de voorouderlijke technieken van de productie van deze lokale specialiteit zult ontdekken.
Daarna verkenning van de oostelijke vlakte en het dorp Minnanthu, een van de minst bezochte delen van Bagan. Ontdek de weinig bezochte plaatsen Payathonzu en Nandamannya voordat u de zonsondergang bewondert.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 7: Bagan / Nyaung U / Heho / Inlemeer
Vandaag wordt u naar de luchthaven van Nyaung U gebracht voor de vlucht naar Heho.
Bij aankomst in Heho vertrekt u naar Nyaung Shwe (ongeveer 1 uur rijden), toegangspoort tot het Inlemeer. Onderweg maakt u een tussenstop bij het mooie klooster van Shwe Yan Pyay. U verkent het meer per traditionele gemotoriseerde kano en maakt kennis met de lokale manier van vissen. Ook een bezoek aan het klooster van Nga Phe en de Phaung Daw U-pagode staan op het programma.

In de namiddag heeft u de mogelijkheid om een zijdeatelier in het dorp Inpawkhone, een traditionele "cheeroots"-fabriek (Birmese sigaar), een "dinandier"-atelier (bewerking van afgeweerd zilver) en een kanofabrikant in Nampan te bezoeken.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Inlemeer / Indein / Inlemeer
's Ochtends bezoekt u de markt aan de oevers van het meer. Eilandbewoners en bergbewoners verkopen en ruilen er hun goederen. De rotatiecyclus van de marktplaatsen duurt vijf dagen. (Let op: deze markt is dagelijks behalve op zwarte en volle maan dagen). U volgt de rivier naar het dorp Indein waar u een overdekt pad neemt dat aan weerszijden wordt begrensd door duizend pagodes. Vervolgens neemt u een lange overdekte trap voor een ontdekking van het prachtige Alaung Sitthou-complex en deze oude stoepa's verborgen onder de begroeiing. Panoramisch uitzicht op het meer vanaf het klooster van Indein.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 9: Inlemeer / Heho / Yangon 
Transfer naar de luchthaven van Heho voor uw vlucht naar Yangon.
Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en gaat u op verkenning in de stad, waarbij u de koloniale wijken te voet verkent en de kleurrijke wijk Chinatown bezoekt. Onderweg stop u in een lokaal theehuis, waar u kleine traditionele gerechten en de bekende Mohinga krijgt, alvorens kennis te maken met het dagelijkse leven van de lokale bevolking
Opmerking: supplement dient ter plaatse betaald te worden.

In de namiddag bezoekt u de markt van Bogyoke, ook gekend als Scott Market. Stoffen, edelstenen, antiek... De meer dan 2000 winkeltjes bieden een ruime keuze aan vakmanschap en typisch Birmese objecten.
Opmerking: de markt is gesloten op maandag, bij volle maan en op feestdagen.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.


Dag 10: Vertrek uit Yangon
Na het ontbijt profiteert u van wat vrije tijd, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.
Opmerking: uw kamer is beschikbaar tot de middag.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in 3 of 4* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering. Elk hotel werd zorgvuldig uitgekozen omwille van zijn ligging en comfort.
Zo rust u optimaal uit na een dag vol ontdekkingen!

Uw 3* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Best Western Green Hill
- Mandalay: Hotel Yadanarbon Mandalay
- Bagan: Shwe Yee Pwint
- Inlemeer: Golden Isaland Cottage

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Yangon: Chatrium
- Mandalay: Mandalay Hill Resort
- Bagan: Amata Garden Resort
- Inlemeer: Pristine Lotus Spa Resort

Indien u kiest voor de optionele stopover in Bangkok of de verlenging naar Ngapali:
- Bangkok: The Quarter Hotel Ari 4* (of gelijkwaardig)
- Ngapali: Pleasant View 3* of Bay View Beach Resort 4* (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

U heeft ook de mogelijkheid om te proeven van de heerlijke Birmese keuken, een ware mix van culturen. Verwen uw smaakpapillen met allerlei soorten curries, mohinga (een zeer gezouten vissoep met noedels), haut swel kyaw en htamin kyaw!

