- Cancun - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

In Sensira Resort & Spa Riviera Maya 5* is alles gericht in het teken van uw welzijn en het prikkelen van uw zintuigen. Dit luxueuze resort, gelegen aan de Caribische kust, verwelkomt u in een ontspannen, verfijnde sfeer.

De ruime kamers zullen u verwelkomen of u nu met z'n tweeën bent of met het gezin. U kunt zich ontspannen in het zwembad en de Spa, terwijl uw kinderen hun gading vinden in de verschillende clubs.

 

Ideaal gelegen, niet ver van de belangrijkste toeristische punten, zoals de Maya-piramiden of de schitterende cenotes, zult u in het etablissement bezoeken en bevoorrechte momenten kunnen afwisselen naar gelang uw wensen.

 

Twijfel niet langer en open de deuren van dit prachtige hotel.

 

 

Gerust op vakantie in Sensira Resort & Spa Riviera Cancun.

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

 

Uw kamer

AGATHA TWO QUEENS KAMER (43 m²)

Uw ruime Agatha Two Queens Kamer verwelkomt u voor een rustgevende nacht. Leun achterover op het balkon en geniet van het uitzicht. U zult versteld staan van het uitzicht op zee en van de branding die u vanuit uw kamer kunt bewonderen.

Maximale kamercapaciteit

AGATHA KING KAMER (43 m²)

Laat u omringen door de luxueuze en gezellige sfeer van uw Agatha King Kamer. U zult betoverd worden door de eigentijdse inrichting en kunt elke ochtend ontwaken met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee. Verfijnd met hout en marmer, zult u verheugd zijn met de faciliteiten van uw kamer en kunt u ontspannen in volledige privacy.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

AMBER KAMER (43 m²)

Gelegen in het adults-only gedeelte van het hotel geniet u van de rust van uw Amber Kamer. Met een eigen bubbelbad, kunt u op uw gemak ontspannen. Laat u verleiden door deze geraffineerde ervaring waar ontspanning en comfort gecombineerd worden tot uw volledige tevredenheid.

U zult ook worden verleid door het panoramische uitzicht op het azuurblauwe water van de Caribische Zee.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Laat uw smaakpapillen prikkelen door een van de vele restaurants in het hotel.

In de Galerie des Sens vindt u een geraffineerde sfeer die doet denken aan de beste restaurants. Alleen geopend voor het diner, kunt u genieten van zorgvuldig bereide gerechten in een Parijse sfeer.

 

Als u van de Italiaanse keuken houdt, zal La Tantazione u verrassen met zijn familiegerechten. De ideale plek om momenten van gezelligheid te delen!

 

In La Finca de Ana vindt u de typische smaken van Mexico, terwijl de Rodeo Grill u terugbrengt naar Amerika met zijn Steak House-achtige gerechten.

 

De zoetekauwen kunnen genieten van een buffet in La Pergola of naar de Kiosk gaan voor enkele leuke en gastronomische momenten voor de nacht.

 

Als u zin hebt in een drankje, kunt u terecht in een van de vele bars, waaronder Knight's Club met zijn chique inrichting die u zal verrassen.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Relax bij een van de drie zwembaden van het resort, waaronder een infinity pool met activiteiten aan de oceaan, een gezinsvriendelijk zwembad of het zwembad voor adults only met een hydromassagebad. Ga naar de spa en laat u verwennen met een rustgevende massage of een verkwikkende lichaamsbehandeling. Er is genoeg te doen voor de kinderen, met de Baby Explorer Club (leeftijd 18 maanden tot 3 jaar), de Adventure Club (kinderen van 4 jaar en ouder) en de Emoji Teens Club. De meer actieve gasten kunnen gaan trainen in het fitnesscentrum of een partijtje tennis spelen op de tennisbanen van het resort. Er zijn ook gezinsvriendelijke activiteiten, waaronder een tokkelbaan, een klimmuur en een minigolfbaan.



Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Reisprogramma optionele minirondreis

Twee reizen in één, zegt u dat iets? Voor uw zonnige verblijf aan de Riviera Maya, nemen we u mee op avontuur op het Yucatán-schiereiland, een regio die perfect is om de ziel, cultuur en geschiedenis van Mexico te leren kennen.

