4* combinatie: Four Points by Sheraton en Hotel Tara - Budva - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • U logeert in 2 bijzondere adresjes met faciliteiten van hoge kwaliteit
  • Ontdek het bergachtige noorden en de idyllische kust van Montenegro in een onvergetelijke reis
  • Optioneel kiest u voor een huurauto om in alle vrijheid op verkenning te gaan
  • En ook... Laat u verbazen door de adembenemende natuur in het Nationaal Park Biogradska Gora

Welkom in... Montenegro

Wilt u een ongekende parel aan de Adriatische Zee ontdekken?
Het mysterieuze Montenegro heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. U hoeft maar enkele minuten te rijden om een pittoreske stad te ontdekken, een weelderig groene riviervallei te doorkruisen of indrukwekkende bergen te bewonderen.

Het charmante Kolasin ligt in de Bjelasica bergen op enkele kilometers van het Nationaal Park Biogradska Gora. Dit kleine stadje op 980 meter hoogte is omringd door een indrukwekkend meer en weelderig groene bossen - de ideale locatie voor een adembenemende wandeling.

Daarna zet uw vakantie zich verder op wandelafstand van Budva aan de idyllische Adriatische Riviera. Prachtige zandstranden, een bruisend nachtleven, een stad met een Venetiaanse sfeer... Dit plekje is de ideale bestemming voor liefhebbers van zonnebaden met een lekkere cocktail in de hand en uitzicht op de turquoise zee. Maar hier vindt u ook oude mediterrane dorpjes, een kleurrijke cultuur en een heerlijke gastronomie.
Een onvergetelijke ervaring wacht!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 5 nachten waarvan 2 nachten in Hotel Four Points by Sheraton 4* en 3 nachten in Hotel Tara 4*
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Hotel Four Points by Sheraton 4* en 4 nachten in Hotel Tara 4*

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Hotel Four Points by Sheraton 4*

In het hartje van de ongerepte natuur in het noorden van Montenegro heet dit stijlvolle hotel u welkom in een ontspannen sfeer. In de winter kunt u hier skiën en de lente en zomer zijn perfect om van de gezonde berglucht te profiteren tijdens een prachtige wandelingen.

De typische berghut-stijl wordt perfect gecombineerd met modern comfort, fantastische faciliteiten en een persoonlijke benadering.

Uw kamer

Tijdens uw verblijf in de bergen logeert u in een moderne Standaard Kamer (19 m²) of een luxueuze Premium Kamer (21 m²).

De Standaard Kamer is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De houten lambrisering zorgt voor een unieke sfeer van een echte berghut terwijl u profiteert van elk modern comfort.

Of laat u zich verleiden door nog meer luxe in de Premium Kamer, de perfecte plek om helemaal te relaxen na een dag vol avonturen? De gezellige inrichting en het comfortabele meubilair zorgen ervoor dat een welverdiende nachtrust gegarandeerd is.

Hotel Tara 4*

U logeert aan het oudste deel van de kust van Montenegro met uw voeten in het water, direct aan het strand van Becici. Met uitzicht op zee ontdekt u het pittoreske kader, de rijke geschiedenis van de streek en de prachtige natuur.

Het centrum van Budva ligt op minder dan 2 km van het hotel - ideaal om het bruisende nachtleven in te duiken. Maar ook de moderne inrichting en faciliteiten van het hotel maken uw verblijf onvergetelijk. U wordt op een hartelijke manier ontvangen met een fruitmand bij aankomst.

Uw kamer

Uw nachten in Budva brengt u door in een stijlvolle Standaard Kamer (23 m²).

Deze recent gerenoveerde ruimte is ingericht met zachte kleuren, luxueuze materialen en modern meubilair. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig om uw strandvakantie in alle comfort door te brengen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tussen vrijheid en comfort geniet u van halfpension (exclusief dranken) in beide hotels.

Hotel Four Points by Sheraton
Bewonder het adembenemende uitzicht op de bergen vanaf restaurant Blanche terwijl u proeft van een eenvoudige gastronomische keuken. De Flame Bar stelt u het Best Brews™ concept voor waar voor iedereen het perfecte drankje te vinden is uit een ruime selectie aan artisanale bieren van plaatselijke en internationale merken.