Boekt u een vakantie tijdens de feestdagen dan betaalt u ter plaatse een toeslag voor een heerlijk diner.

In het Hotel Yadanarbon Mandalay:
24/12: 35USD per persoon
31/12: 55USD per persoon

GIC (I) Nampan:
31/12: 40USD per persoon

Pristine Lotus Spa Resort:
24/12: 40USD per persoon
31/12: 60USD per persoon

Tijdens uw verlenging in Ngapali:
3* hotels: Pleasant View: 31/12: 75USD per persoon
4* hotels: Bay View Beach Resort: 31/12: 80USD per persoon

Uw optionele verlenging naar Ngapali bij aanbieding 1

Nadat u de vele bezienswaardigheden van dit prachtig land heeft bezocht, kunt u kiezen voor een verlenging van 3 nachten aan de kust in Ngapali.

U verblijft er in het Amata Resort & Spa 4* in een Standaard Kamer met inbegrepen ontbijtProfiteer van de vele voorzieningen die het hotel voor u in petto heeft: een buitenzwembad, een spa, een welzijnscentrum en een prachtig nabijgelegen strand.

En ja... Zonder deze kleine omleiding zou uw reis niet compleet zijn. Val als een blok voor dit paradijselijk strand met zicht op de Baai van Bengalen!

Uw reisroute
Dag 1 tot 9: Idem als de rondreis in 9 nachten

Dag 10: Mandalay / Thandwe / Ngapali
Privétransfer zonder gids naar de luchthaven van Mandalay voor uw vlucht naar Thandwe, een dorp nabij Ngapali Beach.
Ontvangst op de luchthaven van Thandwe door het personeel van uw hotel.
Transfer naar uw hotel, gelegen aan een uitgestrekt strand met kokospalmen, in het hart van de prachtige Bengaalse Baai.
Vrije dagen en maaltijden.

Suggesties:

- Huur een fiets voor een tochtje door het platteland langs de kust. Aangezien u verschillende vissersdorpjes doorkruist, is dit de gelegenheid om in één van de vele restaurants te proeven van verse zeevruchten.
- Of geniet van de activiteiten die het hotel aanbiedt: zeekajak, visuitstapjes, cocktail workshops,...).

Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 11 en 12: Ngapali
Vrije dagen en maaltijden.
Overnachting in het hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Ngapali / Thandwe / Yangon / Vertrek uit Yangon
Privétransfer zonder gids naar de luchthaven van Thandwe voor uw terugvlucht naar Yangon. Aankomst op de regionale luchthaven, ophalen van uw bagage en check-in voor uw internationale vlucht.
Ontbijt inbegrepen.

Uw optionele stopover in Bangkok bij aanbieding 2

Indien u kiest voor de optionele stopover in Bangkok, verblijft u in een Superior Kamer in The Quarter Hotel Ari 4*. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis om de Thaise hoofdstad te ontdekken!

Dit modern 4* hotel ligt tussen de zakenwijk en de residentiële Ari-wijk, op Phanonyothin Road. U bevindt zich vlak bij het metrostation BTS Ari en profiteert van talrijke luxe voorzieningen. The Quarter Hotel Ari 4* omvat ook het Ari Hills gemeenschapscomplex, een zwembad en diverse winkels. Comfort verzekerd!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief tijdens de rondreis.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Bangkok

Private dinercruise met White Orchid

Extra opties in Bangkok
Welkom in een wereld aan de rivier, vol geschiedenis, bezienswaardigheden en geluiden. Ervaar een romantische reis op de Chao Phraya-rivier aan boord van de luxe Anantara Rice Barge Dinner Cruise met warme Thaise gastvrijheid en een discrete attente service. De Manohra vaart over de rivier en laat u 's nachts Bangkok zien terwijl spectaculaire en gedenkwaardige Thaise culinaire delicatessen worden geserveerd. Tot 40 gasten kunnen genieten van een routebeschrijving van de beroemde Wat Arun (de tempel van de dageraad), het prachtige grote paleis, het RoyalBarge Boathouse en tal van andere tempels en fascinerende bezienswaardigheden.

