Misty Temples & Pristine Beaches 4* & 5* - Vietnam & Cambodja Various - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een betoverende reis door Vietnam en Cambodja, adembenemende landen en een schat aan historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen, oude tempels, prachtige stranden en nog veel meer.
  • Wandel door pagodes en genieten van de heiligheid van Angkor Wat
  • Na een onvergetelijke tour met bezoek aan de iconische bestemmingen, ontspannen op de prachtige stranden van Danang; uw perfecte paradijs!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Vietnam

Vietnam
Jaar op jaar wordt Vietnam een steeds populairdere vakantiebestemming, nu dat mensen beginnen te ontdekken wat dit prachtige en fascinerende land te bieden heeft. De aantrekkingskracht van een vakantie naar Vietnam is duidelijk als u haar unieke culturele en historische erfgoed in combinatie met haar ongerepte, gevarieerde en boeiende landschap overweegt. Hoewel Vietnam een buitengewoon land is om te verkennen, is er een toenemend aantal toeristen dat gewoon gaat om te ontspannen; met meer dan 3.000 km lange kustlijn, prachtige witte zandstranden en een aantal luxe 5-sterren resorts.

Er is nog nooit een betere tijd geweest om naar Vietnam te gaan dan nu, nu het land met een fascinerende geschiedenis van harte haar toekomst als een belangrijke speler onder de internationale toeristische bestemmingen omarmt. Bij een bezoek aan Vietnam vindt u een land dat iets voor elke vakantieganger biedt. Van de rust van de Mekong Delta, het hectische stadsleven gevonden in Ho-Chi-Minh City (Saigon)… een Vietnam vakantie biedt voor elk wat wils, waardoor het een echt ongeëvenaarde reiservaring is.

Cambodia
Cambodja is van de buitenwereld verborgen gebleven voor een groot deel van de vorige eeuw, maar komt nu uit die jaren van isolement en wordt steeds populairder op het spoor van de reiziger. Dit fascinerende land biedt een echte smaak van Zuidoost-Azië van voor de komst van het toerisme en de modernisering. Het heeft een divers landschap van stoffige hete steden en bergachtige jungles tot prachtig rustige baaien en ongerepte stranden.

Aan het begin van het millennium was Siem Reap en Cambodjaanse provinciestad met weinig faciliteiten, weinig verharde wegen en weinig nachtleven. Nu is het een belangrijke toeristische hub als gevolg van de nabijheid van de wereldberoemde tempels van Angkor (UNESCO World Heritage Site).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 5* hotels

Majestic Hotel 5* - Ho Chi Minh Stad (3 nachten)
Deze aanbieding is gebaseerd op een Colonial Deluxe kamer met ontbijt inbegrepen.

Dit hotel in koloniale stijl ligt in het hart van Ho Chi Minh-Stad, met uitzicht op de rivier de Saigon. Hotel Majestic Saigon biedt boetiek-accommodatie met een art deco-thema en een complete spa.

Omgeven door een verscheidenheid aan lokale winkels en eetgelegenheden, ligt Hotel Majestic Saigon op 550 meters van het Opera House. De Notre Dame Kathedraal en de Ben Thanh-markt liggen op 15 minuten lopen.

De kamers zijn voorzien van details zoals glas in lood panelen en een koloniale stijl marmeren badkamer. Ingericht met ouderwetse telefoons en antiek meubilair, de kamers ook voorzien van een flatscreen-tv.

Sokha Angkor Hotel 5* - Siem Reap (4 nachten)
Deze aanbieding is gebaseerd op een Deluxe Pool kamer met ontbijt inbegrepen.

Sokha Angkor Resort is een luxe resort in het centrum van Siem Reap. Het hotel biedt wellness en ontspanning met spa-behandelingen en faciliteiten binnen de privétuinen. Het pand beschikt het hele jaar door over een in-house restaurant buitenzwembad. Het beschikt ook over gratis WiFi.

Ruime kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, ingericht met traditionele oude en moderne Khmer ontwerpen voor comfort. Sommige kamers hebben een eigen balkon, alle kamers beschikken over een keuze tussen uitzicht op de stad of het zwembad.

Melia Danang Hotel 4* - Danang (7 nachten)
Deze aanbieding is gebaseerd op een Guest Room met ontbijt inbegrepen.

Melia Danang ligt aan de kust en beschikt over een eigen strand, een groot buitenzwembad, een fitnesscentrum en prachtig aangelegde tuinen. Het biedt gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en biedt gratis WiFi-toegang in het hele pand.