De prachtige cenoten (watergrotten), Maya-vestigingen, koloniale gebouwen, de heerlijke kruidige keuken, de kleurrijke ambachten ... Er wachten enkele unieke wereldwonderen tijdens deze ontdekking! Yucatán is een prachtige regio met kleurrijke tradities, magie, feesten en passie ... Stop met dromen en reis mee door Yucatán!

 

Uw programma zal er als volgt uitzien indien u kiest voor de aanbieding met rondreis:

Dag 1: Aankomst in Cancun 
Dag 2: Cancun - Valladolid - Chichén Itzá - Mérida 
Dag 3: Mérida - Uxmal - Mérida 
Dag 4: Mérida - Tulum - Playa del Carmen of Tulum drop off

 

Reist u met ons mee?

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Cancun

Aankomst op de internationale luchthaven van Cancun en transfer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te bekomen van de vlucht.

Dag 2: Cancun - Valladolid - Chichén Itzá - Mérida

Op het afgesproken tijdstip wordt u opgehaald door uw chauffeur. U begint met een bezoek aan het koloniale dorp Valladolid, in de staat Yucatán. U geniet van lokale specialiteiten en bezoekt de markt en de belangrijkste kathedraal. De stad wordt beschouwd als een van Mexico's "magische steden". In de buurt vindt u misschien wel cenotes die toegankelijk zijn voor bezoekers, dus grijp zeker de kans om een verkwikkende duik te nemen indien mogelijk!

Wanneer u in Chichén Itzá aankomt, gaat u direct naar de kassa voor uw tickets. Vraag naar een gecertificeerde lokale gids, beschikbaar in het Engels en Frans. Chichen Itza is een van de meest bezochte archeologische sites in Mexico met meer dan 2,6 miljoen toeristen per jaar. De site staat sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst van Unesco en wordt ook beschouwd als een van de zeven wonderen van de moderne wereld.

Zodra u terug op weg bent, kunt u uw chauffeur vragen om een korte stop te maken in Izamal, de "gele stad". Aansluitend reist u door naar de hoofdstad van de staat Yucatán, Mérida. Mérida werd opgericht in 1542 door Montejo y León ("el Mozo") en is vernoemd naar de stad Mérida in Extremadura, Spanje. Aan het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw bloeide de Merida-regio op dankzij de productie van henequén. Mérida werd rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw voor korte tijd beschouwd als de stad met het grootste aantal miljonairs ter wereld. Het resultaat van deze concentratie van rijkdom is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. Veel grote luxueuze huizen grenzen nog steeds aan de hoofdstraat genaamd Paseo de Montejo, hoewel er nu maar weinig huizen door individuele families bewoond worden. Veel van deze huizen zijn gerestaureerd en worden nu gebruikt als kantoorgebouwen voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Uw hotel ligt in het centrum van de stad, dus u heeft geen vervoer nodig om aan het eind van de middag een wandeling naar het stadscentrum te maken. Vraag naar de kathedraal van San Idelfonso, de Plaza de Santa Lucía en Montejo (de Paseo Montejo). En uiteraard kunt u in een van de lokale restaurants proeven van lokale lekkernijen!
 
Als u deze minirondreis boekt, is het niet nodig de optionele excursie naar Chichen Itza te reserveren aangezien er al een dergelijke excursie wordt aangeboden in de rondreis.
DAG 3: MERIDA - UXMAL - MERIDA
Wij raden u aan om vroeg naar Uxmal te vertrekken om de hitte en de drukte te vermijden. Uxmal is een oude Mayastad uit de klassieke oudheid, gelegen in het huidige Mexico. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste archeologische sites van de Maya-cultuur, gelegen in de Puuc-regio, ten oosten van het schiereiland Yucatan, en wordt beschouwd als een van de meest representatieve Mayasteden in de regio. Het is door Unesco erkend als Werelderfgoed. In de buurt vindt u ook Kabah, een andere archeologische site in Puuc-stijl die u kunt bezoeken. Naast Uxmal zijn er een aantal restaurants waar u kunt lunchen en een cacaomuseum dat een bezoek waard is.