Bezoek aan het Koninklijk Paleis met Engelstalige gids (halve dag)

Extra opties in Bangkok
Het Koninklijk Paleis kan alleen maar worden omschreven als een oosters meesterwerk. In de koninklijke kapel bevindt zich de Emerald Buddha, die is gebeeldhouwd uit een solide stuk jade. Het paleis is een echt architecturaal meesterwerk, samengesteld uit verschillende gebouwen met een magisch interieur. Het werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw en is zonder enige twijfel een nationale referentie en het meest bezochte koninklijke monument in Thailand. Om deze excursie af te sluiten, nemen we u mee naar een lokale edelsteenfabriek en showroom waar u juwelen, ambachten en zijde kunt kopen. 
Opmerking: Delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen gesloten zijn tijdens speciale koninklijke of boeddhistische ceremonies en tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: 07.15 uur en 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken of korte rokken dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen slippers - open schoenen zijn toegestaan.

Private tocht over de kanalen van Bangkok (halve dag)

Extra opties in Bangkok
Geniet van een fascinerende reis langs de bruisende rivier en rustige klongs (kanalen) in een boot met lange staart, terwijl u geniet van prachtige scenes die zich afspelen aan de rand van het water. Deze boottocht neemt u mee naar een traditionele levensstijl, weg van alle moderne gebouwen in het centrum van Bangkok en door de woonwijken van Thonburi. Er zal een stop worden gemaakt in de tempel van de Khmer-ochtendgloren "Wat Arun".

Ontdekking van de oude hoofdstad Ayutthaya (volledige dag)

Extra opties in Bangkok
Ongeveer een uur ten noorden van Bangkok bezoekt u de oude hoofdstad Ayutthaya, een magische plek die ongeveer 230 jaar geleden vernietigd werd door het Birmese leger. Een groot deel van de stad is verloren gegaan, maar vandaag kunt u hier nog prachtige tempelruïnes en complexen bezoeken die een inzicht geven in het leven gedurende de 4 eeuwen dat de koningen hier regeerden. Na de tour gaat het naar de Wat Chong-Lom Pier voor een 2 uur durende cruise op de Chao Praya rivier tot aan River City. Onderweg bewondert u de prachtige landschappen en ziet u de plaatselijke bewoners bezig met hun dagdagelijkse activiteiten. 

Het weer

Jan
min : 18°C max : 32°C
Feb
min : 19°C max : 35°C
Mrt
min : 22°C max : 36°C
Apr
min : 24°C max : 37°C
Mei
min : 25°C max : 33°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 24°C max : 30°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 22°C max : 32°C
Dec
min : 19°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Gegarandeerd vertrek vanaf 2 deelnemers

Inbegrepen in de prijs:
-  Standaard Kamers in 3, 4 of 5* hotels
- Ontbijt
- Excursie naar Mingun met een geprivatiseerde boot
- Koetsrit in Ava en Bagan
- Boot van Mandalay naar Bagan
- Transfers en excursies op het Inlemeer in een geprivatiseerde, gemotoriseerde kano
- Transfers per bus met airconditioning
- Binnenlandse vluchten in Economy Class volgens het reisprogramma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Toegangskosten tot niet-vermelde sites
- Persoonlijke uitgaven
- Foto- en videolicenties die ter plaatse betaald moeten worden
- Visumkosten
- Fooien voor de chauffeurs (voorzie ongeveer $2 per dag per deelnemer)
- Fooien voor de gids (voorzie ongeveer $3 à $4 per dag per deelnemer)
- Verzekeringen

Inbegrepen bij uw optionele verlenging naar Ngapli:
- Standaard Kamers in 3 of 4* hotels
- Ontbijt 
- Binnenlandse vluchten in Economy Class volgens programma

Niet inbegrepen bij uw optionele verlenging naar Ngapali:
- Engelstalige gids in Ngapli
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Toegangskosten tot niet-vermelde sites
- Persoonlijke uitgaven
- Foto- en videolicenties die ter plaatse betaald moeten worden
- Fooien voor bagagedragers

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

De volgorde van de bezoeken kan op eender welk moment gewijzigd worden in geval van overmacht. De niet-uitgevoerde excursies zullen vervangen worden door andere excursies.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Groepsreis Myanmar met optionele verlengingen