Hotel Tara
Zowel voor de lunch als het diner kunt u terecht in het hoofdrestaurant waar u culinair in de watten wordt gelegd met plaatselijke specialiteiten en internationale gerechten. De Apéritif Bar is de perfecte plek om te relaxen aan het einde van de dag en te genieten van - hoe kan het ook anders - een lekker aperitiefje. Voor een verfrissend drankje tussen het zonnebaden of zwemmen door, moet u richting de Pool Bar of Beach Bar.

Activiteiten

Hotel Four Points by Sheraton
Laat al uw zorgen achter bij het binnenkomen in de luxueuze spa met hamam, jacuzzi en een fitnessruimte. Wilt u uw vaardigheden nog even oefenen voor u de skilatten aantrekt? Dat kan in de ski-kamer van het hotel! En na een dag in de bergen, geniet u extra voordelig van een ontspannende massage dankzij uw exclusieve korting van 20%.

Hotel Tara
De tijd staat even helemaal stil op deze droomlocatie. Of u nu gaat zonnebaden op het strand, een frisse duik neemt in het zwembad, een spannende excursie maakt of de natuur in de omgeving ontdekt... u geniet altijd met volle teugen!

Huurauto

Wilt u in alle vrijheid op verkenning gaan in het prachtige Montenegro? Kies dan optioneel en met supplement voor een huurauto van categorie B om zelf de mooiste plekjes in de omgeving te ontdekken.

Extra opties

De baai van Kotor - halve dag

Extra opties
De baai van Kotor is ongetwijfeld één van de meest indrukwekkende plekken in Montenegro... Hier bewondert u een prachtig panorama over het turquoise water met de bergen op de achtergrond. Ontdek deze sprookjesachtige locatie vanaf het water tijdens een boottocht met een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouw van de rots kerk uit de zeventiende eeuw versierd met 68 fresco's.

Inbegrepen in de prijs:
- Transport
- Engelstalige gids
- Boottocht tot aan het eiland van de Onze-Lieve-Vrouw van de rots kerk
- Entreeprijzen voor verschillende sites

Vanuit Budva: Meer van Shkodër

Extra opties
Boottocht met een privéboot op het Meer van Shkodër
Deze boottocht laat u toe het grootste en meest indrukwekkende meer van de Balkanlanden te ontdekken, een uitzonderlijk natuurgebied waar zo'n 300 vogelsoorten leven uit Europa en Afrika. Aan boord proeft u van typische streekproducten: beignets, kazen, gemarineerde vis, cognac en plaatselijke wijn.

Boottocht van ongeveer 1,5 uur met Engelstalige schipper. De entreeprijs voor het nationaal park (€4) is niet inbegrepen en moet ter plaatse betaald worden. Afspraak aan de haven van Virpazar voor het VIR Hotel.

Vanuit Kolasin: Rafting op de Tara river

Extra opties
Rafting op de Tara rivier door het mooiste deel van de canyon (de diepste van Europa en geklasseerd als Unesco Werelderfgoed)
Afspraak om 9.30u aan de parking van motel TARA MB. Transfer (3 min) tot aan het TARA KULA RAFT kamp om de uitrusting in ontvangst te nemen en voorbereiding van de rafts. Transfer naar het vertrekpunt (10 min) en vertrek op een avontuurlijke tocht van 1,5 uur vanaf Splaviste tot Zugica Luka. Pauze aan de watervallen en grotten om een foto te nemen. Bij aankomst in Zugica Luka, transfer terug naar het TARA KULA RAFT kamp (30 min). Omkleden en typische lunch in een plaatselijk restaurant.

Inbegrepen in de prijs:
- Transfers van het kamp naar het vertrekpunt
- Materiaal (pak en schoenen, helmen, peddels, reddingsvesten)
- Ongevallenverzekering
- Belastingen voor het nationaal park, de schipper en de raft
- Afdaling van 1,5 uur
- Transfer terug naar het kamp
- Typische lunch met één drankje

Motel TARA MB ligt in het dorpje Budjecevica, vlak naast de Djurdjevica Tara burg op ongeveer 1,5 uur rijden van Kolasin. Parking voorzien aan Motel TARA MB.