DAG 4 : MERIDA - TULUM - PUERTO MORELOS
Vanuit Merida keren we terug naar de Riviera Maya via een andere beroemde site, genaamd Tulúm. De ruïnes liggen op 12 meter hoge kliffen langs de oostkust van het schiereiland Yucatán aan de Caribische Zee in de staat Quintana Roo. Tulum was een van de laatste steden die door de Maya's gebouwd en bewoond werd; het kende zijn hoogtepunt tussen de 13e en 15e eeuw en wist te overleven tot ongeveer 70 jaar nadat de Spanjaarden Mexico begonnen te bezetten.
Aansluitend wordt u naar uw hotel aan de Riviera Maya gebracht.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken:

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens deze rondreis logeert u in de volgende speciaal voor u geselecteerde hotels:

- Cancun: NH Cancun Airport 4* (of gelijkwaardig)

- Merida: Mision de Fray Diego 4* (of gelijkwaardig)

Uw pension

Tijdens deze rondreis profiteert u van een dagelijks inbegrepen ontbijt, zodat u de smaken van Yucatan op uw eigen ritme kunt verkennen. Grijp zeker de kans om te proeven van carnitas of ceviche ... Pure verwennerij voor al uw zintuigen!

Bezoek aan Sian Ka'an

Uw accommodatie

Grijp uw kans om krokodillen, dolfijnen, schildpadden, zeekoeien en vele vogelsoorten te ontmoeten! Sian Ka'an Biosphere Reserve, gelegen aan de oostkust van het schiereiland Yucatán, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is de thuishaven van duizenden inheemse diersoorten te midden van verbluffende natuurlijke schoonheid. Maak twee rustige boottochten en geniet van de uitleg van uw gids over deze unieke natuurlijke attractie, informatie over zijn beschermde status en fascinerende feiten over de bedreigde diersoorten die deze sublieme habitat hun thuis noemen.

Chichén Itzá Collectie

Uw accommodatie

Chichén Itzá is een Unesco werelderfgoedsite en een van de wereldwonderen die u absoluut gezien moet hebben. Neem deel aan deze begeleide tour waar u meer te weten komt over de fascinerende wereld van de Mayacultuur. Het avontuur begint ‘s ochtends wanneer u wordt opgehaald bij een van de vertrekpunten. Na het bezoek aan de ongelooflijke stad Chichén Itzá gaat u naar het Mayadorp Yaxaal, een kleine plaats die barst van de tradities, waar u kennismaakt met de lokale bevolking en hun manier van leven ontdekt

Welkom in ... Tulum!

Ontsnap naar Mexico's Riviera Maya voor een 100% ontspannen verblijf in het paradijs. Met beeldschone landschappen en gouden zandstranden, ruïnes van oude beschavingen, een prachtige zeebodem en archeologische vindplaatsen is Tulum de ideale locatie voor een vredig uitje vol ontdekkingen.

 

Ga erop uit en ontdek de oude beschaving en de prachtige tropische omgeving van de Riviera Maya met eco-tours, archeologische vindplaatsen en begeleide sightseeing tours. Of ga naar de winkelstraten, de prachtige stranden en het opwindende nachtleven waar deze kuststreek bekend om staat.

Het weer

Jan
min : 17°C max : 28°C
Feb
min : 17°C max : 29°C
Mrt
min : 19°C max : 32°C
Apr
min : 21°C max : 33°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 33°C
Aug
min : 23°C max : 33°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 19°C max : 29°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Meer details ...

Sensira Resort & Spa Riviera Cancun

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 359

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (10USD per persoon, per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Douche
  • Tv
  • Minibar
  • Badjassen
  • Koffiemachine
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Galerie des Sens
  • La Tentazione
  • La Finca de Ana
  • Rodeo Grill
  • La Pergola
  • Kiosko
  • Las Brisas
  • The Tea House
  • Amber Lounge
  • Coral Bar
  • Lobby Bar
  • Serendipity
  • S-Club
  • The Knight's Pub

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Kinderclub
  • Tennisbaan

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Minirondreis door Yucatan

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

De milieuheffing in het hotel bedraagt $ 1,50 per persoon per dag.

De toegangsprijs voor Chichen Itza en Uxmal bedraagt $ 73 per persoon.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma

- Ontbijt

- Gepersonaliseerd Roadbook (Algemene informatie over onze bestemming, Google Maps locatie, voorgestelde route, contactpersonen voor noodgevallen en hotelvouchers)

- Vervoer in een voertuig met airconditioning

- Transfer van de luchthaven naar uw hotel op dag 1

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Cancun - Tot -70% | Voyage Privé