Elegant ingerichte, moderne kamers met airconditioning zijn voorzien van betegelde vloeren, een kledingkast, een kluisje, een bank en een flatscreen tv met kabel / satelliet. Waterkoker en een minibar zijn ook inbegrepen. De eigen badkamer is voorzien van douche faciliteit, een haardroger, badjassen en luxe toiletartikelen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De route

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minh-Stad
Aankomst in Tan Son Nhat vliegveld in Ho Chi Minh-stad, opgepikt door de chauffeur en overgebracht naar uw hotel in het centrum van de stad om in te checken. Ontspan na een lange reis.
Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 2-3: Ho Chi Minh Stad
Gelegen aan de rivier de Saigon, Ho Chi Minh Stad of Saigon, zoals het nog steeds genoemd wordt, is de belangrijkste haven van Vietnam en grootste stad, en heeft brede geflankeerde lanen. Duizenden expats en Vietnamese immigranten kunnen zich niet voorstellen ergens anders te wonen. Ze zijn allang gevallen voor de verborgen charmes van een van Zuidoost-Azië meest hectische, en eclectische, steden.
U krijgt twee vrije dagen in Ho Chi Minh-Stad om de stad en haar omgeving te verkennen voor uzelf.
Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 4: Ho Chi Minh Stad - Siem Reap
Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur en naar de luchthaven gebracht voor een vlucht naar Siem Reap. Bij de landing, wordt u opgewacht door onze chauffeur en checkt u in bij uw hotel. De rest van de dag kunt u hier uitrusten.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 5-7: Siem Reap
De ruïnes van de oude stad van Angkor is een van de wonderen van de wereld. De 'City of Kings' heeft enkele van de grootste religieuze monumenten ooit gebouwd, dat is een groot en mysterieus complex van kolossale lateriet en zandstenen blokken. Onbekend bij de wereld tot de Franse naturalist Henri Mouhot er letterlijk over struikelde in 1861; het gebied van Angkor bestaat al eeuwen alleen als een mythe. Vandaag de dag zijn er meer pensions, hotels, en plaatsen om te eten van wereldklasse, en luxueuze spa's bloeien door de hele stad om aan alle behoeften van reizigers te voorzien.
Van Siem Reap, reist u een stukje naar het noorden naar de wereldberoemde monumenten van Angkor Wat. Bezoekers zullen een geweldige tijd beleven en zich verwonderen over de honderden tempels en het verkennen van het omliggende bos van Angkor Wat. Na een bezoek aan de tempels, kunt u een paar dagen de stad verkennen, die ook erg interessant is. Tonle Sap (Great Lake) is een groot meer gelegen in het zuiden van Siem Reap. U kunt een boottocht maken op het meer, wat heel rustgevend is. Ongeveer 30 km ten noorden van Angkor Wat ligt de Banteay Chmar Temple - een plek die zeker een bezoek waard is door zijn unieke monumenten. Deze is kleiner in vergelijking met de tempels van Angkor en is ongeveer 1000 jaar geleden gebouwd.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 8: Siem Reap - Danang
U bent vandaag vrij in Siem Reap tot 17:30 uur – daarna ontmoet u uw bestuurder en gaat u naar de luchthaven voor een vlucht naar Danang, Vietnam. Bij aankomst wordt u begroet door uw chauffeur en checkt u in bij uw strandhotel.
Overnachting in Danang.

Dag 9-14: Danang
Da Nang heeft veel kleuren en charme op zijn eigen recht. De stad is een combinatie van de drukte van een grotere stad met prachtige stranden en goede restaurants. Met bomen omzoomde boulevards, bruggen en strand resorts zijn nu aantrekkingspunten die reizigers van heinde en verre lokken. Bezoekers van Danang, zullen van de gelegenheid gebruik maken om de beroemde schilderachtige plekjes, zoals Ba Na Mountain, Marble Mountains, Hai Van Pass en Son Tra schiereiland bezoeken. En, het is zeker aan te raden om te zwemmen in de wateren bij de prachtige witte zandstranden die zich uitstrekken voor tientallen kilometers.
Overnachting in Danang.

Dag 15: Danang - Ho Chi Minh-Stad - Vertrek
U krijgt vrij vandaag tot de check-out tijd; daarna ontmoet u uw chauffeur voor een korte rit naar het vliegveld. Vanaf daar vliegt u naar Ho Chi Minh Stad.

Alle praktische informatie over het Majestic hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 175
Check-in:  14
Check-out: 12
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.


Alle praktische informatie over het Sokha Angkor hotel:

Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 276
Check-in:  14
Check-out: 12
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.



Alle praktische informatie over het Melia Danang hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 158
Check-in:  15
Check-out: 12
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven en uw hotel bedraagt 9 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. De administratieve formaliteiten en de reisdocumenten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden door op deze link te klikken: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument. Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Misty Temples & Pristine Beaches 4* & 5*