Het weer

Jan
min : 6°C max : 12°C
Feb
min : 6°C max : 13°C
Mrt
min : 8°C max : 14°C
Apr
min : 11°C max : 17°C
Mei
min : 14°C max : 21°C
Jun
min : 18°C max : 25°C
Jul
min : 21°C max : 29°C
Aug
min : 21°C max : 28°C
Sep
min : 18°C max : 25°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 10°C max : 17°C
Dec
min : 8°C max : 14°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in Hotel Four Points by Sheraton: 117
Aantal kamers in Hotel Tara: 227
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting (€1,30 bij Hotel Four Points by Sheraton en €1,50 bij Hotel Tara per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Hotel Four Points by Sheraton beschikt over:

  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Parking
  • Wasserij

Hotel Tara beschikt over:

  • Receptie
  • Internet aan de receptie
  • Winkel
  • Wasserij
  • Roomservice

De kamers van Hotel Four Points by Sheraton zijn uitgerust met:

  • Televisie
  • Telefoon
  • Wifi
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Privébadkamer

De kamers van Hotel Tara zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Satelliettelevisie
  • Telefoon
  • Wifi
  • Minibar
  • Kluis
  • Badkamer met douche
  • Haardroger

Activiteiten bij Hotel Four Points by Sheraton:

  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Turks stoombad
  • Sauna
  • Ski-kamer
  • Speelkamer voor kinderen

Activiteiten bij Hotel Tara:

  • Zwembad
  • Ligstoelen, parasols en verhuur van handdoeken aan het zwembad (op het strand zijn deze diensten met supplement)
  • Fitnessruimte
  • Basketbal
  • Tafeltennis
  • Animatie

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Tivat en het hotel Four Points by Sheraton 4* is 157 km. De afstand tussen de luchthaven van Tivat en het hotel Tara 4*  is 24 km.
De afstand tussen de luchthaven van Podgroica  en het hotel Four Points by Sheraton 4* is 82 km en hotel Tara 4* is 62 km.

Beide hotels liggen op ongeveer 140 km afstand.


Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Uw optionele huurauto

Als u voor de optie autoverhuur heeft gekozen, vindt u hieronder de bijbehorende voorwaarden:

Autocategorie B

Houd er rekening mee dat uw huurauto moet worden opgehaald en teruggebracht bij de luchthaven van Tivat of Podgorica.

Belangrijke informatie:
- Minimumleeftijd: 21 jaar
- Minimale tijdsduur van het rijbewijs: 2 jaar
- Rechtstreekse betaling door de klant ter plaatse: alle risicoverzekeringen met aftrekbaar bedrag van 300 €: 10 € / dag; kinderzitje: 5 € / dag
- Voor de waarborg wordt gebruik gemaakt van een creditcard
- Klanten moeten de auto met volle tank terugbrengen.
- Te huur per 24 uur. Voor eventuele extra uren kan een toeslag gelden.

Vereiste documenten:
-Origineel rijbewijs: minimaal 2 jaar
-Paspoort of identiteitskaart
-Creditcard (type VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS geen kaart Electron, Maestro of Kyriel) op de naam en voornaam van de bestuurder

De prijs is inclusief:
- Onbeperkt aantal kilometers
- 24 uur assistentie
- Luchthavenbelasting
- Burgerrechtelijke aansprakelijkheid
- Schadeverzekering / ongevallenverzekering (met eigen risico)
- BTW

De prijs is exclusief:
- Leeftijd met bijbetaling: 21-24 jaar
- Jonge bestuurderssupplement: 15 euro / dag
- Babyzitje: 12 euro / dag
- Kinderzitje: 12 euro / dag
- Extra bestuurder: 12 euro / dag
- Late aankomst: 30 euro

Franchise te betalen door de klant in het geval van een verantwoordelijk ongeval of zonder geïdentificeerde derde partij:
- A (MDMR): 1000 €
- B (EDMR): 1000 €

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 4* combinatie: Four Points by Sheraton en Hotel Tara